oshe li se prodavat?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам златен фердинат от 1918 пендар 4 дуката 22 карата около 13 гр
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакво е фердинат?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПосле да го продаде за тристаен в Иван Вазов, абсолютен минимум!
Ти нещо на мен ли намекваш? Отказах се от студиото в слънчев бряг. Ще си взимам парцел на морето но след няколко години. Имам друга идея. А дотогава златото може да е станало около 5 000 талера. Като го запазя, ще ми е по-лесно за парцела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo_Denchev Разгледай мнениепродавам златен фердинат от 1918 пендар 4 дуката 22 карата около 13 гр цена по договаряне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo_Denchev Разгледай мнениепродавам златен фердинат от 1918 пендар 4 дуката 22 карата около 13 гр цена по договаряне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo_Denchev Разгледай мнениепродавам златен пендар, фердинад от 1918г 4 дуката 22 карата, около 13 гр, цена по договарянеЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo_Denchev Разгледай мнениепродавам златен фердинат от 1918 пендар 4 дуката 22 карата около 13 гр цена по договарянеLast edited by badboy333; 18.03.2012, 22:10.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Коментар
Коментар