А такааа, търговийка се заформя тука. Бих искал автора на темата да направи една оферта на чиста проба как ще изглежда цена за грам. Документ издава ли за сделката? Има ли си офис, където да се извърши сделката?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КУПУВАМ СРЕБРО И СРЕБЪРНИ МОНЕТИ
Collapse
X
-
КУПУВАМ ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МОНЕТИ.
КУПУВАМ ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МОНЕТИ. ТЕЛ.0877003242 email- boris_@mail.bgbobi.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЦитат:
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
а как се проверява колко сребро има в това сребро? bate Goiko 1.5 лв. подлежи ли на коментар?
Без да съм спец в областта, но след като отчитам спреда, в който работят заложните къщи в момента (1 гр. сребро - 0.65 до 0,95 лв.), мисля че предлаганата цена е приемлива и че е изпълнено условието "И вълкът сит, и агнето - цяло!", защото продавачът би бил доволен от параметрите на цената, ако се сключи сделката на 1,45 лв./грам, а купувачът ще спечели (евентуално) И ОТ нумизматичната стойност на монетите, а и от въпросното количество...
Все пак, купувачът едва ли разсъждава така...
Все пак по-приемливо е правилото ,че продавачът не разсъждава, или ако го прави е по принуда/от необходимост/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеПродавам няколко на БНБ - 3.8 лв/гр. (.999) .КАЛИГУЛА
Коментар
-
Цитат:
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
а как се проверява колко сребро има в това сребро? bate Goiko 1.5 лв. подлежи ли на коментар?
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение1.45
Без да съм спец в областта, но след като отчитам спреда, в който работят заложните къщи в момента (1 гр. сребро - 0.65 до 0,95 лв.), мисля че предлаганата цена е приемлива и че е изпълнено условието "И вълкът сит, и агнето - цяло!", защото продавачът би бил доволен от параметрите на цената, ако се сключи сделката на 1,45 лв./грам, а купувачът ще спечели (евентуално) И ОТ нумизматичната стойност на монетите, а и от въпросното количество...
Все пак, купувачът едва ли разсъждава така..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеа как се проверява колко сребро има в това сребро? bate Goiko 1.5 лв. подлежи ли на коментар?
Коментар
-
а как се проверява колко сребро има в това сребро? bate Goiko 1.5 лв. подлежи ли на коментар?Last edited by alex1001111; 10.12.2011, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеСпоред цитираното мнение на създателя на темата: "25.09.2011, 14:22 КУПУВАМ СРЕБРО И СРЕБЪРНИ МОНЕТИ
СТАРИ И НОВИ МОНЕТИ ОТ СРЕБРО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАЧЕСТВОТО ПРАЩАЙТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЕ НА ..."
... при условие, че между "СРЕБРО" и "СРЕБЪРНИ МОНЕТИ" (стари и нови) - не се прави разлика, нито се въвежда ПОНЯТИЕТО "НУМИЗМАТИЧНА СТОЙНОСТ", почти съм сигурен, че Калигула ще изкупува ВСИЧКО на стойността на 1 гр.сребро - вероятно около 0,50 лв./грам...
Дано не съм прав, де, но мисля, че Калигула - през три-четирите години на управлението си също е "ловил балъци" и им е прибирал сестерциите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНа каква цена плащаш?
СТАРИ И НОВИ МОНЕТИ ОТ СРЕБРО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАЧЕСТВОТО ПРАЩАЙТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЕ НА ..."
... при условие, че между "СРЕБРО" и "СРЕБЪРНИ МОНЕТИ" (стари и нови) - не се прави разлика, нито се въвежда ПОНЯТИЕТО "НУМИЗМАТИЧНА СТОЙНОСТ", почти съм сигурен, че Калигула ще изкупува ВСИЧКО на стойността на 1 гр.сребро - вероятно около 0,50 лв./грам...
Дано не съм прав, де, но мисля, че Калигула - през три-четирите години на управлението си също е "ловил балъци" и им е прибирал сестерциите..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИма ли къде в България да се закупи сребро - монети без ДДС?
Коментар
Коментар