Първоначално изпратено от cactusa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сребърни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
От мен не искаш да купиш а?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеБорис Христов, като съм писал, не ме интересува! Дали на 49 или 50 лв. все тая.
Виж Виенска Филхармония на 50 лв. (цена посочена от теб за трой унция Сребро) би ме заинтересувало - после на 65 лв. и аз като теб да направя 30%
Коментар
-
Борис Христов, като съм писал, не ме интересува! Дали на 49 или 50 лв. все тая.
Виж Виенска Филхармония на 50 лв. (цена посочена от теб за трой унция Сребро) би ме заинтересувало - после на 65 лв. и аз като теб да направя 30%
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Мога да ти продам 20-30 филхармонии и кленови листа по 55 лв бройката.
На далавера ще си, взимаш по 55 и продаваш по 65лв!
Борис Христов ги продавам на кутия 100 бр за 4900лвremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ха - ако продаваш Инвестиционни Монети, като тези които аз съм писал че продавам бих си купил от теб на 50 лв. за унция. Още повече пишеш че никой не ги купува.
А ако продаваш нещо като това: https://mint.bg/shop/uncategorized/1...сове-бо/ (щото и това Унция Сребро) Благодарско - купил съм си достатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ха - ако продаваш Инвестиционни Монети, като тези които аз съм писал че продавам бих си купил от теб на 50 лв. за унция.
На далавера ще си, взимаш по 55 и продаваш по 65лв!
Борис Христов ги продавам на кутия 100 бр за 4900лв
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Аз продавам унции по 50-55 лв и никой не ги купува. Успех в продажбите!
А ако продаваш нещо като това: https://mint.bg/shop/uncategorized/1...сове-бо/ (щото и това Унция Сребро) Благодарско - купил съм си достатъчноremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
При борсова цена в момента от 14,26 долара е абсолютно логично никой да не ги купува, нали?.
Продажбите не са ми самоцел. Мухлясало злато и сребро няма:-)
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Аз продавам унции по 50-55 лв и никой не ги купува. Успех в продажбите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПродавам Сребърни Монети по 1 унция
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПродавам Сребърни Монети по 1 унция - Виенски филхармонии, Кленов лист, Американски орел. Цена 65 лв./бр. Цената е твърда и няма отстъпки за количества. Засега продавам само до 10 бр. и ако искате 1 монета - получавате Виенска филхармония, за 2 монети: Виенска + Кленов лист, за 3 монети от 3-те по една. и т.н. Монетите са в капсули и никога не са отваряни.
Предвид епидемията - изпращам само с Еконт наложен платеж, опция преглед и тест.
Приемам плащане и с Криптовалути (Биткоин, Лайткоин или Етерум) по цени на Kraken.com
За контакти - ЛС тук.
Обаче, в настоящия момент хич не може да се печели от сребро в БГ. От злато може, защото много поскъпна, същевременно среброто се изкупува евтино (ако разглеждаме периода 2010-2020 г.).
Коментар
-
Продавам Сребърни Монети по 1 унция - Виенски филхармонии, Кленов лист, Американски орел. Цена 65 лв./бр. Цената е твърда и няма отстъпки за количества. Засега продавам само до 10 бр. и ако искате 1 монета - получавате Виенска филхармония, за 2 монети: Виенска + Кленов лист, за 3 монети от 3-те по една. и т.н. Монетите са в капсули и никога не са отваряни.
Предвид епидемията - изпращам само с Еконт наложен платеж, опция преглед и тест.
Приемам плащане и с Криптовалути (Биткоин, Лайткоин или Етерум) по цени на Kraken.com
За контакти - ЛС тук.Last edited by marin1; 31.03.2020, 16:28.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Масовото мнение на колеги нумизмати и инвеститори, че това е посредствена, даже грозна монета като дизайн. Тиража и наистина не е голем, но в случая това не е решаващо. Има две монети с по 3000 тираж, които все оше не са изчерпани.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеИзобщо не си правете труда да търсите, този пробит талер струва само теглото си в сребро, демек за скрап е.
Какво те интересува за монетата Спортна стрелба? В БНБ я има, масова монета, аукциона е зарит с нея.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
Коментар