IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сребърни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте!
    F5 за темата
    Предлагам сребърни монети на БНБ :
    - 10 лева 2022 г. - Цар Калоян 10 лева 2022 г. - 1 бр.
    - 10 лева 2023г. - 175 год. от рождението на Христо Ботев - 1 бр.
    - 10 лева 2023г. - 100 год. Български олимпийски комитет - 2 бр.

Предлагам ги както поединично, така и пакетно, или всички заедно.
    Всеки от вариантите ще е с отстъпка.
    При интерес, моля, пишете на лични, за да изпратя мейл и телефон, и да кометираме.
    За колеги от Варна - по улеснена процедура.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inox1 Разгледай мнение
      Здравейте, колеги!
      Повдигам темата "нагоре " - описаните варианти си важат. При интерес - моля, пишете на лични.
      Стартова отстъпка - 15 %.

Коментар

• Здравейте, колеги!
        Повдигам темата "нагоре " - описаните варианти си важат. При интерес - моля, пишете на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inox1 Разгледай мнение
          Здравейте!

При интерес, моля, пишете на лични, за да изпратя мейл и телефон, и да коментираме.
          Здравейте, колеги!
          Във връзка с предстоящите абитуриентски балове и прословутото броене от 1 до 12, за всяка от монетите ще предложа отстъпка от 12% .
          При интерес за две и повече от две монети, отстъпката ще е по-голяма.
          При интерес, моля, пишете на лични, за да изпратя мейл и телефон, и да коментираме.
          За колеги от Варна - улеснена процедура.

Коментар

• Здравейте!

При интерес, моля, пишете на лични, за да изпратя мейл и телефон, и да кометираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayD Разгледай мнение
              Някой продава ли сребърни 1oz Виенска филхармония, кленов лист или австралийско кенгуро и на каква цена?
              колко ти трябват
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тези младежи от Тавекса ги знам, но няма никакъв шанс да им дам толкова много за бройка. Въпросът ми основно беше към колегите от форума, които са коментирали по-долу. Ако някой има адекватна оферта може да ми пише и на лично.
                тогава си поръчай на 53 лв. от другите естонци, да спестиш ДДС-то

Коментар

• Тези младежи от Тавекса ги знам, но няма никакъв шанс да им дам толкова много за бройка. Въпросът ми основно беше към колегите от форума, които са коментирали по-долу. Ако някой има адекватна оферта може да ми пише и на лично.

Коментар

Някой продава ли сребърни 1oz Виенска филхармония, кленов лист или австралийско кенгуро и на каква цена?
                    да, едни хора в Тавекса, на 69 лева бройката.

Коментар

• Някой продава ли сребърни 1oz Виенска филхармония, кленов лист или австралийско кенгуро и на каква цена?

Коментар

• 10 лева, 2021 г. Българско възраждане • 200 години от рождението на Г. С. Раковски
                        https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NAC...2021_1_10LV_BG

remember remember the fifth of november

Коментар

• Хоп: http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20200803_BG Сбърках с има/няма 1 седмица
                          А междувременно от края на миналата седмица и за златните:
                          http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20200731_BG

Коментар

• Не знам дали някой обрна внимание на долното прессъобщение БНБ от миналата седмица, но до края на тази седмицата очаквам ново такова!!!
                            http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20200716_BG
                            Last edited by marin1; 21.07.2020, 16:35.

Коментар

• Колеги, бих се разделил с малко 1oz кленови листа на 60лв (цената подлежи на коментар, в зависимост от количеството). Само София.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

Мога да ти продам 20-30 филхармонии и кленови листа по 55 лв бройката.
                                На далавера ще си, взимаш по 55 и продаваш по 65лв!

Борис Христов ги продавам на кутия 100 бр за 4900лв
                                Колега,готов съм да купя една кутия!Пиши на личния!

Коментар

Working...
                                X