IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да продам картини с маслени бои от художници?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=4i40;1059729633]Или литографии ...
    Кой по ред номер са ?[/QUOT
    На едната техниката е акватинта,на другите трябва да ги погледна по-отблизо и ще пиша допълнително

Коментар

• Първоначално изпратено от Rayna11 Разгледай мнение
      Здравейте,моля някой колекционер и ценител на изкуството за съвет къде мога да предложа 3 картини-отпечатъци на прилична цена.
      Или литографии ...
      Кой по ред номер са ?

Коментар

• Графики

Здравейте,моля някой колекционер и ценител на изкуството за съвет къде мога да предложа 3 картини-отпечатъци на прилична цена.
        Attached Files

Коментар

• дай да ги видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ves69 Разгледай мнение
            Продавам картина на Васил Стоев, масло 75/75см 2800лв добра инвестиция

Дай да видим картината. Качи снимки или прати на лични.

Коментар

Аз една книга не мога да продам тук - ти искаш някой да ти купи цяла картина.
              Оптимист!

Коментар

Хубаво е като продаваш, да си проверяваш личните..

Коментар

• markov

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Е това съобщение изби рибата. Как можа целия текст без нито една главна буква и точка за край на изречение да напише тая.
                  Ти пък! А добро утро!
                  Теодора Димова пише цели романи почти без точка и главни букви. Не че редно - ужасно е. В конкретния случай обаче авторката /тая/ се извинява, че има проблем с клавиатурата. Това прочете ли го? Или юруш по диагонала?

Сега по един друг проблем:

Скъпи колеги, дори и в тема малко или много свързана с изкуство ли можете да изливате злобата и пренебрежението си?! Питат ви, човешки, ако можете отговорете човешки. А ако не сте в състояние, просто си замълчете, не изтъквайте лошотията си.Тя е непотребна, пазете си я за лична консумация.

Коментар

• karina

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Е това съобщение изби рибата. Как можа целия текст без нито една главна буква и точка за край на изречение да напише тая.
                      Тя ти е обяснила защо и се извинява ...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от melavi Разгледай мнение
                        от много години имам картина на владимир димитров майстора на нея е рисувана пра баба ми да кажа само че тя не му е позирала картината е рисувана от майстора тя му е дала снимка която много е харесвала и искала да я има в голям формат та затова и няма характерното в нея знам че не е от въображението на майстора но все пак той я е рисувал знам че основно в неговите карти има някакъв вид плод но все пак тази картина е рисувана от снимка пра баба ми е от кюстендилското селце суволяно тя почина на 86г през 1995г така че картината е на 80 години горе долу та тя преди да почине все ми казваше тук бабе ме е рисувал майстуру тя не казваше майстора а му викаше майстуру има няма все това казваше та миселта ми е че исках да я продам един приятел се пеше заел с продажбата доведе някакъв тип погледна я и ми каза това не е майстора каза ми че бил експерт не му знам името но както и да е и беше категоричен че не е майстора аз не му повярвах но както и дае казах му добре ти като си експерт кажи тази картина кой художник я е рисувал той си замълча след което ами немога да кажа аз знам ако е експерт защо не каже кой художник на кой стилът е това но както и да е той си тръгна и след около 30мин ми звънна по телефона и ми вика абе мога да дам до 600лв ако те интересува нещо наимного до 1000лв максимум та мисълта ми всеки гледа да те надиграе в българия а аз съм сигурна че е рисувана от майстора пра бабами не беше лъжкиня а и по онова време хората не са били лъжци както сега та ако може да я погледнете и да кажете мненя аз вярвам на баба ми моля да ме извините че пиша без точка и запетая но клавятурата ми съсдава проблеми ето линк за снимки на картината ако някой има интерес да я закупи melavi@abv.bg но не бих я дала за 1000-2000лв имам и снимката от която е рисувана картината http://www.goblenite.org/showthread....016#post350016 http://melavi.snimka.bg/arts/mayistora.482463.17790586
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• помощ за автор

люде помагайте,някой има ли идея,де мога да найда нещичко за худ. с инициали;-в.влайков. мисля,че е творил към 50те години.
                          Last edited by koronet; 22.01.2014, 22:22.

Коментар

• картини на бг майстори в Холандия

Разполагам с картини на български автори, разпродадени на специална изложба в Холандия през 1984г. по случай 40 годишнината от създаването на Републиката. Приемам съвети за продажбата им.

Коментар

• Абе, Мелави...
                              Вземи и на картината 10-12000 лв.После дай на една начална учителка 20-30лв да те ограмоти мъъъъничко!!! Това ще ти е най - голямата благодарност към прабаба ти. А другите ги профукай в чалга клубовете, за където ти трябват може би парите......

Коментар

• Ама ти и тук в този форум ли се логна?

Коментар

Working...
                                X