IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дефектният 1лв

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Дефектният 1лв

Първоначално изпратено от dnb
    Първоначално изпратено от tombolero
    Имам дефекния 1лв със свети Иван Рилски завъртян на 180градуса някои знае ли колко струва
    50 стинки
    Приемат ли го в магазина?
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Имам дефекния 1лв със свети Иван Рилски завъртян на 180градуса някои знае ли колко струва
      50 стинки

Коментар

• Здравейте. И аз имам светията на 180 градуса, но ако цената е разумна бих си взел още един за дубъл.

Коментар

Аматьори, само 180....при мен е завъртян на 360 градуса

Коментар

• Е и аз имам завъртян и то тамън два.

Коментар

• Дефектният 1лв

Working...
            X