IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

100лв 1912г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="al64ad"]
    Първоначално изпратено от bog_o
    ето линка
    http://www.album.bg/bog_o/
    По форуми чета ,че се търси монетата ама няма предлагане и че цената и е доста над обявените в булфила,но незная каде да я обявя,примерно. В аукционите нямам рейтинг,защото не съм участвал и за това реших тук да попитам,понеже виждам че има доста от тук присъстващите,които колекционират. Аз си мога и без моите 300-400 монети.
    Ще се отчета при евентуално съдействие!
    драсни по кои форуми се търси,а нямало предлагане.това че нямаш рейтинг -винаги има първи път.[/quote
    еми тук в този за златни монети от октомври или ноември,а в аукционите бг така си стоят обявените

Коментар

• Първоначално изпратено от bog_o
      ето линка
      По форуми чета ,че се търси монетата ама няма предлагане и че цената и е доста над обявените в булфила,но незная каде да я обявя,примерно. В аукционите нямам рейтинг,защото не съм участвал и за това реших тук да попитам,понеже виждам че има доста от тук присъстващите,които колекционират. Аз си мога и без моите 300-400 монети.
      драсни по кои форуми се търси,а нямало предлагане.това че нямаш рейтинг -винаги има първи път.

Коментар

ето линка

Коментар

• [quote="GALBA"]Не е препечатка! От далеч се вижда![/quote
          3 не са ли малко?

Коментар

дано,че може и да си намери стопанин
            Мдаа за около 3

Коментар

• Не е препечатка! От далеч се вижда!

Коментар

• дано,че може и да си намери стопанин

Коментар

• На пръв поглед е ОК

Коментар

• ето линка

Коментар

• дайте имеил и пращам снимки и от двете страни

Коментар

• Здрасти пич, ами не съм чувал и виждал по широкия свят да има ментета, фалшификати, реплики и копия на царската 100-ка от 12-та. Пък и кой ще тръгне да прави ментета след като има препечатка на тая монета. На първо четене за справка виж каталога на бай сър Монев - БУЛФИЛА, стр. 14. Друг е въпросът по кво се разпознава оригинала от препечатката, но това вече е друга тема. Айде, със здраве

Коментар

• Като я обявиш за продан пусни линк, ако има снимки и от двете стани ще е супер. Аз лично съм леко заинтересуван. От страната с герба пише 22 септ 1908 г. ?

Коментар

• Тя е моя и мисля да я обява за продан за това питам,да не се изложа някъде

Коментар

• Re: 100лв 1912г

с химически анализ - това май е най-надежното. Към интересна монета си се насолчил

Коментар

• 100лв 1912г

Здравейте! Аз съм нов тука,но от одавна чета в този форум. Може ли някои по запознат да каже как да позная дали е редовна монетата,освен по това че тя отговаря на карати,проба,тегло и диаметър. 100лв от 1912г
                                Благодаря!
                              Working...
                              X