През месец февруари 2010 в подкрепа на кампанията "Помогнете на Недка" бяха изпратени 20 SMS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде и този ден - на НЕДКА ръка да подадем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nina SlavkovaПрез месец януари 2010 в подкрепа на кампанията "Помогнете на Недка" бяха изпратени 4 SMS. До момента набраната сума е 4хил. и 600лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Nina SlavkovaПовечето от тях търсят обществена подкрепа,защото държавата я знаете каква е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Променете държавата ако искате наистина да помогнете.
За да променим държавата, промяната трябва да дойде от нас. Защото държавата сме ние, а не шепа държавни чиновници и държ. институции. Нещо не ги чувствам, само ги виждам по тв и т.н. Чувствам, обаче хората - там е всичко!
Остапе, ти не искаш ли да участваш?
П.П. Там, където ти не даваш пари и аз не давам. По същите причини, като твоите.
Коментар
-
Благодаря,сърдечно благодаря за подкрепата! Не знам какво да кажа на тези,които се отнасят скептично,само, че имат основание да се съмняват и не ги коря - това е тяхно право.Аз повярвах на Недка и не сбърках - тя наистина се нуждае.И не само тя разбира се - погледнете в сайта коледа365
www.koleda365.org
Да не говорим и за дечицата от save-darina и т.н.
Повечето от тях търсят обществена подкрепа,защото държавата я знаете каква еДа бъдем хора 365 дни в годината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерИмам познат лекар /много добър лекар/ който от 6-7год е на диализа и не може да събере кинти за трансплантация. Това тук с тази недка е поредната далавера за да се изсмучат кинти от балъците. Предполагам, че има и негодници, които обикалят с картички по масите в заведенията да просят пари, които обикновено задържат за себеси а ако нещо влезе във дадена фондация отива за заплати и командировки на чиновниците. За бога братя не си давайте парите на измамници.
НО,...
Уважаеми Бендер, или Остап, или Оскар, или просто Мачо, затова че има недоразумения в природата нали не отричаме всичко в нея! Аз също имам колега, който повече от 7 години е на диализа - 2 или 3 пъти седмично, вече не знам. Опита дори трансплантация, но за съжаление - неуспешна. Това не значи, че трябва да се отказваме да помагаме. Никой измамник не би трябвало да ти дава основание да поставяш под общ знаменател всички нещастни хора, нуждаещи се от помощ.
Нали си щастлив, че си здрав, млад, умен, богат, а много вероятно и красив. Опитай да помислиш какво означава да не си и не се скъпи, при твоето богатство, да помогнеш с трохи на другите.
СИГУРНО СИ И ГОЛЯМ ЛЮБОВНИК. Мълчи си тогава! Престани да ръсиш вулгаризми, че ще започнем да се съмняваме и в това.
Коментар
Коментар