IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на изявения финансов журналист Анна Брандийска!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • representjah - този казус ти го създава медицината търговия, той не съществува и не е реален - с колко пари колко човешки животи може да се спасят. Няма такъв казус, той е породен единственно то медицинския рекет. Използват и рекетират и никой закон не ги достига и няма норма на печалбата от тази търговия, морална ли е печалба 120 пъти ? Особенно като си натикал някой в ъгъла и живота му е в ръце ти и парите които искаш просто са колкото се сетиш много и колкото си ги измислиш.

    D.Y.F-091066

    Коментар


    • помагам от няколко години. На друг човек, ходи вече с бастунче. Преди 10 г. му е била диагнозата. Пак успява да задържи до момента, Много гадна болест. много. А ми е гадно и че неможе да се огрее за всички
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

      Коментар


      • Boicho Popov - каква е статистиката за това лечение ? Може да ми пишеш и на лични. Интересува ме какво представлява заболяването и конкретно - дали това е нещо такова - лоши клетки, които ако се махнат заболяването ще се върне назад или ще се ликвидира дори ако постоянно се бута назад във времето. Има смисъл да се дискутира тук и темата да се превърне в по солидна, това ще направи кампанията по събиране на средства по успешна - защото мнозина ще приемат нейната борба като своя и биха вложили в нея и средства и мисъл. Последното (мисълта) може да прави чудеса.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Виждал съм се с Анна Брандийска преди много години и познавам нейната работа.
          Стискам палци за лечението й. Трябва повече да подкрепяме хората в нейното състояние.
          Те са много и са много безпомощни.
          постове на LATINICA не чета
          МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ

          Коментар


          • Не познавам Анна, но искрено се надявам заболяването да се овладее и подобри! Уважавам силно хора, които с подобно заболяване не се предават и работят години наред и продължават напред макар и да е ясно, че болестта е тежка и с времето взима своето.

            Уважавам много колегите на Анна, които се опитват да помогнат и искам да призова всички инвеститори и не само, които се забавляваме тук години наред .... да помогнем. Преди всичко сме хора (някои от нас както стана ясно) и щом жената е опряла да събира пари за лечение тук - значи има основателна причина.
            днес преведох 500 лева не е много не е и малко, но ако всеки от тук пишещите си направи труда да преведе нещо ще съберем средствата бързо(!).

            не го споделям с вас, защото искам да се похваля , а защото искам да сме малко по-активни и ангажирани...дай боже тук да споделят колеги , които са дарили много повече от мен и да мотивираме останалите колеги да са ЧОВЕЦИ.

            нека държим темата актуална , за да успеем да съберем средствата по-бързо и покажем, че макар и малка инвестиционната общност е и човечна.

            бъдете здрави и човечни
            Last edited by bertram; 14.09.2017, 12:36.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

            Коментар


            • Стволови клетки... хммм... аз бих започнал с протокола на Тери Уолс, най-вероятно ще даде по-добър резултат, безплатен е и ще ѝ подобри здравето във всички аспекти.

              Коментар


              • Да помогнем на изявения финансов журналист Анна Брандийска!

                Изявеният финансов журналист Анна Брандийска се нуждае от подкрепа!

                От години тя страда от множествена склероза, като ефектите от тежкото заболяване все повече се влошават. Засега не е открит лек, но лекари ѝ препоръчват ново експериментално лечение със стволови клетки.

                Най-близката държава, в която то се прилага успешно, е Турция. Макар да не дава гаранции, че Анна ще се излекува, лечението гарантира на 100%, че влошаването на заболяването ще спре. Необходимата сума от 40 000 евро е непосилна за Анна и семейството ѝ.

                Всеки, който иска да помогне, може да направи дарение!

                Банка ДСК

                IBAN: BG26STSA93000024626467

                BIC: STSABGSF

                титуляр: Анна Маринова Брандийска.
              Working...
              X