IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкрепете Наивника в късите !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Аз кат казах, чи има по-лакоми от сунето
    Туй жиуотно не е ЛАКОМО !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Те и у катедралата свещите по къдрави

Коментар

Ти ли резилиш восяка ва
        Ми кат не обяснявате хубу кво аджеба искате

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Оооу,така кажи ,бре,човек!Аз тука се утрепах да ги правя еднакви тез свещи!

Ти ли резилиш восяка ва
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Подкрепа в късите не значеше да го крепите вече четвърта свещ на едно място
            Оооу,така кажи ,бре,човек!Аз тука се утрепах да ги правя еднакви тез свещи!

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

А бре нали си морски И с лодка ако требе ше допливаш Сам да не се омокрят банкнотите
              Много е настрани. Трябва да отида до Чевитавекия, чак от там има фери за вашите земи

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Има, Парк Порта Вентура до Салоу, почти по средата е, с едни от най-яките скоростни влакчета в Европа
                скоростни влакчета alton towers UK - там луд съм мамо ям паркет
                The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Има, Парк Порта Вентура до Салоу, почти по средата е, с едни от най-яките скоростни влакчета в Европа
                  Мани мани, фен съм на всякакви такива. С фърфълака га бяхме на Гардаленд ме достраша да се кача на торнадото и се оправдах че ме боли кръста. Той обаче се качи. След два месеца отидох сам)) На поправителен го взех

Коментар

Колега ний да не сме железничари бре

Ади бре натискайте, да изкарара човека некой лев. Реда прай номера, знам аз
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Може, такмо има лОукост до тъдява. Няма да се изваждам от пари
                      А бре нали си морски И с лодка ако требе ше допливаш Сам да не се омокрят банкнотите

Коментар

Коментар

• Подкрепа в късите не значеше да го крепите вече четвърта свещ на едно място

Коментар

Голям камънак бре Ама знам що го казваш , затуй ще ти предложа Барселона или Валенсия

Коментар

Хахах, а при теб важи правилото на внезапна смърТ Така де аз мога да го разтягам до 2016, а ти може да получиш калъчката още следващия месец Имаме и неуточнени неща около баса. Ако стигне точно 1.6050 Тогиз се напиваме на неутрална територия. Някъде по средата. Монако не е лошо
                              Голям камънак бре Ама знам що го казваш , затуй ще ти предложа Барселона или Валенсия

Коментар

Засега си в губеща позиция
                                Хахах, а при теб важи правилото на внезапна смърТ Така де аз мога да го разтягам до 2016, а ти може да получиш калъчката още следващия месец Имаме и неуточнени неща около баса. Ако стигне точно 1.6050 Тогиз се напиваме на неутрална територия. Някъде по средата. Монако не е лошо

Коментар

Working...
                                X