Защо средствата не се набират чрез общоизвестните сайтове за подобни кампании?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нека помогнем на Митко!
Collapse
X
-
Han Krum благодаря ти.
НАИВНИК благодаря ти, че ми каза за личните данни, просто съм пропуснала да ги изтрия. Вече всичко е говото.
Благодаря и на всички, които помагат на Митко.
Никой не съм карала на сила да дарява пари, това си е личен избор на всеки.НЕКА ПОМОГНЕМ НА МИТКО!
www.help-mitko.gogo-bg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanaska_89 Разгледай мнениеСега качвам договора с банка ДСК и анекса към договора. А по-късно след обяд или може би утре ще кача и извлечение от сметката.
Договор с банка ДСК
Анекс към договора
Макар че като се замисля мен как ме извози една монахиня миналата година - не е истина))
Успех на момчето!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениешо ?
Коментар
-
Сега качвам договора с банка ДСК и анекса към договора. А по-късно след обяд или може би утре ще кача и извлечение от сметката.
Договор банкаДСК
Анекс към договораLast edited by atanaska_89; 27.01.2011, 16:46.НЕКА ПОМОГНЕМ НА МИТКО!
Коментар
-
Атанаске, чакам разпечатките, не се услушвай мъдро, мъдро!!!
Не ме разбирай погрешно, но аз съм доста мнителен към дарителски кампании, при които документацията не е проверена от специалист. ДМС и Дари-на знам, че са сигурен източник и не бих се замислил.
Във Вашия случай ще помогна също с още 20лв., но ако сте мошеници, имайте предвид, че ще ви намеря!Last edited by Черкезов; 27.01.2011, 00:14.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМдааааа, безнадежно е ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМдааааа, безнадежно е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОздравявай пичага ...
Коментар
-
Атанаске, всичко за да е точно и да ти имат доверие хората, можеш да прикачиш една разпечатка, за движението по-банковата сметка последните три месеца.Last edited by Черкезов; 25.01.2011, 20:50.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Господине, пиша постоянно за да държа в течение до къде сме стигнали със събирането на средствата, тези които ги интересува. И призовавам всеки, които има възможност да се включи в каузата и да помогне. А относно въпроса който си задавате, дали не Ви "муфтя", може да се разровите в интернет и да видите на колко места има информация за Митко. Също можете да се обадите и в банката, за да попитате дали сметката е даритеска, кой е титуляр и каквото още се сетите. Защото банките не правят току така дарителски сметки, или поне ДСК, защото когато откривахме сметката ни бяха поискани множество документи.
Ето и някои от местата където има статии за Митко:
Варна 24
Варна Нюз
Спортал
Актуално
Bg-news
BTV
Skysports
Давам Ви и сайта на представителството, където също може да се обадите и да попитате, дали има такъв човек.
http://medicor-bg.com/
Надявам се да съм дала изчерпателен отговор.НЕКА ПОМОГНЕМ НА МИТКО!
Коментар
-
Атанаске, от къде да знаем че не ни муфтиш с тези постоянни приветствия и искания?!
Как де сме сигурни че говориш истината?!
Аз ти изпратих 28лв. но сега си задавам въпроса дали постъпих правилно?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар