IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писмо от Мери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За съжаление все още не са събрани средствата за лечението на Миро. Позволявам си да поканя всички бургазлии и гости на града на концерт за Миро.

На 31 август, вторник, Община Бургас и бургаските музиканти канят всички приятели на българската музика на Благотворителния концерт в помощ на Миро от група Мери Бойс Бенд.

Мястото е Летен театър Бургас, а началният час - 20:00 часа.

В концерта ще вземат участие Тони Димитрова, Ваня Костова, Петте сезона, Боян Михайлов, Дани Огнянов, група Горещ пясък и Мери Бойс Бенд.
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko

Само да не кажете, че там пък има ДДС ;-)
      Искаше ми се да го кажа, но се въздържах. Прав си че тука не му е мястото. Затова пък ти го каза.
      И все пак най-важното е да се обединим и да помогнем на човек в нужда, който както сметне за удачно.

Коментар

• Писмо от Мери

„Моят съпруг и китарист на група Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев е болен от Остра Миелоидна Левкемия. Тази страшна диагноза му бе поставена преди година и половина. Оттогава Миро мина през шест химиотерапии. Всичко изглеждаше добре. Лечението се провеждаше в България – в МБАЛ „Александровска” в клиниката по хематология при доцент Хаджиев. През цялото време Миро бе консултиран и във Франция от професор Варе и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък. Те намаляваха и стигнаха почти до нула. Професор Варе обаче държеше, при намиране на 100% съвместим донор, да се направи алогенна трансплантация, за да се избегне евентуален рецидив. Такъв, за съжаление, не се намери.
        Аз и момчетата бяхме плътно до Миро през всичките почти осем месеца на болничен престой и лечение. Използвахме дните след лечението му за звукозаписи, група Мери Бойс Бенд отново засвири по клубове, партита и концерти... Всички пари събирахме за трансплантация на Миро. Няколко приятели ни помогнаха със значителни суми. През цялото време си мислехме, че имаме време и можем да се справим сами, без да „бием камбаната” за помощ.
        Днес вече нищо не е същото... Миро получи рецидив на болестта си в централната нервна система и бе приет по спешност за лечение в клиника във Франция. Вече нямаме време сами да се справим със събирането на средства за лечението. Вече не става въпрос за трансплантация, а за ново овладяване на левкемията. В България лекарите нямат опит с такъв отвратителен рецидив, няма и време, защото болестта се развива светкавично, затова Миро отиде в болница във Франция, в която за лечението в момента ще са необходими 100 000 евро.

Днес имаме нужда от вашата помощ, защото не можем да се справим сами. Признавам го и ме е страх, че сте се уморили от вълната ”Зов за помощ”, която ви залива, но нямам време, а страшно много искам да спася човека, когото обичам. Знаете, че за мен любовта винаги е била движещата сила и вярвам, че и днес ще ни помогне. Затова, моля ви, молете се с мен Бог да пощади Мирослав, да му даде вяра и сили, и да го излекува!

Ако можете да отделите и финансови средства за Миро, моля направете го на разплащателните сметки, които открих! Миро вече е в болница и на мен ще ми се наложи да плащам цялото лечение, затова сметките са на мое име:

Мария Илиева Мутафчиева

Първа инвестиционна банка

клон „Народен театър”, ул. „Дякон Игнатий” 7

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465

EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

Вече е активен и СМС номер за Миро от Мери Бойс Бенд. Съпругът на вокалът на бандата - бургазлийката Мария се нуждае от средства за лечение. Всички желаещи могат да изпращат помощ на SMS с текст DMS MIRO на номер 17 777 за трите мобилни оператора или с банков превод на следните сметки:
        Първа Инвестиционна Банка, BIC: FINVBGSF
        Клон „Народен театър", София 1000, ул. „Дякон Игнатий" 7
        Мария Илиева Мутафчиева

Акага, B.T.R., D2, Милена Славова, Сигнал, група ТЕ, Графа и Искрен Пецов ще изнесат концерт на 24 април от 19.00 часа в Sofia Live Club за събирането на средства за лечението на Миро. Близките на китариста благодарят искрено на всички, които помагат.

Извинявам се за повторението на тези, които следят темата. Правя го, за тези които сега са решили да прочетат за какво става въпрос, защото първия пост в темата мина на втора страница.

Коментар

• На Мария едва ли и било до това, с каква репутация се ползва банката, нали!
          Мисля ,че изпадаме в глупав и не на място спор!
          За мен, най-важното е да помогна с каквото мога, да съхраним живота на човек, творец и приятел. Заради децата му, песните му и заради Мери!
          Пък и заради самия мен!

Приятна вечер Ви желая!
          Колчо го написа : DMS MIRO, това не е банка!

Само да не кажете, че там пък има ДДС ;-)

Коментар

• Сложих малко парички в сметката. Дано всичко завърши с щастлив край и Миро и останалите да продължават да творят.

Коментар

• Миро дръж се!. Сигурен съм, че ще се отзоват много добри хора.

Коментар

• Благодаря, че им напомни, Колчо!
                Следобед ще черпя по едно в кръчмата! :-)

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Който не иска зе занимаа с банки и т.п. мое да изпрати ...

В един вестник видях телефон за СМС-и ... 17 777

Вече е активен и СМС номер за Миро от Мери Бойс Бенд. Съпругът на вокалът на бандата - бургазлийката Мария се нуждае от средства за лечение. Всички желаещи могат да изпращат помощ на SMS с текст DMS MIRO на номер 17 777 за трите мобилни оператора или с банков превод на следните сметки:
                Първа Инвестиционна Банка, BIC: FINVBGSF
                Клон „Народен театър", София 1000, ул. „Дякон Игнатий" 7
                Мария Илиева Мутафчиева

Акага, B.T.R., D2, Милена Славова, Сигнал, група ТЕ, Графа и Искрен Пецов ще изнесат концерт на 24 април от 19.00 часа в Sofia Live Club за събирането на средства за лечението на Миро. Близките на китариста благодарят искрено на всички, които помагат.

Коментар

• Който не иска зе занимаа с банки и т.п. мое да изпрати ...

В един вестник видях телефон за СМС-и ... 17 777
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                    Първоначално изпратено от cmexypko
                    Първоначално изпратено от Черкезов
                    За такова благородно начинание избора на банка е най-важната крачка. Не ме е страх, просто някой банки са извън моят списак на работа.

Д-р Черкезов, биохимик - иноватор
                    Въх какъв балък съм бил, че не съм се замислял въобще, каква аджеба е банката и чия собственост е или вече не е, когато съм превеждал за Даринка, за децата на катастрофиралия ДВИ на М+С Хидравлик и за още куп други, които са имали нужда от финансова подкрепа, .
                    Няма ли достатъчно теми за банки в този форум, че скочихте и темите за благотворителност да обръщате на "Тука има, тука нема банка"?!

Чудно ми е например, ако Райфайзен, съвсем случайно, не е ВашияТ списЪк на банки, как превеждате осигуровките си, или може би биохимик-иноваторите са освободени от осигуровки?

Не се занимавай с този палячо нещастен.....,смехурко....и аз ще пусна някой лев.Дано да има подобрение.......Знам за какво става въпрос.Тук има толкова хора ,дето се праскат на големи бизнесмени ,инвеститори,спекуланти.......и какво ли не........аааа и печелещи от лихви от депозити..........абе дайте по 20лв бе хора..не повече...........пак е нещо.........никой не е застрахован от тази болест......а понеже знам за какво става въпрос.........ДАЙТЕ ДА СЪБЕРЕМ НЯКОЙ ЛЕВ......ЗАПОМНЕТЕ........ОНЗИ ОТГОРЕ ГЛЕДА
                    Така е, Бобане! Прав си!
                    Ама някакъв си "учен", "доктор", "иноватор", дето допуска две правописни грешки в две поредни думи, седнал да ми дава акъл, с коя банка да работя и с коя не!
                    При това в тема, която изобще не касае банки!
                    То, че и аз допускам грешки, допускам. Ама не съм доктор, нито пък се пиша учен. И не се бутам между шамарите да наливам акъл на по-умни от мен.
                    Тоя що ли не ходи да си управлява "финансовите" потоци, които отделя при физиологични дейности ...

Коментар

• Не... справих се,намерих начин.Благодаря ти за отзива

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10
                        Наистина все още се намират хора готови да помогнат,за което огромно БЛАГОДАРЯ.Вчера в кръчмата помолих да помогнем за каузата на едно дете,да помогнем с по един клик.Останах в шок от мръсотията,която се изля,включително и от хора,които познавам
                        О10, дай ако обичаш някакъв линк,д а видим как може да помогнем.

Коментар

• http://vbox7.com/play:b982245f

Коментар

• Наистина все още се намират хора готови да помогнат,за което огромно БЛАГОДАРЯ.Вчера в кръчмата помолих да помогнем за каузата на едно дете,да помогнем с по един клик.Останах в шок от мръсотията,която се изля,включително и от хора,които познавам

Коментар

Първоначално изпратено от Черкезов
                              За такова благородно начинание избора на банка е най-важната крачка. Не ме е страх, просто някой банки са извън моят списак на работа.

Д-р Черкезов, биохимик - иноватор
                              Въх какъв балък съм бил, че не съм се замислял въобще, каква аджеба е банката и чия собственост е или вече не е, когато съм превеждал за Даринка, за децата на катастрофиралия ДВИ на М+С Хидравлик и за още куп други, които са имали нужда от финансова подкрепа, .
                              Няма ли достатъчно теми за банки в този форум, че скочихте и темите за благотворителност да обръщате на "Тука има, тука нема банка"?!

Чудно ми е например, ако Райфайзен, съвсем случайно, не е ВашияТ списЪк на банки, как превеждате осигуровките си, или може би биохимик-иноваторите са освободени от осигуровки?

Не се занимавай с този палячо нещастен.....,смехурко....и аз ще пусна някой лев.Дано да има подобрение.......Знам за какво става въпрос.Тук има толкова хора ,дето се праскат на големи бизнесмени ,инвеститори,спекуланти.......и какво ли не........аааа и печелещи от лихви от депозити..........абе дайте по 20лв бе хора..не повече...........пак е нещо.........никой не е застрахован от тази болест......а понеже знам за какво става въпрос.........ДАЙТЕ ДА СЪБЕРЕМ НЯКОЙ ЛЕВ......ЗАПОМНЕТЕ........ОНЗИ ОТГОРЕ ГЛЕДА

Коментар

Maria Ilieva Mutafchieva

Адрес на банката:

FIB

BIC: FINVBGSF

"National Theatre" Branch
                                Address: 1000 Sofia, 7, Dyakon Ignatiy St.
                                Мерси, моля потвърдете ми като пристигнат парите да знам, че всичко е ОК. Дано могат да помогнат на Миро да оздравее и да се възстанови напълно.

Коментар

Working...
                                X