IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на Елена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javor
    Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от javor
    Изчезнаха сметките за превод а имам желание да пратя нещо.Виж си и ЛС
    Дано не е това, което си мисля ..... Прочетох епикризата и .......
    Неразбирам от епикризи,но разбирам от намеци.Дано да не си прав.
    Слава Богу! Не съм прав!

Пристигнало е съобщение, с което информират, че Министерството на здравеопазването ще поеме разходите по операцията. Поради тази причина, сваляме дарителските сметки. Допълнителна информация в близките минути.
    Да и аз го прочетох вече.Дано да се оправи!
    Кампанията се прекратява! Държавата ще поеме финансирането. Благодаря на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от DB
      Първоначално изпратено от Murano
      Нищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..

Дано момичето успее да се оправи!
      наистина дано се оправи момичето !!!

къщата с плазмата в хола ли имаш предвид ? и аз бях потресен сумата не беше голяма наистина
      Да, май и плазма имаше в хола..

Сега виждам и аз съобщението, много се радвам, дано наистина всичко мине благополучно, а каквото са събрали да отиде за друг нуждаещ се.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Слава Богу! Не съм прав!

Пристигнало е съобщение, с което информират, че Министерството на здравеопазването ще поеме разходите по операцията. Поради тази причина, сваляме дарителските сметки. Допълнителна информация в близките минути.
        Да и аз го прочетох вече.Дано да се оправи!

Коментар

• Браво честито !!!

Коментар

Слава Богу! Не съм прав!

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Коментар

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Изчезнаха сметките за превод а имам желание да пратя нещо.Виж си и ЛС

Коментар

• Сумата първоначално беше 120 000 евро, и щеше да е посилна за семейството и приятелите, но сега се оказа, че в момента най-евтината оферта в Европа е 250 000 евро, а в САЩ трансплантацията е над милион. Семейството й не е богато и не може само да събере подобна сума.

Благодара за интереса. Разбирам всички, които са мнителни, защото и аз самия съм виждал какво ли не (например телефонните измами на пенсионерите), но сега познавам момичето и знам, че не е измама. Отделно, ако се случи така, че да съберат повече пари от необходимото, то са поели отговорност, парите да отидат за друг нуждаещ се от трансплантация в чужбина, а не да си купуват плазми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Murano
                      Нищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..

наистина дано се оправи момичето !!!

къщата с плазмата в хола ли имаш предвид ? и аз бях потресен сумата не беше голяма наистина

Коментар

• Нищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..

Коментар

• Да помогнем на Елена

http://help-eli.org/

Близка позната претърпя тежка операция у нас, която доведе до усложнения и се наложи да и махнат по-голямата част от тънките черва. Сега следва скъпа трансплантация, която ще се извърши в чужбина. Който има възможност нека да помогне, вече има дарителска сметка, а също и да разпространи сайта сред неговите познати.

Благодаря от сърце!
                        Working...
                        X