Първоначално изпратено от javor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем на Елена
Collapse
X
-
Negramoten
-
Първоначално изпратено от DBПървоначално изпратено от MuranoНищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..
Дано момичето успее да се оправи!
къщата с плазмата в хола ли имаш предвид ? и аз бях потресен сумата не беше голяма наистина
Сега виждам и аз съобщението, много се радвам, дано наистина всичко мине благополучно, а каквото са събрали да отиде за друг нуждаещ се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от javorИзчезнаха сметките за превод а имам желание да пратя нещо.Виж си и ЛС
Пристигнало е съобщение, с което информират, че Министерството на здравеопазването ще поеме разходите по операцията. Поради тази причина, сваляме дарителските сметки. Допълнителна информация в близките минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от javorИзчезнаха сметките за превод а имам желание да пратя нещо.Виж си и ЛС
Пристигнало е съобщение, с което информират, че Министерството на здравеопазването ще поеме разходите по операцията. Поради тази причина, сваляме дарителските сметки. Допълнителна информация в близките минути.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Negramoten
Сумата първоначално беше 120 000 евро, и щеше да е посилна за семейството и приятелите, но сега се оказа, че в момента най-евтината оферта в Европа е 250 000 евро, а в САЩ трансплантацията е над милион. Семейството й не е богато и не може само да събере подобна сума.
Благодара за интереса. Разбирам всички, които са мнителни, защото и аз самия съм виждал какво ли не (например телефонните измами на пенсионерите), но сега познавам момичето и знам, че не е измама. Отделно, ако се случи така, че да съберат повече пари от необходимото, то са поели отговорност, парите да отидат за друг нуждаещ се от трансплантация в чужбина, а не да си купуват плазми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MuranoНищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..
къщата с плазмата в хола ли имаш предвид ? и аз бях потресен сумата не беше голяма наистина
Коментар
-
Нищо лично, но не станаха ли прекалено много тези спешни скъпи операции в чужбина? Най-интересното е че почти никога не се обявява сумата, от която даден човек се нуждае.. Защо ли? Да не говорим, че наскоро по телевизията имаше апел за помощ към дете, трябваха не повече от 10 000 лева, а дадоха къщата, в която живее семейството..и как да го кажа..май сами се сещате какво имам предвид..
Коментар
-
Negramoten
Да помогнем на Елена
http://help-eli.org/
Близка позната претърпя тежка операция у нас, която доведе до усложнения и се наложи да и махнат по-голямата част от тънките черва. Сега следва скъпа трансплантация, която ще се извърши в чужбина. Който има възможност нека да помогне, вече има дарителска сметка, а също и да разпространи сайта сред неговите познати.
Благодаря от сърце!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар