IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Първоначално изпратено от polki
    той не се подвизаваше в ресторанта , а на плажа около ресторанта - мисля , че не бъркам
    Не бъркаш.
    :-) :-) :-) :-)

П.п. Имах подозрения, че е нещо шоумен Остапчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      той не се подвизаваше в ресторанта , а на плажа около ресторанта - мисля , че не бъркам
      Не бъркаш.

Коментар

• Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство
        Вярно ли, бе?
        И аз искам равностойно с тях да ме третират - като се намаам, почва да ми тежи, ка'о да съм бременен, и аз искам 410 дана, такова...;-)

Коментар

Азнаеш ли, че на мястото дето сега е "ДЮН" на времето имаше един ресторант Дюни? Там се подвизаваше един Белмондо.
          знам го Белмондо - да не си ти ???

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Азнаеш ли, че на мястото дето сега е "ДЮН" на времето имаше един ресторант Дюни? Там се подвизаваше един Белмондо.

Коментар

Първоначално изпратено от Остап Бендер
              А колко хора от форума отглеждат 3 и повече деца ????????
              Аз имам 4. Три дангалака и едно момиченце. А ги отглеждат майките им. Не стига, че съм ги направил, пък и да ги отглеждам. Баси. Всъщност те момчетата вече са големи и си се "отглеждат" сами.
              децата май не те познават

МУНЧО , само четири деца !!!!!!!!!!!!

на хилядоспутник не му отива такава малка цифра

или само 4 пъти ти се е скъсал презерватива ??????????????
              Тези деца, дето съм ги посял по цяла Европа и в цяла българия не ги броя. Те са десетки хиляди. Аз съм като Атила бе човек. След смъртта ми милиони ще носят моя ген.
              Браво МУНЧО - така те искам

но по-горе бях попитал "кой колко деца отглежда" , а не "кой колко деца е направил"

щото има разлика между двете

Коментар

Аз имам 4. Три дангалака и едно момиченце. А ги отглеждат майките им. Не стига, че съм ги направил, пък и да ги отглеждам. Баси. Всъщност те момчетата вече са големи и си се "отглеждат" сами.

Тези деца, дето съм ги посял по цяла Европа и в цяла българия не ги броя. Те са десетки хиляди. Аз съм като Атила бе човек. След смъртта ми милиони ще носят моя ген.

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Ами виждаме родителите ни как охилно живеят - именно това имам предвид - и то сега има кой да ги издържа... ние - с нашите пенсионни вноски - щото техни - ограбени отдавна.
                      Вярваш ли че на нас някой ден 3 000 000 хъхряка ще ни плащат пенсиите?
                      точно за това ти говоря , че циганите едно-две повече или по-малко тях не ги събаря , а тук за няколко хиляди лева бг мами няма и да си помислят за второ дете

след 25-30 години 1 млн. ще трябва да хранят 2 млн. пенсии и още 2 млн. цигани, турци и подобни

А ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ В ПЛОВДИВ САМО ТУРЦИ И ЦИГАНИ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ПО БОЛЕСТ от ТЕЛК , А НА БЪЛГАРИТЕ ИМ СЕ ВДИГА ГРУПАТА СЛЕД ВСЕКИ ПРЕГЛЕД КОЙТО Е НА НЯКОЛКО ГОДИНИ ????????

защо никой не коментира този факт !!!!!!!!!!!!!!

Как да дръпне тази страна напред , след като няма прираст на активно работещо население. Всички са с по едно или максимум 2 деца. Трябва да се измисли реален механизъм за да се вкарат да учат и да работят циганите, както и да се стимулират българите да се множат , а не да се трепери за дребни стотинки с тези глупости на новия закон за няколко месеца

Коментар

• Ами виждаме родителите ни как охилно живеят - именно това имам предвид - и то сега има кой да ги издържа... ние - с нашите пенсионни вноски - щото техни - ограбени отдавна.
                        Вярваш ли че на нас някой ден 3 000 000 хъхряка ще ни плащат пенсиите?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Тук няколко нахитрели кифли се опитват да ни правят на балъци. Опитват се да оскубят кинти от държавата без да бачкат и оревават форумите заради липса на съчувствие Тояга за вас.
                          Мунчо , един ден ще трябват хора за да може ти и подобни индивиди да получавате пенсии. Помисли колко пари разлика ще вземе тази женица - 2-3000 лв. максимум , а за детето което ще роди и изгледа до 18-тата си година колко ДДС ще плати . Някой ден когато порасне това дете ще работи 30-40 години и ако искаш сметни дори на минимална работна заплата колко пари ще внесе в държавата. Бъдете малко по-широко скроени и ако не искате , не подкрепяйте майките. Аз също не съм подкрепил петицията им. Но вижте истината в очите и разберете , че утре на тези деца ще чакат някои от вас . Ако не помагате , поне се въздържайте от коментари , които не правят чест на този претенциозен форум и сайт.
                          Полков - всички знаем кои снасят заради парите - хъхрячките. А чаветата им като порастнат - една работа ще видим от тях, та не е работа - най-много брадви да ни размахват. НИКАКВИ ПАРИ за майчинство да не се дават - само данъчни облекчения.
                          А ако чакам държавата да ми плаща пенсия някой ден, по-добре като не мога дае работя повече да ида и да се удавя.

Императоров , ти си роден явно само да работиш - ясно

Все цитирате в Германия как е , в Скандинавия как е и т.н. , а в тази тема един не се намери да разкаже на широката аудитория - нещо не ви изнася ли ???

Всички сте за системата като в САЩ , но никой не споделя как ще умират родителите ни в този случай

Коментар

• Обсъждаме съвсем реални проблеми - не е ли вярно, че хъхрячките снасят безразборно чавета?
                            Аз не женомразец, аз - девойколюбец.

Коментар

• Абе всички ли сте женомразци тука? Съдя не по становищата, а по думите и изразите, които сте употребили. И аз писах още на първа страница, че не подкрепям искането, обаче това ваш'то минава всякакви граници просто. Изтъквате и абсолютно малоумни доводи..
                              За полки разбрах, че няма проблеми с жените. А вие, как е положението при вас?

Коментар

Тук няколко нахитрели кифли се опитват да ни правят на балъци. Опитват се да оскубят кинти от държавата без да бачкат и оревават форумите заради липса на съчувствие Тояга за вас.
                                Мунчо , един ден ще трябват хора за да може ти и подобни индивиди да получавате пенсии. Помисли колко пари разлика ще вземе тази женица - 2-3000 лв. максимум , а за детето което ще роди и изгледа до 18-тата си година колко ДДС ще плати . Някой ден когато порасне това дете ще работи 30-40 години и ако искаш сметни дори на минимална работна заплата колко пари ще внесе в държавата. Бъдете малко по-широко скроени и ако не искате , не подкрепяйте майките. Аз също не съм подкрепил петицията им. Но вижте истината в очите и разберете , че утре на тези деца ще чакат някои от вас . Ако не помагате , поне се въздържайте от коментари , които не правят чест на този претенциозен форум и сайт.
                                Полков - всички знаем кои снасят заради парите - хъхрячките. А чаветата им като порастнат - една работа ще видим от тях, та не е работа - най-много брадви да ни размахват. НИКАКВИ ПАРИ за майчинство да не се дават - само данъчни облекчения.
                                А ако чакам държавата да ми плаща пенсия някой ден, по-добре като не мога дае работя повече да ида и да се удавя.

Коментар

Working...
                                X