IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвлечени българи в Ирак заплашени с обезглавяване

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ал Кайда заплаши България

Пак попитали радио Ереван:
    - Добре тогава, кои други 2 страни, членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша имат военни контингенти в Ирак?
    - Това е въпрос за 2-ка - отговорило радиото (в случая радиоточката - а да отговаряме за 2-ка е под нашето достойнство!
    )

Така че европеец, получаваш 1-ца.
    Единица получават и тези, които ти подсказват!

Коментар

- Добре тогава, кои други 3 страни, членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша имат военни контингенти в Ирак?
      - Не знам - отговорило радиото (в случая радиоточката - това е въпрос за 3-ка, а ние и 3-ки никога не сме получавали в училище.
      )

Коментар

- Добре тогава, кои други 4 страни, членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша имат военни контингенти в Ирак?
        - Не знам - отговорило радиото (в случая радиоточката - това е въпрос за 4-ка, а ние и 4-ки никога не сме получавали в училище.
        )

Коментар

Европеец кажи като си европеец и ги разбираш европейските работи : По каква европейска логика 90%
          от европейските държави не участват или изтеглиха войските си от Ирак? Тези европейци
          не са сигурно автентични европейци, като теб , Паси , Илчев и другите който ни направиха мишена.
          Колко души още трябва да умрат за да стане ясно , че малка България направи тотална грешка
          като се набута в един конфликт, който не я касае пряко и стана отдушник на омразата на арабите.
          Ние сме най-близката и най-беззащитната държава с военно присъствие в Ирак и се очертава да
          го отнесем най-яко яко за сметка на тези , които войната ги устройва.

Коментар

- Добре тогава, кои други 5 страни, членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша имат военни контингенти в Ирак?
            - Не знам - отговорило радиото (в случая радиоточката - това е въпрос за 5-ица, а ние и 5-ици никога не сме получавали в училище.
            )

Коментар

Попитали радио Ереван:
              - Кои други 6 страни, членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша имат военни контингенти в Ирак?
              - Не знам - отговорило радиото (в случая радиоточката - това е въпрос за 6-ица, а ние никога не сме получавали 6-ици в училище.
              )

Коментар

Електорат, дотам ли стигна, да се хвалиш какво месо ядеш? Мислиш ли така ставаш по-авторитетен?
                Въпросът не беше за кренвирша. Но ти вече доказа, че не четеш внимателно какво ти пиша.
                И последно за месото - явно си поел вече от "лудата крава". Иначе не мога да си обясня клиничното ти състояние.

Пардон, грешка. Има обяснение - комбинация от неграмотност и мързел. За неграмотността стана ясно вече - решил си че едни членки на ЕС са "по-типични" от други. И още - дори не знаеш кои страни имат сили в Ирак сега. А си тръгнал да изказваш мнение.
                За мързела - нормално е да се очаква от папагалстващи пацифисти като теб. Висиш в Интернет, ръсиш глупости, и се излагаш публично - вместо да вземеш да се наспиш поне, и после да започнеш да четеш и да мислиш със собствената си глава.

Тук дойде моментът да те оставя за известно време... Налага ми се да се позанимавам и с по-сериозни работи от това да ти давам уроци. Но ти понеже явно и пари не можеш да изкарваш, остани тук - и като се потрудиш да намериш въпросните 11-12 страни-членки, свирни ми. Сладко е сам да откриваш истината, повярвай на по-умните от теб.
                А естествено Франция не е ЕС. Както София не е България.

Коментар

Електорат, дотам ли стигна, да се хвалиш какво месо ядеш? Мислиш ли така ставаш по-авторитетен?
                  Въпросът не беше за кренвирша. Но ти вече доказа, че не четеш внимателно какво ти пиша.
                  И последно за месото - явно си поел вече от "лудата крава". Иначе не мога да си обясня клиничното ти състояние.

Пардон, грешка. Има обяснение - комбинация от неграмотност и мързел. За неграмотността стана ясно вече - решил си че едни членки на ЕС са "по-типични" от други. И още - дори не знаеш кои страни имат сили в Ирак сега. А си тръгнал да изказваш мнение.
                  За мързела - нормално е да се очаква от папагалстващи пацифисти като теб. Висиш в Интернет, ръсиш глупости, и се излагаш публично - вместо да вземеш да се наспиш поне, и после да започнеш да четеш и да мислиш със собствената си глава.

Тук дойде моментът да те оставя за известно време... Налага ми се да се позанимавам и с по-сериозни работи от това да ти давам уроци. Но ти понеже явно и пари не можеш да изкарваш, остани тук - и като се потрудиш да намериш въпросните 11-12 страни-членки, свирни ми. Сладко е сам да откриваш истината, повярвай на по-умните от теб.
                  А естествено Франция не е ЕС. Както София не е България.

Коментар

европеец, не зная какво е развален кренвирш, защото не ям кренвирши.
                    Консумирам само качествено месо, за разлика от теб, както е видно!

Видя ли се колко ти струват "аргументите"?
                    Чакам да ми отговориш на въпроса!
                    Чакам да ми изброиш освен посочените 3 поне още 7 членки на ЕС, които имат военни контингенти в Ирак, нали така каза - че са 10-11.

Може пък аз да не съм добре информиран!
                    Може междувременно да е станало земетресение в Средиземно море и да са се пръкнали 5-6 държави, които са изпратили военни контингенти в Ирак! ))

Коментар

Електорате, припомни си какво ти писах за кренвирша долу.... Вече не споря с теб, ами започвам да ти съчувствам....

Това за "изключението което само потвърждава правилото" е такава йезуитщина в стил "зрял социализъм", че наистина идеално се връзва с папагалските ти пацафистки клишета. Само не разбирам защо си избрал да се излагаш в интернет форум?

Това че Полша е съвсем отскоро член на ЕС ли я прави "по-малко типична" членка??? Започваш да увърташ. Я опитай пак, а ние пак ще се посмеем.

Това че "почти целия ЕС" е против войната в Ирак е твоя силно пресилена интерпретация. Франция ли са "почти целия ЕС"? Не си в час, така че ти е простено.

Но ако продължаваш да твърдиш, че освен изброените от теб страни други членове на ЕС нямат сили в Ирак сега, значи наистина си губя времето с теб.

Коментар

европеец, Италия е типична членка, но изключението само потвърждава правилото.
                        Полша е членка на ЕС съвсем отскоро.
                        За Великобритания отношенията им със САЩ са били по-важни от тези с ЕС.
                        Съвсем просто е. Дори и ти би трябвало да ги знаеш тези неща.

Брътвежи че ако искаме да сме част от западната цивилизация....... и т. н. не вървят.
                        Като че ли Франция, Германия и почти целия ЕС са част от източната цивилизация!!!!!????

Чакам да ми изброиш освен посочените 3 поне още 7 членки на ЕС, които имат военни контингенти в Ирак, нали така каза - че са 10-11.

Коментар

Не се чувствай виновен за това, че не си информиран, или че не можеш да мислиш а повтаряш заучени фрази.

С това за "типичните" членки на ЕС се изложи. Много. (Не че съм очаквал противното.)
                          И понеже виждам, че от безделие или от неумение да изкарваш пари висиш в Интернет, поставям ти за домашно сам да си провериш кои освен изброените от теб три членки имат сили в Ирак.
                          А ако още не разбираш какво ти писах, ще ти помогна пак.
                          И да не забравя - моля те обясни ми с какво Франция е "по-типична" членка на ЕС от Италия например?

Голямо забавление е да спориш с човек, който не е на ниво

Коментар

европеец, започваш да показваш клинична картина и аз започвам да се чувствам виновен за това!

По-яснен от това не мога да бъда:
                            Кои държави членки на ЕС, освен Великобритания, Италия и Полша, имат военни контингенти в Ирак?
                            След като отговориш на този въпрос ще видиш, че пишеш тотални глупости!

Коментар

Електорате, логиката ти се извърта и огъва като развален кренвирш... Стига си се излагал, само и само да доказваш глупости.

И не казвай че на нещо не съм ти отговорил, ами чети по-внимателно какво ти пиша. Нито имаш основание да определяш кои членки на ЕС са "типични", нито само изброените от теб страни имат сили в Ирак днес. Т.е. освен че повтаряш клишета като папагал, не си и в час.

Борбата е срущу западната цивилизация, а ние сме част от нея. Кресливите противници на войната в Ирак от ЕС са само 2-3. На една група пък не им пука, но поне 11-12 членки на ЕС имат сили в Ирак сега. Изводите са ясни... Но защо ли си губя времето на каска като теб да повтарям и потретвам??

Коментар

"А вие защо биете негрите?"

Вече ти отговорих на този въпрос. Води се война в Ирак, а скоро ще излезе и извън Ирак.
                                При тоталните войни, каквито са тези от миналия век насам, има големи жертви след цивилното население. Обясних ти и че статистиката е категорична - много повече невинни жертви има в резултат на "ударите" на тъй наречените коалиционни сили отколкото на атентатите на иракската съпротива.
                                Чакам отговор на предишния си въпрос, а не само да ми хвърляш голословни твърдения като бисери, че имало само няколко страни на които не им пукало????!!!!
                                Нито една страна няма да заяви че не и пука какво става в Ирак и че е за тероризма!!!
                                Но да изпратиш войски за окупация в Ирак е нещо коренно различно!

Коментар

Working...
                                X