Първоначално изпратено от Остап Бендер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamНе съм наясно че кризата ни подминава заради БСП.Наясно съм че заради БСП България изгуби 220 млн. евро.Това е засега.За първи път страна член на ЕС се излага така.Наясно съм че олигарсите получават подаръци от властта.Наясно съм че политиците от БСП/ДПС се срещат с мафиоти и си пият ракийката, вместо да ги пращат в затвора.Наясно съм че Маргините бяха пуснати от ареста и не са в затвора защото се съгласиха да дадат банката си на БСП.Наясно съм и с много други неща.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Майор ДеяновА,добре съм си...Не се безпокой за мен...
Ти сметна ли си тази година колко загуби?
60%?
70%?
И да знаеш,БСП не ти е виновна за това...
"Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш"
Да не би ако Костов управляваше да има гаранции че борсата ще е само нагоре...
Спада на цените е част от играта...
Който му стиска играе,който не,не играе...
Разберете го и стига сте се оплаквали...Не ви е виновна БСП за загубите...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНе съм наясно че кризата ни подминава заради БСП.Наясно съм че заради БСП България изгуби 220 млн. евро.Това е засега.За първи път страна член на ЕС се излага така.Наясно съм че олигарсите получават подаръци от властта.Наясно съм че политиците от БСП/ДПС се срещат с мафиоти и си пият ракийката, вместо да ги пращат в затвора.Наясно съм че Маргините бяха пуснати от ареста и не са в затвора защото се съгласиха да дадат банката си на БСП.Наясно съм и с много други неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерТова е факт неоспорим. Да не говорим, че западните тъпаци не стига, че позволиха да им рухне икономиката ами искат от нас 700млн. евро помощ, която тъпаците ще прахосат и ползата ще е никаква. БСП може и да има кусури но на практика се оказаха най-добрата управляваща партия в Европа. Когато другите тънат в лайна България благодентства при управлението на БСП. БСП ще управлява още 45год.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Майор ДеяновА,добре съм си...Не се безпокой за мен...
60%?
70%?
"Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновА не си ли на ясно че именно благодарение на БСП и нейното управление кризата ни подминава,за разлика от доста други държави,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Майор ДеяновА,добре съм си...Не се безпокой за мен...
60%?
70%?
"Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш"Life won't wait for you.
Коментар
-
http://www.monitor.bg/article?id=181999
Ето ви да четете...
И да не говорите глупости как всички млади бягат на запад и как за БСП гласували само пенсионери....Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Майор ДеяновА,добре съм си...Не се безпокой за мен...
60%?
70%?
"Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш"Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерДобре, че БСП води разумна и балансирана политика та ви спаси от кризата. Ако не беше мъдрото управление на БСП сега щяхте да лапате пишки като американците, мишки смотани и нещастни. За благодарност трябва да съберете пари и да възстановите с доброволен труд чинията на Бузлуджа.
То западнярите за разлика от нас се наакаха и нямат с какво да купуват продукцията на фазерчето и то горкото глътна вода. Което е факт факт е. При нас криза няма и то благодарение на разумната политка на БСП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновА,добре съм си...Не се безпокой за мен...
60%?
70%?
"Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от Остап БендерДобре, че БСП води разумна и балансирана политика та ви спаси от кризата. Ако не беше мъдрото управление на БСП сега щяхте да лапате пишки като американците, мишки смотани и нещастни. За благодарност трябва да съберете пари и да възстановите с доброволен труд чинията на Бузлуджа.
Щото като гледам твоя на ти е помогнал много...Но за теб съм притеснен че ти трябва спешно помощ
освен ако вече не е прекалено късно.Казвам го съвсем добронамерено.
Посещавай,не се ограничавай...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерДобре, че БСП води разумна и балансирана политика та ви спаси от кризата. Ако не беше мъдрото управление на БСП сега щяхте да лапате пишки като американците, мишки смотани и нещастни. За благодарност трябва да съберете пари и да възстановите с доброволен труд чинията на Бузлуджа.
60%?
70%?
И да знаеш,БСП не ти е виновна за това...Слава Великому Сталину!
Коментар
Коментар