Първоначално изпратено от kod123
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновКолко пъти да ти го кажа:НЯМА криза на борсата.Има движения на цените нагоре-надолу.
Евентуално може да се говори за криза,ако фалира някоя компания от Софикс или друг индекс.Но за сега сме мноооого далеч от подобно нещо...
Много добре ти го е казал майора но ти нямаш пипе да го проумееш. Чудя му се и аз на акъла от какъв зор е започнал да ти дава безплатни уроци. Може би е станал майор-филантроп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Има доста добри възможности за печалба,за разлика от миналата година по това време...Ако не ги виждаш....лошо за теб...
Вие какво правите на тези капиталистически пазари- нали ги отричате, за какво са ви кинтите, няма в гробовете да си ги носете я...
Що се отнася за печалбата,то чакаме Партията да реши какво ще правим:дали изборите ще финансираме,дали за износ на Революция да заделим...
Евентуално може да се говори за криза,ако фалира някоя компания от Софикс или друг индекс.Но за сега сме мноооого далеч от подобно нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Има доста добри възможности за печалба,за разлика от миналата година по това време...Ако не ги виждаш....лошо за теб...
Вие какво правите на тези капиталистически пазари- нали ги отричате, за какво са ви кинтите, няма в гробовете да си ги носете я...
Що се отнася за печалбата,то чакаме Партията да реши какво ще правим:дали изборите ще финансираме,дали за износ на Революция да заделим...
Евентуално може да се говори за криза,ако фалира някоя компания от Софикс или друг индекс.Но за сега сме мноооого далеч от подобно нещо...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kefalaАко по всички земни кълбета,управляваха всички БКП-та,нямаше да има въобще криза.Само вечна агония!!!
ха ха ха ха ха , егати смеха в този форум, ха ха ха ха х
Остапе умееш да разсмиваш хората, браво. Такива шеги с кризата и БКП скоро не бях чувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Що се отнася за печалбата,то чакаме Партията да реши какво ще правим:дали изборите ще финансираме,дали за износ на Революция да заделим...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от kod123Изобщо на БФБ - няма криза при управлението на БСП , оборот почти никакъв и спад за една година 80%. Дай ми твоето определение за криза
Има доста добри възможности за печалба,за разлика от миналата година по това време...Ако не ги виждаш....лошо за теб...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Товорим има ли криза на БФБ или не, а не кой какво е направил. Да чуем мнението на майор Деянов по този въпрос, щото за сега мълчи като комунист на разпит. Щото когато фактите говорят и Боговете мълчат.
Коментар
-
B.Graham , нито БСП е виновна този път за кризата ... , нито тя ни е подминала...
По скоро можеш да кажеш нещо за ББ играещ ролята на Костов при едни други времена .... и като нов бял вожд сега ...
БСП ще си вземе 80 депутата и ще чака да я поканят да управлява ...
Да започна ли да пиша за золумите на Костов и на СДС като цяло? Толкова са много, че ще трябва да напиша 15 тома. В сравнение на Костовия грабеж, кражбите на БСП са като невинни игри на деца идиотчета.
Коментар
Коментар