IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    .....
    Селски, разбирам че за теб е извратено да се прави секс м/у мъже и жени, но за мен е нормално. Глупостите съм ти казал да ходите да ги говорите по селата на бабичките и циганите. Тук няма кой да ви повярва. За София ти не бери грижа, ако цяла Бг беше като София, помиярите като теб и остапа отдавна щяха да са в затвора...
    И да се пръснете от яд изборите печели ББ, а той ви каза с кой ще управлява.

Коментар

• ssonyy,

наистина си прав, че ББ е пълен провал.... за два мандата неможа да реши въпроса с боклука....
      тези плакати трябва да са му на предизобрната кампания.... за да покаже на България и българския народ в какво ще превърне държавата ако бъде избран... за сега поне само София развали...

ужасссссссс

Първоначално изпратено от ssonyy
      Първоначално изпратено от be_google
      е кво ти пука, че на такива като теб се крепи мизерията в София!

Можеш да ми дойдеш на гости в Пловдив да те заведа в Столипиново да видиш кво е мизерия !
      п.п. Гугъле тая соц.партия доста ти е промила мозъка !
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google

Можеш да ми дойдеш на гости в Пловдив да те заведа в Столипиново да видиш кво е мизерия !
        п.п. Гугъле тая соц.партия доста ти е промила мозъка !
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
          Първоначално изпратено от Shemata
          Атака са много по-добри от ББ

Първоначално изпратено от Остап Бендер
          ... Друг е въпросът, че Атака със сигурност влиза в парламента, зависи с колко. В един момент може да се окаже, че е взела повече гласове от ГЕРБ.
          Остапе какво ще кажеш за варианта да врътнете една коалиция с Бат Бойко?
          На мен ББ ми стана по-симпатичен с тези изказвания в Чикаго!
          И аз не мисля да гласувам за тези за които гласуват циганите,турците и пенсионерите(не,че имам нещо против тези групи) !

Същата мръсотия в София при 17 млн. лв. повече за чистене
          Красен Николов
          от медиапуул
          19 Януари 2009

Сметката за почистването на столичните улици през 2009 г. ще бъде най-малко 81 милиона лева, стана ясно в понеделник по време на заседанието на инженерната комисия в градския парламент. Това представлява повишение в размер на 17 милиона лева спрямо предния бюджетен период. Разликата между 2007 и 2009 г. става още по-впечатляваща и достига 31 милиона лева.

При забележителния скок в разходите, разчетите за конкретната работа са забележително хаотични.

Шефът на столичния инспекторат Веска Георгиева обясни пред комисията, че на настоящите концесионери на чистотата от "Новера" се полагат 57 милиона лева. В проектобюджет на Столичната община обаче фигурира цифрата от 67 милиона лева...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
            Атака са много по-добри от ББ

Първоначално изпратено от Остап Бендер
            ... Друг е въпросът, че Атака със сигурност влиза в парламента, зависи с колко. В един момент може да се окаже, че е взела повече гласове от ГЕРБ.
            Остапе какво ще кажеш за варианта да врътнете една коалиция с Бат Бойко?
            На мен ББ ми стана по-симпатичен с тези изказвания в Чикаго!
            И аз не мисля да гласувам за тези за които гласуват циганите,турците и пенсионерите(не,че имам нещо против тези групи) !
            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Още една победа за България и оценка за положените от страната усилия!!!

Пореден успех за външната политика на страната ни!!! ЧЕСТИТО

Няма кой да се върже на опашатите лъжи на св.св. иван костов и бойко в швейцария!!!

Нито веднъж Станишев не е канил инвеститори с идеята, колко сме умни и способни и как ще бачкаме за жълти стотинки ... едва 2005-2006 заплатите и осигуровките придобиха реалност!

А при чичо ви ваньо данъците бяха дваж по-големи, а заплатите 2 пъти по-малки!

Швейцария гласува "за" отваряне на трудовия си пазар

Швейцарците решиха да удължат срока на споразумението, което позволява на гражданите на Европейския съюз да живеят и да работят в Швейцария, в това число и за гражданите на двете нови страни членки - България и Румъния.
              Официалните резултати от референдума показаха, че близо 60 % от гласоподавателите са подкрепили предложението, предаде БиБиСи.

Новината идва въпреки предупрежденията за имигрантския труд и загубата на работни места заради задълбочаването на рецесията.

Съгласно споразумението гражданите на Швейцария също имат правото да живеят и работят в страни от ЕС.

Първоначално изпратено от Стамболов
              ЕК: България няма напредък в битката с корупцията..........
              Междинният доклад на Брюксел отново дава негативна оценка на управляващите и правосъдието

.......................

Коментар

• Мартин Димитров преди малко го гледах при Цура Ризова. Баси олигофрена. Този ще разпъди и малкото останали седерасти.

Коментар

• Какво значение има какво са писали слугите на Сашо Дончев във вестник Сега?

Коментар

• ЕК: България няма напредък в битката с корупцията
                    Междинният доклад на Брюксел отново дава негативна оценка на управляващите и правосъдието

Наделина Анева, Галя Горанова
                    СЕГА

Европейската комисия продължава да е недоволна, че България не показва достатъчно резултати в борбата срещу организираната престъпност и корупцията. Негативната оценка ще бъде отразена в междинния доклад на ЕК, който разглежда състоянието на правосъдието и вътрешните работи, съобщи вчера БНР.
                    Документът ще бъде представен на 12 февруари. В него се прави преглед какво са свършили българските власти за първите 6 месеца след унищожителния доклад на Еврокомисията от 23 юли миналата година.
                    В доклада Брюксел отправя обичайните критики за недостатъчни резултати от борбата с организираната престъпност и корупцията. Все още няма достатъчно обвинения и присъди по знакови дела за корупция по върховете и участие в организирани престъпни групи, констатира ЕК. Същият извод направи преди 2 седмици и еврокомисарят по правосъдието Жак Баро на конференция в София. Основните критики в междинния доклад са свързани с неуспеха на страната да създаде механизъм за парламентарен контрол на дейността на ДАНС, неприетите промени в закона за отнемане на имуществото, придобито по престъпен начин, които трябваше да разширят правомощията на т. нар. комисия "Кушлев", все още тромавото производство в досъдебната фаза.
                    В доклада се изразява и недоволство от отложеното задействане на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси, както и от продължаващите заменки с гори и земеделски земи.
                    Независимо от критиките на Брюксел управляващите от БСП и ДПС са твърдо решени да променят основно закона за конфликт на интереси, с което на практика ще забавят влизането му в сила. "Да си правят вътрешнопартийните завери, аз няма да участвам в безумия, но в пленарната зала ще се опитаме да ги спрем", коментира Олимпи Кътев от НДСВ, който е шеф на комисията за проверка на декларациите. Той предупреди, че залогът на този закон е много голям, тъй като от едната страна стоят 12 млрд. лв. от еврофондовете, които можем да загубим, а от другата - тяснопартийните интереси на група хора.
                    "Не могат да ни спрат пари заради неща, които изобщо не са свързани с изразходване на европейски фондове и проекти", контрира обаче соцдепутатката Татяна Дончева, която е основният инициатор на поправките. И добави, че страната ни не може да живее от доклад на доклад и да вкара 5000 души в затвора само за да угоди на някого. "Този закон в сегашния си вид ми забранява даже да сключвам брачен договор, защото публичните личности нямат право да сключват договори в частен интерес", възмути се червената юристка. И нарече забраните малоумни.
                    Лидерът на ДСБ Иван Костов пък внесе законопроект за промени в закона за конфликт на интереси, който запазва предишното положение и на практика отменя внесените от Татяна Дончева поправки.
                    В него се предлага да се удължи само с 15 дни срокът за подаване на декларации за конфликт, а не с цели два месеца, както настоява мнозинството. "Ако това не стане, България ще загуби нови огромни суми от еврофондовете в условията на тежка финансова криза", предупреди Костов. Според него спирането на закона се приема от ЕС като признание, че управляващите не могат да се справят с корупцията.
                    В доклада на Брюксел се критикуват и съмнителните замени на гори и земеделски земи, като ЕК настоява този проблем да бъде решен спешно. Парламентът вече забрани замените на гори, но фактическата забрана за земеделските земи ще влезе в сила чак след 1 март.
                    Междинният доклад отчита и наличието на изборна търговия. Отбелязва се, че тази година в България ще има два важни избора - за Европейски парламент и за Народно събрание, и се призовават управляващите да пресекат практиките на платения вот.
                    Отрицателни констатации има и за Търговския регистър, който според експертите на Брюксел е направил по-непрозрачна собствеността на компаниите и е затруднил извършването на проверки за свързани лица в търговските дружества, което е предпоставка за корупция.

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                      http://dnes.dir.bg/2009/02/08/news3971399.html
                      Сашо Дончев е наредил на слугите си списващи собственият му вестник какво да пишат. Нищо ново под слънцето.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/2009/02/08/news3971399.html

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                          „Имаме информация, че зад псевдонима Пандолини се крие бивш наш член, който сега е кадър на младежката организация на ДПС“, коменитра пред „Класа“ Кирил Добрев. Той беше категоричен, че разцепление сред младежите не съществува.
                          В БСП е невъзможно да има разцепление. Това е ней-монолитната и най-добре организираната партия в България.

Коментар

• за това става въпрос
                            Младите социалисти се разцепиха - 2009-02-06 18:53

Снимка: БГНЕС
                            Александър Сивилов

Младежката организация на БСП започва да се цепи само две седмици преди насрочената за 12 февруари конференция в НДК, заявиха за „Класа“ активисти от „Позитано“ 20. Според тях причина за раздора е натиск върху организацията от отговорника за младежката политика на партията и член на Изпълнителното бюро Кирил Добрев. Коментари по тази тема се появиха в сайта на младите социалисти – RED.

Кире Социало обича младежката драматургия. Той си взима младежчета, използва ги, цака ги, за да направи личното си тото перфектно“, пише в сайта човек с псевдоним Пандолини. По думите му Добрев използвал младежите за „ракета носител, която да го изстреля в недостижимите висоти на партийната номенклатура, където кинтите са повече и вече можеш никога да не работиш, както трябва“. Във форума се коментира, че на предстоящата младежка среща ще дойдат само „костюмираните натегачи“, които търсят реализация в партийната номенклатура.

„Имаме информация, че зад псевдонима Пандолини се крие бивш наш член, който сега е кадър на младежката организация на ДПС“, коменитра пред „Класа“ Кирил Добрев. Той беше категоричен, че разцепление сред младежите не съществува.

Коментар

• Гугле днес чета във вестник Класа една статийка за МБСП ставаше въпрос че били пред разцепване .Имало брожение че Кирчо Д. използвал МБСП за свой лични цели ?!? Интересно ми какво стана младата генерация май и липсва "партиината дисциплина' И то точно преди "голямото напиване" на 12 февруари хахахах

Коментар

• СДС и ДСБ ще имат 40-50- депутати и ще са трета сила в парламента
                                първи ще са ГЕРБ след тях може би Атака след това са обединените СДС+ДСБ+ ,след тях са ДПС и чак тогава БСП(БКП) може и Напред да влезнат .
                                готов съм да се обзаложа

Коментар

Working...
                                X