IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изявява се напоследък един полуобръснат политик - по професия пожарникар ... казват за него, че в името на бог буш е направил лоши неща за страната!
    Ами нещомпетентен е и озлобял напоследък ... само се чуди как да окраде чуждия електорат!
    Защо има такива големи претенции след като освен в охранителния бизнес НЕ СЕ Е РЕАЛИЗИРАЛ НИКЪДЕ!!! На България и писна от софийския боклук бе!

... аааа, и нека си вземе само този лековерен електорат .... те и без туй имат малко акъл ...
    винаги ще има такива като ББ търсещи "НА РАБОТАТА- ЛЕКОТО И НА ХЛЯБА- МЕКОТО"!!!
    винаги ще има ЛЪЖЕМЕСИИ, КОИТО ДА ДАВАТ ПРАЗНИ НАДЕЖДИ И ОБЕЩАНИЯ...
    А медиите да имат в предвид, че подкрепата им за такива хора ще ни коства последните 10 години като капитал и живота на поколенията !!!
    Увеличаващите се валутни резерви свидетелстват, че ние българите бизнеса и хората работим здраво и плащаме все повече и повече данъци ...

[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
      Първоначално изпратено от inokentii
      Първоначално изпратено от Майор Деянов
      ....Комунизма е доктрина която се осъществява в сегашния живот и резултата може да се види след няколко години...
      Което си е истина, истина.
      Няколко години комунизъм и веднага се вижда резултата: трагедия и мизерия!!!

Браво Деянов. Не всеки комуняга би го признал !
      Четеш поста ми като дявола евангелието...
      Че това изречение контекст няма. Комунизъма ще ни оправи за няколко години.....

....НО чакай. Май си прав. Да!
      Първо социализма трябва да поработи 100 години и след това идва комунизма!
      Мда!
      А следващия социализъм ще дойде поне след стоо години.

Значи БСП ни предлага оправяне за след 200 години?!

Е, мерси!!!

Коментар

• Има съществена разлика между свободата и благоденствието (ЕС) и тиранията и мизерията (СССР).

Първоначално изпратено от Стамболов
        Така, така...
        Като истински комунист, ти не правиш разлика между Европейският Съюз и Съветският Съюз!
        Още от Възраждането мечтата на строителите на съвременна България е да станем членове на цивилизованото и просветено семейство на европейските народи.
        Но откъде вие комунистите-русофили, родоотстъпниците, ще знаете българската история?!

Така,така...

Вие, комунистите-русофили, начело с вашия вожд Бай Тошо, на два пъти официално предложихте България да стане 16 република на СССР.

Не е ли това национално предателство, Деянов?

ЧЕСТИТ 23 ФЕВРУАРИ-ДЕНЯ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

Да се преклоним пред славната Червена армия и нейните победи...
        България никога не е била съветска република...
        Друг е въпроса че сме член на ЕС...
        Ето това ми прилича на национално предателство...
        ЕС ограничава националния ни суверенитет,така че принципно разлика между ЕС и СССР няма...

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
          Първоначално изпратено от 4ervenasgan
          Из предсмъртното писмо на Апостола:

„Байовци

Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения.

Но с моята кончина не свървшва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви.

Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни.
          Аз не веднъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия.

1. За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.
          2. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
          3. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
          4. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
          5. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.
          6. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.“

Дали е пропуснал някого Апостола!
          По-горе са и Гоце, и царят, и турският „философ“, и очилатото ватманче ведно с всичките си комуноидо-фашизоиди и „олигарси“…

За всите тях - Смърт, смърт и пак смърт!

Казал го е Апостола на свободата българска!
          Комунистите не зачитат Левски, Ботев и Вазов. Техните герои са бай тошо, луканов и жан виденов..
          И най-вече Сталин, Брежнев и ЛилиПутин.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
            Из предсмъртното писмо на Апостола:

„Байовци

Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения.

Но с моята кончина не свървшва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви.

Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни.
            Аз не веднъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия.

1. За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.
            2. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
            3. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
            4. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
            5. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.
            6. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

По-горе са и Гоце, и царят, и турският „философ“, и очилатото ватманче ведно с всичките си комуноидо-фашизоиди и „олигарси“…

Комунистите не зачитат Левски, Ботев и Вазов. Техните герои са бай тошо, луканов и жан виденов..

Коментар

• Из предсмъртното писмо на Апостола:

„Байовци

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                Първоначално изпратено от be_google
                троле и каkво правиш , ако осъмнете без голeмия и любим вожд?

на ниво привърженици виждаме само жертви на суперуспешната медийна кампания, чиято цел беше дясното и десните вождове да се ГЕРОИЗИРАТ (за да стане това се използваха методи и хора от бившите служби, които не работят за страната, пращани са доноси оплюващи страната от лица, партии, фондации, медии) .... цялата тази идиотия в името на докопването до огромния валутен резерв, бюджета, капиталите на България....
                Be_google за твое сведение в СДС няма вождове.Това е партия в която членуват и на която симпатизират хора със здрав морал и разум , с добро образование и със собствено мнение за развитието на страната.
                Мнение достойно за темата БИСЕРИ И ВИЦОВЕ...
                Браво троле,забавен си...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                  троле и каkво правиш , ако осъмнете без голeмия и любим вожд?

на ниво привърженици виждаме само жертви на суперуспешната медийна кампания, чиято цел беше дясното и десните вождове да се ГЕРОИЗИРАТ (за да стане това се използваха методи и хора от бившите служби, които не работят за страната, пращани са доноси оплюващи страната от лица, партии, фондации, медии) .... цялата тази идиотия в името на докопването до огромния валутен резерв, бюджета, капиталите на България....
                  Be_google за твое сведение в СДС няма вождове.Това е партия в която членуват и на която симпатизират хора със здрав морал и разум , с добро образование и със собствено мнение за развитието на страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от n_penkov_bg
                    Бъркаш се като истински комунист-русофил...
                    Първите две армии са окупирали България и дори София (ужким като съюзници)!
                    Първоначално изпратено от n_penkov_bg
                    Може да псувате и проклинате съветската армия колкото искате, но фактите са други.
                    Имам само едно напомняне: От Съветската, Армията на Третия райх и Американската, май само американска кубинка е стъпвала в България и май само една от тези армии е бонбардирала София, или се бъркам?
                    За комунист съм прекалено малък (по години имам предвид). Не съм го виждал на практика, само съм чел за него. За русофил - не съм и русофил, просто защото това, което съм виждал от руснаци, не заслужават да са съм русофил.
                    Факт е обаче, че в момента US&A армията има база у нас, никоя от предните не го е имала, или се бъркам пак?
                    Прав си,от трите армии само американски бази има...
                    Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova
                      май само една от тези армии е бонбардирала София, или се бъркам?
                      Думата е бомба, а не бонба, неграмотници.
                      Научете български език първо, родоотстъпници!
                      Мерси за забележката - М и Н са една до друга, не го прочетох, преди да го пратя.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                        Ама защо изобщо се занимавате с курвите на Нидал Алгафари, които пишат из форума. Остават им 3 месеца и са се побъркали. И какви сделки им предлагате. Това са родоотстъпници, без чест, достойнство, морал и т.н. Те са готови да се нагъзят пред всеки и по всяко време. Тази курва деянов примерно 100% яде в момента Мк Доналдс, говори по скайп с детето си което е в САЩ на бригада и спами форума като кълне САЩ. Това е ПОМИЯР от най-висша класа. Всички комунисти са мръсни подлоги, те нямат нито 1 положително качество. Крадци, убийци и тотални помияри...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                          Бъркаш се като истински комунист-русофил...
                          Първите две армии са окупирали България и дори София (ужким като съюзници)!
                          Може да псувате и проклинате съветската армия колкото искате, но фактите са други.
                          Имам само едно напомняне: От Съветската, Армията на Третия райх и Американската, май само американска кубинка е стъпвала в България и май само една от тези армии е бонбардирала София, или се бъркам?
                          За комунист съм прекалено малък (по години имам предвид). Не съм го виждал на практика, само съм чел за него. За русофил - не съм и русофил, просто защото това, което съм виждал от руснаци, не заслужават да са съм русофил.
                          Факт е обаче, че в момента US&A армията има база у нас, никоя от предните не го е имала, или се бъркам пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от n_penkov_bg
                            май само една от тези армии е бонбардирала София, или се бъркам?
                            Думата е бомба, а не бонба, неграмотници.
                            Научете български език първо, родоотстъпници!

Коментар

• Ама защо изобщо се занимавате с курвите на Нидал Алгафари, които пишат из форума. Остават им 3 месеца и са се побъркали. И какви сделки им предлагате. Това са родоотстъпници, без чест, достойнство, морал и т.н. Те са готови да се нагъзят пред всеки и по всяко време. Тази курва деянов примерно 100% яде в момента Мк Доналдс, говори по скайп с детето си което е в САЩ на бригада и спами форума като кълне САЩ. Това е ПОМИЯР от най-висша класа. Всички комунисти са мръсни подлоги, те нямат нито 1 положително качество. Крадци, убийци и тотални помияри...

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                                ЕС ограничава националния ни суверенитет,така че принципно разлика между ЕС и СССР няма...
                                Ааааа има, като кажеш навремето, че СССР ти ограничават суверенитета и те тикват в затвора!!!

Коментар

Working...
                                X