If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ботев има прекрасна поезия но е бил комарджия, пияница и негодник. Това е факт.
За твое сведение няма нищо срамно да си син на турски поданик. Такива има милиони не само в Република Турция но и в цяла Европа. Срамно е човек да е като теб - прост глупав и невеж пожарникарски тапир .
Пак ли искаш да си говорим за Ботев и Остап Бендер син на турски поданик....
Ботев има прекрасна поезия но е бил комарджия, пияница и негодник. Това е факт.
За твое сведение няма нищо срамно да си син на турски поданик. Такива има милиони не само в Република Турция но и в цяла Европа. Срамно е човек да е като теб - прост глупав и невеж пожарникарски тапир .
Псуването не замества мисленето, уважаеми комунист Остап.
Казах ти да се държиш прилично - но ти очевидно си тежък случай на комунист. Пак ли искаш да си говорим за Ботев и Остап Бендер син на турски поданик....
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Да наречеш едно говедо, глупаво говедо не е псувня бе тапир пожарникарски.
Съвсем нормално е да наречеш едно говедо, говедо. Не можеш да го наречеш мисирка например.
Дръж се прилично - поне доколкото може един комунист.
Баси сваляча. Ха,ха,ха, глупаво говедо, комунистическите правителства не ги свалиха пияните говеда а други хора. Но защо ли съм седнал да ти отварям очите. Бъди си заблуден, че си бил сваляч.
Да наречеш едно говедо, глупаво говедо не е псувня бе тапир пожарникарски.
Съвсем нормално е да наречеш едно говедо, говедо. Не можеш да го наречеш мисирка например.
Дръж се прилично - поне доколкото може един комунист.
Баси сваляча. Ха,ха,ха, глупаво говедо, комунистическите правителства не ги свалиха пияните говеда а други хора. Но защо ли съм седнал да ти отварям очите. Бъди си заблуден, че си бил сваляч.
Не се притеснявай за мен. Свалял съм два пъти успешно комунистически правителства, ще го сваля и това за трети път!
Първоначално изпратено от Майор Деянов
Стамболов,ти за моята психика не се притеснявай,аз съм преживял управлението и на Софиянски и на Костов и на Царя...
Мога евентуално и на ББ да го преживея,не че ще стане де...
притеснявам се за теб обаче,какъвто си млад и нахъсан и сигурен че ГЕРБ ще спечели,ако не стане просто ще рухнеш....
Страшен сваляч си,няма що.....:0
Ама ти си наистина забавен човек....
Пиши по-често да разведряваш обстновката....
Не се притеснявай за мен. Свалял съм два пъти успешно комунистически правителства, ще го сваля и това за трети път!
Стамболов,ти за моята психика не се притеснявай,аз съм преживял управлението и на Софиянски и на Костов и на Царя...
притеснявам се за теб обаче,какъвто си млад и нахъсан и сигурен че ГЕРБ ще спечели,ако не стане просто ще рухнеш....
Гладна кокошка просо сънува...
Комунистите вземат желаното за действителност...
Ха,ха,ха, ще ми бъде драго да видя как герберите падат от високо. Владая и Раковски...на кой ли му пука за Владая и Раковски? Тези избори пожарникарят ги купи.
Ха,ха,ха, ще ми бъде драго да видя как герберите падат от високо. Владая и Раковски...на кой ли му пука за Владая и Раковски? Тези избори пожарникарят ги купи.
Който не цени малкото, няма да спечели и голямото... Първо Раковски и Владая, после парламента и правителството...
Сега следва победа на ГЕРБ и на евроизборите, а след това е на парламентарните!
Моят съвет е да приемеш поражението още отсега - ще ти е по-лесно психологически, отколкото след като БСП премине в опозиция!
Първоначално изпратено от Стамболов
ДЕЯНОВ, някакъв коментар на победите на ГЕРБ в Раковски и Владая?
Примири ли се вече с неизбежното поражение?
Ей,благородния колко ника си направи вече...
Ама си си същия тапир...
Ами Стамболов,направо треперя от страх....
Ти си голям майтапчия обаче...
Спомняш ли си на местните избори коментара натвоя идол ББ за това че ГЕРБ са победили в София,а БСП в Полски Тръмбеш? Та и аз сега да го перефразирам:Ние да спечелим парламентарните избори,а вие се гордейте с Раковски и Владая....
всичко това е театър, тези хора са поставени (маиор деянов и би_гуугле) за да имитират опозиция, и да ни накарат да гласуваме за различните, необременените,(герб) а всъщност комунистите си намърдаха агентите в герб, и пак ще дърпат конците, мама им мръсна
всичко това е театър, тези хора са поставени (маиор деянов и би_гуугле) за да имитират опозиция, и да ни накарат да гласуваме за различните, необременените,(герб) а всъщност комунистите си намърдаха агентите в герб, и пак ще дърпат конците, мама им мръсна
Коментар