IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ха-ха-ха, вързахте ли се негорамнотни говеда... :-)

важното е това което разбирам да ми носи доходи, че една камара пенсионери от костово време ме гледат с надежда... :-)

можете да ми прескачате мненията - ето четете си вашите псувни и идиотщини

да ви цитирам ли няколко стотин от мненията ви - ако броя псувни го смятате за икономика - еб* ти икономиката имате!

айде кажете си вие двамцата + стамебета какво сте купили тази седмица???!!! :-)

Първоначално изпратено от man_united
    Първоначално изпратено от йосиф
    Първоначално изпратено от be_google
    стамбе,
    анонимнико, аз дори и анонимен не лъжа - не съм икономист!

а ти ще бъдеш ли така добър и да цитираш поне едно свое "икономическо" мнение, защото си в инвестиционен форум!
    според мен 100% от постовете ти са само черен PR срещу някого и срещу нещо...
    а ти що дириш в икономически форум като си бос и гол по темата а.....или ти не ръсиш само лозунги и червени агитациии.Я марш във форума на бсп или дпс за да ти е комфортно и уютно
    Не забравай сайтове на Нова зора - бойко и костов; боклук и т.н.
    Някой е платил много пари за тях - поне ходи кликай да си мислят че са си избили парите!
    Черния PR срещу опозицията се води единствено от тройната коалиция: в посочените сайтове и по всички телевизии.

Управлението им е естествения черен PR срещу тях! Не е необходимо да се "очернят" - достатъчно е да се види състоянието на икономиката И ДА СЕ ПОМИСЛИ КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО НЕ БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ!

Коментар

• Гугълчо, че не си икономист, това е ясно на всички във форума. Но май изглежда, че си политически мазохист. Обичаш всички да те ругаят, така се чувстваш велик. Обикновено нищожествата искат засилено внимание. Е, и ти не си изключение. Такива като теб за последните двадесет години минаха десетки.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
        стамбе,

а ти ще бъдеш ли така добър и да цитираш поне едно свое "икономическо" мнение, защото си в инвестиционен форум!
        а ти що дириш в икономически форум като си бос и гол по темата а.....или ти не ръсиш само лозунги и червени агитациии.Я марш във форума на бсп или дпс за да ти е комфортно и уютно
        Не забравай сайтове на Нова зора - бойко и костов; боклук и т.н.
        Някой е платил много пари за тях - поне ходи кликай да си мислят че са си избили парите!
        Черния PR срещу опозицията се води единствено от тройната коалиция: в посочените сайтове и по всички телевизии.

Управлението им е естествения черен PR срещу тях! Не е необходимо да се "очернят" - достатъчно е да се види състоянието на икономиката И ДА СЕ ПОМИСЛИ КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО НЕ БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          стамбе,

Коментар

уважавам те, защото си севиозен,
            но да не би да твърдиш,че сме от половин година в криза
            - без да сме разбрали?
            защото кризите са нещо, което изкарва
            многохилядни тълпи с протестиращи...
            многохилядни тълпи от съкратени...
            настъпва глад и безработица... еми това го няма! :-)

и слава Богу, но това не ви радва май- по-важно е да уйдисате на някое първеню и да пишете за кризи и фалити в стотици теми.... не и ти Греъм
            прост и неук човек може да твърди горното....Значи всички твърдят че сме в криза дори за рецесия се говори само ти чакаш да видиш масови стачки и гладни хора за да ти светне че сме в криза.Ами ако червените и дпс вземат пак власта и това ще видиш ама тогава ще ти се е искало да не си го видял,защото не само ще го видиш ами така хубаво ще го усетиш ,че ще завиеш като кърпатски вълк.Само едно ще ти кажа дано не стигаме до там.......защото това няма да се нарича криза ,а национална катастрофа

Коментар

• стамбе,

Първоначално изпратено от Стамболов
              Така, така,

Значи две тримесечия спад и официално обявена рецесия от НСИ не е криза.
              Проваления бюджет и ограбения злишък не е криза.
              През сехптември ще имаме и многохилядни тълпи съкратени - но това не е криза!?

Ясно е be_google че ти си тежка форма на невежа и икономическото мислене за теб е друга непозната реалност...

Тогава ще ти го обясня политически - именно заради кризата твоя Шеф и Доган доброзорно предават власта на Бойко. Просто няма къде да ходят!

be_google, ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

- без да сме разбрали?
              настъпва глад и безработица... еми това го няма
              ! :-)

Коментар

• дон цеци се е скарал с бсп вчера
                божидар димитров също напусна
                стана интересно
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Така, така,

Значи две тримесечия спад и официално обявена рецесия от НСИ не е криза.
                  Проваления бюджет и ограбения злишък не е криза.
                  През сехптември ще имаме и многохилядни тълпи съкратени - но това не е криза!?

Ясно е be_google че ти си тежка форма на невежа и икономическото мислене за теб е друга непозната реалност...

Тогава ще ти го обясня политически - именно заради кризата твоя Шеф и Доган доброзорно предават власта на Бойко. Просто няма къде да ходят!

be_google, ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

- без да сме разбрали?
                  настъпва глад и безработица... еми това го няма
                  ! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Значи ако някой твърди, че сме в криза е песимист... а как можем да наречем някой, който все още упорства, че криза няма и всичко е наред??? Първата асоциация е една думичка с "Щ"...
                    щрудел?
                    Имах предвид Щраус
                    Защото заравя глава в пясъка и си мисли, че всичко е наред...
                    защо обиждаш щрауса
                    макар и с малка глава има повече акъл

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Значи ако някой твърди, че сме в криза е песимист... а как можем да наречем някой, който все още упорства, че криза няма и всичко е наред??? Първата асоциация е една думичка с "Щ"...
                      щрудел?
                      Имах предвид Щраус
                      Защото заравя глава в пясъка и си мисли, че всичко е наред...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        щрудел?

Коментар

Първоначално изпратено от MILOM
                          Защото са хомо-би-транс-сексуалисти

не помня да съм те обиждал!!! ако не броим това, че те обявих за човека с най-несмешните вицове....
                          Ти пък като какъв се припозна-нали беше просто комунист.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Да след изборите,като стане ясна истината за управленито на Коалицията...
                            И ако това съвпадне с неизбиране на ново демократично,което е един вариантите на агентите ...във власта ....
                            Бе_ ти никога няма да пишеш тук .....повече...
                            А това как ще се отрази на борсата просто не ми се мисли.....

Гласувайте за да не спечелят Бсп(БКП) НИЩО....И НИКОГА ПОВЕЧЕ....

Коментар

• "Сега разбрах защо ни наричат
                              "ТУРСКИЯ КЕНЕФ НА ЕВРОПА".
                              Гласувах в Брюксел и видях с очите си, как пристигаха микробуси с турци, облечени в анцузи и работно облекло. Тези гласоподаватели минаваха С ПРЕДИМСТВО пред нас останалите, които висяхме по около 3 часа, за да гласуваме. Обяснението на длъжностните лица, за този факт бе, че документите на турците (декларацията) са предварително получени и обработени. Хора, не съм националист , но ви казвам едно, ако на следващите избори не гласувате за нещо различно от ДПС и БСП, си набавете големи количества ароматизиран вазелин.

I kak sa glasuvali bulgarite v Turcia za prezidentskite izbori:

http://www.youtube.com/watch?v=uI_SJZmgUNI
                              if u don't know...now u know

Коментар

Working...
                              X