IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПЪРВИ ПЕДЕПОЛИТИКОРУНГЕЛЮ !!!!!
    Нямаше да ти отговоря, ако не засегна лекичко една моя черта с последното си неграмотно и несвързано( както обикновенно) изречение.Ненавиждам крадците....
    те са гнидите на обществото, които не дават и мм за движението на едно общество напред.Аз просперирам с работа и работа, и работа.Затова го приемам като лична обида.....А ти ????
    Вярно живял съм и при т.н. социализъм - и това е ценното, мога да правя преценка и да давам оценки - и за тебе е 3 с два минуса...

Коментар

• Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията.

Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените.

С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.

Само един човек се мяркаше там, като един призрак.

Той беше Мунчо.

Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.

Обесиха го на касапницата.

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.

Коментар

• бе еди какво си ....
        Това което говориш,напълно се отнася за Мандатоносителя и неговия лидер.... как е,защо ли се получи така.....кажи,веднага отговори...
        Помниш ли как Станишев,беше избран за Мин.Председател,неправилно и от бързане,още от тогава си личи това...с мандат на Дпс... как е обичате ли се свине...
        Доган е ваш агент на Бсп.... и опозицията е повечето такава... това до къде ли ще доведе...няма да е развитие със сигурност.... как е
        Да не получаваме и ние по 200лв(100евро) пенсия,,,(следващите 20год.),вече 10 год.човек с висше образование получава мин.заплата от 125лв. до към 280 лв... към днешна дата....
        това е важното... досега последните 65 години сами крадете,стига толкова...
        Така престанете с Демагогията... вие сте минало.. това е ... няма как

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
          Чиче,веднага ти казвам.... какви демокрации ти объркаха мислите ,няма демокрация....има Бай Ганьовци дето си мислят,че социализмът е панацея...само дето за него всички сме равни.... как е,по голям от този геницид няма....Личи си по кое време си живял няма как ......
          И ме е срам,че има някои,които говори със същата диалектика...
          Нарочно никът ми е такъв,За да ви напомня какви хора е имало по вашето време...
          Бсп няма алтернатива,няма и да има... това е истината...
          Откраднаха достатъчно... а сигурно и ти ....
          Социализма може да е хубаво нещо!
          Просто никога не може да бъде постигнат! Винаги има "по-равни" от равните!
          За това капитализма няма алтернатива - там напредват по-умните, по-пробивните, по- по-... има критерии ...

Коментар

• Чиче,веднага ти казвам.... какви демокрации ти объркаха мислите ,няма демокрация....има Бай Ганьовци дето си мислят,че социализмът е панацея...само дето за него всички сме равни.... как е,по голям от този геницид няма....Личи си по кое време си живял няма как ......
            И ме е срам,че има някои,които говори със същата диалектика...
            Нарочно никът ми е такъв,За да ви напомня какви хора е имало по вашето време...
            Бсп няма алтернатива,няма и да има... това е истината...
            Откраднаха достатъчно... а сигурно и ти ....

Коментар

• Има нещо много полезно след изцепката на Доган...Все по-близо съм до идеята, че мечтата ми от преди година ще се осъществи. ББ и Станишев ще се стреснат от цинизма и арогантността на Доган.Единственият начин дпс да раздели с властта е голямата коалиция - която ще даде и лице и стабилност на държавата, а това е достатъчно да се жертват амбиции и тъпи закачки.
              Това за политиката, а за форумците....стамболов, дилетант и соколов и сие( нарочно с малки букви) - защо нападате така Гугала бе педеполитикорунгели...
              Защото има различно мнение за политиката ли ??? Ми нали това е ценното на демокрацията -да можеш да си кажеш мнението, без да бъдеш нарочен за враг...
              Не мога да разбера диалектиката на гласуването - беден, кредитонестабилен и потенциален клошар, но идеите му десни.... ЛУМПЕН.
              След тези дъждове и тези манатарки по горите.....мани,мани....

Коментар

• Agent Sava's Greatest Hits :
                http://www.youtube.com/watch?v=VFRjRi1JLWc
                Life won't wait for you.

Коментар

• Бе-еди какво си там(нещо незнаначително)
                  Веднага да се скриеш,агенти на Москва са ти шефове,не разбра ли ......
                  Тебе някои,май ти дърпа конците....а си доста промит със сигурност....

Коментар

• за слугите на ЦРУ не важат никакви европейски закони!!!

За мюсюлмани клали мирни християни никой десен не обилва и дума, но че Доган ви казал някаква истина в лицето се осрахте да пишете от 1 година ... чинии, филии ... се тая!!!
                    Масови убийци бягат от правосъдие, защото работят за чужди служби - така бягат и от нашето правосъдие!!!

иван костов беше завел дело за детрониране на раз-бойко два-борисов, но и на него му наредиха задокеанските приятели да остави техния човек... :-)

така се разбра, че и твърдия иван костов е ... "мека Мария"!
                    американската империя така се е впила в света и смуче стръвно кръв, че ще е нужно цяло столетие да се катурне ... с мир!

Съдът в Кюстендил освободи Агим Чеку
                    BLITZ - 25 Юни 19:46
                    Окръжният съд в Кюстендил освободи бившия косовски премиер Агим Чеку. Съдът гледа делото по искането на прокуратурата за временна мярка "задържане под стража" до 40 дни на Чеку, предаде Дарик радио.
                    «Работя за укрепване на отношенията между двете ни страни", това каза пред Кюстендилския окръжен съд Агим Чеку, който беше задържан при влизане в България на ГКПП «Гюешево". «Бил съм фактор за много политически събития, така че моето екстрадиране ще утежни междуетническите отношения в Косово. Евентуално това би довело до усложнения между двете ни страни", заяви още Чеку и добави, че не се счита за виновен и че никога през живота си не е вършил престъпления.

"От 1991 г. съм бил ангажиран във войната в Босна и Хърватия. Военен професионалист съм и винаги съм изпълнявал своите задължения", допълни Чеку. «Съдът в Хага е разследвал престъпления

Коментар

• "ЕК започна наказателна процедура срещу България за енергийния пазар
                      DarikNews, 25 юни 2009 17:18

Европейската комисия започна наказателна процедура срещу България за неприлагане на части от европейските закони в областта на вътрешния пазар за електричество и газ. За подобни нарушения Европейската комисия започна такава процедура срещу още 24 страни членки на Европейския съюз.

Процедурата срещу България е предизвикана от неприлагане на европейски законови изисквания, гарантиращи справедлива конкуренция в интерес на потребителите, обяви Европейската комисия. Според комисията в това отношение в България има няколко проблема. Първо, операторите на преносните мрежи за електричество и газ не публикуват пълната информация за наличния капацитет, както се изисква. Второ, по отношение на електричеството трябва да бъде подобрено управлението на излишъците. Трето, във връзка с газа проблем е, че на пазара не се предлагат всички налични количества.

Сътрудничеството с националните регулаторни власти в България в областта на прилагането на европейските закони за вътрешния пазар на електричество и газ е било досега много конструктивно. Тези власти обаче трябва да вземат адекватни мерки, за да се осигури пълно прилагане на законите. Трябва да бъдат разработени правила за наказания и глоби. Европейската комисия не е уведомена за такова нещо, обяви Комисията."

Ето сега,веднага оставки от Сергей до всяко комунистическо творение в властта...
                      После ще теглите заеми от Москва ли ...хахах
                      Проблем е да напрвите основните сектори на икономиката монополи.или олигополи пълни в ващите фамилии..
                      Сега ще трябва отново национализация и след това пак преватизация...
                      За да се осигури бъдещето на децата ни ......

Болни комунисти,България е забранена за вас....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                        Първоначално изпратено от йосиф
                        Само така момчета...този път не го ли направим ,не знам кога...Какво трябва още да каже и покаже този мръсен и долен доносник ,че най-после да се обеденим около каузата ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПРОБЛЕМИ НА ВСИЧКИ БЪЛГ.ГРАЖДАНИ ИДВАТ ОТ ТАЗИ МАЛКА ГРУПИЧКА НАРЕКЛИ СЕ движение за права и свободи.Е плазмодия каза за каква свобода има впредвид...за неговата лична и за това да се разпорежда със нашия живот.ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЗВОЛЯВАНО ПОВЕЧЕ ...ЗА ТОВА НА 5 ЮЛИ ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ...няма риба ,няма плаж ..един единствен ден и да им го начукаме вече ..а и ако след това не се получи е трябва явно революционно начало да се постави...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БОГ ДА ПАЗИ ЧЕСТНИТЕ И ДОБЛЕСТНИ ГРАЖДАНИ...
                        Ето това е целта да озвереете и да ходите да гласувате.Много пъти съм казвал че не трябва да се реагира първосигнално и емоционално а трябва да се мисли.Доган каза истината защото има смелост да го направи а сините правят същото само дето си мълчат и когато народа ги разобличи драгалевския мангал се обиди на българите и каза че са прости.Като си помисля само какъв митинг беше на 6 юни 1990г и как 2милиона българи гласуваха за СДС а сега ще гласуват 1000човека...................Пак ви казвам не реагирайте срещу Доган емоционално а с разум.
                        Аз също абсолютно разумно и след като много внимателно помислих ( даже медитирах 30 мин.) искам да ти кажа ,че точно ти си педераст...и твоето мнение въобще не ме интересува.

Коментар

• Ало, Гугълчо. Днес дадоха 14 години и конфискация на имуществото на един човек на Р. Овч. Щом на него дават 14 години, колко ли ще дадат на самия Р. Овч.? Как мислиш?

Коментар

• ЕС не тъне в корупция, просто ти си антиевропейски настроен

Доказано виновния- ДОГАН например, също двамата Руменовци Овчаров и Петков и т.н

Първоначално изпратено от be_google
                            никой, нищо не оправадава - просто ЕС тъне в корупция и ние не сме рай на Земята...
                            но понеже си много наясно разкажи за някоя конкретна в която доказано виновния да не е в ръцете на съда?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                              Корупцията е проблем на целия ЕС - като се опитваме да я оцветяваме тя става дори по-силна!
                              ]
                              Нагълчо,какво каза в момента-щом другите крадат и ние ще крадем.Това,че някой нарушава законите,не е извинение за вашите кражби.
                              миломЧО, :-)

никой, нищо не оправадава - просто ЕС тъне в корупция и ние не сме рай на Земята...
                              но понеже си много наясно разкажи за някоя конкретна в която доказано виновния да не е в ръцете на съда?
                              :-)
                              Пак ще повторя, дори Господ да ни накаже с дясно правителство, ако то продължи курса на борба с корупцията и запази валутния борд и аз ще го подкрепя!!!
                              Доста генерализирате и да знаеш, че това ще се върне върху вас със страшна сила ... много политици, които пискаха коминистите крадат се оказаха много, много по-прибрани люде ...ти си грамотен човек и би трябвало да знаеш това

иди в тема корупция и пусни едно мнение там, щом мразиш и осъждаш корупцията!!!

Коментар

• Не исках да влизам в тази риторика, но....
                                НА КОМУНИСТИТЕ ВСЕ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН:

"Корупция има и в ЕС", "Програмите и в ЕС не са се усвоявали напълно"

Те че няма да разберат, съм сигурен, но се надявам гласуващите да разберат:

Корупция има навсякъде, наистина. Но в другите държави се върши и работа.
                                Много страни са имали забавяния при усвояването, но те все пак са построили пътища, магистрали и инфраструктура...

"Престъпност има навсякъде".
                                Така е. Има! Ама тука няма съд!!!

Какво повече да говорим....?

Първоначално изпратено от MILOM
                                Корупцията е проблем на целия ЕС - като се опитваме да я оцветяваме тя става дори по-силна!
                                ]
                                Нагълчо,какво каза в момента-щом другите крадат и ние ще крадем.Това,че някой нарушава законите,не е извинение за вашите кражби.

Коментар

Working...
                                X