IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40
    За правителството - по-добро от предишните и се надявам по-лошо от следващите...
    връщам ти жеста с бирата.....за сегашното правителство-уважавам мнението ти,но не го споделям!за следващото - дано!

Коментар

• Интерeсно как Станишев ще коментира, това което се случи....

http://www.dnes.bg/politika/2009/06/...yrjavata.73240

Коментар

• За правителството - по-добро от предишните и се надявам по-лошо от следващите...

Коментар

• http://otgovori.eu/

Коментар

• много червени инвеститори ей... ейиииииииии
            ЕЙИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.....
            пак мнозинство ЕЙИИИИИИИИ...
            от година едно и също ЕЙЙЙЙЙИИИИИИ....

Айде управлявайте пак и да се свършва ...
            Направо да я палим по краищата да изгори по бързо...
            това ли ви е мача??????

Айде Азис премиер А?
            За по удобно... Не не, той е по кадърен от вас....

Коментар

Метале, аз оценки не давам.Затова си има органи.
              Май всички от футбол, политика, жени и сега от корупция разбирате....Аз туй що не ползвам, не разбирам.
              А за "горкия" - в Бургас след месец на фестивалчето имаш 1 бира...
              благодаря ти за бирата,4и4о!питах те,ти какво смяташ....или нямаш мнение за сегашното правителство....било то позитивно или негативно?

Коментар

• Метале, аз оценки не давам.Затова си има органи.
                Май всички от футбол, политика, жени и сега от корупция разбирате....Аз туй що не ползвам, не разбирам.
                А за "горкия" - в Бургас след месец на фестивалчето имаш 1 бира...

Коментар

ПЪРВИ ПЕДЕПОЛИТИКОРУНГЕЛЮ !!!!!
                  Нямаше да ти отговоря, ако не засегна лекичко една моя черта с последното си неграмотно и несвързано( както обикновенно) изречение.Ненавиждам крадците....
                  те са гнидите на обществото, които не дават и мм за движението на едно общество напред.Аз просперирам с работа и работа, и работа.Затова го приемам като лична обида.....А ти ????
                  Вярно живял съм и при т.н. социализъм - и това е ценното, мога да правя преценка и да давам оценки - и за тебе е 3 с два минуса...
                  живял си при соца и това било ценно?горкият.....и понеже ненавиждаш крадците,кажи за сегашното правителство?тях как ги виждаш,4и40?

Коментар

• Соколе, соколе, ако си промениш мнението 999 пъти,ще те разбера - засега ми стига комуникацията с теб....
                    Дилетанте, явно добре си се подготвил по" Физиология на животните"...дерзай.
                    Пак видях поста ти и май неправилно съм те включил в групата - ти просто си питаш, не ругаеш - абе що да не ти си извиня ???? ми извинявай....
                    ...педеполитикорунгели...
                    Ако си гледал комиците - този зевзек , който слага пред всяка дума " педе"...+
                    урунгела - е изрод със сгрешен генетичен код на вампир( и производните му - таласъм,върколак и т.н.).
                    Какво се получава ти си представи.Нали разбираш от животни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Първоначално изпратено от йосиф
                      Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Само така момчета...този път не го ли направим ,не знам кога...Какво трябва още да каже и покаже този мръсен и долен доносник ,че най-после да се обеденим около каузата ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПРОБЛЕМИ НА ВСИЧКИ БЪЛГ.ГРАЖДАНИ ИДВАТ ОТ ТАЗИ МАЛКА ГРУПИЧКА НАРЕКЛИ СЕ движение за права и свободи.Е плазмодия каза за каква свобода има впредвид...за неговата лична и за това да се разпорежда със нашия живот.ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЗВОЛЯВАНО ПОВЕЧЕ ...ЗА ТОВА НА 5 ЮЛИ ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ...няма риба ,няма плаж ..един единствен ден и да им го начукаме вече ..а и ако след това не се получи е трябва явно революционно начало да се постави...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БОГ ДА ПАЗИ ЧЕСТНИТЕ И ДОБЛЕСТНИ ГРАЖДАНИ...
                      Ето това е целта да озвереете и да ходите да гласувате.Много пъти съм казвал че не трябва да се реагира първосигнално и емоционално а трябва да се мисли.Доган каза истината защото има смелост да го направи а сините правят същото само дето си мълчат и когато народа ги разобличи драгалевския мангал се обиди на българите и каза че са прости.Като си помисля само какъв митинг беше на 6 юни 1990г и как 2милиона българи гласуваха за СДС а сега ще гласуват 1000човека...................Пак ви казвам не реагирайте срещу Доган емоционално а с разум.
                      Аз също абсолютно разумно и след като много внимателно помислих ( даже медитирах 30 мин.) искам да ти кажа ,че точно ти си педераст...и твоето мнение въобще не ме интересува.
                      Всички дето кумир им е драгалевския мангал са като него нагли арогантни и с високо самочувствие и мнение за себе си.Предполагам ако си пред мен едва ли ще посмееш да ми кажеш това но във форума си голям отворко.Ето заради това синята коалиция може и да не влезе в парламента.Народа затова се отврати от вас защото сте жалки крадливи нагли и прости.Можеш да доведеш женската си рода да пробваме кой е педал.Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци
                      Бате Пешо от твоите писания във форума неможех да разбера ти кого подкрепяш тъй като пишеше похвални изречения за червените кърлежи, а после каза, че си от листите на атака. Но последното ти изречение "Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци" доказва, че си един от турците в лапите на Доган. Нямам нищо против мюсюлманите, напротив дори имам приятели които са турци но са пичове, но имам много против вашият лидер, защото той всява проблемите в етническите общност и ни противопоставя. Така, че ясен сими и ти.

Коментар

• Бе (...какво си )
                        За агенти ли ми говориш.....
                        Има ги в властта в момента ......какво ще кажеш за тях....
                        И пак използваш неподходящ пример,за да не отговориш..... една от подмолните ваши черти....Цру са се учили от вас... как е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                          Първоначално изпратено от Бате Пешо
                          Само така момчета...този път не го ли направим ,не знам кога...Какво трябва още да каже и покаже този мръсен и долен доносник ,че най-после да се обеденим около каузата ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПРОБЛЕМИ НА ВСИЧКИ БЪЛГ.ГРАЖДАНИ ИДВАТ ОТ ТАЗИ МАЛКА ГРУПИЧКА НАРЕКЛИ СЕ движение за права и свободи.Е плазмодия каза за каква свобода има впредвид...за неговата лична и за това да се разпорежда със нашия живот.ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЗВОЛЯВАНО ПОВЕЧЕ ...ЗА ТОВА НА 5 ЮЛИ ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ...няма риба ,няма плаж ..един единствен ден и да им го начукаме вече ..а и ако след това не се получи е трябва явно революционно начало да се постави...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БОГ ДА ПАЗИ ЧЕСТНИТЕ И ДОБЛЕСТНИ ГРАЖДАНИ...
                          Ето това е целта да озвереете и да ходите да гласувате.Много пъти съм казвал че не трябва да се реагира първосигнално и емоционално а трябва да се мисли.Доган каза истината защото има смелост да го направи а сините правят същото само дето си мълчат и когато народа ги разобличи драгалевския мангал се обиди на българите и каза че са прости.Като си помисля само какъв митинг беше на 6 юни 1990г и как 2милиона българи гласуваха за СДС а сега ще гласуват 1000човека...................Пак ви казвам не реагирайте срещу Доган емоционално а с разум.
                          Аз също абсолютно разумно и след като много внимателно помислих ( даже медитирах 30 мин.) искам да ти кажа ,че точно ти си педераст...и твоето мнение въобще не ме интересува.
                          Всички дето кумир им е драгалевския мангал са като него нагли арогантни и с високо самочувствие и мнение за себе си.Предполагам ако си пред мен едва ли ще посмееш да ми кажеш това но във форума си голям отворко.Ето заради това синята коалиция може и да не влезе в парламента.Народа затова се отврати от вас защото сте жалки крадливи нагли и прости.Можеш да доведеш женската си рода да пробваме кой е педал.Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                            бе еди какво си ....
                            Това което говориш,напълно се отнася за Мандатоносителя и неговия лидер.... как е,защо ли се получи така.....кажи,веднага отговори...
                            Помниш ли как Станишев,беше избран за Мин.Председател,неправилно и от бързане,още от тогава си личи това...с мандат на Дпс... как е обичате ли се свине...
                            Доган е ваш агент на Бсп.... и опозицията е повечето такава... това до къде ли ще доведе...няма да е развитие със сигурност.... как е
                            Да не получаваме и ние по 200лв(100евро) пенсия,,,(следващите 20год.),вече 10 год.човек с висше образование получава мин.заплата от 125лв. до към 280 лв... към днешна дата....
                            това е важното... досега последните 65 години сами крадете,стига толкова...
                            Така престанете с Демагогията... вие сте минало.. това е ... няма как
                            на една част от некадърните политици им пречат българските турци, на друга ромите, на трети пенсионерите с огромните им пенсии (и дълъг живот!!!) , на четвърти дори паметника на невинните 11 000 български евреи ...
                            Мисля, че расизма се развихри тотално ... товасе плаща скъпо ей ... след време ще си кажете имаше един бай гугъл, казваше ни човека ДА НЕ търсим онова под вола...
                            Може да се каже спокойно, че има вълна от расизъм!

Разбиха паметна плоча за Холокоста преди да я открият

News Bg - 25 Юни 20:40
                            В Благоевград
                            Неизвестни са разбили все още неоткрита мемориалната плоча в памет на евреите от Беломорска Тракия, загинали в лагерите на смъртта в Аушвиц, съобщава Радио Благоевград.Вандалският акт е помрачил настроението на организаторите и гостите на откриването на паметния знак, монтиран върху фасадата на Междуучилищния център в Благоевград.Главният секретар на организацията на евреите “Шалом“ в България Йосиф Меламед е изказал благодарност и признателност за оказаното съдействие за поставянето на паметната плоча към кметската управа на Благоевград и е изразил съжаление за нейното поругаване.

Коментар

• О, Чичо, здрасти! Ти нещо си в грешка. Аз не нападам Гугълчо, аз само го наблюдавам и се опитвам да го разбера. Имам опит в тези неща. Като малък нашите ме водеха често в зоологическата градина, където наблюдавах животните. Сега се опитвам да разбера Гугълчо към кой вид спада. Отначало мислех, че е от породата хищници, а пък те са достойни все пак за уважение. След това ми заприлича на тревопасните бизони, които не са от най-умните, но са много упорити. Обаче, четейки последните постове на Гугълчо, той все повече ми заприличва на онези същества, които скачат по дърветата и си показват зачервените задни части. Нали знаеш за кои мили животинки става дума? Дарвин е писал за тях. Но той не е предвидил, че силното зачервяване от задника може да се пренесе и в главата и тогава еволюцията не работи. Така че, мисля че разбрах Гугълчо към кой вид спада. Но не го мразя. Аз съм приятел на природата и обичам различните биологични видове, дори и недоразвитите. А пък може да почакаме до след изборите, може би Дарвин да е сгрешил и Гугълчо да започне да се развива към породата хомо сапиенс. В природата понякога стават и чудеса.

А какво е педеполитикорунгели? Тази дума не познавам. Моля, обясни!

Коментар

• чич това че,неразбираш за какво ти говоря е проблем ... да
                                И само да кажа,че обидата е пълна и тя се нарича Бсп на власт,това е... та те са от 65 години на власт и вместо да си говорим за други по важни проблеми на настоящето...
                                Си говорим за тях, а ти приличаш на тях това исках да кажа,няма алтернатива в говоренето и мисленто ви,това е......
                                Да ти уточня,пиша разговорно не официално,обикновенно и къде видя неграмотно ...

А,да и "работата е за маймуните за да стават хора"..... как е,това е мнение на живели в комунизма.... как е,как е?

Коментар

Working...
                                X