IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="salsa"]
    Първоначално изпратено от be_google
    демек хората искат социална справедливост - .....
    Няма да споменавам, че понятие като СОЦИАЛНА СПРАВЕДИЛВОСТ дори не може да се дефинира дори в широки рамки, а Гугъла какво точно има предвид...., пък аз как е разбирам......, пък XXX го разбира. Айде малко по-конкретно да го даваме и да не си говорим за "социално", "отговорно", "разумно"........

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
      Първоначално изпратено от be_google
      демек хората искат социална справедливост - а как го вписвате герб вие редовите привърженици в това!
      борбата с корупцията не може да е някакъв си приоритет - имаме действащата съдебна система, която яде милиони ежедневно!
      Първоначално изпратено от badboy333
      Кой да бъде водещият приоритет на следващото управление?
      борба с корупцията и организираната престъпност 31.8%
      увеличаване доходите на гражданите 26.9%
      усвояване на еврофондовете 8.6%
      реформа на съдебната система 6.5%
      изграждане на инфраструктурата 6.2%
      намаляване на безработицата 5.7%
      инвестиции в образованието 5.5%
      достъпно и качествено здравеопазване 5.4%
      енергийна сигурност 3.2%

Общо гласували: 8510
      Гугале, не слагай думата социана навсякъде, ние искаме справедливост, защото корупцията е като ръждата. Ималия в обществото в големи размери, както сега при управлението на сегашните крадци, обшеството се разяжда, нарушават се всички конкурентни връзки, които са от изключително важни за развитието на една икономика и за проспиритет. Но закакво ти говоря, учебниците които си чел тази дума конкуренция не съществува. А БСП е най не социалната партия заедно със ДПС, за каква социална справедливост говориш, кога е било това при Беров, при Виденов, при Сергейчо. Стига си писал щяло и нещяло ставаш от смешен по смешен. Ти си един от всичките паразити в БСП, които живеят и смучат от кръвта на народа. Стига вече още малко и кръвта ще кипне. Какможе да защитаваш партията ,която всеки път ни докарва национални катастрофи, кога България прекрати изплащането на външният си дълг, кога икономиката ни се срути и имаше хипер инфлация, при кого фалираха редица банки, при кого ни спряха парите по еврофондовете, при кого корупцията е на нива толкова големи, че ни сравняват с Камбоджа. И накрая, питаш как тройната коалиция е спечелила 40%, еми как сметни от всички гласували, колкоса а ?една част турци, цигани и пенсионери над 65 години. Айде мерси от такъв електорат, само се питам ти от коя група спадаш, айде отговори ми от десетките въпроси, които съм тизадавал във форума на които не си отговорил на нито един . Айде поне ми отговори на този. И последно, знеш ли какъв анализ и предложения са пратили от Барклис на своите клиенти, ако управлението на страната се запази същото а и какви прогнози дават а. ТАПАНАР
      сподели умнико и без генерализации - ТЕ са крадци, ТЕ са корумпирани, ТЕ са педераси, ТЕ взеха това или онова.... това е маркетинг, давай фактите, че съм ви приготвил цяла камара за другата седмица, дори ще си призная защо смятам бой/костов борисов за недостойни точно те да са над мен да ме яхнат и и да се хранят с плодовете на моя труд - с ФАКТИ!!! :-)

давай умнико, :-)
      кажи ни за тайните послания до милионите клиенти на изушенакя Барклис .... то точно това си е чист слух...

Коментар

• човек на 20 години да е социалист е приемливо.
        ако и след 30 обаче е социалист, има нужда от преглед и специализирана помощ :-)
        не помня кой го е казал за съжаление :-)
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          демек хората искат социална справедливост - а как го вписвате герб вие редовите привърженици в това!

борбата с корупцията не може да е приоритет - имаме действащата съдебна система, която яде милиони ежедневно!

енергийна сигурност 3.2%

Гугале, не слагай думата социана навсякъде, ние искаме справедливост, защото корупцията е като ръждата. Ималия в обществото в големи размери, както сега при управлението на сегашните крадци, обшеството се разяжда, нарушават се всички конкурентни връзки, които са от изключително важни за развитието на една икономика и за проспиритет. Но закакво ти говоря, учебниците които си чел тази дума конкуренция не съществува. А БСП е най не социалната партия заедно със ДПС, за каква социална справедливост говориш, кога е било това при Беров, при Виденов, при Сергейчо. Стига си писал щяло и нещяло ставаш от смешен по смешен. Ти си един от всичките паразити в БСП, които живеят и смучат от кръвта на народа. Стига вече още малко и кръвта ще кипне. Какможе да защитаваш партията ,която всеки път ни докарва национални катастрофи, кога България прекрати изплащането на външният си дълг, кога икономиката ни се срути и имаше хипер инфлация, при кого фалираха редица банки, при кого ни спряха парите по еврофондовете, при кого корупцията е на нива толкова големи, че ни сравняват с Камбоджа. И накрая, питаш как тройната коалиция е спечелила 40%, еми как сметни от всички гласували, колкоса а ?една част турци, цигани и пенсионери над 65 години. Айде мерси от такъв електорат, само се питам ти от коя група спадаш, айде отговори ми от десетките въпроси, които съм тизадавал във форума на които не си отговорил на нито един . Айде поне ми отговори на този. И последно, знеш ли какъв анализ и предложения са пратили от Барклис на своите клиенти, ако управлението на страната се запази същото а и какви прогнози дават а. ТАПАНАР

Коментар

• демек хората искат социална справедливост - а как го вписвате герб вие редовите привърженици в това!

борбата с корупцията не може да е приоритет - имаме действащата съдебна система, която яде милиони ежедневно!

енергийна сигурност 3.2%

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
              Първоначално изпратено от йосиф
              Първоначално изпратено от мейси
              ха ха йоска трябва да си най големият наивник за да си помислиш ,че комунягите ще са в историята?Същите май забрави ,че преди 89г бяха комунисти а след 89 се събудиха капиталисти ,които чрез сателитите си вече 20 години ни управляват и ще ни управляват, защото такива като тебе явно не го осъзнават това и гласуват за клонингите им.
              да мейси наивник съм , толкова ми е акъла....Но както знаеш вечни неща на този свят няма и аз така най-наивно знам че рано или късно комунягите ще отидат в историята..Къде къде по читави цивилизации са изчезвали от историята ,та това червиво племе ли няма да изчезне..Още повече че в развитието на човечеството остават само позитивните и полезни неща трайно .Всичко останало както казват англичаните easy come easy go....
              Нима си мислиш ,че изборите ще променят статуткото йосиф?Ако нещо зависеше от същите щяха да ги забранят .Що си мисля,че власт без кръв няма как да се вземе?Искам да те запитам нещо, ако политиците и партиите мислеха за народът защо за 20 години не го доказаха това?И защо аз на същите трябва отново да им имам доверие?
              Дреме ми на сайдеро че комунягите някога ще отидели в историята.Аз искам тези изроди заедно с мутантите да отидат в историята докато съм още млад.Това няма значение щом ние не сме измежду живите.

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                Денят наближава, нека да гласиваме против това комунистическо - турско, политико - икономически импотентно правителство и да променим живота в България. Нека изритаме червените кърлежи от власта и да ги пратим там където им е мястото. Лошото е че след този ден ще изчезнат много платени смешници във форума, но нищо ще се намери работа и за тях в новата България.
                Oмръзна ми да питам това с гоненето ясно и лесно но кого или кои да сложим?Защо никой не казва?И как така всички са недоволни от Станишев Дедо и Доган а омразната тройна коалиция взе 40% на евроизборите?

Коментар

• Ако има някои от НДСВ,да звънне в министерството да просветта,за да не го осъдят---------- " Предизборният клип на БСП със секирата се озова на училищен сайт
                  И от партията и от училището са много изненадани "
                  http://mediapool.bg/show/?storyid=153918&srcpos=1

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от ssonyy
                    Първоначално изпратено от Jay Gould
                    158 са секциите в чужбина, като 123 от тях са в Турция

Половин милион българи в Чикаго, още толкова в Лондон и милионите другаде, по бели и цивилизовани държави, ще го духат.
                    Както с избора на Първанов циганите тук и турците в чужбина ще решат изборите.
                    Ясно ли ви е сега защо политиците ни мразят всички българи и искат да сме умрели или избягали в чужбина?
                    +1
                    Тихо да не скочат негласуващите !
                    В нито една държава промяна не настъпвала преди да се изтреби предходната управляваща класа. Факт! Франция, Германия, САЩ, Япония, Испания, Италия, Китай, Гърция, Румъния и Русия дори ... Във всички тези страни управляващите са били ликвидирани до 9 то коляно с родата си преди да дойде нова власт .... Мирен преход, дрън-дрън ..
                    Докато за тях е мир (лапане), българите намаляха с 2-3 милиона за 20 години!
                    Свинята винаги си е свиня, независимо от цвета на локвата в която се окаля! - В интервю за в-к Труд лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че е готов да преговаря за бъдещо коалиционно правителство с БСП ......

Волен Свирката нали уж беше опозиция бе Какви са тия опити за коалиция с БСП?

...
                    Ха ха ти говориш за смешки Сидер и опозиция?Същият симулираше опозиция и е тяхно чедо както и на ДС и ДПС, нищо че лае срещу тях а нали е това целта по тоя начин се сплотява електоратът на ДПС-то.Не се учудвам на това изказване което го има във в-к Труд за прегрътката с БСП и като стане след изборите Сидер ще се обърне и ще заяви ,,Всичко е в името на България/''А сега ето една истина за Атака.Сидеров не е Атака, обявиха бивши съратници
                    30.06.2009, 16:08
                    Бивши депутати, областни координатори и активисти от "Атака" призоваха гражданите да не гласуват за партия "Атака" на предстоящите парламентарни избори.

Митко Димитров - бивш депутат от Атака обясни, че в момента в цяла България ври и кипи едно недоволство.

Той ежеминутно получавал писма и телефонни обаждания от симпатизанти на партията с въпроса: Защо Волен Сидеров ни предаде, след като ние бяхме плътно зад него пет години?

„От цяла България ми се обаждат чисти националисти, които ми казват ние искаме да гласуваме за партия Атака, за идеите, с които се започна, а в момента има само парашутисти, заяви Димитров, допълвайки, че тези недоволни симпатизанти на партията искат извънреден конгрес, на който лидерът Волен Сидеров да обясни защо е така.

По думите му Сидеров е регистрирал една търговска марка. По закон Атака е партия, всичко друго се узаконява на принципа на едноличните търговски дружества.

„Много ни е хубава партийката, ама този булеварден председател буквално ни сваля процентите", каза бившият народен представител от Атака.

Той разказа, че само преди два дни близо 300 човека в центъра на Ямбол са чакали Сидеров, за да сложи началото на някаква кампания, а той с трима човека отишъл в едно училище, където бил посрещнат от две ученички, които получили подаръци. Това той определи като пълно незачитане на кампанията.

През тези четири години парламентарната група на партия Атака не е правила никаква политика.

През по-голямата част от времето групата служеше за разнасяне на плакати по съдилища, където беше и лидерът й, а народните представители бяха използвани да се вади Димитър Стоянов от 1 РПУ, възмутено обясни Димитров.

Той коментира, че каквито и да са изборите - те нямат значение, тъй като точно в края на мандата са се раздали висши административни длъжности с удължен мандат от квотите на сегашното мнозинство и на административно ниво всичко е стопирано.

Антон Сираков (на снимката), който е бивш зам. председател на Атака заяви, че Сидеров „просто е готов да изрази един политически слугинаж."
                    В момента с бюлетина номер 5 не се гласува за Атака, заяви Сираков.

„Кой плаща за автомобилите? Кой плаща за шофьорите на тези автомобили, кой плаща на тези гавази да ни пазят от народната любов? Защото това са много пари, които не вярвам да са отчетни пред Сметната палата.", акцентира Сираков.

Той подчерта, че през 2007 Атака печели в големите населени места, сред хората с висше образование - „с каквото наскоро и Волен Сидеров се сдоби", а сега е точно обратното - в малки населени места, сред хората със средно образование.

От своя страна Никола Николов от национално движение „НИЕ" заяви, че партията Атака е била създадена след „НИЕ", „когато вече е била пробвана почвата за националистическата идея в България."

Той припомни, че Волен Сидеров е бил сред първите чакащи, когато през 2001 г НДСВ са раздавали листите и първоначално е бил кандидат в Ямбол. Лично по нареждане на Симеон Сакскобургготски Волен Сидеров не е попаднал в листите на НДСВ поради „установени нерегламентирани взаимоотношения с ДС".
                    Николов обясни, че нерегламентирани контакти с ДС означава „чул видял и донесъл на някой по нагоре в йерархията."

Никола Николов отправи призив към симпатизантите на НИЕ на гласуват за РЗС.
                    По думите му в момента Атака трасира пътя на т. н. Четворна коалиция, където се пласира и Лидер.

Листите на "Атака" бяха написани само от семейство Сидерови, с участието на Десислав Чуколов, тези листи са пълни с "парашутисти", които се появиха от нищото и заеха избираеми места, заяви в заключение Костадин Костов бивш главен координатор на Атака в София.
                    http://news.ibox.bg/news/id_1416323908
                    Всичко е вярно като почнем от Десо чука на който Сидер е кръстник и детето на чука носи името Волен ,минем през бъдещата снаха и гадже на мамин Мите та стигнем до лица които са дали милион за да са в листата.Ако Сидер е политик и то честен и ако няма от какво да се притеснява, трябва да излезе на диспут с всички бивши членове и да отговаря на въпросите им които биха му задали ,а не да ми парадира от сорта,че членовете са напуснали защото не били в листите ???Много плоско обяснение е от негова страна.
                    и друго Осъдиха кмет на ДПС - купувал гласове за Атака
                    Дата: 30-06-2009
                    http://www.afera.bg/index.php?option...=6081&Itemid=2
                    ....
                    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2260691

Доган: Не съм караконджулът на държавата!

Според мен Доган е Призракът на ислямския тероризъм създаден от службите на ДС по погрешка!
                      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                        Перуката
                        намалят ги, за да се вместят в бюджета си. Щото иначе ще им падне борда а с това отлита ама абсолютно всичко и на тия пари няма да могат да се надяват.
                        И при нас ще стане така.
                        Ти що не питаш защо коалицията изхарчи толкова милиарди от излишъка последните месеци, и се правеше, че свети слънце, докато все повече валеше.
                        И не се притеснявай толкова, скоро ни очаква дефлация, така че донякъде ще се покрие ефекта.

И какво лъжеш - сякаш ако останете на власт, парите ей така ще продължат да си текат. Пак няма да има пари, освен ако не свалите борда и не пуснете печатницата, ама това както обясних вече ще е крах за всички и за всичко и ще е политическото ви самоубийство.

Първоначално изпратено от Perun
                        Ето какво ни чака ако дойде Костов и ГЕРБ:

http://www.investor.bg/?cat=6&id=82993

Латвия намалява пенсиите заради икономическата криза
                        30.06.2009 17:08

Размерът на пенсиите на работещите пенсионери в Латвия се намалява със 70%, а на останалите пенсионери – с 10%. Това предвижда одобреният днес от президента на Латвия закон, третиращ изплащането на държавни пенсии за периода до 2012 г., се казва в съобщение на латвийското президентство.
                        ако е дефлация и за малко- добре,но сигурно ще е стагфлация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                          Гледайки двата репортажа по Нова вчера и днес за това как мюсюлмани са карани да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС, как забранени от съда организации продължават да виреят из тия области, как джамиите се облепват с партийни плакати или това, че привиквания на дансинга Башев обяснява как няма нищо незаконно и че все пак са обществени сгради, та се замислям, че тая част Ататюрк кога, 1923 г. е почнал и към 1930 максимум е разчистил, та ние на прага на 2010 отиваме там откъде сме се освободили - Османската империя ! Империя, от която и самия турски народ избяга !
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Кой да бъде водещият приоритет на следващото управление?

енергийна сигурност 3.2%

Коментар

• Гледайки двата репортажа по Нова вчера и днес за това как мюсюлмани са карани да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС, как забранени от съда организации продължават да виреят из тия области, как джамиите се облепват с партийни плакати или това, че привиквания на дансинга Башев обяснява как няма нищо незаконно и че все пак са обществени сгради, та се замислям, че тая част Ататюрк кога, 1923 г. е почнал и към 1930 максимум е разчистил, та ние на прага на 2010 отиваме там откъде сме се освободили - Османската империя ! Империя, от която и самия турски народ избяга !

Коментар

• Балцерович: Който ви обещава много, е безотговорен

Коментар

Working...
                                X