Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе gigow-мигов вие направо избивахте, вкарвахте в лагери, превърнахте цяла страна в затвор. Телени мрежи минирани граници. 1999 още си говорихте на другарю войскарите. Пълни тикви сте. Все едно гледам крайни ислямисти. Толкова бяхте закъсали, че имахте валута за банани два пъти на година и то с опашки. Един път дядо ми донесе кашон банани и мислех, че по голямо щастие няма. Така ми беше хубаво, че даже не ги ядох. Накарахте народа да се реди на опашки за храна и след всичко това леете акъл може ли червена шамандура да има акъл, че тя за нея си няма акъл. Хващайте се за работа, че капитализма е по друга работа.
Само да добавя. В Пловдив на главната имаше един магазин по татово време идваше луканка във вторник сутрин. Опашка от предния ден.
Коментар
-
Излизат убедителни политически сигнали. Има желание за промяна. Няма давност и забрава за никое престъпление. Мислеха си, че в окопа на власта ще векуват и шмекеруват. Кирливите ризи на простора и към ГУЛАГ който лагер си изберат
alex1001111,
Слез на земята ...... има" свински грип "... нищо не е направено за да се защити населението ... нито имунизации , нито ваксини ... нищо.... умират българи.
Ако Станишев беше още на власт .... щеше да се гласува вот на недоверие .... а сега даже и не съм видял министъра на здравеопазването ...защото Дянков го замества ...
Коментар
-
Гледам новините по БТВ. Майката на битото от полицая момче НЕ Е ЦИГАНКА. Напротив. Има си дребен бизнес. Квартално магазинче. Абе герберистите!!, нали щяхте да защитавате бизнеса! Нали бяхте десни!!! Как ще го защитавате. Като полицията бие кредитодателя?
И да се изкажат,ако не ги е срам:
Jay Gould
Мейси ако това е насилие, то аз съм Батман Smile Много интересно ако тоя мангал ти обере апартамента дали ще си така миролюбива?diletant
За наказание предлагам да се уволнят всички полицаи в Долни Дъбник, за да се даде удовлетворение на наплясканото и наругано момче, на неговите родители, роднини, приятели и съплеменници. Долни Дъбник да се обяви за свободна от полицаи територия. Освен това виновните да поднесат тържествено извиненията си на голям митинг срещу полицейското насилия. Да има съответната етническа музика, митингаджийски ястия и питиета. Водеща на митинга да бъде Мейси. Тя да бъде предложена и за наградата "Защитничка на унижените и оскърбените". Съгласни ли сте, колеги?Стамболов
+1
Особено съгласен за водещата мейсиНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Излизат убедителни политически сигнали. Има желание за промяна. Няма давност и забрава за никое престъпление. Мислеха си, че в окопа на власта ще векуват и шмекеруват. Кирливите ризи на простора и към ГУЛАГ който лагер си изберат.
Предния път гласувах за Първанов понеже другия го мислех за твърде опасен. Каква грешка съм допуснал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от мейсиСтамболов-
Но как по-деликатно да ти го кажа - ние от ГЕРБ имаме известни изисквания за образование, квалификация и професионален опит, които за теб са твърде високи - за съжаление.Щото имате изисквание за членовете ви ,затуй някой от тях си позволяват да бият подчинените сиИ понеже много са морални същият гербер работи без договор и осигуровки.
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Симеон Дянков и лидерът на РЗС са се договорили да бъде взет 1 милион от бюджета на президентството и тези средства да бъдат прехвърлени към бюджета на комисията „Кушлев", като така според Янев президентът ще допринесе за борбата с корупцията
Смешници от всички нива ..... съединявайте се....
Коментар
-
A да ви е честито това което Яне Янев е предложил, а Дянков е приел!Вдига се акцизът на алкохола, включително и на бирата.В момента акцизът на бирата у нас е 0,75 евро на хектолитър, а в други европейски страни е 3,90 евро на хектолитър. Все още не е ясно с колко ще се вдигне акцизът на спиртните напитки у нас.Финансовият министър харесал и идеята на РЗС за създаване на данъчна и митническа полиция, както и за създаване на служба за фискални разследвания. Ами тогава за какво им е ,,Краун ейджънс".,Служби и службички само не знам от де ще намерят пари за същите при условие ,че ако са към МВР на същите е намален бюджета за 2010г?
http://money.ibox.bg/news/id_1999203938[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaНети,ктоя да не те уволни бе???Пък и както виждаш се закле в свободата на словото.
А сега сериозно - много бързо забравихме какво е било преди 10 ноември. И сег анякои се опитват да ни убедят колко хубаво се е живеело тогава. Затова трябва да бдим и то най-вече за първото, което постигнахме още през 1990, което е всъщност и най-важното - свободата на словото!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовМрежовик, изненадвам се, че точно ти разпространяваш тази комунистическа истерия на загиващата БСП. Тях ги е страх от наказание за многобройните престъпления и естествено ще плачат, че има диктатура...
Но на твоя въпрос:
1. България е член на ЕС и е поела отговорности за спазване на стандартите в областа на човешките права.
2.ГЕРБ е член на ЕНП и споделя ценностите на свободата на европейската десница. Една от основните е свободата на словото.
3.Всеки в България може да наругае министър-председателя свободно. Специално за Бойко Борисов това се случва ежедневно. И какво от това - рейтинга му расте все повече....
4. Аз самият твърдо ще защищавам Бойко Борисов. Вкл. и като продължавам да пиша това изречение с удивителна, което толкова те потресе. И тук няма никакво нарушение на ничия свобода.
Първоначално изпратено от netware5Младите хора нямаше да обърнат внимание, но по-дъртите сме все още нащрекДвадесет години са много малковсе още за да сме сигурни, че утре някой партиен функционер няма да се опита да ме накаже защото съм псувал идола му!
Искам да потвърдиш сега тук отношението си към такъв хипотетичен казус, за да е ясно кой какъв е. Щото аз искам да живея в държава, където свободно мога да си псувам министър-председателяИ единственото което да ме застрашава в този случай е:
а) той да дойде и лично да ме набие, след което аз да го осъдя в частно дело за лека телесна повреда или държавата да го осъди ако ми е причинил средна или тежка телесна повреда
б) той да ме осъди в частно дело за обида
Чакам отговор. Щото това горе със синьото и с удивителната накрая ме плаши! Съвсем сериозен съм и не се ебавам. Знаеш че по принцип рядко встъпвам в дискусия с теб, най-малкото защото отчасти симпатизирам на ГЕРБ, въпреки че не съм гласувал за тях.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовТи, мейси, в стремежа си да ни оплюеш и защитиш твоя съпартиец be-google съвсем се побърка бедната....
Цветан Цветанов: Президентът да каже дали братята Маргини са получавали политическа подкрепа
09 ноември 2009 | 16:22 | Агенция "Фокус"
София. Президентът да каже - те какви са братята Маргини, и дали са получавали политическа подкрепа, за да могат да се развиват като политически или като някакви други субекти в страната. Това каза пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на Цветанов - не трябва с лека ръка да се загърбва всичко през тези 20 години преход. Оазисът, който имаха мутрите в България, това, което чухме в пленума на БСП за разнасянето на куфарчета и за това, че главен секретар в МВР е лобирал пред бившия вътрешен министър за братята Маргини, припомни Цветанов.
Първоначално изпратено от мейсиСтамболов-
Но как по-деликатно да ти го кажа - ние от ГЕРБ имаме известни изисквания за образование, квалификация и професионален опит, които за теб са твърде високи - за съжаление.
За какво иде реч?Групата на социалистите и демократите в ЕП реагира срещу изказване на българския премиер
09 ноември 2009 | 14:13 | Агенция "Фокус"
Брюксел. Групата на социалистите и демократите (С&Д) в ЕП очаква от правителството на България да управлява, както всички правителства на държави - членки на ЕС, съблюдавайки принципите на демокрация, свобода на изразяване и върховенство на закона. Липсата на уважение към тези ценности ще представлява сериозна стъпка назад в 20-те години усилия на българския народ да изгради и защити демократично общество. Това се казва в официално писмо изпратено днес до министър-председателя на Република България Бойко Борисов от лидера на Групата на социалистите и демократите (С&Д) в ЕП Мартин Шулц, съобщиха от пресслужбата на българските социалисти в ЕП.
"В качеството си на председател на Групата на Прогресивния Алианс на Социалистите и Демократите в Европейския парламент, бях дълбоко засегнат от забележките, които наскоро направихте в публичното пространство, намеквайки за забраняване на Българската социалистическа партия и обиждайки нейните членове и симпатизанти", заявява лидерът на Групата на С&Д Мартин Шулц.
В писмото си, Мартин Шулц подчертава, че "Групата на социалистите и демократите остро се противопоставя на всякакви заплахи и натиск върху членове и симпатизанти на политическа партия, без значение от тяхната политическа ориентация, единствено защото защитават мнения, различни от тези на министър-председателя и неговата партия"
"Бих желал да ви напомня, че свободата на изразяване, както и политическият плурализъм са сред основните ценности на Европейския съюз и от всяко правителство и политическа партия се очаква да ги съблюдава ревностно в ежедневната си работа. Респективно - атмосферата на политически натиск е абсолютно неприемлива", заявява още лидерът на социалистите и демократите в ЕП Мартин Шулц.[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Мрежовик, изненадвам се, че точно ти разпространяваш тази комунистическа истерия на загиващата БСП. Тях ги е страх от наказание за многобройните престъпления и естествено ще плачат, че има диктатура...
Но на твоя въпрос:
1. България е член на ЕС и е поела отговорности за спазване на стандартите в областа на човешките права.
2.ГЕРБ е член на ЕНП и споделя ценностите на свободата на европейската десница. Една от основните е свободата на словото.
3.Всеки в България може да наругае министър-председателя свободно. Специално за Бойко Борисов това се случва ежедневно. И какво от това - рейтинга му расте все повече....
4. Аз самият твърдо ще защищавам Бойко Борисов. Вкл. и като продължавам да пиша това изречение с удивителна, което толкова те потресе. И тук няма никакво нарушение на ничия свобода.
Първоначално изпратено от netware5Младите хора нямаше да обърнат внимание, но по-дъртите сме все още нащрекДвадесет години са много малковсе още за да сме сигурни, че утре някой партиен функционер няма да се опита да ме накаже защото съм псувал идола му!
Искам да потвърдиш сега тук отношението си към такъв хипотетичен казус, за да е ясно кой какъв е. Щото аз искам да живея в държава, където свободно мога да си псувам министър-председателяИ единственото което да ме застрашава в този случай е:
а) той да дойде и лично да ме набие, след което аз да го осъдя в частно дело за лека телесна повреда или държавата да го осъди ако ми е причинил средна или тежка телесна повреда
Чакам отговор. Щото това горе със синьото и с удивителната накрая ме плаши! Съвсем сериозен съм и не се ебавам. Знаеш че по принцип рядко встъпвам в дискусия с теб, най-малкото защото отчасти симпатизирам на ГЕРБ, въпреки че не съм гласувал за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовИзобщо не ме попита нищо Гигов, а отправи политически немотивирани твърдения или написа политически скечове. Аз не мога да забраня на никого да пише каквото и да било в тази тема или където и да било другаде. Същото важи и за Бойко Борисов. Така че хайде да не се правим на ущипани госпожици...
...........................
Бойко Борисов е достойният министър-председател на България! Трябва да говориш за него с уважение!Двадесет години са много малковсе още за да сме сигурни, че утре някой партиен функционер няма да се опита да ме накаже защото съм псувал идола му!
Чакам отговор. Щото това горе със синьото и с удивителната накрая ме плаши! Съвсем сериозен съм и не се ебавам. Знаеш че по принцип рядко встъпвам в дискусия с теб, най-малкото защото отчасти симпатизирам на ГЕРБ, въпреки че не съм гласувал за тях.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Е, това е довод в стил "Една жена каза". И то от човек, който непрестанно иска от опонентите доказателства.
А президента следва да разбере, че времето на т.н. "Боянски ливади" и номерата на Желев мина отдавна....
Първоначално изпратено от gigowДали е оскърбена или бита, не знам.Това писаха вестниците.
Коментар
Коментар