IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    MILOM,
    Борбата с престъпността преди беше стъпила на адресната регистрация , домовата книга , софииското жителство и правото на живот в определен град..... и който е хванат в нарушение , че пребивава незаконно ... тухларната го чакаше...
    Жителството е голяма дискриминация , но домовата книга можеше да остане и не сега да се чудят кой къде живее от престъпниците...
    на 1 ноември изтече срока за регистриране на домови книги - ИМА ГИ! :-)
    а всички сгради с над 3 апартамента трябваше да си направят сдружение, да могат да си оправят общите части и т.н. --- изолации, градинки....

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
      netware5 хубаво замълчавам. В тази тема оставате няколко човека. Като се обадиш още няколко пъти и ще си пишеш сам. Ако е наложително да ти пратя копие от личната карта? Ще мога ли да пиша тогава? Нямало цензура, понеже в Китай/Северна Корея имало еййййй такава дебела цензура. Тук това няма да стане, анадъму!
      [/ignore] :P
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Първоначално изпратено от kefala
        Първоначално изпратено от netware5
        Първоначално изпратено от alex1001111
        Представям си го netware5 ако се окаже религиозен. И твърдя, че няма бог. Ако за политика настоява да замълча за религия сигурно ще ме избеси. Фанатизма го има и в религия и в политика опомнете се.

Всеки трябва да може да казва това което мисли. Другите ще отсеят кой се излага и кой си струва да бъде слушан. Моите приказки поне заслужават правото да ги има. Смешни или тъжни по добре, от тази морална или кой знае каква цензура която netware5 в изблик на чувстава реши да наложи Т
        .
        Абе като ти казах да замълчиш, явно съм имал предвид нещо. То знаеш ли какво е ЦЕНЗУРА? Знаеш ли какво е да те пребиват от бой защото си си позволил да изкажеш мнение? На мен ли ще ми казваш че налагам ЦЕНЗУРА? Запомни от мен моето момче (не момченце, щом толкова те дразни): Цензура НЕ Е когато някой не е съгласен с теб. Цензура НЕ Е когато някой ти казва че си тъп. Цензура НЕ Е когато някой те ПРИЗОВАВА да замълчиш, защото се излагаш. Цензура Е когато нямаш възможност въобще да си изкажеш мнението. Цензура Е когато много скоро след като си изказал мнение идват у вас и те пребиват от бой. Цензура Е когато лежиш с години в лагерите в Ловеч, Белене и Скравена, само защото си си позволил да имаш мнение. ТОВА Е ЦЕНЗУРА! Казваш, че товите убоги приказки за служавало да ги има - ами ето на - има ги! Никой не ти пречи да представяш духовните си полюции на обществото. Наистина бъркаш понятията моето момче ..... Това че някой ти опонира и ти казва че не си прав, ти го възприемаш като цензура..... Да ти дава Господ никога да не разбереш какво е истинска цензура. И между другото бих дал живота си за това да не го изпиташ.......

Боже, Боже, ти даже не си представяш с какви блага разполагаш дори в нашата загубена държава..... Знаеш ли че наскоро се завърнах от пътуване в държава,в която хорат анямат правото да имат Интернет? Държава в която наскоро откриха първото Интернет-кафе, но за да му ползваш услугите трябва да ти направят копие от паспорта и да те запишат в специален регистър......

Ех момче .... казах ти да замълчиш, защото се излагаш - не за друго..... иначе съм готов да умра за правото ти да ми кажеш че съм изветрял стар глупак ......
        Нет,нали си от тройната и ти шеташ по екзотични ексурзии ,май!!!Я да видя!!!Китай!!!
        Що се бъзикаш сега, като че ли не се знаем .... Не съм от "тройната", а съм си признал че съм привърженик (не партиен член) на НДСВ. И не пътувам по света зашото съм гласувал за тях, а защото съм признат професионалист и хората от международните организации ме ценят заради това, което мога..... И държавта не е Китай - там са си направо демокрация в сравнение с това, което съм видял ....
        Добре де,добре!!!Там където беше,нямаше ли някоя,коятох искаше да ти стане я любима жена,я прислужница!!!И Алекс е прав.Малко менторсваш!!!

Коментар

• netware5 хубаво замълчавам. В тази тема оставате няколко човека. Като се обадиш още няколко пъти и ще си пишеш сам. Ако е наложително да ти пратя копие от личната карта? Ще мога ли да пиша тогава? Нямало цензура, понеже в Китай/Северна Корея имало еййййй такава дебела цензура. Тук това няма да стане, анадъму!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
            Първоначално изпратено от netware5
            Представям си го netware5 ако се окаже религиозен. И твърдя, че няма бог. Ако за политика настоява да замълча за религия сигурно ще ме избеси. Фанатизма го има и в религия и в политика опомнете се.

Всеки трябва да може да казва това което мисли. Другите ще отсеят кой се излага и кой си струва да бъде слушан. Моите приказки поне заслужават правото да ги има. Смешни или тъжни по добре, от тази морална или кой знае каква цензура която netware5 в изблик на чувстава реши да наложи Т
            .
            Абе като ти казах да замълчиш, явно съм имал предвид нещо. То знаеш ли какво е ЦЕНЗУРА? Знаеш ли какво е да те пребиват от бой защото си си позволил да изкажеш мнение? На мен ли ще ми казваш че налагам ЦЕНЗУРА? Запомни от мен моето момче (не момченце, щом толкова те дразни): Цензура НЕ Е когато някой не е съгласен с теб. Цензура НЕ Е когато някой ти казва че си тъп. Цензура НЕ Е когато някой те ПРИЗОВАВА да замълчиш, защото се излагаш. Цензура Е когато нямаш възможност въобще да си изкажеш мнението. Цензура Е когато много скоро след като си изказал мнение идват у вас и те пребиват от бой. Цензура Е когато лежиш с години в лагерите в Ловеч, Белене и Скравена, само защото си си позволил да имаш мнение. ТОВА Е ЦЕНЗУРА! Казваш, че товите убоги приказки за служавало да ги има - ами ето на - има ги! Никой не ти пречи да представяш духовните си полюции на обществото. Наистина бъркаш понятията моето момче ..... Това че някой ти опонира и ти казва че не си прав, ти го възприемаш като цензура..... Да ти дава Господ никога да не разбереш какво е истинска цензура. И между другото бих дал живота си за това да не го изпиташ.......

Боже, Боже, ти даже не си представяш с какви блага разполагаш дори в нашата загубена държава..... Знаеш ли че наскоро се завърнах от пътуване в държава,в която хорат анямат правото да имат Интернет? Държава в която наскоро откриха първото Интернет-кафе, но за да му ползваш услугите трябва да ти направят копие от паспорта и да те запишат в специален регистър......

Ех момче .... казах ти да замълчиш, защото се излагаш - не за друго..... иначе съм готов да умра за правото ти да ми кажеш че съм изветрял стар глупак ......
            Нет,нали си от тройната и ти шеташ по екзотични ексурзии ,май!!!Я да видя!!!Китай!!!
            Що се бъзикаш сега, като че ли не се знаем .... Не съм от "тройната", а съм си признал че съм привърженик (не партиен член) на НДСВ. И не пътувам по света зашото съм гласувал за тях, а защото съм признат професионалист и хората от международните организации ме ценят заради това, което мога..... И държавта не е Китай - там са си направо демокрация в сравнение с това, което съм видял ....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111

.
                Абе като ти казах да замълчиш, явно съм имал предвид нещо. То знаеш ли какво е ЦЕНЗУРА? Знаеш ли какво е да те пребиват от бой защото си си позволил да изкажеш мнение? На мен ли ще ми казваш че налагам ЦЕНЗУРА? Запомни от мен моето момче (не момченце, щом толкова те дразни): Цензура НЕ Е когато някой не е съгласен с теб. Цензура НЕ Е когато някой ти казва че си тъп. Цензура НЕ Е когато някой те ПРИЗОВАВА да замълчиш, защото се излагаш. Цензура Е когато нямаш възможност въобще да си изкажеш мнението. Цензура Е когато много скоро след като си изказал мнение идват у вас и те пребиват от бой. Цензура Е когато лежиш с години в лагерите в Ловеч, Белене и Скравена, само защото си си позволил да имаш мнение. ТОВА Е ЦЕНЗУРА! Казваш, че твоите убоги приказки си заслужавало да ги има - ами ето на - има ги! Никой не ти пречи да представяш духовните си полюции на обществото. Наистина бъркаш понятията моето момче ..... Това че някой ти опонира и ти казва че не си прав, ти го възприемаш като цензура..... Да ти дава Господ никога да не разбереш какво е истинска цензура. И между другото бих дал живота си за това да не го изпиташ.......

Коментар

• MILOM,
                  Борбата с престъпността преди беше стъпила на адресната регистрация , домовата книга , софииското жителство и правото на живот в определен град..... и който е хванат в нарушение , че пребивава незаконно ... тухларната го чакаше...
                  Жителството е голяма дискриминация , но домовата книга можеше да остане и не сега да се чудят кой къде живее от престъпниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Мейси,мъничка си и не знаеш-ако Горбачов не беше пуснал "перестройката" нежните ни революции щяха доста да закъснеят.Има колеги ,които си спомнят ,когато Андропов взе власта,как у нас се затегнаха нещата-не знам горби дали е осъзнавал какво върши ,но добре,че го свърши
                    .
                    MILOM,
                    Прав си , Андропов беше шеф на разузнаването .... и доста ред и съд въведе сред партиината върхушка и у нас .... но намали свободата на движение ...
                    След него едно бледо подобие на ген.секретар Черненко ... и накрая Горбачов който отряза субсидирането на партиите и държавите от СИВ и Съветския съюз и стана какво стана..
                    А каква свобода на придвижване говориш-87 бях там-от Москва за Ленинград искаха някакво разрешитело на руснаците-жив концлагер.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Мейси,мъничка си и не знаеш-ако Горбачов не беше пуснал "перестройката" нежните ни революции щяха доста да закъснеят.Има колеги ,които си спомнят ,когато Андропов взе власта,как у нас се затегнаха нещата-не знам горби дали е осъзнавал какво върши ,но добре,че го свърши
                      .
                      MILOM,
                      Прав си , Андропов беше шеф на разузнаването .... и доста ред и съд въведе сред партиината върхушка и у нас .... но намали свободата на движение ...
                      След него едно бледо подобие на ген.секретар Черненко ... и накрая Горбачов който отряза субсидирането на партиите и държавите от СИВ и Съветския съюз и стана какво стана..

Коментар

• Мейси,мъничка си и не знаеш-ако Горбачов не беше пуснал "перестройката" нежните ни революции щяха доста да закъснеят.Има колеги ,които си спомнят ,когато Андропов взе власта,как у нас се затегнаха нещата-не знам горби дали е осъзнавал какво върши ,но добре,че го свърши.Ех с тия денси по тв прописах по нощите.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Представям си го netware5 ако се окаже религиозен. И твърдя, че няма бог. Ако за политика настоява да замълча за религия сигурно ще ме избеси. Фанатизма го има и в религия и в политика опомнете се.

Всеки трябва да може да казва това което мисли. Другите ще отсеят кой се излага и кой си струва да бъде слушан. Моите приказки поне заслужават правото да ги има. Смешни или тъжни по добре, от тази морална или кой знае каква цензура която netware5 в изблик на чувстава реши да наложи.

Коментар

• alex1001111-Ако Горбачов беше решил тази стена нямаше да падне тогава. В ГДР има достатъчно съветска войка. Но СССР щеше да стане на парчета. Жалко че най великото събитие в живота ти не е чак толкова героично.
                            Абе интересно какво го ласкаете тоя Горбачов .Абе четете малко повече от кога е почнал тоя процес от кога и защо.Явно не си следил глобалните политическите процеси които предстоиха много преди 89г .Това го бях писала на един де като тебе писа за Горби но явно трябва пак да го повторя.Не би трябвало да има съмнения кои са освободителите. И все пак още оно време се направиха първите опити наред с личните имена на фигури като Рейгън, Тачър и Кол да се постави името на Горбачов. Историята сигурно ще бъде благодарна на този човек, който разумно сложи оръжие и призна поражението си в Студената война, вместо да предизвика нови трагедии за собствената си и околните страни. Проблемът е, че поставянето му в кръга на “освободителите” има за цел да подмени оценката за историческата роля на руската комунистическа империя, да я представи като партньор в премахването на комунизма. За да се избегнат усложнения, изкушения и отчаяни стъпки, дипломатите и журналята могат да си позволят да говорят по този начин. Но не и историците ни.
                            Сигурно и в България не е имало режисура? Гледай Иван Бедров от вчера да разбереш какви са били първите искания
                            Нямаше как да се състои този процес в България без режисура и без диктовката на външните сили.
                            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                              Първоначално изпратено от Jay Gould
                              И къде бяхте тогава Мейси като пребиха ей тия момичета пред парламента Януари? Или се бяхте насрали от страх, май.

А за комедията пред парламента януари вече писах. Тогава лимпенизирани гаменчета биха полицаи. Пък и момичето от снимката не е бито. Има червило и са му зачервени ушите от студа.
                              Ясно! Врагове сте на нормалните хора, такива сте били и такива ще си останете. За това и мразите всички извън вашето котило. Мир с вас не може да има. Айде лека вечер.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• [quote="Jay Gould"]
                                Първоначално изпратено от Jay Gould
                                И къде бяхте тогава Мейси като пребиха ей тия момичета пред парламента Януари? Или се бяхте насрали от страх, май.
                                Майката на битото от полицая момче НЕ Е ЦИГАНКА. Напротив. Има си дребен бизнес. Квартално магазинче. Абе герберистите!!, нали щяхте да защитавате бизнеса! Нали бяхте десни!!! Как ще го защитавате. Като полицията бие кредитодателя?
                                И да се изкажат,ако не ги е срам:
                                Jay Gould

Мейси ако това е насилие, то аз съм Батман Smile Много интересно ако тоя мангал ти обере апартамента дали ще си така миролюбива?
                                А за комедията пред парламента януари вече писах. Тогава лимпенизирани гаменчета биха полицаи. И полицаите стояха. Ако бяха в Германия или Америка гаменчетата щяха да ядат бой, после съд по бързата процедура, после в пандиза. И там вече мангалите (негри ли латино в САЩ) щяха да им цепнат задничетата, за да знаят да не правят повече така. Надявам се полицията да се вземе в ръце и да понабива гаменчетата, които предизвикват насилие по митингите.
                                Пък и момичето от снимката не е бито. Има червило и са му зачервени ушите от студа.
                                И пак питам правилно ли е когато полицаят дължи пари да бие, сина на собственичката на магазина?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X