IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant
    Първоначално изпратено от мейси
    ... юнакът Борисов, ...широкия гръб Бойков, ...Наглостта на др. Борисов е безкрайна, Комунист, полицай номер 1, мутра, такива изчадия като Бойко - селското момче от народа.
    Абе Мейси, ти усещаш ли се с каква терлминология си служиш. Мисля, че преминаваш вече всякаква граница. Такава злоба досега не бях срещал в този форум. Ти защо не отидеш да се прегледаш на психиатър. Мислех те за енергична блондинка, но май си за четвърти километър.
    Мисля, че модераторът трябва да се намеси за Мейси.
    diletant"интересно защо да се преглеждам?Би ,ли ми казал кое е лъжа в написаното от мен за о.р. генерал-лейтенант инж. д-р Бойко Борисов?
    Трябва ли да ти напомням цялата биография ?Когато си отговориш на въпросът защо напусна след 1990г редиците на МВР бат ти Бойко тогава ще разбереш някой неща?Ще отречеш ли че е бил член на БКП оно време?Ще отречеш ли ,че Банкя преди да стане район на София през 1979 си беше село?Да не би гърбът му да не е широк?Нима не е юнак в очите на повечето хора?Айде да не пиша повече ,че току виж си се оплакал на модераторът та да не вземе да ми сложи някой банн
    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Само не знам кое е по-надеждно - еврото или долара. Имаш ли идея?
      GOLD , OIL , GAZ ....
      Туй ша рече ЗЛАТО, ПЕТРОЛ, ГАЗ.. нали. Че много не ги разбирам тез работи.
      ГАЗ не. Категорично. Къде ша го пазя. Не мога да го пипна дори. Ша са изпари в атмосферата.
      Нефта също не. Много е черен и мазен. Гадост.
      Виж златото ме кефи. Не са бях сетил. Още от древността златото си е злато.
      Никакви валути. Само злато. Може на унции, може на тройунции, а най може на килограми (не съм толкова алчен, че да искам тонове). Колкото повече по-добре.
      Абе преди забравих, ама сега се поправям и прося извинение. Мейси ша е председател на Народното събрание. Втори човек след мен. Ама пак ша тряба да работи. Ако иска
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
        ... юнакът Борисов, ...широкия гръб Бойков, ...Наглостта на др. Борисов е безкрайна, Комунист, полицай номер 1, мутра, такива изчадия като Бойко - селското момче от народа.
        Абе Мейси, ти усещаш ли се с каква терлминология си служиш. Мисля, че преминаваш вече всякаква граница. Такава злоба досега не бях срещал в този форум. Ти защо не отидеш да се прегледаш на психиатър. Мислех те за енергична блондинка, но май си за четвърти километър.
        Мисля, че модераторът трябва да се намеси за Мейси.

Коментар

• Само не знам кое е по-надеждно - еврото или долара. Имаш ли идея?
          GOLD , OIL , GAZ ....

Коментар

• Една задача с "повишена" трудност - Кой е некомпетентен в случая - бившия зам. министър на икономиката Корнелия Нинова или сегашния министър на икономиката Трайчо Трайков

Цитирам Корнелия Нинова - "На фондова борса могат да се листват само публични дружества. В МИЕТ повечето от дружествата не са такива и те не могат да бъдат продавани през Фондова борса".

http://today.actualno.com/news_270062.html
            Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              И най-вече мислех, че не дърдорят постоянно.
              gigow ,
              това е за заблуда на противника : с очила , простоват .... .
              Но там с конкурс се става агент , не като у нас мин. финансите ... поради свободно място и липса на желаещи...... той от известно време си търси друго министерство .... на икономиката , на здравеопазването , на социалната политика , на МВР , изобщо към президенството ..... само да не е на премиера ...
              Сакън, не премиерското място. Това аз съм си го заплюл. Кат министър ша тряба да работа, кат премиер ми тряба една ножица (за лентите) и уста (за интервюта). Пък Гугъла ша го напрая министър на квото иска. Че даже и Стамболов ша напрая министър на пропагандата. Нищо че няма такова. Ша има. А за другите министри ша има конкурс. Който даде най-много той става министър. И нищо нагласено. Никакви други условия. Никаква корупция. Чиста сума. Само не знам кое е по-надеждно - еврото или долара. Имаш ли идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                Да, мейси, за теб наистина подозирам, че ядеш доматите с колците...

Ако европейския и германския бизнес подкрепят Бойко Борисов, това е добре за България. Станишев успя да ни съсипе авторитета пред Европа и сега подкрепата ни е жизнено необходима за еврофондове.

А изказването на Бойко Борисов е много по-важно.Ето:

Борисов към Първанов:
                В Берлин сме поканени приятели и дисиденти, а не служители на ДС

10 Ноември 2009

Премиерът Бойко Борисов, който взе участие в проявите по случай 20 години от падането на Стената в Берлин, заяви, че не бива да бъде изненада фактът, че тъкмо той е поканен - "сред приятели, но и сред хора дисиденти, а не бивши агенти от тайните служби". Така Борисов във вторник репликира от разстояние съобщението на президентството, че била отправена покана и към държавния глава Георги Първанов, но Министерският съвет отказал да съгласува кой ще представлява България на честванията в Берлин.

Според Борисов всички партии, без коалицията ДПС – БСП, в момента искат импийчмънт на президента. "Сега аз съм поставен в деликатна ситуация. "Език мой, враг мой" е вярна поговорка, заяви премиерът по адрес на президента и допълни, че когато човек се подвежда по езика си, трябва да знае какви са последиците.

Според него Първанов е конструкторът на тройната коалиция и чувството му за вина никога няма да изчезне, защото "безобразно е крала цялата клика.

Като припомни образувани дела срещу хора от бившето правителство, Борисов обобщи: "Всичките тези кадри, гори, железници са на тази клика, и след опита да се натисне съдебната система - прокуратурата - те ще търсят медийни варианти да създават скандали в държавата".

Премиерът обаче посъветва да не им се обръща сериозно внимание.

"Приемам, че завистта отново е водеща, че се справяме по-добре от тях имаме европейска подкрепа", заяви той.

Ако бях на мястото на президента щях да се замисля за ланския сняг, каза Борисов в реплика на Първанов, който чрез прессекретаря си обяви, че темите за предлагания импийчмът са за "ланския сняг".

"За 4 години не го чух нито веднъж да се изкаже срещу крадците, а сега се опитва да ни иронизира. Вместо да излезе да ни подкрепи в тези реформи, защото негови хора са ги откраднали. Когато ние удряме една по една тези бандитски схеми, срещу нас се насочват много сериозни сили, които търпят икономически загуби от това че им се режат схемите, каналчетата и притоците от пари. Ланският сняг е една от тези схеми", заяви Борисов и допълни, че "други са железниците, земеделието, горите, социалното министерство на Масларова, всяко министерство".

Съжалявам, не аз съм нарушил добрия тон, каза в заключение Борисов.
                Ех Стамбо Стамбо нали не си мислиш ,че ядем доматите с колците ?Питам аз с какво е допринесъл толкова Борисов за да я получи .Не е ли това недостойна награда връчена от барон Ролф фон Хоенхау за да му напомпи изкуствено рейтинга ?пп:Забравих да напиша ,че на бат Бойко наградата му е "Бронзов бик"
                И друго чета сега изказването на Борисов който е в Берлин и е казал така:
                че 90% от хората в състава на българското външно министерство са свързани с ДС.
                Единият (успешен) проект на ДС попържа другия (успешен) проект на ДС в битка за приза "Гьонсурат на годината".
                Ако нямаше 10 ноември и стената не бе паднала у немско, кому щеше да служи днес юнакът Борисов?А тези 70 годишни юнаци от същата порода, които Борисов натирва, не са ли те тези, които повикаха Царя, а после му подложиха (както преди на Тато) широкия гръб Бойков?
                Наглостта в това изказване , постнато из различни новинарски сайтове на др. Борисов е безкрайна. Комунист, полицай номер 1(охрана на Т. Живков), мутра - а се изкарва най-големия десидент. Това е тежка обида за всички, които искаха де се спаси България от такива изчадия като Бойко - селското момче от народа.
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                  Първоначално изпратено от Стамболов
                  А за Дянков - е то е ясно, че американския империализъм и ЦРУ са виновни за всичко...
                  А за потвържденивто за Дянков ти благодаря, че малко се съмнявах. Ама щом ти като вътрешен човек казваш, че е вярно- няма да споря. Имах малко по-високо мнение за способностите на хората от ЦРУ. И най-вече мислех, че не дърдорят постоянно.
                  Но моля ти се - както пише най-известния комунист във форума, американския имперализъм няма друга работа освен да ни праща агенти....

Но трябва да те предупредя, че буквализмът е вреден и към него са склонни само комунистите. Ако ти възприемаш шегата ми буквално, то аз не отговарям за последствията.

Коментар

• И най-вече мислех, че не дърдорят постоянно.
                    gigow ,
                    това е за заблуда на противника : с очила , простоват .... .
                    Но там с конкурс се става агент , не като у нас мин. финансите ... поради свободно място и липса на желаещи...... той от известно време си търси друго министерство .... на икономиката , на здравеопазването , на социалната политика , на МВР , изобщо към президенството ..... само да не е на премиера ...

Коментар

Ти като истински комунист много персонализираш и прехвърляш твоите мотиви на другите. Аз пиша по убеждение!

А за Дянков - е то е ясно, че американския империализъм и ЦРУ са виновни за всичко...
                      Аз пък пиша за да се забавлявам. И без това търговията едва се влачи.
                      А за потвържденивто за Дянков ти благодаря, че малко се съмнявах. Ама щом ти като вътрешен човек казваш, че е вярно- няма да споря. Имах малко по-високо мнение за способностите на хората от ЦРУ. И най-вече мислех, че не дърдорят постоянно.

Коментар

• Да, мейси, за теб наистина подозирам, че ядеш доматите с колците...

Ако европейския и германския бизнес подкрепят Бойко Борисов, това е добре за България. Станишев успя да ни съсипе авторитета пред Европа и сега подкрепата ни е жизнено необходима за еврофондове.

А изказването на Бойко Борисов е много по-важно.Ето:

Борисов към Първанов:
                        В Берлин сме поканени приятели и дисиденти, а не служители на ДС

10 Ноември 2009

Премиерът Бойко Борисов, който взе участие в проявите по случай 20 години от падането на Стената в Берлин, заяви, че не бива да бъде изненада фактът, че тъкмо той е поканен - "сред приятели, но и сред хора дисиденти, а не бивши агенти от тайните служби". Така Борисов във вторник репликира от разстояние съобщението на президентството, че била отправена покана и към държавния глава Георги Първанов, но Министерският съвет отказал да съгласува кой ще представлява България на честванията в Берлин.

Според Борисов всички партии, без коалицията ДПС – БСП, в момента искат импийчмънт на президента. "Сега аз съм поставен в деликатна ситуация. "Език мой, враг мой" е вярна поговорка, заяви премиерът по адрес на президента и допълни, че когато човек се подвежда по езика си, трябва да знае какви са последиците.

Според него Първанов е конструкторът на тройната коалиция и чувството му за вина никога няма да изчезне, защото "безобразно е крала цялата клика.

Като припомни образувани дела срещу хора от бившето правителство, Борисов обобщи: "Всичките тези кадри, гори, железници са на тази клика, и след опита да се натисне съдебната система - прокуратурата - те ще търсят медийни варианти да създават скандали в държавата".

Премиерът обаче посъветва да не им се обръща сериозно внимание.

"Приемам, че завистта отново е водеща, че се справяме по-добре от тях имаме европейска подкрепа", заяви той.

Ако бях на мястото на президента щях да се замисля за ланския сняг, каза Борисов в реплика на Първанов, който чрез прессекретаря си обяви, че темите за предлагания импийчмът са за "ланския сняг".

"За 4 години не го чух нито веднъж да се изкаже срещу крадците, а сега се опитва да ни иронизира. Вместо да излезе да ни подкрепи в тези реформи, защото негови хора са ги откраднали. Когато ние удряме една по една тези бандитски схеми, срещу нас се насочват много сериозни сили, които търпят икономически загуби от това че им се режат схемите, каналчетата и притоците от пари. Ланският сняг е една от тези схеми", заяви Борисов и допълни, че "други са железниците, земеделието, горите, социалното министерство на Масларова, всяко министерство".

Съжалявам, не аз съм нарушил добрия тон, каза в заключение Борисов.
                        Ех Стамбо Стамбо нали не си мислиш ,че ядем доматите с колците ?Питам аз с какво е допринесъл толкова Борисов за да я получи .Не е ли това недостойна награда връчена от барон Ролф фон Хоенхау за да му напомпи изкуствено рейтинга ?пп:Забравих да напиша ,че на бат Бойко наградата му е "Бронзов бик"
                        И друго чета сега изказването на Борисов който е в Берлин и е казал така:
                        че 90% от хората в състава на българското външно министерство са свързани с ДС.

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
                          gigow[/color]]
                          Като истински комунист може да беснееш от злоба и завист....
                          Явно не са те направили началник. По какво личи, че си на власт?
                          А какво се шушука за Дянков? Че е агент на ЦРУ. Като вътрешен човек може да знаеш. Я ни светни по въпроса.
                          Ти като истински комунист много персонализираш и прехвърляш твоите мотиви на другите. Аз пиша по убеждение!

Коментар

Нищо подобно. Само ме разсмиваш. Ама да те питам.
                            Уж си на ВЛАСТ, пък постоянно висиш във форума. Явно не са те направили началник. По какво личи, че си на власт?
                            А какво се шушука за Дянков? Че е агент на ЦРУ. Като вътрешен човек може да знаеш. Я ни светни по въпроса.

Коментар

• Това е социологическо проучване, доказващо не само голямата преднина на Фандъкова, но и нестихващата популярност на достойният министър-председател Бойко Борисов, на Цветанов, Румяна Желева....

Ако сега има парламентарни избори, ГЕРБ ще ги спечели с абсолютно мнозинство... На теб май не ти стигнаха силите да прочетеш този факт - знам, четенето е трудна работа....

Първоначално изпратено от [color=red
                              gigow[/color]]
                              Фандъкова с голяма преднина пред основния си съперник
                              вторник, 10 ноември 2009
                              vsekiden.com

Кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова остава фаворит за поста кмет на столицата. Тези изводи може да се направят от изследването на социологическа агенция “Скан” на нагласите на хората, изявени десетина дни преди частичните местни избори в София в неделя.
                              Абе теб не те ли мързи да постваш постиянно тъпи статии?

Коментар

Фандъкова с голяма преднина пред основния си съперник
                                вторник, 10 ноември 2009
                                vsekiden.com

Кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова остава фаворит за поста кмет на столицата. Тези изводи може да се направят от изследването на социологическа агенция “Скан” на нагласите на хората, изявени десетина дни преди частичните местни избори в София в неделя.
                                Абе теб не те ли мързи да постваш постиянно тъпи статии?
                                Това е сигурен начин да ме откажеш да ги чета. Иначе току виж съм ги прегледал.
                                Казах ти преди няколко дни: Вземате едно магаре от някоя поляна, може покрай Бояна, може покрай Банкя, представяте го за кандидат на ГЕРБ и то ще бъде избрано. Хората ще кажат " какво значение има, че е магаре, нали пак Бойко ще управлява София".
                                Чудно ми е друго. Кой си харчи парите да плаща за статия дето пише, че утре Слънцето пак ще изгрее?

Коментар

Working...
                                X