IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
    а Гигов пак си знаете вашето...
    Кои за кого агитира я ела на себе си.. и говори пак....
    Няма как да видя агенти провокатори в форума и такива невежи,които не се смятат за комунисти,а мисленето им е леко промито социалистическо.....това са такива като теб....вие и такива като вас като пишете по форумите освен да агитирате и провокирате какво друго правите не сте ли се замисляли поне малко...май само си личи колко много искате "едното време" хахаха и нямате даже избор и шанс за нещо свързано с развитие и разтеж.... а да и с мислене...
    SoKoLoV, може да съм невежа, ама знам, че "пОмия" се пише с О. Няколко поста ти гледам, пишеш "пУмия". Мислех да не се заяждам, ама има няколко човека, с които не смятам да споря политически, защото ВИЕ не спорите с политически аргументи, ами с обвинения като: "червени", "агент-провокатори", "комунистически трол", "промито социалистическо", "комунистическа подлога" и прочеее. Да не изброявам. Ти си елементарна личност. Понеже не знаеш правописа, поради липса на образование предполагам, пишеш с някакви многоточия и толкова несвързано, че ако някой психиатър ти види писанията, само по тях ще ти постави диагнозата. Ти си много объркана личност. Иди се лекувай.
    Толкова за невежеството.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
      Първоначално изпратено от gigow
      И разбира се ще ме обвинят, че работя за БСП. Де да беше така. Само не харесвам диктатора Бойко Борисов и диктаторската му псевдопартия.
      Първо, искам да те поздравя, че призна, че си гласувал за НДСВ. Аз отдавна го подозирах.

Второ, да ти припомня, че неотдавна царят най-антидемократично изгони по-голямата част от партията си и особено от парламентарната група, които го изобличиха, че е достигнал в колаборацията с БСП и ДПС твърде далеч. Още много има да се учим ние от ГЕРБ от вашия опит....

Аз излизам, за да ходя на сладка вечеря с приятели. Намалих пропагандата до възможния минимум, но вашата машина мейси ме накара да защитя форума и особено темата от нея.....
      Не твърдя, че НДСВ е демократична партия, напротив. Ама в сравнение с ГЕРБ е очевидно по-либерална. И издигна в политиката някои наистина качествени личности. и заради очевидната липса на демократични партии освен БСП и СДС, гласувах за тях. Не че ми хареса особено, ама както казах гласувам винаги.
      И от ГЕРБ ще има личности, които ще се изявят в политиката. Ще видиш. Не всички ще ближат г.за на Бойко винаги.
      А пък ти излизаш винаги около 19.00. И събота и неделя.

Коментар

• 4и4о какви го говориш,че не ти се разбира.. нещо...
        Не мога да понеса да имате дясно демократично правителство и да говорите така,все едно всичко е загубено след като БСП се разпада...и дано никога да не се събира и идва на власт....само това...другото ще се подреди рано или късно...
        Гигов,знаеш ли Царя колко пари е изиграл в казината.....и на кого освен България е агент...

Коментар

• Соколе, като се погледнеш в огледалото - симпатизираш ли на образа отсреща...
          Приличаш ми на дребосъка с девиз "аз мразя"...
          Стамбуле, Стамбуле....пак не разбра.
          Аз и правя комплимент с лек ...намек...но ти с твойто полицейско мислене не разбираш.За теб има два типа хора - подкрепящи ББ и всички други( които са директно за каменоделната...)

Коментар

• а Гигов пак си знаете вашето...
            Кои за кого агитира я ела на себе си.. и говори пак....
            Няма как да видя агенти провокатори в форума и такива невежи,които не се смятат за комунисти,а мисленето им е леко промито социалистическо.....това са такива като теб....вие и такива като вас като пишете по форумите освен да агитирате и провокирате какво друго правите не сте ли се замисляли поне малко...май само си личи колко много искате "едното време" хахаха и нямате даже избор и шанс за нещо свързано с развитие и разтеж.... а да и с мислене...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              И разбира се ще ме обвинят, че работя за БСП. Де да беше така. Само не харесвам диктатора Бойко Борисов и диктаторската му псевдопартия.
              Първо, искам да те поздравя, че призна, че си гласувал за НДСВ. Аз отдавна го подозирах.

Второ, да ти припомня, че неотдавна царят най-антидемократично изгони по-голямата част от партията си и особено от парламентарната група, които го изобличиха, че е достигнал в колаборацията с БСП и ДПС твърде далеч. Още много има да се учим ние от ГЕРБ от вашия опит....

Аз излизам, за да ходя на сладка вечеря с приятели. Намалих пропагандата до възможния минимум, но вашата машина мейси ме накара да защитя форума и особено темата от нея.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                1. Не може да не направи впечатление отсъствието от форума на Стамболов и сокола през почивните дни !! - Имам питане - на инструктаж ли бяхте по горите пампоровски ???
                2.Отношението към Мейси придобива еротичен оттенък !!!??? - използват се изрази като ...раздърпана, разгромена, изтощена...но виеща от радостта на победата...

А тя само ви реже главите, обезкостява ви и ви транжира мозъците.....
                .
                Всъщност Стамболов е на нормиран работен ден, очевидно и на заплата към ГЕРБ. От 10.00 до 19.00 с един час почивка. 5 работни дни. Постоянно поства разни пропагандни материали, а преди дни обеща да намали пропагандата, ама няма как-пари са това.
                Обаче ми е чудно, че той и няколко други не разбраха, че изборите минаха и агитацията е излишна. Ей сега ще се обадят. Те са нещатните агитатори. Работят "pro bono", тъй да се каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                  1. Не може да не направи впечатление отсъствието от форума на Стамболов и сокола през почивните дни !! - Имам питане - на инструктаж ли бяхте по горите пампоровски ???
                  2.Отношението към Мейси придобива еротичен оттенък !!!??? - използват се изрази като ...раздърпана, разгромена, изтощена...но виеща от радостта на победата...
                  Аз нямам намерение да се пристрастявам към форума и да пиша като мейси и други в 11 часа пред нощта...

А твоето тълкувание, 4i40, е просто рожба на вашето комунистическо параноично въображение...

По-скоро мейси вие от злоба и завист, отколкото от радостта на победата. Не е много еротично...

Виж, за няколко души пишещи зад ника мейси не се бях сетил. Ей, ако е истина, това вече е съвършен трол! Бива си ви вас, комунистите, признавам си - в конспирациите сте ненадминати! Не си и помислям да ви достигна.....

Коментар

• чиче интерсното е и ти си противоречиш...тя била правила и после питаш..колко били..хаахх Я по добре се скрии ... още по интересното е че не сипматизирам на сегашните упрвляващи или на предни особенно на социалистите(комунели)...
                    Но както не симпатизирам не мога да гледам пумията на някои невежи...които уж не симпатизирали... аххахах
                    то наистина сте леко раздвоени социалистите... и вече приличате на патологични лъжци...няма как такива сте..

Мейси ...какво искаш да кажеш с това да сипеш пумия по демократично дясно правителство...не сме тука отвчера....
                    къде беше,когато Агентите на Москва са станали пълни далавераджии...както и повечето от бизнеса.. и продължават с далаверите и си мислят,че имат бизнес ..ужас...селски тарикати..Къде си Меисй....

И как мазно за да са в власта си извикаха царя техен агент...и за да са на власт Станишев прие мандата на ДПС.....

Ами така не се прави политика,но пък за сметка на това повечето са агенти на някои и получават пари за това...представяш ли си.. и прокарват чужди интереси..и зависимости... да така няма как и да има политика...

Коментар

• Окепазихте темата с пиарщините и взаимните обиди. Но сте показателни за начина, по който се прави политика у нас.

Докато така се прави политика, да не чакаме нищо хубаво за тази държава

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                        не съм заблудена и съм си истинска демократка която не търпи пребоядисани комунисти
                        Ето, ето, най-сетне открих Мейси, която мрази комунистите - http://www.vsekiden.com/?p=23945

Браво, Мейси!

Коментар

• 1. Не може да не направи впечатление отсъствието от форума на Стамболов и сокола през почивните дни !! - Имам питане - на инструктаж ли бяхте по горите пампоровски ???

А тя само ви реже главите, обезкостява ви и ви транжира мозъците.....

пп.Мейси, колко сте ??? - 3 или 4 ...Сам човек не може да се справи с толкова писане...

Коментар

• Меисй ти отговори на въпроса... защо преди 6 месеца не питаше същото,а след като знаеш причините за станалото,пак най подмолно питаш....

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                              Първоначално изпратено от Стамболов
                              Само да припомня, че през лятото ти агитираше за негласуване в най-решаващия момент и следователно активно работеше в полза на Ахмед Доган.... Крадецът вика дръжте крадеца....
                              Да така е .Писала съм ,че не трябва да се гласува и държа все още на това докато не се променят някой закони,но това не значи, че с тоя призив съм правила услуга на Доган или на някой друг.
                              Точно това значи! КОЙТО НЕ ГЛАСУВА, ГЛАСУВА ЗА ДОГАН! Целият български народ го разбра....

Коментар

• Евробарометър класира българите сред най-засегнатите от корупция в ЕС
                                От Ирина Новакова
                                http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...i-zasegnatite/

Корупцията все повече тревожи българите, показва последното изследване на Евробарометър. Тя е един от най-големите национални проблеми според 97% от анкетираните у нас - с 5% повече, отколкото преди две години. Това нарежда България на водещо място в Европейския съюз по брой на гражданите, които намират корупцията за основен проблем в държавата си. Гърция и Унгария са другите страни в челната тройка.

Корупцията е най-разпространена в националните институции, смятат 94% от анкетираните у нас. Регионалните и местните власти пък са корумпирани според девет от десет българи. От всички европейци румънците и българите най-често вярват, че в европейските институции няма корупция. Въпреки това броят на българите, които подозират, че корупцията съществува и на европейско ниво, е скочил с 25% в последните две години.

Най-много корумпирани има сред митническите служители, съдиите и полицаите, сочат данните на Евробарометър за България.

Броят на българите, които смятат, че националните политици са корумпирани, е скочил с 24% от 2007 г. насам. Днес така смятат 76% от анкетираните у нас спрямо 56% от участниците в изследването в целия ЕС.

Мнозинството европейци (70% от анкетираните) са убедени, че корупцията е неизбежен и нерешим проблем - мнение, което се споделя от 56% от българите. Трима от десет анкетирани у нас са убедени, че проблемът може да бъде решен.

Повечето българи (63%) намират, че правителството полага ефективни усилия за борба с корупцията. Въпреки това над половината анкетирани в страната намират, че мерките срещу корупцията все още не са достатъчни и не и пречат да се разпространява. Съдът трябва да е по-строг към изобличените в корупция според 80% от българите, участвали в изследването на Евробарометър.

Статистическото бюро на ЕС публикува изследването си за нагласите спрямо корупцията по повод днешния Международен ден за борба с корупцията. Данните са събрани през септември и октомври чрез анкета сред 26 663 европейци, от които 1000 са българи.

Коментар

Working...
                                X