IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не съм я гледал госпожата, но и моята гледна точка е близка до твоята. Корупцията определено намаля съществено - стана все по трудно и ги е страх. Доста са по открити и първични кадрите на ГЕРБ за разлика от руските възпитаници които гледахме няколко години (от как е демокрация).... Аз не съм решил за кой ще гласувам още (чакам някой да ми купи гласа - майтап), но као изборите са днес определно и аз ще пусна за ГЕРБ.

ПС. Мече (монти) честно казано Томов е уникален оратор и така мами хората. Много е обяаятелен, може да говори с часове без да чете и звучи мноог мъдро. Той какви играчи измами та мен ли няма....Как да е - това е минал етап в живота ми. Нема да ти разправям колко нещо ми се е закачило на зъбите и на оная работа покрай Евролевицата и младежката и организация (ЕЛМА се казваше, сега не знам дали я има още)...
    За Сашо Томов гласува Младост през 1990 г.
    През 1997 г бях в градският изборен щаб на СДС и такива ни говореше само да не го включваме в анти рекламата и да го припознаем него за алтернетива на БСП...
    Пък после се отметна като влезе в парламента...
    Не знам какво виждаш в ББ но той е стара муцуна в управлението и с борческо минало . Мина времето на теорията клин ,клин избива .

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Вземам повод от думите ти, като се сетих, че в средата на управлението си единствено за ГЕРБ-ерски министър не се носят слухове за огромни по мащаби кражби и злоупотреби под масата или комисионни. Само този факт ми е достатъчен за да гласувам за тях отново за втори мандат.
      Днес в предаването "на четири очи", Дим Дуков каза, че би гласувал за друга партия евентуално след 6 години. Тоест намекна на Цветанка, че ГЕРБ ще управляват още един мандат, но тя горката беше толкова запленена от собствената си мисъл, че изобщо не го разбра. Сутринта слушах още една доста неадекватна според мен журналистка- Лили Маринкова. Тази жена много често използва неподходящи изразни средства, докато разбира се парадира с голяма ерудираност.

Не съм я гледал госпожата, но и моята гледна точка е близка до твоята. Корупцията определено намаля съществено - стана все по трудно и ги е страх. Доста са по открити и първични кадрите на ГЕРБ за разлика от руските възпитаници които гледахме няколко години (от как е демокрация).... Аз не съм решил за кой ще гласувам още (чакам някой да ми купи гласа - майтап), но као изборите са днес определно и аз ще пусна за ГЕРБ.

ПС. Мече (монти) честно казано Томов е уникален оратор и така мами хората. Много е обяаятелен, може да говори с часове без да чете и звучи мноог мъдро. Той какви играчи измами та мен ли няма....Как да е - това е минал етап в живота ми. Нема да ти разправям колко нещо ми се е закачило на зъбите и на оная работа покрай Евролевицата и младежката и организация (ЕЛМА се казваше, сега не знам дали я има още)...

Коментар

Вземам повод от думите ти, като се сетих, че в средата на управлението си единствено за ГЕРБ-ерски министър не се носят слухове за огромни по мащаби кражби и злоупотреби под масата или комисионни. Само този факт ми е достатъчен за да гласувам за тях отново за втори мандат.
        Днес в предаването "на четири очи", Дим Дуков каза, че би гласувал за друга партия евентуално след 6 години. Тоест намекна на Цветанка, че ГЕРБ ще управляват още един мандат, но тя горката беше толкова запленена от собствената си мисъл, че изобщо не го разбра. Сутринта слушах още една доста неадекватна според мен журналистка- Лили Маринкова. Тази жена много често използва неподходящи изразни средства, докато разбира се парадира с голяма ерудираност.
        Аз също съм държавен служител и това което се говори за комисионни и резисирани договори/пиша говори защото не се изнася/ се равнява на предишните .
        Да не засягаме Митниците,полицията и съда защото там винаги е било държава в държавата...
        Каква това правителство е направило за бюджетните работници ,пенсионери , полицай армия,учители,соц. слаби и т.н та да гласуваме за тях . Ти да не си някой от ДАЙ или бензина ти е безотчетен ,че за теб магистралите са най важни . Сигурно си от новите начначени по партиен признак в министерствата и се използват за носене на кафета поради непрофесионалност..

Коментар

Абе платени писачи, на Вас как Ви палащат - на пост, на картинка или на ден.... Много сте готини.... Ама вече става съвсем прозрачно - 5 идиота се плюят дори в неделя. Почнете да рисувате или поне да мастурбирате... Поне грам смисъл да има... Кат казахте мастурбация, имах в казармата един идиот дето сам си правеше свирка... Ебати и това е най смисленият пост в тази тема за деня...
          Ало Сашо Томовеца от него ли научи тези лафове. Затвори вратата отвън,моля!

Коментар

По сериозната част - изцяло те подкрепям. ГЕРБ постави малко каруцата пред коня. Трябваше да действа както ти си го описал. Въпреки това в момента нямат алтернатива и не мога да отрека че за пръв път нещо се случва в държавата. Гледам бая арести (не коментирам съдебната система, макар че стеб сме я обсъждали), бая запори и магистралите, добри-лоши са си факт. Да не говорим че взеха властта в средата на икономическа криза невиждана от поне 10 години....

Коментар

Този да не е бил йога или питоня му е кат сгъваем метър? Знаеш ли, че много човеци са ми споделяли, че ако могат да го правят това упражнение, няма да погледнат жена?
              Голяма грешка е че не го мога това умение, но голямата грешка на ГЕРБ е че не започнаха с констутиционни промени в областта на съдебната власт и след като ги направят и остържат до кокал тумора, тогава да започнат полицейските акции.
              Тогава освен тежката и битовата престъпност щеше да бъде пресечена овреме, а не сега така силно да се отразява кризата и безработицата върху дребната престъпност.

Този беше гимнастик някакъв или поне така твърдеше и го правеше по много интересен начин - все едно прави свещ, но краката му се опират на земята чак назад и така пениса му влизаше точно в устата. Талант. Като каза, че жените няма да ни трябват се замислих - Къде изчезнаха ония уникални свиркаджийки от нашата младост. Младото поколение е гола вода - като свиня с тиква се борят, да не говорим че ако решиш в колата да и "вземеш едно интервю", после си за автомивка направо, цялото купе става във всякакви телесни течности. Направо аматьорщина.

По сериозната част - изцяло те подкрепям. ГЕРБ постави малко каруцата пред коня. Трябваше да действа както ти си го описал. Въпреки това в момента нямат алтернатива и не мога да отрека че за пръв път нещо се случва в държавата. Гледам бая арести (не коментирам съдебната система, макар че стеб сме я обсъждали), бая запори и магистралите, добри-лоши са си факт. Да не говорим че взеха властта в средата на икономическа криза невиждана от поне 10 години....

Коментар

.. Кат казахте мастурбация, имах в казармата един идиот дето сам си правеше свирка... .
                Този да не е бил йога или питоня му е кат сгъваем метър? Знаеш ли, че много човеци са ми споделяли, че ако могат да го правят това упражнение, няма да погледнат жена?
                Голяма грешка е че не го мога това умение, но голямата грешка на ГЕРБ е че не започнаха с констутиционни промени в областта на съдебната власт и след като ги направят и остържат до кокал тумора, тогава да започнат полицейските акции.
                Тогава освен тежката и битовата престъпност щеше да бъде пресечена овреме, а не сега така силно да се отразява кризата и безработицата върху дребната престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  ....Тъй като аз не подкрепям никоя партия знаеш защо ,от тук следва,че няма как да вземам пари .Констатациите ти които нееднократно визираш не са истина.Така ,че няма от какво да се срамувам.
                  Миличка, ти нас за балами ли ни вземаш. Тук всички работят с пари, знаят много за парите, знаят и как може да се печелят. Така че, приказките ти не хващат дикиш. Хич не ме интересува кой ти плаща, все едно е. А може би ти плаща и ББ, тъй като твоите постове му печелят непрекъснато привърженици. Така беше преди предишните избори с Би Гугъл, сега ти си наред. Ама хич да не ти пука, че този който ти плаща, ще загуби пак изборите. Ти нали ще си получиш своето.
                  ПП Трябва да си ми благодарна, че пак спечели от моя отговор.

Коментар

• Абе платени писачи, на Вас как Ви палащат - на пост, на картинка или на ден.... Много сте готини.... Ама вече става съвсем прозрачно - 5 идиота се плюят дори в неделя. Почнете да рисувате или поне да мастурбирате... Поне грам смисъл да има... Кат казахте мастурбация, имах в казармата един идиот дето сам си правеше свирка... Ебати и това е най смисленият пост в тази тема за деня...

Коментар

• ГЕРБ пазят в тайна разговорите с КМЕТА, за да не се обърка нещо http://petel.bg/article.php?aid=4894

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

http://www.petel.bg/article.php?aid=4774

Бат Картофчо се бори с тройната ламя
                        Целта на ГЕРБ е да подобри резултатите си от предишните местни избори, а минимумът е да го постигне отново, заяви председателят на Предизборния щаб на партията и вътрешен министър Цветан Цветанов на пресконференция, на която бяха обявени имена на 47 кандидати за градоначалници.
                        Така както гледам представените кандидати на герберите ,въобще да не си въобразяват ,че ще си постигнат целта.Такъв шут им гласят избирателите ,че чак свят ще им се завие и ще им се

Протест изобрази енергийните монополи като ламя, хранена от ДКЕВР

3 Юли 2011

Протест срещу енергийните монополи у нас се проведе в неделя в столичната градинка “Кристал“ от Движение за национално единство и спасение (ДНЕС) http://www.dnes-bg.org/page/showme/10. То изобрази дружествата, доставящи газ, ток и топлоенергия като триглава ламя - каруца, която се тегли от вола български народ.

Стотината демонстранти дадоха “триглавата ламя“ за отглеждане на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), в чийто образ влезе певецът Дичо, хранейки всяка от главите със сметки за ток, парно и газ. Проявата обаче бе използвана и за протест срещу цените на водата и на телефонните услуги. Сред протестиращите бяха и певците Кристина Димитрова, Камелия Тодорова, актьорът Николай Урумов, музикантът Дани Милев и др., съобщиха организаторите.

С плакати “Не ограбвайте народа с надути сметки”, “Вдигнете стандарта, тогава цените! “Монопол след монопол, а народът бос и гол”, присъстващите настояха Народното събрание да изпълни внесената подписка на 700 хил. българи с искания за повече прозрачност при ценообразуването на енергийните цени, по-широко гражданско участие в работата на регулаторните органи, по-високо качество на услугите и защита от надути сметки. http://www.mediapool.bg/show/?storyi...&srcpos=2#msgs
                        http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...-ceni.122964,2
                        ..........................
                        ПП Днес май нито една телевизия не спомена за този протест.Защо ли??
                        Last edited by коки; 03.07.2011, 20:20.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://www.petel.bg/article.php?aid=4774

Бат Картофчо се бори с тройната ламя
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ГЕРБ издига хора от ДС за кметове
                            http://www.glasove.com/gerb-izdiga-h...-kmetove-14564

УСТАВА НА ГЕРБ ?X. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
                            Чл.49. Не може да бъде член на Изпълнителната комисия, Областен ръководител, Общински ръководител или член на който и да било ръководен и/или контролен орган лице, което е било щатен, или нещатен сътрудник на бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Българската народна армия.Нови кадри от старо гнездо.Това е кандидат кметът за гр.Русе.
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Есента на прелетните гларуси
                              Кирил Йорданов тръгна от СДС, мина през БСП, пофлиртува с ДПС и стигна до ГЕРБ

Коментар

• Време е мейси да падне на колене и да моли за милост

Константин Пенчев: Съдебната система работи лошо
                                По думите на омбудсмана, проблемите в съдебната система са от години и вече се забелязва масово недоволство у хората

Остри критики към българската съдебна система отправи националният обществен защитник Константин Пенчев. В предаването "Неделя 150" на "Хоризонт" Пенчев, който е бивш председател на Върховния административен съд, заяви, че съдебната система е в лошо състояние и остро се нуждае от реформа:

За съдебната система имам чувството, че се намираме в безвремието на застоя. Не знам дали си спомняте навремето застоя, когато чакахме с нетърпение да умре поредният съветски ръководител та белким нещо се промени, някаква надежда за промяна да се появи пред нашия хоризонт. Имам чувството, че в момента със съдебната система точно това се случва. Тя има вапюща нужда от реформа, лошо работи, зле е сформирана и така или иначе по една или друга причина никой не се хваща да реформира, заяви Пенчев, цитиран от БНР.

По думите на омбудсмана, проблемите в съдебната система са от години и вече се забелязва масово недоволство у хората:
                                Прикриваме се с някакви обективни в кавички причини, решение на Конституционния съд, не знам какво си не можело, това не можело, Велико народно събрание. Не може повече така да работи съдебната система. Не е нормално хората, масово, да нямат доверие и дори правилни назначения, дори правилни съдебни решения да бъдат посрещнати със съмнения.
                                Според Константин Пенчев, цялото общество трябва да стигне до консенсус каква съдебна реформа е необходима.

Коментар

Working...
                                X