If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги бягаш по тъча Стамбо когато трябва да отговаряш на неудобните за теб въпроси.
Моме, нямам никакво намерение да бъда толкова глупав, че да ти отговарям на тъпите въпроси. Ти сама си ги задаваш и сама си отговаряш - това е твоята роля от 6 месеца тук.
Но сега дойдоха тежки времена - трябва да приготвяш колет за Алексей в затвора. Добре е да побързаш да сготвиш някоя от любимите му ястия....
Ти специално никакъв отговор не можеш да чакаш, защото имаш работа - трябва да подготвиш колета за твоя господар Алексей в затвора.....
Винаги бягаш по тъча Стамбо когато трябва да отговаряш на неудобните за теб въпроси.Защо така ???Падни на колене и веднага ми отговори! Иначе те чакат 100 тояги по гърба
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Brazilia231 написа:
Мейси,май гуруто ви не чете вестници в затвора-американският посланник си каза мнението по въпроса още на следващия ден след ареста.
Интересно ще стане ,ако други твои любимци като Баретата,Маргините и тем подобна сган поискат и те среща с американския посланник..а защо не и директно с Барак Обама.Хахахааааеа..
Стамбо+1
Така е - според мейси те са само обвиняеми и не можем да ги наричаме бандити.
А защо Алексей не поиска среща и с европейските посланици, които също подкрепиха Бойко Борисов? Тежко стана, тежко. Не може вече безнаказано да си мафиот както по-рано....
Това ,че Н.Пр. Джеймс Уорлик посланика на САЩ преди време изказа мнение за тая операция ,човекът явно не знае ,че със същата се води политическата респресия срещу Ал.Петров.Бъдете сигурни ,че ще го приеме посланикът защото има какво да научи от Петров.Да не стане така и да му даде политическо убежище в USA?
Първоначално изпратено от SStoilov
Сближаването с Филчев изстрелва кариерата му при царското правителство
когато не само става доктор в Академията на МВР, но успява да влезе дори в надзора на Националния осигурителен институт (НОИ) и необезпокояван (като изключим неуспелия атентат пред басейна "Спартак") да развива бизнеса си. По това време сегашният премиер Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов са на началническия етаж в МВР като главен секретар и неговия оперативен помощник. Въпросът за отношенията им с Алексей Петров през тези четири години днес упорито се избягва.
Що ми намирисва ,че с тая акция в която се хвърля вина на Ал Петров,целта е да се прикрие истинския Октопод на олигарсите ???Имам въпрос към защитниците герберисти а той е защо не чувам изказване на Доган за Октопода???Защо не се разследва ТИМ,Златев,Гергов на квадрат,Арабаджиев,Банев??До къде стигна разследването с убиството на Ахмед Емин?Ами ако Ал.Петров държи доказателство и за това какво правите а?Къде останаха министрите от предното правителство които щяхте да вкарвате в затвора за злоупотреби?Чакам конкретен отговор!
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
ЕС няма посланник тук , а американския би било добре да си затваря малко повече устата. По точно за ГМО.
Доста голямо невежество. ЕС има поне 26 посланици в България (страни-членки) + представителство на ЕК. Посланикът на председателстващата страна на ротационен принцип е и посланик на ЕС.
В писмото са отправени поздравления към министър-председателя, правителството, органите за сигурност, звената в прокуратурата и главния прокурор за положителното развитие в борбата срещу организираната престъпност и корупцията. Посланик Фуентес коментира, че този извод е доказателство от различни операции, особено от операцията "Октопод".
И да си призная, изобщо не мога да видя връзка между американския посланик и ГМО. Виж, между Алексей и една ГМО партия има връзка.
Хихихи!
Дискусията тук просто ме кефи. Мрънкалото (твърд привърженик на ГЕРБ) обвинява Стамболов (пръв агитатор за ГЕРБ), че бил едва ли не комунист. :lol:
Ша падна от смях!
Таман започнах да харесвам някои от действията на управляващите! Особено министър Цветанов. Сега ще ме е страх да го призная, щото Мрънкалото ще ме нарече комунист.
Ама момчето е младо и надеждно. Има време, с възрастта и опита ще почне да разбира и политиката. Ама тогава вече няма да чука студентки (дето аз вече го не мога).
p.s. С това не искам да кажа, че разбирам от политика. Просто вярвам на показани резултати, а не на декларирани намерения, особено ако се обещават реки от мед и мляко!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Стамболов. Тия отрепки що не са арестувани до сега всичките http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/9?video=1, а служителите шефовете и роднините им не са привикани на справка и не са ги метнали данъчните и икономическа полиция? Бойко Борисов и Цветанов на партия ли са с тях, че са още на улицата, да крият улики, свидетели и доказателства, а не са задържани поне за 24 часа, след тези репортажи?!
Ще ви поздравя, когато Румен Петков стане колега на Петров
Първоначално изпратено от Стамболов
Въпросът за отношенията им с Алексей Петров през тези четири години днес упорито се избягва
По време на царското правителство твоят господар Алексей беше покровителстван от Филчев и Петканов. Очевидно е и писах по-долу, че главния секретар не е политическо лице (да не говорим за по-ниски длъжности), за разлика от горните господа, и не можеше да направи нищо по въпроса.
Тогава някои хора дотолкова се бяха мафиотизирали, че дори виждаха Алексей като шеф на НСС....
Министър-председател и шеф на МВР е съвсем друго нещо. И Бойко и Цветанов нанесоха смъртоносен удар на мафиотско-комунистическата тирания....
Но аз искам да те питам - ти на свой ред как ще коментираш подрепата на посланиците от ЕС и НАТО?
Ще ви поздравя, когато Румен Петков стане колега на Петров
Първоначално изпратено от Стамболов
Въпросът за отношенията им с Алексей Петров през тези четири години днес упорито се избягва
По време на царското правителство твоят господар Алексей беше покровителстван от Филчев и Петканов. Очевидно е и писах по-долу, че главния секретар не е политическо лице (да не говорим за по-ниски длъжности), за разлика от горните господа, и не можеше да направи нищо по въпроса.
Тогава някои хора дотолкова се бяха мафиотизирали, че дори виждаха Алексей като шеф на НСС....
Министър-председател и шеф на МВР е съвсем друго нещо. И Бойко и Цветанов нанесоха смъртоносен удар на мафиотско-комунистическата тирания....
Но аз искам да те питам - ти на свой ред как ще коментираш подрепата на посланиците от ЕС и НАТО?
Сближаването с Филчев изстрелва кариерата му при царското правителство
когато не само става доктор в Академията на МВР, но успява да влезе дори в надзора на Националния осигурителен институт (НОИ) и необезпокояван (като изключим неуспелия атентат пред басейна "Спартак") да развива бизнеса си. По това време сегашният премиер Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов са на началническия етаж в МВР като главен секретар и неговия оперативен помощник. Въпросът за отношенията им с Алексей Петров през тези четири години днес упорито се избягва.
Самото Ви писане на 20-30 поста дневно г-не в този сайт за икономика води до неприязън към идеята която уж защитавате. И сигурно това целите. Затова смятам , че лъжете! Реално Вие просто сте платен агитатор, но не на ГЕРБ. Защото ефекта е обратен. Вие надминахте и императори и остаповци и гиговци и стоиловци и гугъли и мугъли и мейситата по брой политически постове. Накацали сте дори теми далеч от политиката.
Да, имам към 2000 поста и повечето са в подкрепа на ГЕРБ. Вече година и половина подкрепям каузата на ГЕРБ и има резултати - много хора също я подкрепят и заедно отвоюмахме територия в този червен форум от червените бандити. Значи имам скромни успехи. Е, между другото спечелихме три пъти изборите миналата година. А само като си спомня какво беше отначало - в анкетата в тази тема първа беше БСП, а втора ДПС.....
Но за едно не си прав - не можах да надмина гугъли и мугъли. Гугълът имаше над 5000 поста в подкрепа на БСП и ДПС и публично се хвалеше с това. Къде ли е той сега, този образован млад социалист с огромен потенциал? Обичаше да прави правописни грешки, също като теб.....
Защо се смущаваш, че пиша? Толкова ли преча на комунистическата дружинка тук? Недей така, моля те, повдигаш ми много самочуствието.....
....Остава да направим и Операция "Октопод" тук във форума. Много ме интересуват комунистически проекти за черен пиар като теб и Мрънкалото. Не се съмнявай, че ще ви заловим - ГЕРБ следи и наблюдава.....
Не се съмнявам , че имаш и видения...Противниците ти на колелото на мъчението , а ти с бича ги налагаш.
Преди месеци ти бях писал - Остапа надзирател , ти гробар....Толкова си прозрачен !!!
Мейси,май гуруто ви не чете вестници в затвора-американският посланник си каза мнението по въпроса още на следващия ден след ареста.
Интересно ще стане ,ако други твои любимци като Баретата,Маргините и тем подобна сган поискат и те среща с американския посланник..а защо не и директно с Барак Обама.Хахахааааеа..
+1
Така е - според мейси те са само обвиняеми и не можем да ги наричаме бандити.
А защо Алексей не поиска среща и с европейските посланици, които също подкрепиха Бойко Борисов? Тежко стана, тежко. Не може вече безнаказано да си мафиот както по-рано.....
Коментар