IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мейси
    "блестящите" умове на завършилите ПУЦ-ове Цецка, Фидоска и Цецко
    Мдааааааааааааа, друго нещо са блестящите умове като Георги Седефчов от "Института" за история на БКП, или Сергей Дмитриевич с епохалния си труд за "„Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия“
    И двамата с богата професионална кариера преди да заемат постовете президент и премиер
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      Първоначално изпратено от Стамболов
      Мургина беше дадена на съд за четири престъпления
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...prestupleniia/

Прокуратурата внесе в Софийския градски съд (СГС) обвинителния акт срещу бившия директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина.

Тя ще отговаря за четири престъпления – две престъпления по служба, оказване на принуда на данъчен служител и потвърждаване на неистина в декларация пред Сметната палата.

Престъплението по служба според прокуратурата е извършено в периода от април до юни 2006 г., когато Мургина е дала незаконни устни указания на директор на офис "Средни данъкоплатци и осигурители" при Териториалната дирекция на НАП - София. Освен това тя е дала незаконни писмени указания на друг свой подчинен – главен инспектор по приходите в ТД "Големи данъкоплатци и осигурители" - София. Обвинението за принуда пък е заради заплаха спрямо шефа на дирекцията на НАП в Силистра. Тя се опитала да го принуди да подаде молба за напускане.

Три от обвиненията срещу Мургина й бяха повдигнати през май 2009 г. Тогава на бившата шефка на НАП беше наложена и мярка за неотклонение подписка.
      Само сложих правилния цвят на поста ти, защото Мургина беше уволнена от предното правителство и разследването започна и беше обвинена преди ГЕРБ да дойде на власт. Нищо лично.
      Така си е гигов .Много обичат управляващите да си присвояват заслуги които не са тяхни.Крайно време е герберите да не си мислят ,че някой хора тук ядем доматите с колци и не знаем кога и кой повдигна въпросът за Мария Мургина пред НСС.Мургина като чета в какво е обвинена си мисля ,че ще го отнесе само по едно обвинение а тое ,,потвърждаване на неистина в декларация пред Сметната палата. ''
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

тоест Марин Ех
        Това, че Марин не става за нищо, не значи, че и Гоце не е същото мекере.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
          Добре Мейси ти си агитираш по форума достатъчно провокативно,но отговори първо ти и след това виж,че вече две партии искат оставаката Президента,а ти в същото време питаш нещо леко си лека.. или ..
          Е и какво като му искат две партии оставката?Нима нещо ще се промени?Прочети и вникни в написаното соколче.Tъй като "юридическата мисъл" на ГЕРБ включва "блестящите" умове на завършилите ПУЦ-ове Цецка, Фидоска и Цецко, решиха, че сега е моментът за отстраняване на Първанов,и да си сложат свой човек в Президенството. Явно тези "корифеи" не са вникнали за какво иде реч в чл.97, ал.3 от Конституцията, според който при предсрочно прекратяване пълномощията на президента не се провеждат нови избори, а в длъжността президент до края на мандата встъпва вицепрезидентът.тоест Марин Ех, доживя средният българин сбъдване на голямата си мечта: да го управляват точно толкова тъпи и необразовани хора като болшинството от самия него. Защото пищеши тук като Стамбо ,теб и още двама трима и ми натякват "Импийчмънт за Първанов!", също като Цецка, Фидоска и Цецко си мислят, че ако Първанов бъде отстранен ще се проведат нови избори за президент. Шамандури!
          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
            Първоначално изпратено от мейси
            Е как да дискутираме като не отговаряш на даден въпрос???
            Забавно. Ти очевидно си представяш дискусията по следния начин - ти задаваш въпросите и аз отговарям. Е, така си ги представя и президента - той задава въпросите, а Дянков отговаря. В подобен тип "дискусия" няма нищо демократично. Доста руски тип мислене.....

...
            Това ,че аз се изказвам като те попитах конкретен въпрос касаещ новината ,не мисля ,че бе уместно да ми визираш воденият разговор м/у президент -фин.министър .С това показа Стамбо ,че се мъчиш да лавираш ,за да не се разбере ,че "юридическата мисъл"абсолютно я няма в това което искате.
            И най-същественото е че такъв тип мислене няма нищо нито с европейския начин на мислене, нито с българските демократични традиции
            Брях какво е измъдрила умната главица на Стамбо!Интересно кое не му е европейското от моя страна ???Това ,че търся някакъв отговор от твоя страна за да се изясни истината ли???Напротив точно си е европейско мислене, а не типично байганьовско -дайте да манипулираме, като не отговаряме конкретно на въпроси ,защото можем да ги заблудим,тъй като нямат собствено мнение.

Коментар

• Гигов,само ще ти вметна,че годините в казармата не са ти се отразили добре.И леко са те промили.Това което си написал долу какъв смисъл има с предишните ти постове,пълни с помия.Ами не са го изхарчили да правят съботажи на следващите нали ....
              Леко си неграмотен ти след като съм 20г,по малък от теб и ти казвам истината в очите,макар че бързам и допускам правописни грешки.А си и военен,което допълва каритнката.

Това,знаеш ли какво значи на картинката http://www.dbresearch.de/PROD/CIB_IN...6.srv22-dbr-de

И как призивите на Сергей за оставка на Дянков съвпадат с това.Мърши комунистически.

Коментар

Ей смешен Гигов,да това едно от двете или три дребни неща които направи тройната коалиция за гражданите и хилядите неща които не направи(като 1.2 милиарда).....нищо лично
                Още от сутринта исках да ти отговоря за лъжата на Дянков, че предните били изхарчили пари от ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ. Това е лъжа. Тройната коалиция прахоса престъпно пари от БЮДЖЕТНИЯ ИЗЛИШЪК. Ама си дадох сметка,че с твоята неграмотност едва ли ще схванеш разликата.
                Пък и за мен по същество разликата не е много голяма, защото те трябваше да ВКАРАТ още пари от ИЗЛИШЪКА в РЕЗЕРВА, но вместо това престъпно ги прахосаха. За което и бяха наказани на изборите. И вероятно ще бъдат наказани и на следващите избори.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ей смешен Гигов,да това едно от двете или три дребни неща които направи тройната коалиция за гражданите и хилядите неща които не направи(като 1.2 милиарда).....нищо лично

Коментар

Забавно. Ти очевидно си представяш дискусията по следния начин - ти задаваш въпросите и аз отговарям. Е, така си ги представя и президента - той задава въпросите, а Дянков отговаря. В подобен тип "дискусия" няма нищо демократично. Доста руски тип мислене.....

И най-същественото е че такъв тип мислене няма нищо нито с европейския начин на мислене, нито с българските демократични традиции......

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                      Мургина беше дадена на съд за четири престъпления

Прокуратурата внесе в Софийския градски съд (СГС) обвинителния акт срещу бившия директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина.

Тя ще отговаря за четири престъпления – две престъпления по служба, оказване на принуда на данъчен служител и потвърждаване на неистина в декларация пред Сметната палата.

Престъплението по служба според прокуратурата е извършено в периода от април до юни 2006 г., когато Мургина е дала незаконни устни указания на директор на офис "Средни данъкоплатци и осигурители" при Териториалната дирекция на НАП - София. Освен това тя е дала незаконни писмени указания на друг свой подчинен – главен инспектор по приходите в ТД "Големи данъкоплатци и осигурители" - София. Обвинението за принуда пък е заради заплаха спрямо шефа на дирекцията на НАП в Силистра. Тя се опитала да го принуди да подаде молба за напускане.

Три от обвиненията срещу Мургина й бяха повдигнати през май 2009 г. Тогава на бившата шефка на НАП беше наложена и мярка за неотклонение подписка.
                      Само сложих правилния цвят на поста ти, защото Мургина беше уволнена от предното правителство и разследването започна и беше обвинена преди ГЕРБ да дойде на власт. Нищо лично.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Добре Мейси ти си агитираш по форума достатъчно провокативно,но отговори първо ти и след това виж,че вече две партии искат оставаката Президента,а ти в същото време питаш нещо леко си лека.. или ..

Коментар

Мейси въпроса ти е отново,много подмолен и си личи какви интереси защитаваш.
                          Агент провокатор си на кого признай си ......

...
                          Соколче нямам намерение да защитавам нито Дянков нито Гоцето.Но не може да се подхожда по дадена новина тенденциозно ,без да се търси истината .Мисля,че ви е ясно ,че за да се търси някакво нарушение на чл от Конституцията трябва да се изясни пак казвам като гражданин ли се е явил Дянков или като публична личност.Защото това е най важното в този казус поне за мен .
                          .
                          Призовавам да бъдат лустирирани всички Социалисти на власт през последните 20г.
                          това е ....
                          Та и аз го искам това и то със Закон ама не виждам управляващите да го желаят соколче.Стамбо мълчи кат риба като задавам въпрос за ЛУСТРАЦИЯТА тук.
                          Стамбо-Аз не знам защо ти си въобразяваш, че трябва да ти отговарям на въпросите. Ти и без това сама си ги задаваш и сама си отговаряш
                          Та нали ти сам написа така
                          Добре, добре. Аз ще пусна новината на деня и нека да започне демократична дискусия по нея.

пп.Правителството реши – здравните осигуровки се вдигат от 1 април
                          http://www.investor.bg/?cat=5&id=95026
                          Чувам ,че и данък сгради щяли да се вдига????

Коментар

• Мургина беше дадена на съд за четири престъпления

Коментар

Първоначално изпратено от Стамболов
                              Добре, добре. Аз ще пусна новината на деня и нека да започне демократична дискусия по нея.

.
                              Стамбо за да започна публична дискусия по тая новина трябва да ми отговориш на един въпрос
                              Аз не знам защо ти си въобразяваш, че трябва да ти отговарям на въпросите. Ти и без това сама си ги задаваш и сама си отговаряш.....

Дали ще коментираш новината на деня си е изцяло твой проблем. Всъщност всички знаем че проблемът ти е сега как да защитиш Гоце, за да бъдеш добър обслужващ персонал на твоя господар Алексей и неговите авери Гоце, Сергей и Доган.....

Коментар

• Мейси въпроса ти е отново,много подмолен и си личи какви интереси защитаваш.
                                Агент провокатор си на кого признай си ......

Кондоско ами един съвет към теб и такива като теб с такова мислене....Сега по време на криза е особенно важно нетърпимостта към всички бивши агенти във властта,всъщност всички зняем за Гоце,но и нищо не казвате по въпроса.Нима това не е по важно след което евентуално да започнем отвъд прехода начисто..
                                Призовавам да бъдат лустирирани всички Социалисти на власт през последните 20г.
                                това е ....

Коментар

Working...
                                X