If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цветанов отсече-през 2011 г. президентът на България ще бъде от ГЕРБТия от Герб май почнаха много да си вярват.През 2011г партията им няма да я има ,а президент подкрепен от всички европейски институции, ще е Меглена Кунева -Пръмова.
Ти май взе много да си вярваш. Преди 6 месеца заяви, че правителството на ГЕРБ ще изкара само този срок. А то правителството след 6 месеца, вместо да вземе да падне, взе че арестува твоя господар Алексей и разобличи твоя патрон Гоце.
Не разрбра ли, маце мейси, че мисленето на ти се удава? Да не говорим за прогнозирането......
Румен Петков си купи супер луксозна къща в Испания за 1,5 млн евро
Полека-лека започваха да изплуват шокиращите далавери на хората, управлявали България от името на Тройната коалиция до миналата година.
Срещащият се с оперативно интересни лица и пикаещият във фонтаните бивш министър на вътрешните работи Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта. Успял е да спести достатъчно милиончета, за да си купи богаташка къща с няколко спални и кипро паркче в любимия град на Камата – Барселона, научи www.skandalno.net. Според наши информатори, Петков броил 1,5 млн евро за „малкия“ си палат.
Изгоненият от Тройната коалиция МВР министър не си е губил времето, макар че не изкара цял мандат като полицай №1 на държавата България. Ясно е, че сал една министерска, още по-малко – депутатска заплата, за такава крупна и далновидна инвестиция не стигат. Не е ясно комисията „Кушлев” дали може да стигне чак до Барселона.... http://loran.blog.bg/novini/2010/03/...-za-1-5.510677
-----
Ето какво правят бившите управляващи... сигирно след 3г. ще четеме подобни историики и за днешните... жалко... жалко че всички сме такива, всеки гледа за неговото добро и никой не се интересува от факта че съсипва България..
Ето и още един пример http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...o-5-bona.87564
... аз съм без думи... млад съм.. и ми кажете защо подяволите да остана тук и да правя бизнес.. а ми се иска забога България да се промени...
Това няма да мине за съжаление-поне бе з увеличение и после осигуровки.
Милом ,
имам същото мнение ....
Но след като почна да губи подкрепа в армия ,полиция и държавен апарат като симпатизанти е решил да не губи целия електорат .....
Няма правилна стъпка , особено като се знае как тези парички ще изчезнат в черната дупка на здравеопазването....
Идеята моментално предизвика недоволството на полицаите. Професионалният им форум е залят с възмутени мнения и закани за неподчинение. Повечето призовават за масово участие в планирания за 20 март пореден протест, който този път е под мотото "Да върнем МВР на хората!".
Депутати от ГЕРБ също изразиха тревоги как подобна промяна би се приела сред военните и полицаите. Според шефа на ГЕРБ в парламента Красимир Велчев заплатите на военни и полицаи не трябва да падат, както ще стане, ако те поемат своята част от осигурителните си вноски. "Решението ще бъде политическо", коментираха от управляващите
Броят на служителите, на които държавата поема осигуровките на 100%, се оказа най-строго пазената тайна в държавата. За 3 дни от финансовото министерство не успяха да кажат тази цифра. По груби сметки държавата плаща пълните пенсионни и здравни вноски на над 150 000 души - сред тях 35 000 чиновници, 55 000 полицаи и други служители на МВР, 40 000 военнослужещи и цивилни в Министерството на отбраната, към 13 000 магистрати, 8000 данъчни и други работещи в съдебната система и неизвестен брой работещи в ДАНС, разузнаването, държавни комисии и др.
Справка, направена за "Сега" от НОИ, показва, че 156 120 работещи са осигурявани изцяло от държавата през 2009 г. Тук обаче има и незначителен брой хора от временната заетост. Средният осигурителен доход в тези категории варира около 950 лв., като за наетите безработни е минимален - 194 лв.
На държавна сметка се осигуряват най-привилегированите служители в бюджетната сфера. С изключение на полицаите тази прослойка взима най-високите заплати в администрацията и има най-много социални придобивки, като по-ранно пенсиониране, почивни бази, безплатен транспорт и медицинско обслужване и т. н http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000101
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
.....Министърът припомни, че премиерът Бойко Борисов е заявил, че са неоснователни опасенията за опити с ГМО извън лабораториите. Това, ще даде достатъчно гаранции, че подобни експерименти няма да има, подчерта министърът.....
Подчертаното ме хвърли в транс...
Скоро доматите в БГ ще се сравняват с домадетите на ББ и ако са по-големи са ГМО...
Милом ,
имам същото мнение ....
Но след като почна да губи подкрепа в армия ,полиция и държавен апарат като симпатизанти е решил да не губи целия електорат .....
Няма правилна стъпка , особено като се знае как тези парички ще изчезнат в черната дупка на здравеопазването....
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/13/872886_premierut_zashtiti_ideiata_durjavnite_sluji teli_da/
Ето едно решение ,което като държавен служител ще ми намали статуса с 10 % , но мога да го приема за нормално спрямо другите социални групи. Интересно как ще реагират любимата на Борисов и Цветанов полиция, армия и т.н.
Армията няма да реагира. Тя е аполитична. Не само по закон, но и по същество. За разлика от полицията. Тя е политизирана до n-та степен. А полицаите искат по-големи заплати. Ясно е как ще реагират на понижаване на заплатите.
На мен не ми е ясно как ще реагира полицията.
Ако знаеш - кажи.
Ха-ха, изненада...
Мечо, прочети какво е казал ББ - да си плащате и пенсионните...
Още 15%, какво му плащаш ???
От7 хиляди, заплатата ще ти стане 6.5....Бълха те е ухапала...
Чичо ,
Де да бяха тези цифри ,тогава и половината щях да я давам ..
но не е много приятно да загубиш 100 и кусур лева , но се очакваше при тази криза ...
gigow,
Полицаите дето са с 600 лв. заплата ще го изядат и мисля ,че няма да мине ....
Нора Караджова лъже като дърта циганка на парламентарния контрол.
На въпрос на Корумбашев дали се правят изследвания с ГМО и дали се сеят на открито отговори с твърдо НЕ !!!
БАН - Институт по Генетика
Костинброд - геномен център
Геномен център - в биологически факултет
Катедра Генетика на БФ
Институт по пшеницата- Добрич
Институт по царевицата - Кнежа
Какво се прави на тези места ??? Според мен се гледат ТИКВИ...А според вас ???
пп.Повтарям писането от друга тема за да оценим новите политици....
Ха ха чичо не блеем .Това инфо го знаем .Още в петък четох ,че на това заседание тая кифла дала най- кратки отговори на зададените към нея въпроси. Ето ти и статията озаглавена така- Министър Караджова “удари” рекорда по кратък отговор.Бг доматите – приоритет за колегата й Найденов http://www.vsekiden.com/?p=66533
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Ха-ха, изненада...
Чичо ,
Де да бяха тези цифри ,тогава и половината щях да я давам ..
но не е много приятно да загубиш 100 и кусур лева , но се очакваше при тази криза ...
gigow,
Полицаите дето са с 600 лв. заплата ще го изядат и мисля ,че няма да мине ....
MILOM,
Не знам как е при теб ,но всичките ми познати който бяха членове и са още в СДС не могат добра дума да кажат за новите в управлението .... след една година СДС и ДСБ ще имат кандидат президент различен от ГЕРБ и ще се разграничат от всички техни действия а ГЕРБ ще отива в историята след такава политика ...зависи колко бързо...
Бисера е Пръмова-никога СДС-ри няма да гласуваме за нея.Това,че наложи универсално зарядно не я прави личност в очите на обикновените хора.
Ако ни бяха послушали ГЕРБ да се направи актуализация на бюджета септември,сега
щяхме да сме начисто ,а не притиснати до стената сега да творят глупотевини.
ЗАщо упорстват за ГМО-Гоце да върне закона и да трупа точки,с ЗО също,С облагане на пенсиите на работещи пенсионери пак.
Аз ги подкрепям-просто няма друга алтернатива в момента,само първо да изметат червената-жълтата-виолетовата слуз от власта.Един съфорумец каза как са правени съкращения при тях-съкращават незаети щатове-с две думи нищо.Голямо съкращение на държавния апарат-ние имаме най-много полицаи и прокурори на глава от населението.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/13/872886_premierut_zashtiti_ideiata_durjavnite_sluji teli_da/
Ето едно решение ,което като държавен служител ще ми намали статуса с 10 % , но мога да го приема за нормално спрямо другите социални групи. Интересно как ще реагират любимата на Борисов и Цветанов полиция, армия и т.н.
Армията няма да реагира. Тя е аполитична. Не само по закон, но и по същество. За разлика от полицията. Тя е политизирана до n-та степен. А полицаите искат по-големи заплати. Ясно е как ще реагират на понижаване на заплатите.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ха-ха, изненада...
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._slujiteli_da/
Нора Караджова лъже като дърта циганка на парламентарния контрол.
На въпрос на Корумбашев дали се правят изследвания с ГМО и дали се сеят на открито отговори с твърдо НЕ !!!
БАН - Институт по Генетика
Костинброд - геномен център
Геномен център - в биологически факултет
Катедра Генетика на БФ
Институт по пшеницата- Добрич
Институт по царевицата - Кнежа
Какво се прави на тези места ??? Според мен се гледат ТИКВИ...А според вас ???
пп.Повтарям писането от друга тема за да оценим новите политици....
Мейси,след една година я камилата,я камиларя.
След една година няма да има и РЗС и ти също ще си без работа.
А колкото до Кунева/добре си я нарекла Кунева-Пръмова/след това шоу ,което спретнаха в европарламента с царистката Първанова и плюенето по Желева ...лъсна много скршта мръсотия е хората няма да с юрнат да гласуват за нея
По скоро нещата ще бъдат пак като сега-бившите комунисти ,царистити и ДПС под ръка със снахата от Политбюро от една страна срещу кандидат на ГЕРБ подкрепен от всички останали сили в дясно.
Не знам кой ще издигне ГЕРБ,но аз със сигурност няма да гласувам за снахата от Политбюро ,подкрепена от комунисти и турци.
Brazilia231 има една народна мъдрост : Не плачи на чужд гроб !Това ти го казвам по повод изказването ти ,че видите ли ще съм без работа. .Относно РЗС , пука ми че ми дреме дали същите ,герб или някой друга партия бъкана с ченгесари и комунисти ще е на политическата сцена. Лансирането и евентуалното и издигане за президент на Пръмова, това е доказателство ,че чрез ей такива като нея и като Цветанов,Борисов и др.герберисти да не ги изброявам, комунистите продължават вече 65 години да ни управляват.Жалко ,че има хора наивници да им вярват.И в заключение когато се издигне някой личност било за президент било за мин.председател ако миналото му има нещо общо с червените хмери и дс аз няма да гласувам пак.Единственото ни спасение на страната ни ,могат да го направят хора родени след 1971 г, които не са оплетени по номенклатурно-ченгесарска и роднинска линия .Същите ще могат да вкарат някакъв ред в тоя тотален бърдак.
Коментар