Ще го кажа пак, в тоя линк който даде clearly съм виждал не веднъж цени на ток и на дизел каквито няма в България. И не сам за нас, има и много други "разминавания". Сега виждам там някакви цени от 2009 година и т. н. и въобще тоя сайт ми е много странен, а някой данни са тотално стари, смесени обаче с малко нови и поднесени на миш-маш. Виждам например някакви тотални смешки с държавите и запасите им от природен газ.
и ТАКИВА ЦЕНИ НА ТОКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА
Моля ако, има да ми се таксуват в къщи на тази цена
Поне аз пък и вие в София плащате доста-доста повече.
Цената на борсата в Лайпциг (372 лв. 1000 за м3 руски природен газ) не е крайната цена за клиентите на дребно и за Ханс който си вари кафето, но и цената от 542.50 лв. не е крайна цена за бай Иван. Например бай Иван плаща вече по 940 лв. (1000 м3) на Овергаз, а стопанските клиенти плащат между 700 и 900 лева за 1000 м3. Тоест някакви цени който сигурно и в света ги няма!!!!
Факт, че цените на ток и на газ само тук не подлежат на никаква пазарна логика и нямат нищо общо нито с разходите на компаниите (Е.ОН в Германия има в пъти по-големи разходи от Е.ОН в България и т. н.) които ни ги предлагат, нито с пазарните цени на вън. И ако малка страна като нас има АЕЦ, то много големи нямат такава. И въобще не ви знам какво сте се вкопчили в тази ДКЕВР и ги браните с нокти и зъби, сякаш са ви първа и любима рода?!

Факт, че цените на ток и на газ само тук не подлежат на никаква пазарна логика и нямат нищо общо нито с разходите на компаниите (Е.ОН в Германия има в пъти по-големи разходи от Е.ОН в България и т. н.) които ни ги предлагат, нито с пазарните цени на вън. И ако малка страна като нас има АЕЦ, то много големи нямат такава. И въобще не ви знам какво сте се вкопчили в тази ДКЕВР и ги браните с нокти и зъби, сякаш са ви първа и любима рода?!
Коментар