IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Абе тези неща и аз би ги написал, ама ме мързи толкова да систематизирам, да проверявам кой какво е обещал. Пък и защо само мен да ме плюят?
    Така де, няма само теб да плюят я!

Между другото, беше ли на сбирката организирана от Гея преди два-три дена?

Коментар

• http://www.dnes.bg/evrointegracia/20...ha-ot-ek.94857

Добре,може ли да сте толкова предубедени,явно може Българи сте...

Коментар

• Първоначално изпратено от maksi Разгледай мнение
        Една година Бойко Борисов: Мога да ви обещая повече, отколкото всеки друг може да ви даде

Защо се случва всичко това ?! Много е елементарно !...ПРОСТ НАРОД-ТЪПОУМНО УПРАВЛЕНИЕ -СЛАБА ДЪРЖАВА ...Това е исконната формула за територията България ...И понеже първият елемент от формулата не иска, а и не може да се промени , няма как да се промени и валентността на останалата и част…ВРЕМЕ Е „герберските „ форумни малоумни ченгета да се включат ... СЕГА !
        Абе тези неща и аз би ги написал, ама ме мързи толкова да систематизирам, да проверявам кой какво е обещал. Пък и защо само мен да ме плюят?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Една година Бойко Борисов: Мога да ви обещая повече, отколкото всеки друг може да ви даде

Измина една година от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. Този път ще направим съпоставка на обещанията и тяхното изпълнение. Избрахме двадесет от тях, които намираме за по-съществени измежду всички направени такива.

1. Обещание. Поддържане на балансиран бюджет. Неизпълнено!

2. Обещание. Намаляване на осигуровките с 5%. Неизпълнено!

3. Обещание. Развитие на „зелен бизнес“ и данъчни стимули за инвестиции в енергоспестяващи технологии. Неизпълнено!

4. Обещание. Инвестиции в земеделието, бърза комасация, ефективно усвояване на парите от Европейския съюз. Неизпълнено!

5. Обещание. Финансова децентрализация на общините. Неизпълнено!

6. Обещание. Нови системи за оценка на труда на учениците и учителите, засилване на връзката между потребностите на реалния сектор и образованието. Неизпълнено!

7. Обещание. Конкурсно начало и при избора на научни изследвания, които да бъдат финансирани с пари от бюджета. Неизпълнено!

8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!

9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии. Неизпълнено!

10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!

11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!

12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!

13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!

14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!

15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!

16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!

17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!

18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!

19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

20. Обещание. Мораторим на строителството върху гори, придобити чрез замяна.
          Неизпълнено!

Това е равносметката на обещаното и изпълненото. Вярно е, че част от обещанията са дадени за целия мандат, но ако денят се познава от сутринта, отсега можем да кажем, че няма да бъдат изпълнени.

Нито една съществена реформа, в която и да е сфера не е извършена и дори започната. ГЕРБ продължава политиката на тройната коалиция, като единствената разлика са рекламните клипове на МВР и Бойко Борисов.

Отсега можем да кажем, че Борисов е поредният политик, който измами избирателите. Подлъга ги с щедри обещания, а вместо изпълнение, гражданите получиха извинения, оплаквания и оправдания. Жалък хленч, примесен с нескрита носталгия по режима на Живков. Манталитет на гангстер в костюм, на който всички дължат благодарност, че ги управлява.

България е прекрасна страна и ние българите имаме всички условия и предпоставки да живеем не по-зле от всеки друг в Европа и света. Това не зависи от никой друг, освен от нас самите, защото ние сме тези, които овластяваме премиери, като сегашния и предшественика му. Ние ще овластим и следващия. Колкото по-скоро, толкова по-добре за всички.
          ГИ "Справедливост''
          http://zonabg.info/Tema.40_41/5287.article/
          Защо се случва всичко това ?! Много е елементарно !...ПРОСТ НАРОД-ТЪПОУМНО УПРАВЛЕНИЕ -СЛАБА ДЪРЖАВА ...Това е исконната формула за територията България ...И понеже първият елемент от формулата не иска, а и не може да се промени , няма как да се промени и валентността на останалата и част…ВРЕМЕ Е „герберските „ форумни малоумни ченгета да се включат ... СЕГА !
          Last edited by maksi; 19.07.2010, 22:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Брей, този Гиговчо! Позволи си да слезе на моето кухо, интелигентско даскалско (защо университетско бе?) ниво. Абе Гиговчо миличък, защо подценяваш интелигентите и даскалите? Да не би да са те тормозили в училище, та след това е трябвало да бягаш при военните за по-нататъшното си образование?. Ама какво ли те питам, знайно е, че хората под пагон вечно гледат с подозрение на даскалите и интелигентите. И са все кухи за тях. Ама да не ти казвам всичко, което мислят за военните даскалите и интелигентите, че може да хванеш дъмла.
            А явно си се ядосал, че си правя малко майтап с теб. Ааа, аз не мога, а ти можеш да се подиграваш с другите, така ли? И защо смяташ, че си способен да осмиваш един министър-председател. Че открива обекти, започнати по-рано. Че това си е политическа практика по целия свят бе, шуменски умнико. Така правеше Костов, след него Царя, след това Станишев, сега е ред на Борисов бе. Не ти ли е ясно, миличък?
            А иначе не страдаш от липса на самочуствие, критикуваш наред, компетентен по всичко - готов си за политиката по байганьовски маниер. Днес представи ли се на другаря Станишев в Шумен? Той си търси членове на партийката. Хайде бе, давай, от теб става превъзходен опозиционин политик - ругаеш и осмиваш наред, друго не ти трябва. Та слагай фуражката, нахлувай чизмите, скачай на бронетранспортьора с картечницата и започвай - интелигентите, даскалчетата, политическите опоненти. Така ще се оправи тази държава!

А иначе Die honde blaf, die karavaan gaan voort!
            Да, явно е, че имаш някакви комплекси от казармата, ама това не е моя работа-обърни се към психиатър.
            А даскалите не са ме тормозили в училището повече от другите ученици. Само веднъж класният, преподавател по физическо, (говореше се, че доста често опипвал в съблекалнята по-надарените момичета), ме острига нула номер, защото бях председател на класа, пък някакви момчета се бяха провинили. Самият той каза, че аз не съм участвал, ама нали съм председател.... Това ми е от пионерските години. Ама не му се сърдя. Човекът беше млад, че опипвал ученичките по това време не беше чак такова провинение...

Ама имахме един даскал по руски - той си беше педофил, при това дърт. И беше наказван за това....
            Сега биха го осъдили и изгонили, ама тогава ако не си се провинил спрямо режима-не е страшно.

И още един мъж даскал имахме в прогимназията. Той беше свестен. Не че не раздаваше шамари, напротив-имаше доста тежка ръка, но никой не му се сърдеше, защото беше справедлив. Щом те е шамаросал- значи има за какво. И сега го харесвам-бог да го прости, беше мъж.

А за смешната МАНИЯ на Негово Височество Министър-Председателят Майор Бойко Борисов да РЕЖЕ ленти пишат дори и чуждестранните медии, с насмешка естествено.
            А спомняш ли си, че Негово Сиятелство направи ПЪРВА копка на завод за боклук в твоята любима столица. Малката подробност беше, че не е решено какъв завод ще се строи, по каква технология ще работи, кой ще го строи, къде ще го строи. Ама клоунът направи първата клопка. Едва ли някой вече си спомня къде. Щото на Великия Управник на Столицата не му стигнаха четири години да направи един конкурс за завод за боклук.
            Може да е нарочно. Щото какъвто е боклук самият той, току виж го рециклирали и него.

p.s. Дамла се пише с А, а не дЪмла.

Коментар

И както виждам, на това което написах в стил памфлет или по-скоро подигравка с Негово Всепревъзходителство майор Бойко Борисов, университетското даскалче дилетантчо е опонирал в стила си на кух интелигент. Не привежда аргументи, ами просто подлага на гавра тезата на противника.
              Анализ ред по ред:

Аргументът е: В Шумен ВЕЧЕ отдавна започна да се прави това, което "откри" премиерът, а именно, да се подменя старата канализация. Така че, КАКВО открива Негово Селско Величество-Премиерът?
              Работата по този проект на ИСПА започна преди повече от година, т.е. преди ББ да дойде на власт.

Това не е подигравка към "политическия опонент". Политически опонент би бил някой, който ще спори с аргументи (ама не с обиди). Това е подигравка към некадърния самовлюбен нарцисист (извинете ме за тавтологията) майорът-пожарникар, дето се мисли за Цезар!

Няма нужда от кой знае какво аналитично мислене в един памфлет. Още повече, че аналитичното мислене не е приоритет на правителството и на пожарникаря. А правописни грешки всеки допуска, дори и даскалите по български. (Все пак, ако ще се подиграваш на правописа ми, е добре да посочваш грешките. Искам да кажа, че правописът ми е ако не превъзходен, то поне много добър. Е, миналата седмица бях на един тъп лаптоп с непозната клавиатура...

Та какво остана? Ааа.. бронетранспортьорът.

Да, в момента Шумен е така разкопан (ама не от вчера), защото се подменя канализацията по проект финансиран от програма ИСПА, че по добре е да пътуваш по улиците му с бронетранспортьор "БТР 60 ПБ", а куполната картечница ще те пази от нежелани гадняри.
              Брей, този Гиговчо! Позволи си да слезе на моето кухо, интелигентско даскалско (защо университетско бе?) ниво. Абе Гиговчо миличък, защо подценяваш интелигентите и даскалите? Да не би да са те тормозили в училище, та след това е трябвало да бягаш при военните за по-нататъшното си образование?. Ама какво ли те питам, знайно е, че хората под пагон вечно гледат с подозрение на даскалите и интелигентите. И са все кухи за тях. Ама да не ти казвам всичко, което мислят за военните даскалите и интелигентите, че може да хванеш дъмла.
              А явно си се ядосал, че си правя малко майтап с теб. Ааа, аз не мога, а ти можеш да се подиграваш с другите, така ли? И защо смяташ, че си способен да осмиваш един министър-председател. Че открива обекти, започнати по-рано. Че това си е политическа практика по целия свят бе, шуменски умнико. Така правеше Костов, след него Царя, след това Станишев, сега е ред на Борисов бе. Не ти ли е ясно, миличък?
              А иначе не страдаш от липса на самочуствие, критикуваш наред, компетентен по всичко - готов си за политиката по байганьовски маниер. Днес представи ли се на другаря Станишев в Шумен? Той си търси членове на партийката. Хайде бе, давай, от теб става превъзходен опозиционин политик - ругаеш и осмиваш наред, друго не ти трябва. Та слагай фуражката, нахлувай чизмите, скачай на бронетранспортьора с картечницата и започвай - интелигентите, даскалчетата, политическите опоненти. Така ще се оправи тази държава!

А иначе Die honde blaf, die karavaan gaan voort!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...kiia_oreol_na/

"Ди Пресе": Грозни белези върху мъжкарския ореол на Борисов.."
                Нашите " обективни " медии могат и да ни успиват ,но не и чуждите ..... там бащицата цар стой на едно стъпало над Берлускони ... по изцепки..

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                  От горните букви струят силни аргументи и факти! И трезва мисъл! И никаква подигравка към политическия опонент! И дълбоко аналитично мислене! И превъзходен правопис! И преклонение пред любимото политическо оръжия на военния пенсионер - бронетранспортьора! С една дума - Гиговчо-анализатора!

П.П. По-рано мой любимец беше Гугълчо! Сега се оформя Гиговчо!
                  И както виждам, на това което написах в стил памфлет или по-скоро подигравка с Негово Всепревъзходителство майор Бойко Борисов, университетското даскалче дилетантчо е опонирал в стила си на кух интелигент. Не привежда аргументи, ами просто подлага на гавра тезата на противника.
                  Анализ ред по ред:
                  От горните букви струят силни аргументи и факти! И трезва мисъл!
                  Аргументът е: В Шумен ВЕЧЕ отдавна започна да се прави това, което "откри" премиерът, а именно, да се подменя старата канализация. Така че, КАКВО открива Негово Селско Величество-Премиерът?
                  Работата по този проект на ИСПА започна преди повече от година, т.е. преди ББ да дойде на власт.

И никаква подигравка към политическия опонент! И дълбоко аналитично мислене
                  Това не е подигравка към "политическия опонент". Политически опонент би бил някой, който ще спори с аргументи (ама не с обиди). Това е подигравка към некадърния самовлюбен нарцисист (извинете ме за тавтологията) майорът-пожарникар, дето се мисли за Цезар!

И дълбоко аналитично мислене! И превъзходен правопис!
                  Няма нужда от кой знае какво аналитично мислене в един памфлет. Още повече, че аналитичното мислене не е приоритет на правителството и на пожарникаря. А правописни грешки всеки допуска, дори и даскалите по български. (Все пак, ако ще се подиграваш на правописа ми, е добре да посочваш грешките. Искам да кажа, че правописът ми е ако не превъзходен, то поне много добър. Е, миналата седмица бях на един тъп лаптоп с непозната клавиатура...

Та какво остана? Ааа.. бронетранспортьорът.
                  И преклонение пред любимото политическо оръжия на военния пенсионер - бронетранспортьора!
                  Да, в момента Шумен е така разкопан (ама не от вчера), защото се подменя канализацията по проект финансиран от програма ИСПА, че по добре е да пътуваш по улиците му с бронетранспортьор "БТР 60 ПБ", а куполната картечница ще те пази от нежелани гадняри.

Коментар

Видях те ли бе. видяхте ли? !!! Всяка работа си иска майстора....
                    И отиде ТОЙ в Шумен и счупи бутилка шампанско в един багер и му даде Своята благословия да продължи да копае.
                    Аз като шуменец нямам идея какво още може да се разкопае в Шумен? И бих предпочел да почне да се зарива и да се асфалтира, че в нашто градче вече може да пътуваш само с БТР 60 ПБ. И да имаш заредена куполна картечница и картечар....

И отиде Негово Могъщество във Варна и така сви перките на нахалните ръшъни, че те си подвиха опашките на момента. И мигом намалиха цената на газа. С колко-не се знае . От кога-пак не се знае..
                    И Посредниците ще отпаднат (евентуално), ама преговорите за това ще започнат след 2-3 години..(евентуално)...
                    Не че сега ще се намали цената за потребителите, ама това е маловажно. Важното в момента да се казва, че Той е постигнал чутовен подвиг. Ура, ура, и още три пъти ура за ЧУТОВНИЯ ГЕРОЙ !!!
                    От горните букви струят силни аргументи и факти! И трезва мисъл! И никаква подигравка към политическия опонент! И дълбоко аналитично мислене! И превъзходен правопис! И преклонение пред любимото политическо оръжия на военния пенсионер - бронетранспортьора! С една дума - Гиговчо-анализатора!

П.П. По-рано мой любимец беше Гугълчо! Сега се оформя Гиговчо!
                    Last edited by diletant; 19.07.2010, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от The_only_one Разгледай мнение
                      gigow, колко си жалък. diletant-а те смаза, а ти продължаваш да не се усещаш, че ставаш за смях пред всички!
                      Мнението си за политиката на нахалния майор-пожарникар аз защитавам с аргументи и факти. А такива като теб ги бива само да плюят по опонента, без да приведат контрадоводи, с които да оборят аргументите ми..
                      Основните ви тези са: жалък, комунист, мърша и прочее простотии, които нямат никакво отношение към повдигнатия въпрос. Просто лични обиди. Ама толкова можете... У вас толкова силно се е настанило тоталитарното мислене, че вие не можете спокойно да оборите аргумента. Вместо това обявявате за еретична всяка мисъл, която не съответства на линията на Партията (ГЕРБ).
                      Или както се казваше едно време: Що е то права линия? Сега отговорът би трябвало да гласи така: Права линие е всяка линия успоредна на постоянно криволичещата линия на партия ГЕРБ.

Коментар

• Познайте кой е най-щастливият човек в Шумен днес!

http://www.dnes.bg/politika/2010/07/...i-dumata.94802

Коментар

• .

gigow, колко си жалък. diletant-а те смаза, а ти продължаваш да не се усещаш, че ставаш за смях пред всички!

Коментар

Нали се сещаш през кое ми е......
                            През това, което първо ти захапаха.......ли ????

Коментар

Господин Петър Хранков нещо греши. Партията ГЕРБ не се е "превърнала в милитаризирана структура" , Тя е СЪЗДАДЕНА като такава от самото начало.
                              Все пак е добре, че само една година след вземането на властта е разбрал колко струва неговата партия и че в нея няма и капка демократичност. Първото ОЧЕВАДНО доказателство за това беше изключването от партия ГЕРБ на кмета на Горна Оряховица Йордан Михтиев със абсолютно комунистическия мотив: Не работи за интересите на членовете и симпатизантите на ГЕРБ.
                              Ало демократите, за кого трябва да работи кметът, за членовете на партията си или за ВСИЧКИ граждани?
                              Гордея се, че Данчо Михтиев е мой колега и приятел.
                              Thru van alle partye, verenig!

Коментар

• ОТВОРЕНО ПИСМО (СБОГОМ ГЕРБ!) от Петър Хранков (вече бивш ръководител на ПП ГЕРБ "Красно село" - София)

Освобождавам поста на ръководител и се отказвам от членството си в тази подчинителна унизителност.
                                Партията се превърна в милитаризирана структура от послушници, надяващи се единствено на благоволението на висшестоящите.
                                Господин Петър Хранков нещо греши. Партията ГЕРБ не се е "превърнала в милитаризирана структура" , Тя е СЪЗДАДЕНА като такава от самото начало.
                                Все пак е добре, че само една година след вземането на властта е разбрал колко струва неговата партия и че в нея няма и капка демократичност. Първото ОЧЕВАДНО доказателство за това беше изключването от партия ГЕРБ на кмета на Горна Оряховица Йордан Михтиев със абсолютно комунистическия мотив: Не работи за интересите на членовете и симпатизантите на ГЕРБ.
                                Ало демократите, за кого трябва да работи кметът, за членовете на партията си или за ВСИЧКИ граждани?
                                Гордея се, че Данчо Михтиев е мой колега и приятел.

Коментар

Working...
                                X