IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей няма да се оправите,нито с мисленето,нито с живота си.Последните няколко поста са поредното доказателство за това.
    Гигов ти си мнгоо зле,доказа го.Не пиши и не говори,защото си мнгоо,ама много зле.Ти си с диагноза,вече.
    За тия полицейщини ли говориш.

http://www.bnews.bg/article-16700
    Last edited by модератор; 18.10.2010, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
      Aма това е според теб , или по скоро според разните му там агенции.

Абе вие къде живеете - какъв рейтинг има ЦЦ , след като дори полицаите искат да стачкуват срещу него. Всички виждат, че е въздух под налЕгане (кат шефа му) и всико е сапунки.
      Не е според мен, Стоилов. Достатъчно много пиша в тази тема, за да знаеш, че за мен това правителство няма Рейтинг. Не случайно съм го написал с главна буква и болд. Само че на тъпанарите им харесват полицейщините, хората ни обичат да гледат как властта унижава някого. Ние си даваме сметка какво става едва тогава когато беззаконието постигне и нас.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Aма това е според теб , или по скоро според разните му там агенции.

Щото според мен не е - разбиха ми посред бял ден колата и същата тая полицейщина не си мръдна пръста. На познат му ограбиха апартамента - същото .

За селата да не говорим. Полищейщината пак никаква я няма.

Абе вие къде живеете - какъв рейтинг има ЦЦ , след като дори полицаите искат да стачкуват срещу него. Всички виждат, че е въздух под налЕгане (кат шефа му) и всико е сапунки.

Бе мама му стара познавам доста хора с големи заплати , собственици на фирми , емигранти, хора с много добри доходи (доказуеми) и никой от нях няма ШЕСТ апартамента. Хора с по 3к заплати едвам изплащат една ипотека, щото семейство с под 1500 лв/месец не може да съществува в София.

А гербарите толкова много се натискат да променят закона за отнемане на престъпно имущество.

Ми ето им тестов случай - да си пробват закона. Доходите за 20 години назад - разходите за живот = имуществото. Ако има заеми - проверка на заемодателите.

Кушлев може да вземе хапартамента и на най-простия бачкатор по неговата си методика.

А за ЦЦ важи с пълна сила - "пази боже сляпо да прогледне"

Със сигурност няма да си отнесе хапартаментите със себе сли след колкото там му е отредено.

Купуването на два (към останалите ЧЕТИРИ) има смисъл само, ако са купени ПОД ПАЗАРНАТА им стойност , ако ме разбирате .

А дали, как и защо евентуално са купени под пазарна стойност - НАП няма да каже

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ами нали на неговите полицейщини се крепи Рейтингът на правителството.
        Last edited by SStoilov; 18.10.2010, 02:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          ...
          Не е работа на ГЕРБ да натиска съда нито на полицията да прави холивудски екшъни.Борбата с престъпниците се води в парламента.Съда не раздава присъди нито Бойко нито Цецо.Присъдите ги раздава закона.Съдът е един арбитър между адвоката защитата и прокурора обвинението.Ама Цецо се напънал той да казва кой е престъпник и да хока съда ...
          Ето това е истината за борбата с престъпността.
          Бате Пешо, още веднъж доказваш, че си човек със здрав разум. Не с всичко, което казваш понякога съм съгласен. Например, аз гласувам винаги, може и да сбъркам, но правя своя избор.
          Но исках да кажа нещо относно съда.
          Тази вечер при Цветанка Ризова вицепремиерът Цветанов каза, че съдът "трябва да е съюзник на изпълнителната власт" в борбата срещу престъпността. Това явно е негово убеждение. И то е абсолютно погрешно. И абсолютно мирише на комунизъм. Вече живяхме в общество, в което съдът е съюзник на властта. От времето на Ленин та до деветдесетте години...
          Съдът по презумпция е АРБИТЪР, а не съюзник. И явно за това са тези неистови опити за създаване на специализиран съд, в който съдиите ще се назначават с"допуск" от изпълнителната власт.
          Но тематае много обширна. Айде лека...

Коментар

Абе общо взето съм съгласен .

Ама я кажи - ти мислиш ли че коментирания случай би се раздухал толкова по вестници (трут , стандарт) , телевизии и т.н. без благословията на баш боса ?

Щот аз си мисля, че само афера.бг щеше да пише за янето и алексей , ако не беше така.

А са кво се получава - афера.бг мълчи , а трут и подобните му раздухват . Брей каква демокрация и свобода на словото изведнъж се получи. Пък и алексей така изведнъж го пуснаха след почти година ?

На цецо му кроят капа (или най-малкото му показват къде му е мястото) , напразно си трошиме клавиатурите всички.

Ако борисов го махне , рейтинга му ще мине 100% (борисовия) . Дори аз бих му простил всичките простотии досега.
            Не съм съгласен с теб, колега.
            Просто Бойко не може да си позволи да загуби Цецо. Ами нали на неговите полицейщини се крепи Рейтингът на правителството.
            Но от друга страна премиерът работи в условията на силен стрес. От една страна финансите (бюджетът-приходи и разходи)са неуправляеми, от друга го натискат най-различни групировки за повече пари, от трета-неговите хора искат бързо облагодетелстване от властта... И той не знае как да се справи. Това обаче е предопределено от самата формула ГЕРБ. А тя е ясна: "Бойко е над всичко". Ама Бойко е човек, а не бог. Той се опитва да контролира всичко и в един момент разбира, че не контролира нищо.
            Така че е естествено в един момент да изгуби трезвата си преценка (не че я имаше до сега) и да допусне грешката да хвърли Цецо на лъвовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
              Аман от такива, които пишат думи без смисъл!

1. Кои данъци са вдигнати - изброй ги!
              2. Какво точно разбираш под "страхливост?
              3. Кой дава присъди в тази страна - изпълнителната власт или съдебната? Ако ГЕРБ натиска съда, веднага виете, че България е полицейска държава. Ако не натиска съда, тогава пък виете, че никой не е осъден. Хайде изберете едно от двете.
              4. Дали са партия еднодневка бъдещето ще покаже.Засега са партия, която ще бъде на власт до следващите избори.
              5. За съглашението между ГЕРБ и ДПС трябва да дадеш доказателства. А за евентуалната подкрепа на ДПС за кандидата за президент на ГЕРБ тепърва има да разберем.
              6. Засега не се очертава нито фалит на страната, нито колосално нарастване на държавния дълг.
              7. За клановете - кой клан са ГЕРБ и с кой клан воюват. Ако противници на ГЕРБ са предишните управляващи, лраво на тях.

Ти заявяваш, че не гласуваш и няма да гласуваш. Ами тогава просто нямаш думата! Но пък последните ти изречения определено показват тежненията ти към комунистите. Ако не знаеш при какви условия, как и кога може да се намаляват данъци и осигуровки, то просто не си за този форум.

Каквото и да пишеш, трябва да има логика. Това важи особено, когато се занимаваш с икономика и политика. Ама не всеки го може!

П.П. Почти съм сигурен, че няма да ми отговориш.
              С данъците цирка е пълен.Ще намаляваме ДДС няма да го намаляваме.С осигуровките същото.Като приемат закона ще ти кажа какво са вдигнали щото незнам дотогава колко пъти ще си сменят мнението.Акцизите ги вдихнаха яко.Бойко като кмет вдигна данък сгради и такса смет и пътния данък
              Страхливи са и искат да се харесат на всички.Е не може.На този пост балансираш интереси и няма как всички да са доволни.Не смеят да намалят полицията и да принудят държавните служители да си плащат осигуровките.Който ревне за пари дават.Колко дълг натрупаха и колко опаткаха от резерва.Безсилни са да спрат бялата мафия.Безсилни са дори пред измислените синдикати.Уплашиха се от няколко песионера и цигани.
              Не е работа на ГЕРБ да натиска съда нито на полицията да прави холивудски екшъни.Борбата с престъпниците се води в парламента.Съда не раздава присъди нито Бойко нито Цецо.Присъдите ги раздава закона.Съдът е един арбитър между адвоката защитата и прокурора обвинението.Ама Цецо се напънал той да казва кой е престъпник и да хока съда по телевизията вместо да си оправи кретените малоумни в министерството.Да ги научи как да събират доказателства и да внася промени в законите а не да ми обикаля телевизиите от сутрин до вечер.Да вземе Бойко да го направи министър на правосъдието,щото с ВИФ Г.Димитров освен за даскал по физическо и министър за друго не става.
              Толкова са некадърни че дори барбекюто на Доган не могат да бутнат.Бойко като беше кмет 4 години сега ли научи за Бояна Панчарево Дралевци Ивайловград?
              Партия от фюрерски тип при която идва добрия и раздава правосъдие не е нищо друго освен еднодневка.Това историята го доказа.
              С кой клан воюват ми то е ясно на всички.И не ти си човека който ще ми каже дали имам думата.Когато преценя тогава ще отида да гласувам но засега не виждам за кого.За ченгета никога няма да гласувам.И разбери никога милицията и фелдфебелите няма да надделеят над интелекта.И не за първи път казваш че съм комунист без да ме познаваш.Факт е обаче че освен крадци комунистите нанмалиха данъците вдигнаха заплати и пенсии и увеличиоха резерва за да има тоя сега откъде да харчи.Още три години ще слушам оправдания и мрънкане.
              Last edited by Бате Пешо; 18.10.2010, 00:39.

Коментар

• СЮЖЕТ ЗА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА

1.ДЕЙСТВИЕ
                Ал.Петров го оперирват в болницата за болежките му и го връщат в ареста за да чака започване на делото "ОКТОПОДА".
                2.ДЕЙСТВИЕ
                НАП ,ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА доказват на Бойко ,че Цецко е сгазил лука и до доказване на вината му го пращат в ареста за да не влияе на процеса.Шумен арест,барети и МВР КЛИП както се прави .Бойко доказва на целолупният народ ,че няма прошка към никой,той и без туй е без приятели .
                3.ДЕЙСТВИЕ
                Цецко и Трактора в една килия.Не ми стига въобръжението ..АМИ СЕГА ?
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Абе общо взето съм съгласен .

Ама я кажи - ти мислиш ли че коментирания случай би се раздухал толкова по вестници (трут , стандарт) , телевизии и т.н. без благословията на баш боса ?

Щот аз си мисля, че само афера.бг щеше да пише за янето и алексей , ако не беше така.

А са кво се получава - афера.бг мълчи , а трут и подобните му раздухват . Брей каква демокрация и свобода на словото изведнъж се получи. Пък и алексей така изведнъж го пуснаха след почти година ?

На цецо му кроят капа (или най-малкото му показват къде му е мястото) , напразно си трошиме клавиатурите всички.

Ако борисов го махне , рейтинга му ще мине 100% (борисовия) . Дори аз бих му простил всичките простотии досега.

Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                  В случая, да! А в случая обвиненията идват от страна на Трактора, Яне, Дачков и сие. Познавам някого от близкото обкръжение на Трактора. Е, какво да ви кажа, кофти човек!
                  А за случаи като Баретата, Наглите и тем подобни, присъдата наистина е обществено призната. Ако по формални причини съдът ги освободи, това няма да ги оневини пред обществото.
                  Last edited by SStoilov; 17.10.2010, 22:53.

Коментар

• НАП ще проверява имотите на Цветанов
                    17.10.2010 21:12
                    Ще бъде направена пълна ревизия на всички данъчни декларации, които вътрешният министър е подавал през годините, както и на осигурителните вноски. Вицепремиерът коментира, че не се притеснява от проверката и я определи като "нормална"
                    Националната агенция за приходите (НАП) ще проверява имотното състояние на вътрешния министър Цветан Цветанов след тиражираните от РЗС обвинения за недекларирани имоти.

НАП се е самосезирила, заради изказаните съмнения, че вицепремиерът няма достатъчно доходи, за да придобие имотите, които притежава.

Новината съобщи изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов. Той уточни, че проверката ще бъде възложена утре.

Разговаряхме с премиера Борисов и с г-н Цветанов и той самият изяви желание час по-скоро тази проверка да бъде извършена, така че да има пълна прозрачност, каза Стефанов.
                    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3336991
                    И това чудо доживяхме..Шефа на НАП се обажда на лице , на което ще се прави проверка , да се консултира с него????? И на премиера..И двет лица - Цецко Имотния и Боко се съгласили..Ами тогава да питат всички , на които ще правят проверки..Боже , живеем в Абсурдистан!!!
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Сериозно ?

Тва за всички ли важи, или само за вашите си хора ?

Щот един приказва(ше) други приказки.... далееч преди съдедни решения.

Та чак се наложи съда да го връща в трети курс по право
                      В случая, да! А в случая обвиненията идват от страна на Трактора, Яне, Дачков и сие. Познавам някого от близкото обкръжение на Трактора. Е, какво да ви кажа, кофти човек!
                      А за случаи като Баретата, Наглите и тем подобни, присъдата наистина е обществено призната. Ако по формални причини съдът ги освободи, това няма да ги оневини пред обществото.

Коментар

• Сериозно ?

Тва за всички ли важи, или само за вашите си хора ?

Щот един приказва(ше) други приказки.... далееч преди съдедни решения.

Та чак се наложи съда да го връща в трети курс по право

Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                        Но засега е невинен до доказване на противното.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Не, няма да се откажа от думите си, ако НАП го оневини. Да "излезе" чист това ли значи?
                          Цветанов е вицепремиер. НАП е държавна структура, тоест е подчинена на правителството. Следователно проверката може да бъде напълно манипулирана. Ако Бойко реши да го прикрие, то НАП ще изпълни поръчката. Така че проверка от НАП, която оправдава Цветанов е просто смешна. А за прокурВатурата не ми се говори...
                          Аз искам да видя с КАКВИ пари е закупено това.
                          При това искам да видя и онези два апартамента с НУЛЕВА стойност, кога са му прехвърлени, от кого? Кога са придобити от този някой и дали този или тези дето са му прехвърлили апартаментите с нулева стойност са имали парите, с които са ги купили.
                          Но най-важният въпрос е КОГА са придобити апартаментите.
                          Що ми се струва, че защитаваш "кауза пердута"? Нямаш ли това чувство?
                          Абе човече! Ти чуваш ли се? Ти вече си го осъдил и никакви проверяващи, прокурори не могат да го оправдаят в твоите очи. Искаш също да ти се докладва на ТЕБ лично, с какви пари е купеното от него, с какви пари са купувани имоти през 60-те години, откъде са тези пари и т.н.

Окончателно ми е ясно - в обзелата ви политическа злоба всякаква логика и аргументи не се зачита. Въпросът е да се оплюе, обругае, унизи, унищожи с компромати политическия противник. И нищо не може да ви убеди. Извинявай, но ми напомняте методите на Гьобелс - една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Ако говорим за тоталитарно мислене, горните ти думи са прекрасен пример!

Не защитавам кауза пердута. Казах ти, ще изчакам резултатите от провоерката на НАП. Все пак имам някаква вяра в институциите. Ако се окаже наистина, че Цветанов е виновен, ще го укоря. Но засега е невинен до доказване на противното.

Коментар

• Кой колко е тъп силно се надявам да се види тепърва.

А ти подценяваш наглостта и чувството за безнаказаност на всички управляващи (не само на одумвания декларатор). Някои хора нееднократно обвиняваха съдебната система в корупция (при условие че същите те трябва да я докажат)

Договор за заем би минал както казах пред кушлев (или НАП) но не и пред избирателите.

нтересно за колко години се връщат 500 000 , при условие, че се спестяват по 5000 годишно - по декларация.

Всъщност има и едни интересни въпроси относно оная ипотека от 440 000 за изборите :

http://www.eurochicago.com/2010/06/b...ndartve-mazhe/

Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                            Питам се колко тъпи трябва да сте за да си мислите че някой ще декларира имоти за които няма да може да докаже произход на парите.

Коментар

• Явно положението се оправя!!!Щом циркаджиите от БСП гладят панталоните!!!Те могат да управляват само в подем!!!Тогава има най-много пари!!!Ама този път мисля,че няма да стане!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                                Ако Цветанов не е чист, пръв ще го укоря. Но ако излезе чист, ти ще си оттеглиш ли всичките думи, които написа срещу него?
                                Не, няма да се откажа от думите си, ако НАП го оневини. Да "излезе" чист това ли значи?
                                Цветанов е вицепремиер. НАП е държавна структура, тоест е подчинена на правителството. Следователно проверката може да бъде напълно манипулирана. Ако Бойко реши да го прикрие, то НАП ще изпълни поръчката. Така че проверка от НАП, която оправдава Цветанов е просто смешна. А за прокурВатурата не ми се говори...
                                Аз искам да видя с КАКВИ пари е закупено това.
                                При това искам да видя и онези два апартамента с НУЛЕВА стойност, кога са му прехвърлени, от кого? Кога са придобити от този някой и дали този или тези дето са му прехвърлили апартаментите с нулева стойност са имали парите, с които са ги купили.
                                Но най-важният въпрос е КОГА са придобити апартаментите.
                                Що ми се струва, че защитаваш "кауза пердута"? Нямаш ли това чувство?

Коментар

Working...
                                X