IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    И аз! И аз!
    Станахме двама.. Тс за един ден 100% ръст на членската маса... На всеки гласувал за нас по каса бира в зелена бутилка...

Коментар

• Първоначално изпратено от colin_lotariata Разгледай мнение
      Жалко... Трябва да я възродим. Аз ще съм активен член и от сега почвам да изповядвам основната идея.
      И аз! И аз!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        ами изпиха бирата и се разпаднаха.....
        Жалко... Трябва да я възродим. Аз ще съм активен член и от сега почвам да изповядвам основната идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от colin_lotariata Разгледай мнение
          На времто имаше една Бирена партия. Какво стана с нея? Защото ако още я има знам за кого да гласувам...
          ами изпиха бирата и се разпаднаха.....

Коментар

• На времто имаше една Бирена партия. Какво стана с нея? Защото ако още я има знам за кого да гласувам...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Ах къде си Алеко да опишеш пътешествията на днешния Бай Ганьо, та да могат и бъдещите поколения да се забавляват!
              Например в пътеписа " До РусИ и назад " и " среща с пияницата Коки , мейси , клиърли "

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                Ххяхяхя

http://vbox7.com/play:b71c8b50

Това е коки и другите тролове преклонете се..аххяхя
                Ах къде си Алеко да опишеш пътешествията на днешния Бай Ганьо, та да могат и бъдещите поколения да се забавляват!
                http://www.youtube.com/watch?v=CoH9D...eature=related
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Ххяхяхя

http://vbox7.com/play:b71c8b50

Това е коки и другите тролове преклонете се..аххяхя

Коментар

• Не са ибрикчии а гъзолизци.....
                    Атакистите ще крепят парламента повече от герберите, защото знаят, че в следващия ги няма...
                    ТЕ ТРЯБВА ДА СА СЛАБОУМНИ ЗА ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ БОЙКО .НА ТЯХ ИМ Е ЯСНО , ЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЬБРАНИЕ ,както и ти си споменал чичо ,НЯМА ДА ИМА ПЛИКОВЕ С ПАРИЧКИ И ВСИЧКИТЕ БЛАГИНКИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ,НЯМА ЛОБИЗЬМ. МНОГО ЩЕ ИМ БЬДЕ ТРУДНО НА ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИТЕ

Стамболов търа бъра...........
                    От сега ти казвам ,че за президент няма да гласувам .За кмет ще си наруша принципите и ще отида да гласувам само и само агента герберист на ДС да не стане такъв.
                    Last edited by коки; 17.07.2011, 20:19.

Коментар

Х а ха Цвъки искал нещо да промени???И как бре пиле шарено??такива инфантили като теб..
                      Цветанов ясно посочи големите престъпления на твоите червени съдии и по този начин активизира обществения натиск срещу тях. Затова и воят от цялата корумпирана политическа класа срещу него е ужасен. Но този път мафията и твоя господар Алексей ще загубят

Между впрочем искам да попитам теб и твоя приятел гигов какво мислите за тази новина:

БСП тръгва с Калфин към първата си цел - балотаж на президентския вот

За кого ще гласувате - човека на агент Гоце или жената, която закри 4-те блока на АЕЦ Козлодуй.

И те предупреждавам да не използваш просташки епитети и оскърбления, иначе ще си спомниш защо те баннаха наскоро. Нали знаеш ако повториш тази простащина какво те очаква:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ.
                      Last edited by Стамболов; 17.07.2011, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Аха, отново твой господар Алексей и неговите клоунади...

Същия стил като твоя. Вие Тракторовите хора ужасно си приличате - тъпи циркови изпълнения и очаквате да ви приемат сериозно. Това е цената на лудостта

Между впрочем, индекса за ефективно правораздаване е толкова нисък, защото твоите хора съдиите са безсрамно корумпирани, стълбове на беззаконието и основна опора на организираната престъпност. С навременната си и решителна намеса Цветанов правилно иска да промени тази нетърпима ситуация. Тогава и онзи престъпник Октопода ще влезе за дълго в затвора, където без съмнение му е мястото
                        Х а ха Цвъки искал нещо да промени???И как бре пиле шарено??Явно не си проумял че ГЕРБ нищо не иска Пресен пример ще ти дам .Май забрави ,че същите не желаят да приемат закона Попова http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=956527 или си мислиш, че съвсем случайно при гласуването му отсъстваха 46 герберски дупетати!!! Вече 22г комунистическата пребоядисана -мафия баламосва и забавлява такива инфантили като теб..

Коментар

Господата от РЗС като ще го уволняват
                          Аха, отново твой господар Алексей и неговите клоунади...

Същия стил като твоя. Вие Тракторовите хора ужасно си приличате - тъпи циркови изпълнения и очаквате да ви приемат сериозно. Това е цената на лудостта

Между впрочем, индекса за ефективно правораздаване е толкова нисък, защото твоите хора съдиите са безсрамно корумпирани, стълбове на беззаконието и основна опора на организираната престъпност. С навременната си и решителна намеса Цветанов правилно иска да промени тази нетърпима ситуация. Тогава и онзи престъпник Октопода ще влезе за дълго в затвора, където без съмнение му е мястото

Коментар

• Не са ибрикчии а гъзолизци.....
                            Атакистите ще крепят парламента повече от герберите, защото знаят, че в следващия ги няма....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              http://www.manager.bg/news/rzs-iskat...-boyko-borisov

"РЗС и кандидатът й за президент Атанас Семов стоят зад кампанията с поставените преди седмица на изхода на София билбордове с надпис „Ще уволня Бойко Борисов”. Това стана ясно на пресконференция днес, съобщава Дарик радио.

„”, каза още той.

От РЗС представиха плакат, на който се вижда образът на Семов и надпис „Ще уволня Бойко Борисов”. Утре партията ще постави още 100 билборда по основните пътни артерии на страната."

Браво,точно толкова лекомислено,колкото и троловете по надолу.

Браво,взех да се чудя кои и как гласува за такива престъпници да имат власт и да са парламента.
                              Господата от РЗС като ще го уволняват и го разжалвате ,го накараите да си вьрне и партииния билет дето е бил член на БКП . .

Ето и от мен една новина която касае ,че ибрикчиите от ,,Атака" остават верни на Бойко http://www.mediapool.bg/show/?storyid=182157&srcpos=4

А какви песни пееше Волен преди?!Архивите са живи http://www.youtube.com/watch?v=OG4PF...layer_embedded
                              Last edited by коки; 17.07.2011, 18:53.

Коментар

• РЗС стои зад исканото уволнение на премиера
                                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...e_na_premiera/

Бях 95% сигурен, че зад закачката "уволнение на ББ" стои Янето. Много са готени тез шегобийци.
                                Какво ли ни чака още през кампанията. Два три интересни месеца.
                                Ама и морето вчера и днес беше хубаво...
                                Както, надявам се през следващите петдесетина дни!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X