IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• гигов,
    нямам капацитета да оспоря една такава проверка.нямам достъп до всички факти, а и не ми е работа да проверявам.
    истеричните ти изстъпления във форума , обаче ме карат да мисля , че писмото е истина.

ПП. не си прави труда да ми отговаряш. колегата дето написа добавката за хром и мозила е свършил чудесна работа. вече си ми в игнор листата
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      И аз присъствах на един разговор на едни лели в автобуса, дето твърдяха, че Цецо Цветанов е дерял живи котки като ходил на село!!!

Хайде опровергай нещо от проврката на КОРУМПИРАНИЯ МРЪСНИК ЦВЕТАНОВ!

ЧАКАМ....
      Пусни чадъра ,че много слюнки хвърчът Шапков!!!

Коментар

• боко,
        не оспорвам проверката.
        що се отнася до мен обаче,герб са ПО-МАЛКОТО зло. по-добре те ,
        отколкото комунисто-монархическите фесове
        за писмото ,просто споделям интересен факт, който научих днес .
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          грешиш гигов, не съм гербер
          тъмно син съм
          и не си играя на развален телефон. присъствах на разговора .
          И аз присъствах на един разговор на едни лели в автобуса, дето твърдяха, че Цецо Цветанов е дерял живи котки като ходил на село!!!

Хайде опровергай нещо от проверката на КОРУМПИРАНИЯ МРЪСНИК ЦВЕТАНОВ!

ЧАКАМ....
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

ако щете вярвайте , но днес научих от една приятелка на родителите ми , видна активистка на бсп в пловдив , че са получили инструкция от позитано да критикуват правителството винаги , когато се намират в компанията на повече от един човек.
            в писмото имало и точки ,по които да се водят .
            не ми го показа , но гигов може би ще ни осветли по въпроса
            Рукито тук не става въпрос за голословна критика,а такава подкрепена с факти,дори и да има манипулация,тя е направена от НАП,а кой командва НАП-а
            П.П.А това за БСП активистите е отдавна изтъркана фраза,те са плужеци както и герберските активисти и на оня ненормалник Волен-Недоволен неговите,на Ваньо К.- мулето и т.н.
            П.П.2Извинявам се за острият език,но това е БГ реалността
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• грешиш гигов, не съм гербер
              тъмно син съм
              и не си играя на развален телефон. присъствах на разговора .

Коментар

там е работата , че не лъжа.
                беше напълно сериозна жената.
                ЛЪЖЕШ. ГЕРБЕР!

Щото не можеш да опровергаеш и дума от написаното от мен за Цветанов. И за това изваждате разни лъжи. Това всеки го може.
                И аз мога да каже, че една съседка те е видяла да чукаш свинята на баба си, ама не казвам такива измислици.
                Опровергай едно твърдение от това, което съм постнал за проверката на Цветанов. Хайде ЛЪЖЕЦО!

Коментар

Ми то си личи от 4000 км без писмо!!!

Коментар

ЛЪЖЕШ

Коментар

ако щете вярвайте , но днес научих от една приятелка на родителите ми , видна активистка на бсп в пловдив , че са получили инструкция от позитано да критикуват правителството винаги , когато се намират в компанията на повече от един човек.
                      ЛЪЖЕШ

Коментар

• ако щете вярвайте , но днес научих от една приятелка на родителите ми , видна активистка на бсп в пловдив , че са получили инструкция от позитано да критикуват правителството винаги , когато се намират в компанията на повече от един човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                          Искаш ли и книжка за оцветяване?
                          Само това ли можа да измислиш DILETANT?

Опровергай ПОНЕ ЕДИН ФАКТ!

ХАЙДЕ ЛИЗАЧ ГЕРБЕРСКИ!

Коментар

това е ИСТИНАТА!!!!!
                            Искаш ли и книжка за оцветяване?

Коментар

• Има и още доста смущаващи неща в проверката на НАП, на които проверяващите не обръщат внимание.
                              Например от фирмата, продала му двата апартамента и паркоместата, Цветанов е придобил и дворно място в квартал „Изток” с площ 2.7 декара. Сигурно имате идея колко би струвало дори сега един парцел от 2.7 декара там? Сигурно не по-малко от 100лв/кв.м. Това прави 270 000 лв! Какъв е този подарък? И защо Цветанов НЕ ГО Е ДЕКЛАРИРАЛ в декларацията си пред Сметната палата?
                              Стр.4 от проверката на Цветанов
                              1.1.2 Служба по вписванията гр. София
                              1. Прехвърляния – вх.рег.712931 от 28.11.2008г., тип – продажба недвижим имот; акт том 221, акт номер 3/2008г.; страни – продавач „ХХХ”, купувач – Цветан Генчов Цветанов; обекти:
                              – самостоятелен обект в сграда, пл.№444, парцел-3, площ по док. 16.660кв.м., гр.София. Описание – паркомясто 30 - зона А полуподземен етаж. Тип на имота – градски, стара имотна партида 435883, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток
                              - самостоятелен обект в сграда, пл.№444, парцел-3, площ по док. 112.540кв.м., гр.София. Описание – апартамент. Тип на имота – градски, стара имотна партида 435800, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток, вх.А, ет.5, ап.14
                              - самостоятелен обект в сграда, пл.№444, парцел-3, площ по док. 16.660кв.м., гр.София. Описание – паркомясто 30 - зона А полуподземен етаж. Тип на имота – градски, стара имотна партида 435883, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток
                              - самостоятелен обект в сграда, пл.№444, парцел-3, площ по док. 80.220кв.м., гр.София. Описание – апартамент. Тип на имота – градски, стара имотна партида 435801, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток, вх.А, ет.5, ап.15

- поземлен имот, пл.№444, парцел-3, площ по док. 2720.00кв.м., гр.София. Описание – дворно място УПИ. Тип на имота – градски, стара имотна партида 239682, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток

А тази фирма, продала му (по-точно, подарила му) тези имоти, същата ли е дето му е платила 40 000 лв за измислените в стил „Доган” консултации??
                              Ако е същата….
                              Проверих какви са били цените на имотите в кв.”Изток” и се оказа че средната цена на апартаментите е била 2.5 ПЪТИ по-висока. Пак подарък…
                              Та само от тази фирма Цветанов е получил като „подарък” посредством занижени цени на апартаментите около 250-270 000 лв, от парцела от 2.7 дка още 250-270 000 лв. Общо половин милион.
                              И с измислените 30 000 в началото на проверката, с измислените 40 000 лв за хонорари за „консултации”, с измисленото „дарение” от тъщата 30 000лв, с измислените 106 000 лв от тъщата при купуване на двата апартамента (подаръкът в долари и евро), с необявените наплащания (каквито не може да няма на брата на Десислава и на брата на Цветан), със смешните разходи на семейството калкулирани по измислена статистика, с неотчетените разходи за пътувания по „частни командировки”, с подаръците на частната фирма продавач и т.н. и т.н. ми се струва, че недекларираните доходи на семейството са повече от ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА!!!

това е ИСТИНАТА!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Сокидил мисля ,че ти е ясно ,че всеки съд се произнася на база ДОКАЗАТЕЛСТВА..Какво е виновен същият ,че са калпави хората на Цецко и прокуратурата ,че не могат да съберат такива??
                                Абе кой ти говори за съд, че да се търсят доказателства? То и Цветанов пред един съд ще излезе чист. А какво да кажем да Софиянски, за Доган? Те са най-честните и некорумпирани политици. Хайде да не сравняваме два-три нещастни апартаментчета с милионите на Софиянски, Доган, Костов и още, и още. Аз имам няколко познати, които бяха обикновени депутати. Е, влязоха с моя статут, когато излязоха, аз съм като Андрешко в сравнение с тях. Апартаментите, парите, колежите за децата, колите, почивките в чужбина. Пак повтарям, горкият Цветанов просто се набута в шамарите, защото не е в системата на обръчите. И му скроиха шапка, това е! Но тези, които му я скроиха си стоят в сянка. А напред излязоха Янето, Патрашкова, Дачков. А в някои форуми има хора, които неистово ругаят, като чели им пари на задника. Няма да кажа кой в този форум е с подпален офицерски задник.

И моля те, не ме наричай със странни имена. Какво е това "Сокидил"? Аз да съм те наричал по подобен начин?
                                Last edited by Софиянец80; 01.03.2011, 21:55.

Коментар

Working...
                                X