IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    нали министъра е накарал шофьора да бърза негова е моралната отговорност.. /ама какво да обесняваш на гербери какво е морална отговорност в магнаурската школа в симеоново това не се учи/

в швеция щеше да подаде оставка ти ни разпряваи колко сте си по добре от швеция и как постъпвате по правинлно от шведите разумния човек си прави верния прочит на събитията.. и се възмущава

единствено е оправдан ако е почвала война или основно бедствие и е трябвало да вдига армията на крак и затова е бърза

пп сега не ви плюят червените а точно хората които си правят верния прочит.... ш*бана полицейщона е това да се покривате така едни други
    в много голяма грешка си пич ...но от мухата да правиш слон е смешно.... и няма нищо "герберско " в това ..Аз не защитавам никого ,а просто изразявам мнението ,че не може да виеш на умряло за един пътен инцидент....а това за полицейската държава ако не бяха ти го набили медиите в кратуната и ако не беше комунистическия вой ...никога нямаше да приказваш за полицейщина....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
      Няколкото продажни мения по-форумите, то може и от един човек да са, казват това. Аз питам шофьора ли е шеф на министъра или обратното?
      служба НСО е на подчинение НЕ на министъра на отбрана....

а пък това за продажни мнения ...ами нали се сещаш ,че аз пък мисля точно обратното....
      Ти не харесваш Герб ...пък харесваш може би дпс ...твоя воля ..А аз не харесвам комунягите и харесвам Герб... какво продажно виждаш в тази работа ...или трябва да се съобразявам с тебе

Коментар

нали министъра е накарал шофьора да бърза негова е моралната отговорност.. /ама какво да обесняваш на гербери какво е морална отговорност в магнаурската школа в симеоново това не се учи/

в швеция щеше да подаде оставка ти ни разпряваи колко сте си по добре от швеция и как постъпвате по правинлно от шведите разумния човек си прави верния прочит на събитията.. и се възмущава

единствено е оправдан ако е почвала война или основно бедствие и е трябвало да вдига армията на крак и затова е бърза

пп сега не ви плюят червените а точно хората които си правят верния прочит.... ш*бана полицейщона е това да се покривате така едни други
        Катастрофа заради кортежа на Първанов,който не призна за такава ,за разлика при цитираната от теб http://vbox7.com/play:d43949b1 Още малко ще се изкараш политически емигрант.А и доколкото си спомням катастрофата беше между пилотната кола и насрещно движещата се,а не с главния автомобил ,който е 4-5 тонен.НСО е на подчинение към върховният главнокомандващ
        Last edited by zapalkata; 16.03.2011, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          първо ..катастрофата я предизвиква шофьора на колата на министъра ,а не министъра
          Няколкото продажни мения по-форумите, то може и от един човек да са, казват това. Аз питам шофьора ли е шеф на министъра или обратното?

Коментар

в коя държава живееш пич ..явно радиациата вече те е налазила.... Каква полицейска държава видя и ти от там където си просто ми е много интересно

първо ..катастрофата я предизвиква шофьора на колата на министъра ,а не министъра ..нали
            второ това за което говориш е определението на съда ,а не на министъра ...нали
            и търето имаме полицейска държава защото така се тръби по вестници , интернетр сайтове и т.н..... И разумния човек - което очевидно ти не си ..си прави верния прочит на събитията...А пък ти си лай като комунистическо псе , а аз ще те слушам....

аре чао че ме чака компания и започваме обедния купон в една полицейска държава ..сигурно ще ме арестуват после ..но да видим..Пък и това му е интересното в България- винаги има шоу....

Last edited by marketleverage; 16.03.2011, 14:09.
            mWPCloud.com

Коментар

за мен тази постъпка е по долна от това което направи първия здравен министър с онези урдени лекарства за свински грип заради което го махнаха

затова написах правете каквото си искате с държавните пари не ми пука ама такава полицеищана и посегателсво срещу хората които не са от ваште е меко казано долна

в развитите демокрации щяхме да имаме 1 министерска оставка при инцидента и още две ако случайно се бяха случили срамни събития от след това
              в коя държава живееш пич ..явно радиациата вече те е налазила.... Каква полицейска държава видя и ти от там където си просто ми е много интересно

първо ..катастрофата я предизвиква шофьора на колата на министъра ,а не министъра ..нали
              второ това за което говориш е определението на съда ,а не на министъра ...нали
              и търето имаме полицейска държава защото така се тръби по вестници , интернетр сайтове и т.н..... И разумния човек - което очевидно ти не си ..си прави верния прочит на събитията...А пък ти си лай като комунистическо псе , а аз ще те слушам....

аре чао че ме чака компания и започваме обедния купон в една полицейска държава ..сигурно ще ме арестуват после ..но да видим..Пък и това му е интересното в България- винаги има шоу....

Коментар

• Минаването на зелено - престъпление, когато те удари кола на НСО

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...la_na_NSO.html
                mWPCloud.com

Коментар

• за мен тази постъпка е по долна от това което направи първия здравен министър с онези урдени лекарства за свински грип заради което го махнаха

затова написах правете каквото си искате с държавните пари не ми пука ама такава полицеищана и посегателсво срещу хората които не са от ваште е меко казано долна

в развитите демокрации щяхме да имаме 1 министерска оставка при инцидента и още две ако случайно се бяха случили срамни събития от след това
                  mWPCloud.com

Коментар

като живееш далече от България , защо се кахъриш ..ходи си там с гордо вдигната глава ,че си "избягал" от омразната си родина и целувай западни задници...барем ти поникнат златни зъби...

По този начин показваш само едно ,че се вайкаш отдалече , но ако трябва да си съпричастен ще си първия качен на самолета и хвърлил българския си паспорт..Това ни е основния проблем на нас българите ... да викаме с пълно гърло - ами мен не ме ебе... Ами затова си емигрант пич зашото не те ебе....аре стой си в западната хралупка и недей да се правиш на много "загрижен"....
                    ти въобще четеш ли ми постовете?

ПРОСТО НЕ ИСКАМ КАТО СИ ДОИДА И КАРАМ КОЛА ТУК КАТО МЕ НАТРЕСЕ НЯКОИ ОТ НСО ДОАТО АЗ СЪМ НА ЗЕЛЕНО А ТОИ НА ЧЕРВЕНО НАКРАЯ ДА МЕ СЪДЯТ МЕН - ТОВА МЕ ЗАСЯГА И СМЯТАМ ЧЕ Е МНОГО ДОЛНО!!!!!!!!!!!!!!
                    и не извъртаи темата темата за долната постъпка на трима министри и подчинените им органи за да се покриват едни други

колкото до какво правя аз за българия докато съм навън плащам половината сметки на родителите си /бих ги плащал целите ама на тях им неудобно/ купувам лекарства на баба си и дядо си все неща дето ако беше нормална държавата нямаше да се налагат да ги върша ама както виждаш не съм обелил дума за тях... така че не извъртаи темата а тя

темата за долната постъпка на трима министри и подчинените им органи за да се покриват едни други

И ПРОБЛЕМА МИ С ВАС ГЕРЕБРИТЕ Е ПОВТАРЯМ ГО

ПРОСТО НЕ ИСКАМ КАТО СИ ДОИДА И КАРАМ КОЛА ТУК КАТО МЕ НАТРЕСЕ НЯКОИ ОТ НСО ДОАТО АЗ СЪМ НА ЗЕЛЕНО А ТОИ НА ЧЕРВЕНО НАКРАЯ ДА МЕ СЪДЯТ МЕН - ТОВА МЕ ЗАСЯГА И СМЯТАМ ЧЕ Е МНОГО ДОЛНО!!!!!!!!!!!!!!
                    А СЕГА КАЖИ КОИ Е ЗА ОСТАВКА ЗА МЕН СА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ, И ВЪРЕШНИЯ И СЪДЕБНИЯ МИНИСТЪР ЗА СРАМНИТЕ ДЕИСТВИЯ СЛЕД ТОВА
                    Last edited by marketleverage; 16.03.2011, 13:20.
                    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      Е не живеем ли в лайняна държава
                      ..............
                      Въпреки че е преминал на зелено
                      Блъснат от кола на НСО обвинен, че не е избегнал удара
                      16 Март 2011

Удареният от автомобил на НСО Цветомир Богданов ще бъде привлечен като обвиняем заради това, че не е избегнал удара, въпреки, че той е спазил правилата за движение и е преминал на зелено, съобщи бТВ.

През април миналата година колата на военния министър удари лек автомобил, преминавайки на червено. От удара сериозно пострада дете. Преди инцидента Цветомир Богданов се прибира заедно с детето и съпругата си. Автомобилът му се движи по столичния булевард "Тодор Каблешков", тръгва на зелен светофар и след секунди е ударен.

В другата кола е военния министър Аню Ангелов, а автомобилът е на НСО. Минава на червено, защото бърза. Година по-късно, съдът иска Цветомир Богданов също да бъде привлечен като обвиняем.

Доказано е, че към момента на сблъсъка той е карал с 30 километра в час. За шофьорът на НСО се твърди, че е преминавал с 50.

Заради това, че не е избегнал удара на Богданов ще му бъде повдигнато обвинение за съпричинителство на катастрофата.

Прави впечатление, че в хода на разследването се променят някои от показанията. Семейство Богданови са изненадани и от показанията на нов свидетел по делото. "Той твърди, че колата на НСО, движейки се по булевард “България”, спира, оглежда се на кръстовището и ние се удряме. Едва ли не, ние се явяваме камикадзета, които искат да убият военния министър”, обяснява съпругата на Цветомир - Биляна.

Докато чакат да получат призовка Богданови обикалят по лекари, защото детето им е пострадало при сблъсъка и е с влошено здраве.

Делото е върнато от Софийския военен съд за доразследване с оглед правилно прилагане на закона.

ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА гласи, http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134649345 ,чл.91 че пожарни, бързи помощи и т.н. автомобили със специален режим ползват предимството които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал.
                      (2) Специалният режим на движение се ползва само при необходимост.Питам за къде е бързал Аню вечерта в 19,30 часа и не са ли нарушили тия от НСО чл..92 обобщавам само ако не застрашават сигурността на други превозни средства . Тоест предимството не е абсолютно, а е условно - иначе става анархия. Разбирам пожарни и линейки - те спасяват човешки живот и т.н., но юнаците от НСО и негово величество министър Аню ако закъсне няколко секунди няма да настъпи апокалипсис. Семейството да си търси нарушени права в Страстбург и да осъди държавата за пореден път.
                      Мръсната дебела комунистическа свиня Аню Ангелов, не показа грам мъжество да си понесе отговорността. Скапана комунистическа сган наричаща се герб, действаща като гнусните свине.
                      Last edited by коки; 16.03.2011, 13:18.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

И ТОВА МИ Е ПРОБЛЕМА ЗАЩОТО НЕ ЖИВЕЯ В БГ СЪМ ВИ ОСТАВИЛ ДА ПРАВИТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАСЯГАМ АКО ИСКАТЕ КРАДЕТЕ АКО ИСКАТЕ СИ ОРЕЖДАИТЕ ТЪРГОВЕ БОЛИМЕ НИТО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ НИТО ЩЕ ЗАГУБЯ АКО ГО ПРАВИТЕ ИЛИ НЕ ГО ПРАВИТЕ
                        като живееш далече от България , защо се кахъриш ..ходи си там с гордо вдигната глава ,че си "избягал" от омразната си родина и целувай западни задници...барем ти поникнат златни зъби...

По този начин показваш само едно ,че се вайкаш отдалече , но ако трябва да си съпричастен ще си първия качен на самолета и хвърлил българския си паспорт..Това ни е основния проблем на нас българите ... да викаме с пълно гърло - ами мен не ме ебе... Ами затова си емигрант пич зашото не те ебе....аре стой си в западната хралупка и недей да се правиш на много "загрижен"....

Коментар

аз викам да го обесим министъра ...а ко ще кажеш другарю....
                          Или на тебе ще ти е кеф да те натресе колата на президента на САЩ ..ама някакъв си келяв български министър е срам и позор..налЕ....
                          Като вземете да вадите генерални изводи за края на света от един пътен инцидент направо ме изумявате ..Аз викам че герберите са виновни и за земетресението и цунамито в Япония...а ? ...ти кво ще кажеш...налЕ

НАБЛЕГНИ НА ТОВА И ГЛЕДАЙ НОВИНИ
                          ВСИЧКИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА ЗА ТОВА ЧЕ Е МИНАЛ НА ЧЕРВЕНО БЕЗ СВЕТЛИНИ АМА СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ ЧЕ Е ИМАЛО 4 СЕКУДНИ ДА ПРЕДИ УДАРА И Е МОЖЕЛ ДА НАПРАВИ НЕЩО ШОФЬОРА НА УДАРЕНАТА КОЛА ЗА ТРИ (КОЙТО НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАТО ТОЗИ ОТ НСО) ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВИ КАКИ ШОФЬОРИ ИМА СИГУРНО ИМ ТРЯБВАТ 15 ЗА ДА РЕАГИРАТ
                          НЕ ДА ГО ОБЕСИМ НЕ ИЗВЪРТАЙ... В НОРМАЛНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ АКО КОЛАТА НА БЪРЗАЩ МИНИСТЪР МИНЕ НА ЧЕРВЕНО /БЕЗ СИРЕНИ И СВЕТЛИНИ И БЕЗ ДА СЕ СЛУЧИЛО ОСНОВНО БЕДСВИЕ КОЕТО ДА ОПРАВДАЕ БЪРЗАНЕТО / И УДАРИ КОЛА С БОЛНО ДЕТЕ МИНАВАЩА НА ЗЕЛЕНО ..

МИНИСТЪРА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЩЕ ОБЯСНИ ЗАЩО Е БЪРЗАЛ И СЕ Е НАЛОЖИЛО ШОФЬОРА МУ ДА ПРЕДПРИЕМЕ ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ / ТАКА И НЕ СТИГНА НАЛИ КАТО СЕ УДАРИ ТАКА/ ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА /ПРЕМИЕРА МОЖЕ И ДА НЕ МУ Я ПРИЕМЕ/ АМА НЕ Е НОРМАЛНО ТАКА ДАЙ ДА ОБВИНИМ МИНАВАЩИЯ НА ЗЕЛЕНО И ДА ПОКРИЕМ МИНИСТЪРА И ШОФЬОРА МУ И ДА ОБВИНИМ МИНАВАЩИЯ НА ЗЕЛЕНО

А СЕГА КАЖИ КОИ Е ЗА ОСТАВКА ЗА МЕН СА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ, И ВЪРЕШНИЯ И СЪДЕБНИЯ МИНИСТЪР ЗА СРАМНИТЕ ДЕИСТВИЯ СЛЕД ТОВА
                          Last edited by marketleverage; 16.03.2011, 13:10.
                          mWPCloud.com

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...egnal/?ref=rss

Вижте само коментарите под статията, за да усетите народната любов. Въпреки че не гласувах за герб, се радвах когато спечелиха, мислех че ще направят нещо, сега ще се радвам само когато паднат. Не че има алтернатива, но ми писна комунисти да ни управляват!!!!

Коментар

• А и още нещо левъридж...там има едно бутонче за размера на шрифта ...чукни и ги направи седмица ,че недоскивам какво пишеш ...много е дребно....

Коментар

ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮ С УДАРЕНИЯ ПО БТВ ПОНЕ СИ СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ ОТ ПАРТИИНИЯ ОТДЕЛ / НА СЛЕДВАЩИТЕ ПОВТОРЕНИЯ ПАК ЩЕ ГО ВИДИМ /

ДЕТЕТО ОТ ТРИПЪТИ ИНСУЛИН НА ДЕН Е СТАНАЛО С 4 ПЪТИ НА ДЕН ИНУСЛИН

ВСИЧКИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА ЗА ТОВА ЧЕ Е МИНАЛ НА ЧЕРВЕНО БЕЗ СВЕТЛИНИ АМА СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ ЧЕ Е ИМАЛО 4 СЕКУДНИ ДА ПРЕДИ УДАРА И Е МОЖЕЛ ДА НАПРАВИ НЕЩО ШОФЬОРА НА УДАРЕНАТА КОЛА ЗА ТРИ (КОЙТО НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАТО ТОЗИ ОТ НСО) ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВИ КАКИ ШОФЬОРИ ИМА СИГУРНО ИМ ТРЯБВАТ 15 ЗА ДА РЕАГИРАТ

ИНАЧЕ СЕ ПОСТАВЯМ В ПОЗИЦИЯТА НА ЖЕРТВАТА ДА ЗАЩОТО КОЛИТЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ ТРЯБВА ДА МИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО БЪРЗАИКИ САМО ПРИ ОСНОВНО СЪБИТИЕ КАТО ВОИНА ОГРОМНО БЕДСТВИЕ , ТЕРОРИЗЪМ, ГРЪМНАЛ АЕЦ ИНАЧЕ Е ВИЖТЕМЕ МАМО ТАТЕ КАЧИХ СЕ НА КОЛАТА С ЛАМПИЧКИТЕ И МИ ПОРАСНА ОНАЯ РАБОТА...

ДОЛНИ СТЕ ЧЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ОПРАВДАЕТЕ ТОВА - ПОНЕ ЧОВЕКА ДА ГО БЯХТЕ ОСТАВИЛИ НА МИРА АМА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНА ПОЛИЦЕИЩИНА И ПРИКРИВАНЕ

И ТОВА МИ Е ПРОБЛЕМА ЗАЩОТО НЕ ЖИВЕЯ В БГ СЪМ ВИ ОСТАВИЛ ДА ПРАВИТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАСЯГАМ АКО ИСКАТЕ КРАДЕТЕ АКО ИСКАТЕ СИ ОРЕЖДАИТЕ ТЪРГОВЕ БОЛИМЕ НИТО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ НИТО ЩЕ ЗАГУБЯ АКО ГО ПРАВИТЕ ИЛИ НЕ ГО ПРАВИТЕ

аз викам да го обесим министъра ...а ко ще кажеш другарю....
                                Или на тебе ще ти е кеф да те натресе колата на президента на САЩ ..ама някакъв си келяв български министър е срам и позор..налЕ....
                                Като вземете да вадите генерални изводи за края на света от един пътен инцидент направо ме изумявате ..Аз викам че герберите са виновни и за земетресението и цунамито в Япония...а ? ...ти кво ще кажеш...налЕ

Коментар

Working...
                                X