IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спортът в Габрово загуби един прекрасен ръководител.

Главният треньор и мениджър на клуба по спортна акробатика и батут „Акроарт”, и селекционер на младежкия национален отбор по скокове на батут Лилян Александров. , е бил убит снощи с няколко изстрела до кооперацията в която живеее на ул. "Емануил Манолов".
    22 март 2011 | 08:03 | Агенция "Фокус"
    Според Денислав Донков директор на ОД МВР – Габрово,убийството на треньора е един от най-сериозните инциденти, станали от началото на 2011 г. „За съжаление през 2010 г. и сега много зачестиха убийствата в такъв спокоен град, какъвто винаги е бил нашият. Това е притеснително. Не знам какво се отразява на хората – кризата ли, не знам, но е много неприятно. Работим – има по какво”, каза той
    http://www.focus-news.net/?id=n1505350
    .
    Съболезнования на близките!
    Last edited by коки; 22.03.2011, 08:18.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Както винаги смешникът самоназначил се за премиер успя да смае западните си "приятели". Само за осем часа вчера пожарникарят успя да смени позицията си към операцията в Либия от "разпни го" към "осанна"!
      Първоначално изпратено от Медиапул
      Борисов ревизира позицията си за Либия
      От "авантюрата, мотивирана от петродолари" до "легитимна и правилна операция"

Никола Лалов
      21 Март 2011

Позицията на премиера Бойко Борисов за военната операция на западната коалиция в Либия претърпя "генерална промяна" в рамките на един ден. В понеделник сутринта Борисов се обяви против операцията, като я обяви за "авантюра, мотивирана от петродолари". След като тази му оценка, надхвърляща по острота дори позицията на руския премиер Путин, влезе в световните новини, в понеделник вечерта правителствената пресслужба разпространи официално изявление на българския министър-председател, според което операцията е "легитимна, нужна и правилна".

Сутринта премиерът критикува Франция, Великобритания, САЩ и другите страни, участващи в операцията "Зората на Одисей", че са избързали. В ревизираната позиция вече се съобщава, че Муамар Кадафи трябва да сдаде властта незабавно, тъй като поведението му е "нехуманно и незаконно".

"Авантюра без ясни цели"

"Не, ние не участваме (във военната операция -бел.ред.) по простата причина, че няма формулирани цели и начини, по които това да се случи. В подобна авантюра аз не бих пуснал нашите летци. Когато има толкова много въпросителни, които преди малко коментирахме с вас, може и да е силна думата, но тя изцяло отговаря на това, което се случва в момента", заяви Бойко Борисов в понеделник сутринта пред ТВ7, обяснявайки защо България няма да участва в международната операция срещу режима на Кадафи.

Той не спомена, че българските самолети МиГ-21 и МиГ-29 не са съвместими със стандартите на НАТО, което, според военния министър Аню Ангелов, е причината страната ни да не се включи в действията на международната коалиция.
      http://www.mediapool.bg/show/?storyid=177384&srcpos=1

Лъжецът Бойко, който преди седмица каза че "имаме най-добрата авиация", пропусна да каже, че тази авиация на практика не може да участва в бойни действия.
      Всъщност пожарникарчето може да е имал пред вид, че авиацията ни е добра за музея. Ама ако е така, това би звучало по-достоверно от устата на Божидар Димитров.
      Само че смешникът се изказва винаги и по всички въпроси. И е винаги прав. Дори когато сутринта е казал едно, по обяд друго, а вечерта трето.
      Какво беше казал един наш известен поет за Партията?
      "Ти си права, когато съгрешиш дори!"
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе викаш и тия двамата убавци да ги уважаваме, щот някой тъпак е гласувал за тех :

http://vbox7.com/play:e903b4a2&ef=1

И не , "тъпите" и "простите" не са нито прякори, нито пък шеговити. А са си самата истина.

Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
        Рапона шеговит прякор ли е за български министъп-председател? А тъпия пожарникар, полуграмотен пожарникар и мутра, дон Цеци и Тиквата са идиоти, простаците Бойко и Цецо, лъжецът, който е избран за премиер, нахалния майор-пожарникар - всичко това според теб шеговита закачка ли е? Можеш ли да отговориш?
        Според мен щом мнозинството българи са избрали някого на ръководен пост в държавата, трябва да се уважава волята на мнозинството. Може да скърцаш със зъби, да се пръскаш от яд, да водиш борба да го свалиш, но не е етично да го наричаш с обидни изрази и прозвища. Иначе ставаш същия като прякорите.
        Ако беше жив бай Ганьо, би се засрамил от вашия речник. Задминахте го, задминахте!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Премиер - Алексей Петров.
          Разбира от икономика поне десет пъти повече от Бойко. И не е бил шеф на нелегална цигарена фабрика, като Бойко.
          Министър на вътрешните работи - Яни Янев.
          Ха познайте кой ще бъде прибран зад решетките. На първия час Цецко, а на втория Боко.
          a президент г-н Гигов - виден форумен трол.... можем и Жорж Ганчев- министър на културата, д-р Черкезов - на иновациите , земеделието и ГМО храните, Ахмед Доган - на европейската интеграция, Царя мадридски - на горите и едрата собственост, Азис - на образованието..... готено ще стане .... освен това на целия ти любим отбор от позитано 20 ще им раздадеш всички държавни постове като на Курбелия нинова - затворите че да си отебе момичето от загорели жребци.....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            ...Да слагаш шеговити прякори /прозвища/ на лесно опознаваемите личности от елита, бил той политически или не,не знаех ,че за тебе е обида?...
            Рапона шеговит прякор ли е за български министъп-председател? А тъпия пожарникар, полуграмотен пожарникар и мутра, дон Цеци и Тиквата са идиоти, простаците Бойко и Цецо, лъжецът, който е избран за премиер, нахалния майор-пожарникар - всичко това според теб шеговита закачка ли е? Можеш ли да отговориш?
            Според мен щом мнозинството българи са избрали някого на ръководен пост в държавата, трябва да се уважава волята на мнозинството. Може да скърцаш със зъби, да се пръскаш от яд, да водиш борба да го свалиш, но не е етично да го наричаш с обидни изрази и прозвища. Иначе ставаш същия като прякорите.
            Ако беше жив бай Ганьо, би се засрамил от вашия речник. Задминахте го, задминахте!

Коментар

• Коки, ти все критикуваш Толкова ли ти е черно всичко пред очите!? Вярно че Русе вече не е оня красив и приветлив град, ама поне ние, неговите граждани трябва да сме пример за европейски и изтънчен манталитет, и да не обиждаме всички политици и управници, които така и така сами сме си избрали... въпреки че днес като минах по Центъра и на мен ми се сви сърцето и ми стана тъжно Но, животът продължава такъв какъвто си е, поне още година и половина...

П.С. Ще ходиш ли на някой от концертите в Мартенските музикални дни?
              Last edited by kev; 21.03.2011, 21:04.

Коментар

http://www.bivol.bg/home/item/748-fabrikata.html

Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”.
                За Емил Райков - вярно, бивш контрабандист, за Г. Пенев ще го питам лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                  Ех, Коки, Коки! Разбирам, че си платена и трябва да пишеш винаги против правителството. Ама все пак прекаляваш! Две неща!
                  Първо - ако тези социолози са платени от правитерството, то другите значи да платени от БСП, президента, Тракториста, СДС, ДСБ. Тогава защо упрекваш едните, а не другите? Можеш ли да отговориш?
                  Няма,, ако ''.НЦИОМ са си под крилото на
                  изпълнителната власт !
                  Второ - ясно е, че ти плащат, за да говориш срещу ББ. Но защо го наричаш по този начин - Бойко Рапона?
                  Пак ти казвам никой не ми плаща .Критикувам ги 1.защото са на власт.2 защото когато управлява дадена партия и същата стъпва на криво от тук следва ние дадъкоплатците които ги издържаме да им търсим сметка чрез словото си 3когата триглавата ламя бе на власт и нея съм я критикувала .
                  Що се касае до това ,че наричам Бойко Рапона ,този прякор го прочетох от грамата на Пардю която бях постнала няколко пъти тука.Явно бившият америш посланник е по запознати и към него трябва да се обърнеш и да го питаш за прякорът на Бойко на база на какво е измислен.
                  Аз не харесвам нито Първанов, нито Станишев, нито Тракториста. Но никога не съм си позволявал да ги обиждам с някакви прозвища. Можеш ли да обясниш защо наричаш така политиците, които не харесват на работодателя ти? Да не би да ти плаща допълнително за всяка обида?
                  Да слагаш шеговити прякори /прозвища/ на лесно опознаваемите личности от елита, бил той политически или не,не знаех ,че за тебе е обида?
                  Ако искаш пак да си пишем (и да изкараш още някой лев) отговори на двата ми въпроса!
                  Май няма да ми отговориш.

ПП И аз не съм нито Софи, нито Дили. Имам си нормален ник.Бъди любезна!
                  Доволен ли сиСофиянец80 от отговорът ми макар ,че от никой и стотинка не очаквам
                  Last edited by коки; 21.03.2011, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                    Гигов, кат` си толкоз отворен, кажи сега
                    кой му беше съдружник в тая цигарена далавера,
                    и къде беше фабриката?
                    Добре е обаче да се припомни една друга операция за разбиване на цех за нелегално производство на цигари, която би могла също да бъде кръстена "Фабриката". Тя се е състояла през март 1995 г. в Крайморие, както четем в пресата от това далечно време.

Фирмата организирала производството е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев.

След разкриването на нелегалната манифактура основателят и основен акционер Емил Райков забягва в чужбина. Няма данни да са разпитвани и привлечени под отговорност Бойко Борисов и Пашата.
                    http://www.bivol.bg/home/item/748-fabrikata.html

Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      При положение ,че НЦИОМ са на хранилка към изпълнителната власт , дали същата ще ни предостави някога обективно социологическо изследвания??Това няма как да стане софиянец .След като Бойко Рапона и подопечните му са я докарали дотам, че да манипулират общественото мнение чрез поръчкови социологически изследвания на зависими социолози, значи много са я закъсали
                      Ех, Коки, Коки! Разбирам, че си платена и трябва да пишеш винаги против правителството. Ама все пак прекаляваш! Две неща!
                      Първо - ако тези социолози са платени от правитерството, то другите значи да платени от БСП, президента, Тракториста, СДС, ДСБ. Тогава защо упрекваш едните, а не другите? Можеш ли да отговориш?
                      Второ - ясно е, че ти плащат, за да говориш срещу ББ. Но защо го наричаш по този начин - Бойко Рапона? Аз не харесвам нито Първанов, нито Станишев, нито Тракториста. Но никога не съм си позволявал да ги обиждам с някакви прозвища. Можеш ли да обясниш защо наричаш така политиците, които не харесват на работодателя ти? Да не би да ти плаща допълнително за всяка обида?
                      Ако искаш пак да си пишем (и да изкараш още някой лев) отговори на двата ми въпроса!
                      Май няма да ми отговориш.

ПП И аз не съм нито Софи, нито Дили. Имам си нормален ник.Бъди любезна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                        Ето ви най-одобряваният политик и най-одобряваната партия.

Борисов би могъл да бъде добър президент според 44% от българите

За 44.7 на сто от българите Бойко Борисов може да бъде добър президент. Това показват данни от национално представително проучване, направено сред 1000 души от 4 до 11 март. Според 32.7 на сто Цветан Цветанов може да бъде добър президент. Такова мнение за Меглена Кунева имат 31.7 на сто, а за Сергей Станишев - 19.3 на сто. Волен Сидеров би бил добър държавен глава според 14.4 на сто, Ивайло Калфин - според 11 процента, а Надежда Нейнски - 10 на сто.

Мнението, че Бойко Борисов може да бъде добър президент споделят най-често хората до 40 години - млади, образовани, със стандарт над средния. Качества на добър президент в Цветан Цветанов виждат основно млади и заможни българи. Меглена Кунева може да е добър държавен глава предимно за хора между 30 и 40 и над 50 г., жените, половината от избирателите на левицата. Станишев привлича не само тясно партийно ядро, но и периферията на левицата. Волен Сидеров събира симпатии от младите, жителите на големи градове и столицата, от привържениците на "Атака" и ГЕРБ. 97 на сто от симпатизантите на "Атака" биха го подкрепили за държавен глава. Ивайло Калфин може да разчита основно на леви избиратели, типичен електорат на БСП, без периферията. Надежда Нейнски има симпатии и на хора извън избирателите на Синята коалиция, както и на част от елитните обществени прослойки.

Според данните 15 процента искат независим кандидат да бъде избран за президент на България, като това са основно висшисти, жители на големи градове и хора без изявени политически симпатии.

Според НЦИОМ 31 процента от българите биха гласували за нова партия, ако такава бъде създадена. 58 на сто твърдят, че в момента няма партия, която да управлява страната по-добре от ГЕРБ. Според 10 процента БСП е алтернатива за управляващите. Най-нисък дял сред хората, които биха дали вота си за нова, несъществуваща в момента политическа сила, са избирателите на ГЕРБ, на Синята коалиция и на "Атака".

На открит въпрос за най-големите успехи на управляващите в момента 33 процента посочват борбата с престъпността и корупцията, 20 на сто - строителството на магистрали и пътища, 7 процента - подобряването на усвояването на еврофондовете. Според 6 процента има промяна в политическия стил, прозрачност в работата и желание за реформа. Затягането на фискалната дисциплина е впечатлило 5 процента, а въвеждането на стандарти за храните - 2 процента. 29 на сто смятат, че кабинетът няма никакви успехи, като така мислят основно привържениците на БСП и ДПС.

Като основен неуспех на кабинета, посочван от всеки пети, е спадът в жизнения стандарт. За 17 процента безработицата е основен проблем, а за 14 на сто - здравеопазването. Според 12 процента има слаб контрол върху цени и стоки и не се предприемат мерки за овладяване на ръста на цените. Други 12 процента казват, че има още какво да се желае в сферата на престъпността и корупцията. Сред неуспехите се посочва пенсионната реформа, липсата на мерки за стимулиране на дребния и средния бизнес, както и слаба социална политика на кабинета.

Бойко Борисов е най-одобряваният политик през март с 56.3 на сто рейтинг, показва национално представително проучване на НЦИОМ, направено между 4 и 11 март сред 1000 души. На второ място е Росен Плевнелиев с много близък до премиера рейтинг - 55.9 на сто, на трето - земеделският министър Мирослав Найденов - 51.5 процента, на четвърто - столичният кмет Йорданка Фандъкова с 51.3 на сто, а на пето - външният министър Николай Младенов - 47.2 процента. Следват Цветан Цветанов - с 43.9 процента и Георги Първанов - 40.9 на сто.

Най-чувствително нараства одобрението на Николай Младенов - с 6 процента. Най-силно критикуваните министри са Симеон Дянков и Тотю Младенов, а най-бързо расте неободрението към здравния министър Стефан Константинов.

Хората, които очакват правителството на ГЕРБ да изкара пълния си мандат, е 71 процента, сочи изследването на НЦИОМ.

През март полицията е най-одобряваната държавна институция, а съдът - най-малко одобряваната, въпреки че неодобрението за работата на магистратите спада с 2 процента за последните три месеца. През март парламентът губи два процента одобрение в сравнение с декември и 13 на сто в сравнение с март миналата година. Този спад се дължи и на оценките за начина, по който се водят политическите дебати, както и на поведението на отделни депутати, коментира директорът на НЦИОМ Лидия Йорданова.

Кабинетът също губи 4 на сто и одобрението му става 33 на сто. От НЦИОМ обаче отчитат, че одобрението на българите към сегашните парламент и правителство е по-високо в сравнение с подкрепата, които са имали предишните два парламента и кабинета година и осем месеца след началото на техните мандати. Одобрението за парламента при мнозинството на НДСВ и ДПС е било 13.8 на сто, при тройната коалиция - 15 процента, а сега - 19.4 на сто. Кабинетът на НДСВ и ДПС през март 2003 г. е бил одобряван от 20.6 на сто, правителството на тройната коалиция през март 2007 г. - от 23.9 на сто, а сегашният кабинет - от 33.4 на сто.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=686824

Подчертаното е за опозиционните кресльовци във форума. Да четат и да се ядосват.
                        При положение ,че НЦИОМ са на хранилка към изпълнителната власт , дали същата ще ни предостави някога обективно социологическо изследвания??Това няма как да стане софиянец .След като Бойко Рапона и подопечните му са я докарали дотам, че да манипулират общественото мнение чрез поръчкови социологически изследвания на зависими социолози, значи много са я закъсали

Коментар

• Ето ви най-одобряваният политик и най-одобряваната партия.

Борисов би могъл да бъде добър президент според 44% от българите

За 44.7 на сто от българите Бойко Борисов може да бъде добър президент. Това показват данни от национално представително проучване, направено сред 1000 души от 4 до 11 март. Според 32.7 на сто Цветан Цветанов може да бъде добър президент. Такова мнение за Меглена Кунева имат 31.7 на сто, а за Сергей Станишев - 19.3 на сто. Волен Сидеров би бил добър държавен глава според 14.4 на сто, Ивайло Калфин - според 11 процента, а Надежда Нейнски - 10 на сто.

Мнението, че Бойко Борисов може да бъде добър президент споделят най-често хората до 40 години - млади, образовани, със стандарт над средния. Качества на добър президент в Цветан Цветанов виждат основно млади и заможни българи. Меглена Кунева може да е добър държавен глава предимно за хора между 30 и 40 и над 50 г., жените, половината от избирателите на левицата. Станишев привлича не само тясно партийно ядро, но и периферията на левицата. Волен Сидеров събира симпатии от младите, жителите на големи градове и столицата, от привържениците на "Атака" и ГЕРБ. 97 на сто от симпатизантите на "Атака" биха го подкрепили за държавен глава. Ивайло Калфин може да разчита основно на леви избиратели, типичен електорат на БСП, без периферията. Надежда Нейнски има симпатии и на хора извън избирателите на Синята коалиция, както и на част от елитните обществени прослойки.

Според данните 15 процента искат независим кандидат да бъде избран за президент на България, като това са основно висшисти, жители на големи градове и хора без изявени политически симпатии.

Според НЦИОМ 31 процента от българите биха гласували за нова партия, ако такава бъде създадена. 58 на сто твърдят, че в момента няма партия, която да управлява страната по-добре от ГЕРБ. Според 10 процента БСП е алтернатива за управляващите. Най-нисък дял сред хората, които биха дали вота си за нова, несъществуваща в момента политическа сила, са избирателите на ГЕРБ, на Синята коалиция и на "Атака".

На открит въпрос за най-големите успехи на управляващите в момента 33 процента посочват борбата с престъпността и корупцията, 20 на сто - строителството на магистрали и пътища, 7 процента - подобряването на усвояването на еврофондовете. Според 6 процента има промяна в политическия стил, прозрачност в работата и желание за реформа. Затягането на фискалната дисциплина е впечатлило 5 процента, а въвеждането на стандарти за храните - 2 процента. 29 на сто смятат, че кабинетът няма никакви успехи, като така мислят основно привържениците на БСП и ДПС.

Като основен неуспех на кабинета, посочван от всеки пети, е спадът в жизнения стандарт. За 17 процента безработицата е основен проблем, а за 14 на сто - здравеопазването. Според 12 процента има слаб контрол върху цени и стоки и не се предприемат мерки за овладяване на ръста на цените. Други 12 процента казват, че има още какво да се желае в сферата на престъпността и корупцията. Сред неуспехите се посочва пенсионната реформа, липсата на мерки за стимулиране на дребния и средния бизнес, както и слаба социална политика на кабинета.

Бойко Борисов е най-одобряваният политик през март с 56.3 на сто рейтинг, показва национално представително проучване на НЦИОМ, направено между 4 и 11 март сред 1000 души. На второ място е Росен Плевнелиев с много близък до премиера рейтинг - 55.9 на сто, на трето - земеделският министър Мирослав Найденов - 51.5 процента, на четвърто - столичният кмет Йорданка Фандъкова с 51.3 на сто, а на пето - външният министър Николай Младенов - 47.2 процента. Следват Цветан Цветанов - с 43.9 процента и Георги Първанов - 40.9 на сто.

Най-чувствително нараства одобрението на Николай Младенов - с 6 процента. Най-силно критикуваните министри са Симеон Дянков и Тотю Младенов, а най-бързо расте неободрението към здравния министър Стефан Константинов.

Хората, които очакват правителството на ГЕРБ да изкара пълния си мандат, е 71 процента, сочи изследването на НЦИОМ.

През март полицията е най-одобряваната държавна институция, а съдът - най-малко одобряваната, въпреки че неодобрението за работата на магистратите спада с 2 процента за последните три месеца. През март парламентът губи два процента одобрение в сравнение с декември и 13 на сто в сравнение с март миналата година. Този спад се дължи и на оценките за начина, по който се водят политическите дебати, както и на поведението на отделни депутати, коментира директорът на НЦИОМ Лидия Йорданова.

Кабинетът също губи 4 на сто и одобрението му става 33 на сто. От НЦИОМ обаче отчитат, че одобрението на българите към сегашните парламент и правителство е по-високо в сравнение с подкрепата, които са имали предишните два парламента и кабинета година и осем месеца след началото на техните мандати. Одобрението за парламента при мнозинството на НДСВ и ДПС е било 13.8 на сто, при тройната коалиция - 15 процента, а сега - 19.4 на сто. Кабинетът на НДСВ и ДПС през март 2003 г. е бил одобряван от 20.6 на сто, правителството на тройната коалиция през март 2007 г. - от 23.9 на сто, а сегашният кабинет - от 33.4 на сто.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=686824

Подчертаното е за опозиционните кресльовци във форума. Да четат и да се ядосват.

Коментар

Магистралите – мегалъжата на ГЕРБ
                            Eто ви магистралите на герберите към март 21, 2011

И аз като чух Божествените Му откровения снощи, тази сутрин наточих мотиката и до обяд сАдих компири.
                            И съм поръчал на снабдителя да купи мотики за всички служители. И от утре всички по два часа ще сАдят компири. Хем като физзарядка, хем като антикризисна мярка.
                            А сега отивам да купувам пустеещи земи
                            от изказването на Бойко:
                            http://www.youtube.com/watch?v=qtuu1tR7KCk
                            "Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете?"
                            Бойко като е толкова компетентен да ходи да сади картофи! Така държавата най-после ще има полза от него.Толкова за Бойко и картофите

.Мен ме вълнува защо герберисчетата не коментираха това което бях постнах по назад за гуруто им: "BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria, who is not mentioned by US Ambassador, James Pardew in this cable, was a low-level associate of SIC. According to a report by the Capital weekly from November 1995, during an anniversary party organized by SIC, he was in charge of the group’s public relations (protection from journalists)..."това са части от стенограмата публикувани в "Уикилийкс" https://www.balkanleaks.eu/bgoc.html и защо много медии са пропуснали да ги преведат като визираха грамата на Пардю ,а пък Рапона нали не е много добре с английския ,та не е разбрал човека ,че хората на Запад трева не пасат и знаят кой кой е в България...
                            Last edited by коки; 21.03.2011, 17:26.

Коментар

Премиер - Алексей Петров.
                              Разбира от икономика поне десет пъти повече от Бойко. И не е бил шеф на нелегална цигарена фабрика, като Бойко.
                              Ха познайте кой ще бъде прибран зад решетките. На първия час Цецко, а на втория Боко.
                              Гигов, кат` си толкоз отворен, кажи сега
                              кой му беше съдружник в тая цигарена далавера,
                              и къде беше фабриката?

Коментар

• Премиер - Алексей Петров.

Коментар

Working...
                                X