....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от RadoslavaА патриотизмът, както го разбирам, е да показваш колко е хубава страната ти, да показваш напредъка и развитието.
Само така ще ускорим прехода и реформите у нас и ще заживеем още по-добре.
Иначе на приказки сме много добри, ама то трябват действия.
И една графика на страни от "нашата черга":
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RadoslavaПървоначално изпратено от val/sheЛиберални причини,в смисъл органите съблюдаващи законността ,са доста либерални към престъпления извършени от страна на членове на въпросното ООД?
п.с.Като почнете като папагали да повтаряте едни и същи реплики, научени от семинарчетата ви..."заедност","либерален алианс","политически субект"...
А патриотизмът, както го разбирам, е да показваш колко е хубава страната ти, да показваш напредъка и развитието.
Липса на патриотизъм е да вкарваш във властта некомпетентни и крадливи хора като е.етем.н.кабил.дж.чакъров.
След управлението на тези,пътищата ни са по-лоши от тези на Югославия след бомбандировките.В земеделието има спад от над 30%.Неусвоените еврофондове ,за да могат определени фирми от ОБРЪЧИТЕ да получат средствата.И т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RadoslavaАз не разбирам много либерализма като политика, но за патриотизма съм изцяло за. Все пак всички живеем в нашата си страна, татковина както се казва, а в същото време голяма част от хората не са патриоти и постоянно само очернят страната ни, било пред ЕС, или пред другите страни.
А патриотизмът, както го разбирам, е да показваш колко е хубава страната ти, да показваш напредъка и развитието.
и ние какво, да си траем, за да не си помислят в Европата нещо лошо ... че те много добре си знаят каква стока сме ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheЛиберални причини,в смисъл органите съблюдаващи законността ,са доста либерални към престъпления извършени от страна на членове на въпросното ООД?
п.с.Като почнете като папагали да повтаряте едни и същи реплики, научени от семинарчетата ви..."заедност","либерален алианс","политически субект"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SetverИначе по темата, аз съм за ДПС, по либерални причини. Като гледам тук са се опитвали да ви обясняват какво е либерализъм, така че аз ще пропусна.
Да бъдем патриоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SetverНе разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
Това което ни липсва най-много е патриотизъм. Нека да престанем да гледаме най-после в чинията на съседа, а да погледнем себе си. Да обичаме родината си и всичко българско и родно.
А.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SetverПървоначално изпратено от bate_naskoБългарин, патриот, привърженик на ДПС... интересна комбинация :-) Не бих се сетил за подобна :-)
Е точно това се опитах да обясня, лошото е че все още се намират хора които все едно са проспали промените и развитието от последните 10-15г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate_naskoБългарин, патриот, привърженик на ДПС... интересна комбинация :-) Не бих се сетил за подобна :-)
Е точно това се опитах да обясня, лошото е че все още се намират хора които все едно са проспали промените и развитието от последните 10-15г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SetverНе разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
Това което ни липсва най-много е патриотизъм. Нека да престанем да гледаме най-после в чинията на съседа, а да погледнем себе си. Да обичаме родината си и всичко българско и родно.
А относно заплатите, ами ако имаш образование и ти се работи, няма начин да се хванеш за заплата по-малка от 1000-1500лв., защото вече има избор и много добри работни места, а не както беше преди 2-3г.
Иначе по темата, аз съм за ДПС, по либерални причини. Като гледам тук са се опитвали да ви обясняват какво е либерализъм, така че аз ще пропусна.
Да бъдем патриоти.
Коментар
-
Не разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
А относно заплатите, ами ако имаш образование и ти се работи, няма начин да се хванеш за заплата по-малка от 1000-1500лв., защото вече има избор и много добри работни места, а не както беше преди 2-3г.
Иначе по темата, аз съм за ДПС, по либерални причини. Като гледам тук са се опитвали да ви обясняват какво е либерализъм, така че аз ще пропусна.
Да бъдем патриоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMКъм Каро,Радослава и подобни-БЪЛГАРИЯ е най-бедната страна в ЕС.Румъния за 7-8 години ни изпревари с една обиколка,а беше по-зле от нас.На сърбите им сринаха икономиката 1998г-вижте ги сега-средна заплата над 550 Е.Ако комунистите спечелят и следващите избори и Албания ще ни изпревари,а тук у нас ще казват,че живеят по-добре от преди 4-5г.Европейците ще идват у нас ,като в резерват-да гледат и цъкат с език-докъде може да бъде докарана една държава с управници комунисти.
http://www.economist.com/specialrepo...ry_id=11440758
Коментар
Коментар