IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
      А патриотизмът, както го разбирам, е да показваш колко е хубава страната ти, да показваш напредъка и развитието.
      Само така ще ускорим прехода и реформите у нас и ще заживеем още по-добре.
      Мдааааааааа, докато тук "казваме" и "показваме" , други нещо правят, реформи например ....

Иначе на приказки сме много добри, ама то трябват действия.

И една графика на страни от "нашата черга":

Don't work hard, work smart!

Коментар

Първоначално изпратено от val/she
        Либерални причини,в смисъл органите съблюдаващи законността ,са доста либерални към престъпления извършени от страна на членове на въпросното ООД?
        п.с.Като почнете като папагали да повтаряте едни и същи реплики, научени от семинарчетата ви..."заедност","либерален алианс","политически субект"...
        Аз не разбирам много либерализма като политика, но за патриотизма съм изцяло за. Все пак всички живеем в нашата си страна, татковина както се казва, а в същото време голяма част от хората не са патриоти и постоянно само очернят страната ни, било пред ЕС, или пред другите страни.
        А патриотизмът, както го разбирам, е да показваш колко е хубава страната ти, да показваш напредъка и развитието.
        Радослава,да не би да имате комсомолско поръчение да убеждавате аудиторията в СПОЛУКАТА на България?
        Липса на патриотизъм е да вкарваш във властта некомпетентни и крадливи хора като е.етем.н.кабил.дж.чакъров.
        След управлението на тези,пътищата ни са по-лоши от тези на Югославия след бомбандировките.В земеделието има спад от над 30%.Неусвоените еврофондове ,за да могат определени фирми от ОБРЪЧИТЕ да получат средствата.И т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от vomitus
          форумът да не би да гъмжи с ченгета и ахмедовци?!
          А не, само с червени бабички които играят на борсата.
          Само да кажа че това беше шега, за тези които наистина мислят че за БСП гласуват само т. нар. "червени бабички".

Коментар

• Първоначално изпратено от Salomon Brothers
            33% за БСП, 23% за ДПС ?!?!?!

КВООООООООООО ?????????????????
            и аз съм шокиран!!

форумът да не би да гъмжи с ченгета и ахмедовци?!
            Не е препоръка!

Коментар

Аз не разбирам много либерализма като политика, но за патриотизма съм изцяло за. Все пак всички живеем в нашата си страна, татковина както се казва, а в същото време голяма част от хората не са патриоти и постоянно само очернят страната ни, било пред ЕС, или пред другите страни.
              Аре стига бе --- България я очернят Румен Петков, Румен Овч, Делян Пеевски, Емел Етем, Биндерчо Старши и знайни и незнайни корумпирани отрепки ...

и ние какво, да си траем, за да не си помислят в Европата нещо лошо ... че те много добре си знаят каква стока сме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                Либерални причини,в смисъл органите съблюдаващи законността ,са доста либерални към престъпления извършени от страна на членове на въпросното ООД?
                п.с.Като почнете като папагали да повтаряте едни и същи реплики, научени от семинарчетата ви..."заедност","либерален алианс","политически субект"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver
                  Иначе по темата, аз съм за ДПС, по либерални причини. Като гледам тук са се опитвали да ви обясняват какво е либерализъм, така че аз ще пропусна.
                  Да бъдем патриоти.

Коментар

Не разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
                    Това което ни липсва най-много е патриотизъм. Нека да престанем да гледаме най-после в чинията на съседа, а да погледнем себе си. Да обичаме родината си и всичко българско и родно.
                    А.
                    Eдно време управниците ни казваха,колко по-добре живеем спрямо 1939г,спрямо 681г.Затова ни трябва външен критерий за сравнение,иначе партийната пропаганда ще продължава да промива мозъци.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Първоначално изпратено от bate_nasko
                      Българин, патриот, привърженик на ДПС... интересна комбинация :-) Не бих се сетил за подобна :-)
                      Кое ти е странно? Или просто живееш все още с предразсъдъци от началото на 90-те години?
                      Е точно това се опитах да обясня, лошото е че все още се намират хора които все едно са проспали промените и развитието от последните 10-15г.
                      Позволих си да се пошегувам. :-) Свободна държава сме, хора всякакви...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
                        Българин, патриот, привърженик на ДПС... интересна комбинация :-) Не бих се сетил за подобна :-)
                        Кое ти е странно? Или просто живееш все още с предразсъдъци от началото на 90-те години?
                        Е точно това се опитах да обясня, лошото е че все още се намират хора които все едно са проспали промените и развитието от последните 10-15г.

Коментар

Не разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
                          Това което ни липсва най-много е патриотизъм. Нека да престанем да гледаме най-после в чинията на съседа, а да погледнем себе си. Да обичаме родината си и всичко българско и родно.
                          А относно заплатите, ами ако имаш образование и ти се работи, няма начин да се хванеш за заплата по-малка от 1000-1500лв., защото вече има избор и много добри работни места, а не както беше преди 2-3г.
                          Иначе по темата, аз съм за ДПС, по либерални причини. Като гледам тук са се опитвали да ви обясняват какво е либерализъм, така че аз ще пропусна.
                          Да бъдем патриоти.

Коментар

• 33% за БСП, 23% за ДПС ?!?!?!

КВООООООООООО ?????????????????

Коментар

• Не разбирам защо все се опитваме да покажем колко зле сме били? Румънците били незнам си къде, сърбите и те, а никой не гледа в собствената си къща?
                              А относно заплатите, ами ако имаш образование и ти се работи, няма начин да се хванеш за заплата по-малка от 1000-1500лв., защото вече има избор и много добри работни места, а не както беше преди 2-3г.
                              Да бъдем патриоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                Към Каро,Радослава и подобни-БЪЛГАРИЯ е най-бедната страна в ЕС.Румъния за 7-8 години ни изпревари с една обиколка,а беше по-зле от нас.На сърбите им сринаха икономиката 1998г-вижте ги сега-средна заплата над 550 Е.Ако комунистите спечелят и следващите избори и Албания ще ни изпревари,а тук у нас ще казват,че живеят по-добре от преди 4-5г.Европейците ще идват у нас ,като в резерват-да гледат и цъкат с език-докъде може да бъде докарана една държава с управници комунисти.
                                +1 Много мразя да се изказвам против родината си, но има доста истина в гореспоменатото. Ето и статия от широко уважавано издание. Факт е, че в очите на европейските ни "събратя" (а и не само на тях) името на страната ни все повече се превръща в нарицателно за по-нисък стандарт на живот, корупция, безправие и др.:

http://www.economist.com/specialrepo...ry_id=11440758

Коментар

Working...
                                X