IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Боримечката
    значи си дърт за нея, Магура ...

остави мъртвите на мира също така, и това, че не си бил на Бузлуджа не значи, че ни ти се иска и че не си червена бабишкера, защото въздишаш по Жан и Серго, така както си въздишал и по Тате едно време ... баш си си червена бабичка ...

Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Червена бабишкера е баба ти а аз на Бузлуджа не съм бил, което не означава, че няма да отида някой път от чиста проба любопитство. Иначе мацката е фурия и като едното нищо ще вземе да метне Станишев на коня си Гепард. При това си пада по мъже около 40те.
    Нито съм бабишкера, нито пък старец. А по времето на Тошо България беше добре уредена и просперираща държава с която се съобразяваха всички. Всичко това бе разрушено от асистента по политическа икономия на социализма и неосъществен член на БКП - Иван Костов.
    А 22 годишните мацки са си тъкмо като за мен.

ПП. Забравих да напиша, че по Живково време милицията биеше много здраво.

Коментар

• значи си дърт за нея, Магура ...

остави мъртвите на мира също така, и това, че не си бил на Бузлуджа не значи, че ни ти се иска и че не си червена бабишкера, защото въздишаш по Жан и Серго, така както си въздишал и по Тате едно време ... баш си си червена бабичка ...

Червена бабишкера е баба ти а аз на Бузлуджа не съм бил, което не означава, че няма да отида някой път от чиста проба любопитство. Иначе мацката е фурия и като едното нищо ще вземе да метне Станишев на коня си Гепард. При това си пада по мъже около 40те.

Коментар

а Мони явно я е засекъл на Бузлуджа, червената бабишкера магураджийска ... да не повярваш какво червено мекере се оказа

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          Остап се кълне, че Иринчето е супер
          вярвам му
          ама все си мисля, че са подели кампания за имиджа на СерГей и й плащат
          Не и плащат. Баща и е доста заможенм а и самата мацка си докарва доста кинти като треньорка и състезателка по конен спорт. Само конят и струва толкова, колкото болшинството от пишещите тук никога не са имали и никога няма да имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova
            Въпреки пречките, които му правят Сергей се справя повече от добре. По всяка вероятност Станишев ще изкара още един мандат.
            Да, с безогледната кражба на пари от европейските фондове и държавния бюджет се справя отлично!
            И с толкова пари като нищо може да си напазарува още едни избори.
            Банкерът на Маджо също ще достави някой лев ...
            Стойков и Николов няма да са по-назад ...
            Братя Галеви ще осигурят Думница ...
            Циганите (начело с Василка) са готови /макар вече не за кебачета, а за пари/ да осигурят на СерГей още един мандат.
            Пък ако не достигат няколко гласа за мнозинство - Доган (агент Сава) винаги може да даде едно рамо.
            Или Каракачанов (агент Иван), или Личев, или "бизнесмена" Ковачки - готови да си предложат задника срещу министерски пост или осигурена далавера от държавни поръчки винаги ще се намерят.
            На мен ми се струва,че единственото нещо,което спасява Станишев е късмета да сме във валутен борд!
            Иначе си мисля отдавана големите играчи да са ни разкатали левчето,както го направиха в Унгария и се целят в Румъния,Турция и т.н. !
            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
              Първоначално изпратено от Боримечката
              ...а Мони явно я е засекъл на Бузлуджа, червената бабишкера магураджийска ... да не повярваш какво червено мекере се оказа
              За една свирка се продаде. А иначе беше добро момче. :lol:
              Нищо чудно да е една от фенките на Сер Гей....

Коментар

...а Мони явно я е засекъл на Бузлуджа, червената бабишкера магураджийска ... да не повярваш какво червено мекере се оказа
                За една свирка се продаде. А иначе беше добро момче. :lol:

Коментар

е каква кампания е това, няколко ненормални, разгонени Радославки се пеняват и разсъбличат на обществени места ...

халал да му е тази кампания ...

а Мони явно я е засекъл на Бузлуджа, червената бабишкера магураджийска ... да не повярваш какво червено мекере се оказа
                  Бори, БСП са най-организирани (и организираната престъпност ме е толкова организирана) и нищо случайно няма там не съм фен на световната конспирация, но тук борбата е сериозна
                  както и да е
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• е каква кампания е това, няколко ненормални, разгонени Радославки се пеняват и разсъбличат на обществени места ...

халал да му е тази кампания ...

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                      Първоначално изпратено от Radoslava
                      http://www.bulpress.net/news/article/21658

Червена фенка: Ще се качиш ли на коня, Сергей?
                      05 ноември 2008, 21:21

Интересно ми е дали премиерът Сергей Станишев иска да се качи на коня, ... Сигурна съм, че ще се справи с коня", уверена е красавицата Ирина. [b]" ... коронясана за "Мис Бузлуджа 2008" .
                      Многозначителен въпрос към СЕР ГЕЙ.

А дали фенките и миските на БСП /комунистите/ не са травестити?
                      Остап се кълне, че Иринчето е супер
                      вярвам му
                      ама все си мисля, че са подели кампания за имиджа на СерГей и й плащат

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                        http://www.bulpress.net/news/article/21658

Интересно ми е дали премиерът Сергей Станишев иска да се качи на коня, ... Сигурна съм, че ще се справи с коня", уверена е красавицата Ирина. [b]" ... коронясана за "Мис Бузлуджа 2008" .
                        Многозначителен въпрос към СЕР ГЕЙ.

А дали фенките и миските на БСП /комунистите/ не са травестити?

Коментар

• на Станишев защо му викат СерГей?

Коментар

• http://www.bulpress.net/news/article/21658

Интересно ми е дали премиерът Сергей Станишев иска да се качи на коня, казва в интервю за в. "Труд" червената фенка Ирина Йорданов-Звездичката.
                            Младата социалистка покани на среща премиера от червен билборд под прозорците на кабинета му. "Сергей, обади ми се!", гласи надписът, а подписът е "Звездичката". Тя се занимава от 13 г. с конен спорт. На премиера тя би дала коня си Гепард. "Той е най-кротък, другите са млади и буйнички. Но Станишев обича спорта - кара мотоциклет, гмурка се. Сигурна съм, че ще се справи с коня", уверена е красавицата.
                            Още 88 дами от групата "Фенки на Сергей" се присъединиха към нейния призив премиерът "да се обади". За първи път подобно послание се отправя до високопоставен политик.
                            "Надявам се да се обади и да участва в чата в сайта R.E.D. В него вече са гостували много личности. Питаме ги за всякакви неща - и професионални, и чисто човешки. Аз лично бих го опознала повече като човек", споделя Ирина. "Не бих го ангажирала със сериозни теми. Достатъчно неща са му на главата", посочва тя.
                            "Станишев е № 1", възкликва още коронясана за "Мис Бузлуджа 2008" хубавица. "Следващият премиер ще е Сергей Станишев", казва Ирина. Тя допълва, че харесва като двойка Станишев и Елена Йончева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                              Въпреки пречките, които му правят Сергей се справя повече от добре. По всяка вероятност Станишев ще изкара още един мандат.
                              Да, с безогледната кражба на пари от европейските фондове и държавния бюджет се справя отлично!
                              И с толкова пари като нищо може да си напазарува още едни избори.
                              Банкерът на Маджо също ще достави някой лев ...
                              Стойков и Николов няма да са по-назад ...
                              Братя Галеви ще осигурят Думница ...
                              Циганите (начело с Василка) са готови /макар вече не за кебачета, а за пари/ да осигурят на СерГей още един мандат.
                              Пък ако не достигат няколко гласа за мнозинство - Доган (агент Сава) винаги може да даде едно рамо.
                              Или Каракачанов (агент Иван), или Личев, или "бизнесмена" Ковачки - готови да си предложат задника срещу министерски пост или осигурена далавера от държавни поръчки винаги ще се намерят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер

Българските банки бяха фалирани под натиск от вън. Банките не бяха във фалит. Това ще ти го каже всеки шеф на банка от онова време.
                                Ама разбира се така ще каже Кой е луд да казва , "Аз рададох кредити на приятели и си напълних джоба"

Ама помня как в 98-99 година тичаше след мен и еидн прител един банкер по центъра и питаше френда ми - " .... ти кога ще върнеш парите?" - а той му отговори - "Какви пари бе? Ти нали си взе 15 000 $ от кредита и нали за това ми го даде!"

Та така с банките Днес е същото. Ако успеят да съберат 70 % от кредитите пак добре ще е, ама се съмнявам малко.

60% от кредитите са дадени на 60 фирми. Разните му строителни фараончета, драшкови синчета и енергийни босове няма да ги върнат!
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X