IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А Интернешънъл асет банк на кого е, ма тикво зомбирана ( Радославоу )?

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
      http://www.standartnews.com/news/det...страшен

Постът на Сергей не бил застрашен
      Маджо няма банка, заяви главният секретар на червените

Това ще е конгрес без удари под пояса, заяви по повод 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе през уикенда, тази сутрин пред бТВ главният секретар на червените Димитър Дъбов. По думите му постът на Сергей Станишев не е застрашен. Засега неговата кандидатура била единствена, теоретично възможно било обаче утре до 12 часа да се появи алтернатива.
      Георги Гергов едва ли ще влезе в ръководните органи, смята още Дъбов. Според него у нас било трудно да се говори за олигарси, имало богати хора, но чак олигарси...
      На въпроса кой е банкерът на Маджо в редиците на партията, Дъбов отговори, че Маджо няма банка. Може би има акции, но не знам да има банка, добави Дъбов.
      Според него коалиция между ГЕРБ и БСП на тази фаза била напълно неприемлива. Но по този въпрос ще говорим догодина, допълни той.
      А, Димитър Дъбов, който през пролетта беше изобличен в корупция пред Комисията по сигурност в парламента..... Интересно.

Смело БСП върви към загуба на изборите.

Коментар

• http://www.standartnews.com/news/det...страшен

Постът на Сергей не бил застрашен
        Маджо няма банка, заяви главният секретар на червените

Това ще е конгрес без удари под пояса, заяви по повод 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе през уикенда, тази сутрин пред бТВ главният секретар на червените Димитър Дъбов. По думите му постът на Сергей Станишев не е застрашен. Засега неговата кандидатура била единствена, теоретично възможно било обаче утре до 12 часа да се появи алтернатива.
        Георги Гергов едва ли ще влезе в ръководните органи, смята още Дъбов. Според него у нас било трудно да се говори за олигарси, имало богати хора, но чак олигарси...
        На въпроса кой е банкерът на Маджо в редиците на партията, Дъбов отговори, че Маджо няма банка. Може би има акции, но не знам да има банка, добави Дъбов.
        Според него коалиция между ГЕРБ и БСП на тази фаза била напълно неприемлива. Но по този въпрос ще говорим догодина, допълни той.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          Глупавите и пещерни люде - сега в опозиция винаги имат нужда от цар, господар, КОМАНДИР - прости сте и все трябва някой да ви води ...
          я питай бащицата си костов откога не си е купувал суперскъп костюм ...?! Аз съм пич, мъжкар, лидер не ми трябват стадо диваци да ги водя - работя в екип и перфектно! видно е , че костовизма ви увреди ...
          Браво, червено сополиво коп..енце По-добра антиреклама не може да се направи на червената чума.

Коментар

Първоначално изпратено от Стамболов
            ..........
            .........ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.
            Бай Тошо караше цялия средиземноморски фланг на НАТО да трепери от страх... естествено имаше много идиотия и тогава, но и много сигурност!

Само 3 успешни контраразузнавателни акции (след хиляди неуспешни!!!) на ЦРУ ни разсипаха като нация и икономика. Ще минат още 20-30 години и отвратителните акции на щатите срещу БЪЛГАРИЯ ще видят бял свят... но и тогава дебелашките ви мозъци ще са така промити и ще сте толкова зомбирани, че пак няма да приемете очевадното. Пак ще си мислите, че сме организирали атентата срещу Папата, пак ще цитирате как ДС е убила агента си Г. Марков (двоен агент ) и т.н. Страната ни не може да е едновременно и проамериканска и проевропейска - още повече, че ЕС падна в капана щатските професионалисти, работещи във финансовия сактор на ЕС-банки... а това Жозе Барозу каза е за около 2000 млрд. евро инвестирани в щатите. Нямаме просперитет обвързаващ ни с най-арагогантната и алчна икономика!
            "Бай Тошо караше цялия средиземноморски фланг на НАТО да трепери от страх... " - само ти си в състояние да напишеш такава инфантилна глупост. Но все пак трябва да има някой да ни забавлява.
            Относно "обвиненията" ти към опонентите съм ти приготвил специален текст, който взех от един форум:
            За русофилите всички които не изпадат в религиозно благоговеене всеки път като дадат как Путин громи вразите по "Первий" е "американофил", ако ще една дума да не е казал за САЩ. Като всички нискообразовани хора с елементарно мислене, за тях светът се дели на "ние" и "те", като "те" са всички останали, които не влизат в изключително тясната дефиниция на "ние". За русофилите тя включва:

Преклонение пред Русия, граничещо с дебилизъм.
            Вяра в абсолютната непогрешимост на Путин и другите руски ръководители, при условие, че последните се мръщят и заплашват всичко живо. Ако като Елцин не го правят - никакви ръководители не са.
            Твърдо убеждение в превъзходството на всички видове руски технологии над западните, без никакви обективни доказателства за това. Както е казал Тома Аквински - "Вярвам защото е абсурдно!".
            Пълно игнориране на българските национални интереси, които се възприемат като функция на руските.
            Както и още доста малоумия като вярата, че всички ще умрат, но Русия не, щото има петрол и чугун, и че хората там са по-свободни отколкото където и да било другаде. А също и че е по-добре съюзници да са ти Иран и Венецуела, отколкото Канада и Япония.

Та всички които не вярват в горното са " американофил", поради неизвестни поне за мен причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
              http://www.sarakt.org/sof-uni.html
              даам

Коментар

• http://www.sarakt.org/sof-uni.html

Коментар

• teranova и от мен линк.
                  http://www.segabg.com/online/article...nid=2&id=00010
                  и
                  http://www.dnes.bg/article.php?id=45048
                  залагам каса калтенберг че съм прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                    ..........
                    .........ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.
                    Бай Тошо караше цялия средиземноморски фланг на НАТО да трепери от страх... естествено имаше много идиотия и тогава, но и много сигурност!

Само 3 успешни контраразузнавателни акции (след хиляди неуспешни!!!) на ЦРУ ни разсипаха като нация и икономика. Ще минат още 20-30 години и отвратителните акции на щатите срещу БЪЛГАРИЯ ще видят бял свят... но и тогава дебелашките ви мозъци ще са така промити и ще сте толкова зомбирани, че пак няма да приемете очевадното. Пак ще си мислите, че сме организирали атентата срещу Папата, пак ще цитирате как ДС е убила агента си Г. Марков (двоен агент ) и т.н. Страната ни не може да е едновременно и проамериканска и проевропейска - още повече, че ЕС падна в капана щатските професионалисти, работещи във финансовия сактор на ЕС-банки... а това Жозе Барозу каза е за около 2000 млрд. евро инвестирани в щатите. Нямаме просперитет обвързаващ ни с най-арагогантната и алчна икономика!

Коментар

• Първоначално изпратено от dikobraz
                      teranova- корекция .
                      министъра на културата ни, го написа в книгата за погребението на Невена Коканова /лека й пръст/
                      Ето линк - в края на статията:

http://www.dnes.bg/article.php?id=26361

Коментар

• teranova- корекция .
                        министъра на културата ни, го написа в книгата за погребението на Невена Коканова /лека й пръст/

Коментар

• Свинар, хотелиер, олигарх... Не! Просто член на БСП
                          Две години след като "приватизира" Стария Пловдив, Георги Гергов почти не е инвестирал в него. Но това не смущава нито общинарите в града, нито съпартийците му, които дори го издигнаха за ръководен пост в соцпартията

Наделина Анева
                          Сега

БСП изглежда страда от екзистенциална криза. Седмици наред видни социалисти се чудят да воюват ли с олигарсите или не, а не забелязват, че в собствената им партия има хора, които пасват точно на това определение - просперират в частния бизнес с подаръци от държавата, кроят и планове да се прехвърлят директно в политиката.
                          С тях не само че никой не воюва, но и правителството охотно им предоставя все нови и нови придобивки, а другарите им ги издигат за ръководни постове.
                          Типичен пример в това отношение е пловдивският бизнесмен Георги Гергов, който само преди седмица бе избран за делегат на конгреса на БСП и дори предложен за член на ВС на партията. Странното в случая е, че той обясни желанието си да се впусне в политиката с аргумента, че бизнесът днес е поставен в ъгъла.
                          И това при условие, че вече 4 години управлява партията, чийто член е той и при която започна впечатляващият му просперитет. Та нали точно Гергов за рекордно кратко време получи евтино куп атрактивни имоти в центъра на Пловдив, Пловдивския международен панаир, напазарува си и телевизия с държавни пари.
                          Обществената памет обикновено е къса, но не чак толкова. Все пак може би е добре периодично да се припомнят подобни показателни за България истории и да се прави равносметка как мечтите и гръмките обещания се превръщат в обикновени балони.
                          Последните години показват колко е лесно да напазаруваш евтино имоти в Пловдив, ако си свързан с властта. А Гергов е близък приятел на президента Георги Първанов, премиера Сергей Станишев и редица негови министри, на Симеон Сакскобургготски...

И ТАКА ЛИ, terza maiorna,"БСП ще санкционираме всеки, който трупа богатства чрез грабеж и незаконна дейност."

И ОТКОГА, ахмак, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК СТАМБОЛОВ е нарцис, авторитарен и корумпиран?
                          АЗ МИСЛЯ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ КАТО НЕГО ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА И СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО ОТ СВОБОДНИ НАРОДИ.
                          ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.

Коментар

все трябва някой да ви води ...
                            А овцете обичат да ги води някой овчар като правешкия селяндур Тошо!

Коментар

• Абе гледам един форумец с ник Стамболов та се сетих нещо
                              Каква е приликата между Стамболов, Иван Костов и Ахмед Доган
                              Според мен
                              - всички много милеят за страната си
                              - всички са адски амбициозни
                              -много са умни
                              - твърдо държат на етноса си
                              - и тримата са абсалютни лидери

Но и
                              - всички са корумпирани
                              - всички са авторитарно настроени
                              - всички са нарциси

Та въпроса е Това ли е съвременния български политик Според мен твърдо НЕ.

Коментар

Първоначално изпратено от Стамболов
                                Първоначално изпратено от be_google
                                мен ме е срам, че гладуват хората, които направиха от рухналата бивша монархо-фашистка земеделска и полуфеодална република държава с индустрия!
                                Какви познания по нова българска история! България преди 09.09.1944 е била монархо-фашистка република!
                                Прав си, приятелю teranova. От комунистите-русофили не можем да очакваме друго освен невежество.
                                Винаги са блестяли с интелигентност!
                                И разбира се, когато ги изобличиш, са достатъчно арогантни да заплашват.

Няма да ти помогнат заплахите,be_google. Загубата на изборите ще бъде ужасна. Ще седите в опозиция още 8 години!
                                за някои е имало и винаги ще има царе и господари ... за други не! Така съм искал да звучи, така е! Глупавите и пещерни люде - сега в опозиция винаги имат нужда от цар, господар, КОМАНДИР - прости сте и все трябва някой да ви води ...
                                я питай бащицата си костов откога не си е купувал суперскъп костюм ...?! Аз съм пич, мъжкар, лидер не ми трябват стадо диваци да ги водя - работя в екип и перфектно!
                                видно е , че костовизма ви увреди ...
                                Мисля ,че стана излишен диалога вече.

Извадки от програмата на БСП:
                                И ще санкционираме всеки, който трупа богатства чрез грабеж и незаконна дейност.

Ние сме за общество, в което всеки, когато изпадне в тежко положение или се разболее, да може да разчита на останалите. Което означава социално ангажирана държавна власт, поносими цени на лекарствата, безплатна здравна помощ за нуждаещите се.

Еднократно и съществено увеличение на заплатите през 2006 г., ежегоден ръст на доходите, гарантиращ догонващо Еевропейския съюз развитие.

ЗА ЗДРАВЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН:
                                Гарантирана здравна профилактика, запазване размера на здравните вноски.
                                Безплатна спешна и неотложна помощ, свободен и безплатен достъп до личен лекар, до специалисти и до всички лечебни заведения. Поемане от държавата на скъпо струващите операции и лекарства чрез специален фонд за държавна здравна солидарност.

Гарантиране правата на всеки български гражданин за достъпно и качествено здравеопазване. Средствата за здравеопазване да се увеличат до 6% от БВП през 2009 г.

Предприемане на радикални мерки срещу престъпността и корупцията. Съдебна реформа, осигуряваща бързо, ефикасно, прозрачно, справедливо и достъпно правораздаване.

Намаляване на регионалните диспропорции. Динамично развитие на регионите

Те това е !!!

Коментар

Working...
                                X