А Интернешънъл асет банк на кого е, ма тикво зомбирана ( Радославоу )?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Radoslavahttp://www.standartnews.com/news/det...страшен
Постът на Сергей не бил застрашен
Маджо няма банка, заяви главният секретар на червените
Това ще е конгрес без удари под пояса, заяви по повод 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе през уикенда, тази сутрин пред бТВ главният секретар на червените Димитър Дъбов. По думите му постът на Сергей Станишев не е застрашен. Засега неговата кандидатура била единствена, теоретично възможно било обаче утре до 12 часа да се появи алтернатива.
Георги Гергов едва ли ще влезе в ръководните органи, смята още Дъбов. Според него у нас било трудно да се говори за олигарси, имало богати хора, но чак олигарси...
На въпроса кой е банкерът на Маджо в редиците на партията, Дъбов отговори, че Маджо няма банка. Може би има акции, но не знам да има банка, добави Дъбов.
Според него коалиция между ГЕРБ и БСП на тази фаза била напълно неприемлива. Но по този въпрос ще говорим догодина, допълни той.
Смело БСП върви към загуба на изборите.
Коментар
-
http://www.standartnews.com/news/det...страшен
Постът на Сергей не бил застрашен
Маджо няма банка, заяви главният секретар на червените
Това ще е конгрес без удари под пояса, заяви по повод 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе през уикенда, тази сутрин пред бТВ главният секретар на червените Димитър Дъбов. По думите му постът на Сергей Станишев не е застрашен. Засега неговата кандидатура била единствена, теоретично възможно било обаче утре до 12 часа да се появи алтернатива.
Георги Гергов едва ли ще влезе в ръководните органи, смята още Дъбов. Според него у нас било трудно да се говори за олигарси, имало богати хора, но чак олигарси...
На въпроса кой е банкерът на Маджо в редиците на партията, Дъбов отговори, че Маджо няма банка. Може би има акции, но не знам да има банка, добави Дъбов.
Според него коалиция между ГЕРБ и БСП на тази фаза била напълно неприемлива. Но по този въпрос ще говорим догодина, допълни той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleГлупавите и пещерни люде - сега в опозиция винаги имат нужда от цар, господар, КОМАНДИР - прости сте и все трябва някой да ви води ...
я питай бащицата си костов откога не си е купувал суперскъп костюм ...?! Аз съм пич, мъжкар, лидер не ми трябват стадо диваци да ги водя - работя в екип и перфектно! видно е , че костовизма ви увреди ...По-добра антиреклама не може да се направи на червената чума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Стамболов..........
.........ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.
Само 3 успешни контраразузнавателни акции (след хиляди неуспешни!!!) на ЦРУ ни разсипаха като нация и икономика. Ще минат още 20-30 години и отвратителните акции на щатите срещу БЪЛГАРИЯ ще видят бял свят... но и тогава дебелашките ви мозъци ще са така промити и ще сте толкова зомбирани, че пак няма да приемете очевадното. Пак ще си мислите, че сме организирали атентата срещу Папата, пак ще цитирате как ДС е убила агента си Г. Марков (двоен агент ) и т.н. Страната ни не може да е едновременно и проамериканска и проевропейска - още повече, че ЕС падна в капана щатските професионалисти, работещи във финансовия сактор на ЕС-банки... а това Жозе Барозу каза е за около 2000 млрд. евро инвестирани в щатите. Нямаме просперитет обвързаващ ни с най-арагогантната и алчна икономика!
Относно "обвиненията" ти към опонентите съм ти приготвил специален текст, който взех от един форум:
За русофилите всички които не изпадат в религиозно благоговеене всеки път като дадат как Путин громи вразите по "Первий" е "американофил", ако ще една дума да не е казал за САЩ. Като всички нискообразовани хора с елементарно мислене, за тях светът се дели на "ние" и "те", като "те" са всички останали, които не влизат в изключително тясната дефиниция на "ние". За русофилите тя включва:
Преклонение пред Русия, граничещо с дебилизъм.
Вяра в абсолютната непогрешимост на Путин и другите руски ръководители, при условие, че последните се мръщят и заплашват всичко живо. Ако като Елцин не го правят - никакви ръководители не са.
Твърдо убеждение в превъзходството на всички видове руски технологии над западните, без никакви обективни доказателства за това. Както е казал Тома Аквински - "Вярвам защото е абсурдно!".
Пълно игнориране на българските национални интереси, които се възприемат като функция на руските.
Както и още доста малоумия като вярата, че всички ще умрат, но Русия не, щото има петрол и чугун, и че хората там са по-свободни отколкото където и да било другаде. А също и че е по-добре съюзници да са ти Иран и Венецуела, отколкото Канада и Япония.
Та всички които не вярват в горното са " американофил", поради неизвестни поне за мен причини.
Коментар
-
teranova и от мен линк.
http://www.segabg.com/online/article...nid=2&id=00010
и
http://www.dnes.bg/article.php?id=45048
залагам каса калтенберг че съм прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов..........
.........ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.
Само 3 успешни контраразузнавателни акции (след хиляди неуспешни!!!) на ЦРУ ни разсипаха като нация и икономика. Ще минат още 20-30 години и отвратителните акции на щатите срещу БЪЛГАРИЯ ще видят бял свят... но и тогава дебелашките ви мозъци ще са така промити и ще сте толкова зомбирани, че пак няма да приемете очевадното. Пак ще си мислите, че сме организирали атентата срещу Папата, пак ще цитирате как ДС е убила агента си Г. Марков (двоен агент ) и т.н. Страната ни не може да е едновременно и проамериканска и проевропейска - още повече, че ЕС падна в капана щатските професионалисти, работещи във финансовия сактор на ЕС-банки... а това Жозе Барозу каза е за около 2000 млрд. евро инвестирани в щатите. Нямаме просперитет обвързаващ ни с най-арагогантната и алчна икономика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dikobrazteranova- корекция .
министъра на културата ни, го написа в книгата за погребението на Невена Коканова /лека й пръст/
http://www.dnes.bg/article.php?id=26361
Коментар
-
Свинар, хотелиер, олигарх... Не! Просто член на БСП
Две години след като "приватизира" Стария Пловдив, Георги Гергов почти не е инвестирал в него. Но това не смущава нито общинарите в града, нито съпартийците му, които дори го издигнаха за ръководен пост в соцпартията
Наделина Анева
Сега
БСП изглежда страда от екзистенциална криза. Седмици наред видни социалисти се чудят да воюват ли с олигарсите или не, а не забелязват, че в собствената им партия има хора, които пасват точно на това определение - просперират в частния бизнес с подаръци от държавата, кроят и планове да се прехвърлят директно в политиката.
С тях не само че никой не воюва, но и правителството охотно им предоставя все нови и нови придобивки, а другарите им ги издигат за ръководни постове.
Типичен пример в това отношение е пловдивският бизнесмен Георги Гергов, който само преди седмица бе избран за делегат на конгреса на БСП и дори предложен за член на ВС на партията. Странното в случая е, че той обясни желанието си да се впусне в политиката с аргумента, че бизнесът днес е поставен в ъгъла.
И това при условие, че вече 4 години управлява партията, чийто член е той и при която започна впечатляващият му просперитет. Та нали точно Гергов за рекордно кратко време получи евтино куп атрактивни имоти в центъра на Пловдив, Пловдивския международен панаир, напазарува си и телевизия с държавни пари.
Обществената памет обикновено е къса, но не чак толкова. Все пак може би е добре периодично да се припомнят подобни показателни за България истории и да се прави равносметка как мечтите и гръмките обещания се превръщат в обикновени балони.
Последните години показват колко е лесно да напазаруваш евтино имоти в Пловдив, ако си свързан с властта. А Гергов е близък приятел на президента Георги Първанов, премиера Сергей Станишев и редица негови министри, на Симеон Сакскобургготски...
И ТАКА ЛИ, terza maiorna,"БСП ще санкционираме всеки, който трупа богатства чрез грабеж и незаконна дейност."
И ОТКОГА, ахмак, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК СТАМБОЛОВ е нарцис, авторитарен и корумпиран?
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ КАТО НЕГО ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА И СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО ОТ СВОБОДНИ НАРОДИ.
ДОКАТО ВАШИЯТ ВОЖД БАЙ ТОШО ПРЕДЛАГАШЕ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР.
Коментар
-
Абе гледам един форумец с ник Стамболов та се сетих нещо
Каква е приликата между Стамболов, Иван Костов и Ахмед Доган
Според мен
- всички много милеят за страната си
- всички са адски амбициозни
-много са умни
- твърдо държат на етноса си
- и тримата са абсалютни лидери
Но и
- всички са корумпирани
- всички са авторитарно настроени
- всички са нарциси
Та въпроса е Това ли е съвременния български политик Според мен твърдо НЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от СтамболовПървоначално изпратено от be_googleмен ме е срам, че гладуват хората, които направиха от рухналата бивша монархо-фашистка земеделска и полуфеодална република държава с индустрия!
Прав си, приятелю teranova. От комунистите-русофили не можем да очакваме друго освен невежество.
Винаги са блестяли с интелигентност!
И разбира се, когато ги изобличиш, са достатъчно арогантни да заплашват.
Няма да ти помогнат заплахите,be_google. Загубата на изборите ще бъде ужасна. Ще седите в опозиция още 8 години!
я питай бащицата си костов откога не си е купувал суперскъп костюм ...?! Аз съм пич, мъжкар, лидер не ми трябват стадо диваци да ги водя - работя в екип и перфектно!
видно е , че костовизма ви увреди ...
Извадки от програмата на БСП:
И ще санкционираме всеки, който трупа богатства чрез грабеж и незаконна дейност.
Ние сме за общество, в което всеки, когато изпадне в тежко положение или се разболее, да може да разчита на останалите. Което означава социално ангажирана държавна власт, поносими цени на лекарствата, безплатна здравна помощ за нуждаещите се.
Еднократно и съществено увеличение на заплатите през 2006 г., ежегоден ръст на доходите, гарантиращ догонващо Еевропейския съюз развитие.
ЗА ЗДРАВЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН:
Гарантирана здравна профилактика, запазване размера на здравните вноски.
Безплатна спешна и неотложна помощ, свободен и безплатен достъп до личен лекар, до специалисти и до всички лечебни заведения. Поемане от държавата на скъпо струващите операции и лекарства чрез специален фонд за държавна здравна солидарност.
Гарантиране правата на всеки български гражданин за достъпно и качествено здравеопазване. Средствата за здравеопазване да се увеличат до 6% от БВП през 2009 г.
Предприемане на радикални мерки срещу престъпността и корупцията. Съдебна реформа, осигуряваща бързо, ефикасно, прозрачно, справедливо и достъпно правораздаване.
Намаляване на регионалните диспропорции. Динамично развитие на регионите
Те това е !!!
Коментар
Коментар