If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„Деца на слънцето и цветето, да знаете че населих вашата майка Земя с три раси: бялата раса македоноиди, жълтата монголоиди и черна раса, която нарекох негриди. Всички останали хора са мулати. От вас македонците заченах бялата раса и я разширих чак до Японско море. Всички бели хора са ваши братя, защото носят ген македонски и всички преселения от вас почнаха, та тръгнаха на север.”
Това е част от обръщението на Бог към македонците в краткия филм „Македонска молитва“, който Македонската национална телевизия излъчи непосредствено преди новогодишната нощ. Според обясненията на Бог във филма, това откритие не е познато на света, защото „зли дяволски души лъжеха и изкушаваха македонците повече от 1000 години“.
„Деца на слънцето и цветето, да знаете че населих вашата майка Земя с три раси: бялата раса македоноиди, жълтата монголоиди и черна раса, която нарекох негриди. Всички останали хора са мулати. От вас македонците заченах бялата раса и я разширих чак до Японско море. Всички бели хора са ваши братя, защото носят ген македонски и всички преселения от вас почнаха, та тръгнаха на север.”
Това е част от обръщението на Бог към македонците в краткия филм „Македонска молитва“, който Македонската национална телевизия излъчи непосредствено преди новогодишната нощ. Според обясненията на Бог във филма, това откритие не е познато на света, защото „зли дяволски души лъжеха и изкушаваха македонците повече от 1000 години“.
Като за начало дето пишеш че Герб ще спечелели изборите...Според последните проучвания разликата е само 4 пункта,т.е. намалява с бързи темпове....А до изборите има още доста време,защото е ясно че предсрочни няма да има...
То има и само два реактора дето се опитвате да ги пуснете.
Да видим какво ще стане
До изборите има доста време да се види поражението от ПРОВАЛА с газа. Прав си.
Стамболовчо,гледам си се развихрил във форума...
Що не поспориш с мен,да видим дали можеш да ме ядосаш,а?
Като за начало дето пишеш че Герб ще спечелели изборите...Според последните проучвания разликата е само 4 пункта,т.е. намалява с бързи темпове....А до изборите има още доста време,защото е ясно че предсрочни няма да има...
Много съм доволен от този класически изблик на безсилна злоба и завист!
Така е be_google. Каквото и да направиш, каквото и да напишеш, ГЕРБ ще спечели изборите и вие комунистите от БСП ще стоите в опозиция.
Вас ЕС вече ви уволни за корупция.
За разлика от теб, аз нямам нищо против ти да пишеш във форума. Твоята безсилна злоба и завист, характерна за истински комунист, ме забавлява.
Тази културна дискусия ще я продължим многократно през следващите месеци на предизборна кампания. На собствен гръб ще изживееш загубата на изборите- е, вече имаш опит.
Първоначално изпратено от be_google
Не е толкова важно дали си асен12345 ли си или justpissyngbay ... все тая - имаш нужда от психопреглед! Ама страшно много ми приличаш на един подлец и интригант, който познавам лично! Какво е неговата история? През 70 година човека отишъл на хижа да пиянства с други като него и в един момент решили на 8-9-тата ракия да си направят състезание със ските. Дотук всичко е ОК, но сред ски-слалома този си счупил крака и то така зле, че остава инвалид ... пожизнено ... и до ден днешен е жив и здрав, просто куца.
Но идва 10-ти ноември - и слязоха от Балкана пак милион партизани - така и този отишъл в една неправителствена организация и станал жертва на комунистическия терор - от пияница, интригант и боклук - ДИСИДЕНТ!!!!!!!!!
Взе тлъста сума пари и си направи и кафене ...
Така ли се надъхвате по партийните събрания в столицата?
Шо не коментирате фалита на Лемън Брадърс за 612 млрд долара, например???
ЕС не знам кого ще уволни, но след изборите от вас - предателите и плюещите по родината, няма да има и помен!
На българина му е дотегнало да го прецакват - а вие доносничите от 2001 срещу България - и то с нашите пари - на българските граждани!!!
Баси и безсрамниците алчни и подли...
Мев както искаш ме наричай - дадох обет да разкажа на хиляди хора какво става в СОФИЯ, как тънем в боклук и мизерия, как мафията ни ограбва и неотклонно ще следвам целта си!
Благодаря ви, че допълнително ме зареждате с енергия!
]
Не е толкова важно дали си асен12345 ли си или justpissyngbay ... все тая - имаш нужда от психопреглед!
Ти имаш нужда от посещение на гилотина
JUSTPISSYNGBAY-чо,
ти и на електрошок ме пращаше ... на вас отдясно винаги ДРУГИТЕ са ви виновни!
Затова след тези избори ще отидете в историята - вашия пай ще го тафи Б.Б. - може да е охранителен бос, но пак е по-хитър от камарата учени в дясното
костов ще може да ни се "обиди" и разсърди за последно - той си е вече един дядка ... и скоро ще взема 10 пъти по-голяма пенсия от средната по негово време , нали - не е честно, но е така!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално изпратено от master of the seven seas
Първоначално изпратено от trola
http://bulgaria.actualno.com/news_218492.html
Атака" се разпада?
Оказа се че парламента е пълен с 'троянски коне' на управляващите. То не бе роене,не бяха независими депутати,не бе чудо. Крайно време е да се въведе правило за независимите - влизаш независим - оставаш независим.
Ако си влязъл с партия и не си съгласен с тях - напускаш партията и парламента. Какво е туй чудо,че те в парламента създадоха повече партии от съществуващите.
"Изведнъж разочаровалите се" от партиите, които са ги вкарали в парламента, първо "говорят" с медиите и след това, евентуално със съпартийците си. Лоялност и принадлежност към определени ценности са чужди на упражняващите се в политика.
С черните кубинки потропва Би-Гугъл..
дечица веселушки загазили сте май!
Тупалки и бухалки ще има от сърце-
за Новата Година ще спите в Би-Гугъловото Мазе!!!
Малиии, стана като филм на ужасите, но предполагам на всеки настръхнат косите щом се срещне с Би-Гугълът и по гърпа му пролазва мраз, какъвто само в подземията обитавани от зли духове има ....
Оказа се че парламента е пълен с 'троянски коне' на управляващите. То не бе роене,не бяха независими депутати,не бе чудо. Крайно време е да се въведе правило за независимите - влизаш независим - оставаш независим.
Ако си влязъл с партия и не си съгласен с тях - напускаш партията и парламента. Какво е туй чудо,че те в парламента създадоха повече партии от съществуващите.
Коментар