Първоначално изпратено от Майор Деянов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
Разбирам те...И аз да симпатизирах на такава малка и жалка партийка и мен щеше да ме е срам...
Що се отнася до мен аз винаги съм бил и ше си остана комунист...За мен няма значение дали е БСП или БКП,подкрепата ми е безрезервна...
За мен идеите са същите...
Коментар
-
Между другото Атака ми бяха смешни, но колкото повече ги наблюдавам разбирам, че не са такива балъци на каквито се правят и са много по-добри от другите дребни партии като ДСБ, Гергьоведн, СДС, ВМРО и т.н.
даже май Атака са доста в час...
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от netware5[п..... и ще дойде някой психопат като Волен например..... Моят съвет е - оттеглете се сега, за да можете евентуално да управлявате след 4-5 години....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от netware5[п..... и ще дойде някой психопат като Волен например..... Моят съвет е - оттеглете се сега, за да можете евентуално да управлявате след 4-5 години....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Майор ДеяновБрей...Тц-тц....dead ratio...
Като използваш чужд език мислиш че ще те помислим за много умна ли...?
Нищо подобно само ме разсмя....
Айде бягай да готвиш на мъжа си (ако изобщо имаш такъв) и не се бъркай в политиката...
"Мислете за след 5 години, защото ако сега сме 200 000 членове, след 5 години ще сме 20 000...."
Разбираш ли..... кривата на смъртността в зависимост от възрастта е доста плавна до едно време и след това изведнъж рязко тръгва надолу..... Та Вас това ви чака.... много скоро.....
И затова с най-добри чувства искам да Ви благодаря за това, че в изтичащия мандат изпълнявахте дясна икономическа политика - политиката на НДСВ. Не може да се отрече, че това е голямо постижение за една комунистическа партия, съвсем сериозно го казвам и не се майтапя! Сега обаче е време да се оттеглите. Помислете малко за България преди да сривате имиджа на потенциалните десни и либерални играчи в бъдещия парламент. Защото ако зорлем ги целунете с отровната си целувка, може и да изкарате още един мандат заедно с тях, но след това ще стане страшно - няма да има никой десен и либерален недоскоснат от отровната ви прегръдка...... и ще дойде някой психопат като Волен например..... Моят съвет е - оттеглете се сега, за да можете евентуално да управлявате след 4-5 години....
Що се отнася до вас(НДСВ) единствения ви шанс за следващия парламент сме ние...Жалко,но факт...Казвам жалко,защото уважавам икономическата ви програма...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от netware5[п..... и ще дойде някой психопат като Волен например..... Моят съвет е - оттеглете се сега, за да можете евентуално да управлявате след 4-5 години....как се изряза само..... Ух, ама ме разсмя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
Разбирам те...И аз да симпатизирах на такава малка и жалка партийка и мен щеше да ме е срам...
Що се отнася до мен аз винаги съм бил и ше си остана комунист...За мен няма значение дали е БСП или БКП,подкрепата ми е безрезервна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
За мен идеите са същите...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновБрей...Тц-тц....dead ratio...
Айде бягай да готвиш на мъжа си (ако изобщо имаш такъв) и не се бъркай в политиката...
"Мислете за след 5 години, защото ако сега сме 200 000 членове, след 5 години ще сме 20 000...."
Разбираш ли..... кривата на смъртността в зависимост от възрастта е доста плавна до едно време и след това изведнъж рязко тръгва надолу..... Та Вас това ви чака.... много скоро.....
И затова с най-добри чувства искам да Ви благодаря за това, че в изтичащия мандат изпълнявахте дясна икономическа политика - политиката на НДСВ. Не може да се отрече, че това е голямо постижение за една комунистическа партия, съвсем сериозно го казвам и не се майтапя! Сега обаче е време да се оттеглите. Помислете малко за България преди да сривате имиджа на потенциалните десни и либерални играчи в бъдещия парламент. Защото ако зорлем ги целунете с отровната си целувка, може и да изкарате още един мандат заедно с тях, но след това ще стане страшно - няма да има никой десен и либерален недоскоснат от отровната ви прегръдка...... и ще дойде някой психопат като Волен например..... Моят съвет е - оттеглете се сега, за да можете евентуално да управлявате след 4-5 години....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от B.GrahamКомунистите прехвърлят пари защото рано или късно ще влезнат в затвора.
Или от някоя друга локална партийка...?
Ти ако си Дончева аз съм Метъл...нито аз мога да съм Дончева, нито ти можеш да бъдеш Метъл. Веднъж и ти да кажеш нещо смислено
Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от metalaмежду другото,майоре в профила ти пише,че си комунист....а твоята партия официално скъса с комунизма....или "идеите са същите",както се твърди в прословутия ви клип....
Коментар
-
Коментар
Коментар