Първоначално изпратено от Respect
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://milom.blog.bg/
-
Re: пи4 бе6е ба6та му цар борис
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от tarantula............за костов аз ли4но не вяряам да е лапал толко много 6тото бабати елена има 150 декара топ парцели в софия от реституция................
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroБоже опази, още ли има живи фенове хазартния мадридски хомосексуалист, когото ДС докара като единствен шанс да се бутне Костов.
Простако димитровградски, в малоумния линк, който си дал можеш да видиш 1997-2001 и 2001-2005 каква е разликата.Понеже виждам че си овчар и не можеш да смяташ в проценти, викни някой да ти преведе.
НДСВ са най-големите помияри, направили 2 коалиции с ДОГАН !!! и една с комунистите след като 1000 пъти се кле хомосексуалиста, че няма да се навежда на БСП. Това е най-висшата форма на хомосексуално малоумие демонстрирано някога в света.Да се кълнеш, че няма и да направиш точно обратното. А след това да си фен на такова жалко нищожество, сам прецени какъв безгръбначен дебил и малоумник трябва да си. Ти чул ли си за чест, достойнство, морал ??? Или във вашето село сте само психично изостанали?
SOS
Коментар
-
По времето на управлението на СДС в партията имаше всякакви хора - както свестни, така и измет, така и откровено ДС. Много от тях се нагушиха и компроментираха партията, която винаги е била най-сериозният противник на комунистите. Но за разлика от НДСВ, което и след кражбите си е в почти същия състав, в СДС имаше доста сериозен разбор и много от тези, които компроментираха партията, бяха разкарани оттам. Понастоящем нито това СДС, нито това ДСБ са "онова" СДС, за добро или за лошо. Според мен, за добро. Но НДСВ си е същото и ако отново вземе властта, ясно е какво ще последва. Просто муцуните са същите.
Коментар
-
Ние отидохме на последното място след банковата криза 1996-97 г., заслуга на БСП. И оттогава за съжаление не сме мръднали оттам...
Наваксване няма. И това го знаят всички!
Безмислици пишеш ти, представяйки розова картина, отричаща реалността. И разбира се, избягваш темата за корупцията на правителството.Трябва да те предупредя, че това е комунистически похват.
Когато дойдат ГЕРБ, ще работят с целия потенциал на нацията. И най-важното - ще вземем твърди мерки за смазване на корупцията, която БСП и сателити създадоха.
Що се отнася до левичарските обвинения към ГЕРБ в нацизъм, то какво можем да очакваме от местните комунисти и техните клевети, на които европейските левичари наивно вярват.
Първоначално изпратено от ShemataСтамоблов,
ние никога не сме били в ЕС на първите нито пък на средните места по БВП с изключение на преди много много години...
това което си написал е пълна безсмислица...
Важното е, че наваксваме... И това го знае всеки!!!
ако дойде ГЕРБ ще провалят всикчко до момента постигнато и ще почнат да ни сравняват с Африка
И тогава може и да сме едни от първите там... ТИ ТОВА ЛИ ИСКАШ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectТа за това, че по времето на първия мандат на НДСВ доходите започнаха да растат - вярно е. Друг е въпросът дали е благодарение на царя или въпреки него.
Нека си спомним, че България стана член на ЕС по време на управлението на БСП. Това значи ли, че е благодарение на тях? Не, ВЪПРЕКИ тях е! Та и така с НДСВ...
Изясни ми се, че няма да ми посочите едно конкретно нещо, та аз да ви посоча няколко:
1. Заграби половин Рила;
2. Излъга хората за 800-те дни;
3. Продаде БТК на безценица.
4. По времето на НДСВ започна безпрецедентна серия от убийства посред бял ден.
Аз като неспециалист ще се радвам някой да обясни какъв беше ефектът от лупингите с външния дълг от страна на Милен Велчев (същият на яхтата на Доктора) - положителен или отрицателен?А парите сами се сетете от къде са
Коментар
-
ПЕС обвини ГЕРБ в нацизъм
Това заяви заместник-председателят на Групата на ПЕС Ян-Маринус Вирсма.
„Това е поредното от серия дискриминационни изказвания и заплахи по адрес на турци и хомосексуалисти. Това говори за политическа платформа, наподобяваща нацистката платформа за чистота на нацията", коментира още той.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Та за това, че по времето на първия мандат на НДСВ доходите започнаха да растат - вярно е. Друг е въпросът дали е благодарение на царя или въпреки него.
Нека си спомним, че България стана член на ЕС по време на управлението на БСП. Това значи ли, че е благодарение на тях? Не, ВЪПРЕКИ тях е! Та и така с НДСВ...
Изясни ми се, че няма да ми посочите едно конкретно нещо, та аз да ви посоча няколко:
1. Заграби половин Рила;
2. Излъга хората за 800-те дни;
3. Продаде БТК на безценица.
4. По времето на НДСВ започна безпрецедентна серия от убийства посред бял ден.
Аз като неспециалист ще се радвам някой да обясни какъв беше ефектът от лупингите с външния дълг от страна на Милен Велчев (същият на яхтата на Доктора) - положителен или отрицателен?
Коментар
-
абе схема 90 процента от белите в африка
са светлини години пред бг имат си басеини и тенескортове.не забравяи 4е икномиката е силно инерционна система пика при царя бе6е работа на костов пика при серго е работа на царя а бати боико нали е глупави4ак 6те лапне власта като обама в америка и като рухне бг 6те си ре4ат вси4ки бат боико е виновен и негрите в америка а мината е скрита от предното управлвние,
Коментар
-
Стамоблов,
ние никога не сме били в ЕС на първите нито пък на средните места по БВП с изключение на преди много много години...
това което си написал е пълна безсмислица...
Важното е, че наваксваме... И това го знае всеки!!!
ако дойде ГЕРБ ще провалят всикчко до момента постигнато и ще почнат да ни сравняват с Африка
И тогава може и да сме едни от първите там... ТИ ТОВА ЛИ ИСКАШ???
Първоначално изпратено от СтамболовПърво, според изследванията на Евростат, в които участва и НСИ, България е последна в ЕС по БВП на глава от населението. Ако не можеш да намериш линка, аз ще ти го намеря.
Второ, Европейската Комисия не е съгласна, че България е придобила европейски облик - виж докладите й за корупцията и организираната престъпност.
Трето, според изследванията на организациите за борба с корупцията като Трансперанси и ЦИД, през последните години корупцията се увеличава - резултат от управлението на Тройната коалиция.
Иначе царят, както и Костов, си имат своите заслуги и грешки. Но сега сме в предизборен период и въпросът е кой може да помогне за политическата промяна?
Аз избирам ГЕРБ.
Първоначално изпратено от ShemataRespect,
ЕТО ЦАРЯ какво направи по-конкретно!!!
http://www.nsi.bg/Gdp/Gdp.htm
виж как почва да нараства БВП на България в края на неговото управление и сега!!!
Отделно разкарай се малко по България, ако не седиш по цял ден у вас ще забележиш за последните 7-8 години как почна да променя облика си нашата РОДИНА!!!
НДСВ са партиятя която заслужава най-голямо уважение в България!!!
Стига сте се правили на интересни!!! Надявам се да не пишете тук защото някой ви плаща!!!
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
По начина по който пише Respect си личи, че той просто пише напук и използва само клишета...
Но съм сигурен, че знае, че НДСВ е партия заслужаваща изключително уважение!!!
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от RespectИзвинявам се, господа, но какво точно направи царят за да заслужи голямо уважение?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първо, според изследванията на Евростат, в които участва и НСИ, България е последна в ЕС по БВП на глава от населението. Ако не можеш да намериш линка, аз ще ти го намеря.
Второ, Европейската Комисия не е съгласна, че България е придобила европейски облик - виж докладите й за корупцията и организираната престъпност.
Трето, според изследванията на организациите за борба с корупцията като Трансперанси и ЦИД, през последните години корупцията се увеличава - резултат от управлението на Тройната коалиция.
Иначе царят, както и Костов, си имат своите заслуги и грешки. Но сега сме в предизборен период и въпросът е кой може да помогне за политическата промяна?
Аз избирам ГЕРБ.
Първоначално изпратено от ShemataRespect,
виж как почва да нараства БВП на България в края на неговото управление и сега!!!
Отделно разкарай се малко по България, ако не седиш по цял ден у вас ще забележиш за последните 7-8 години как почна да променя облика си нашата РОДИНА!!!
Стига сте се правили на интересни!!! Надявам се да не пишете тук защото някой ви плаща!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от RespectИзвинявам се, господа, но какво точно направи царят за да заслужи голямо уважение?"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Respect,
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от RespectИзвинявам се, господа, но какво точно направи царят за да заслужи голямо уважение?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар