IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Respect
    Та за това, че по времето на първия мандат на НДСВ доходите започнаха да растат - вярно е. Друг е въпросът дали е благодарение на царя или въпреки него.

Нека си спомним, че България стана член на ЕС по време на управлението на БСП. Това значи ли, че е благодарение на тях? Не, ВЪПРЕКИ тях е! Та и така с НДСВ...

Изясни ми се, че няма да ми посочите едно конкретно нещо, та аз да ви посоча няколко:

1. Заграби половин Рила;
    2. Излъга хората за 800-те дни;
    3. Продаде БТК на безценица.
    4. По времето на НДСВ започна безпрецедентна серия от убийства посред бял ден.

Аз като неспециалист ще се радвам някой да обясни какъв беше ефектът от лупингите с външния дълг от страна на Милен Велчев (същият на яхтата на Доктора) - положителен или отрицателен?
    РЕСПЕКТ ,след БТК друг път задължително слагай приватизацията на ЕРП-та-там далаверата е още по-голяма.Не съм чул за доволни клиенти на прехвалените инвеститори-поне за нашите немци ще ти кажа,че едно евро от Германия не вложиха-ама защо да влагат,като Хари Потър им осигури условия,сякаш сме им колония/това са лични наблюдения,не празни приказки/Netware5 доколкото знам и той е в бранша,нека каже как се справят ЧЕЗ.Така,че за мен най-дивашката и бандитска приватизация беше именно при царчето.Правителството на СДС беше принудено да продава,за да попълни окрадения от комунистите валутен резерв,купувачите много добре знаеха това и се опитваха да ни извиват ръцете,а НДСВ бяха мошеници и продаваха на килограм..Гърците даваха 600млн.долара за БТК,но не им я дадохме.Обвиняват СДС ,че е продало Нефтохима на руснаците-обаче първо на търга се яви само още една фирма от нашите ДС-присвоители/Събев и сие/ .Обаче никой не говори,как после с тези пари правителството изкупи за дребни центове /около 10% от номинала/ книжа на Москоу народни банк и Банката на СИВ,така канцелирахме дълг над 1млрд долара.За тази брилянтна финансова опрация КГБ още не може да преглътне и затова техните подлоги тук ще удавят във слюнките си като почнат да плюят по Костов.И какъв е този небивал напредък на Родината ни,като 2002г. трябваше да помагаме на Румъния,защото изоставаше от нас,а сега е една обиколка пред нас.Ако почна да пиша пък Каролев какъв закон си направи за АДСИЦ-ТЕ/после кой бил виновен за бетонирането на страната ни/.Кой беше първия закон приет от НДСВ-ЗА ХАЗАРТА.Кой разпусна комисията по досиетата,кой преправи закон за да може луковата глава да стане министър и още много въпроси.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Re: пи4 бе6е ба6та му цар борис

Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от tarantula
      ............за костов аз ли4но не вяряам да е лапал толко много 6тото бабати елена има 150 декара топ парцели в софия от реституция................
      Той и Жан Виденов не взе и стотинка и сега е беден като църковна мишка, ама разни съзвездия направиха гуши като пеликани..... Драгалевския циганин е много виновен защото насади държавния рекет - или плащаш или ще те смачкаме. В това отношение Царят беше по-толерантен - който иска да прави бизнес, няма да му пречим..... Само дето нашите хора ще са малко по-равни от другите. Както и да го гледаш е по-поносимо ....
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
        Боже опази, още ли има живи фенове хазартния мадридски хомосексуалист, когото ДС докара като единствен шанс да се бутне Костов.
        Простако димитровградски, в малоумния линк, който си дал можеш да видиш 1997-2001 и 2001-2005 каква е разликата.Понеже виждам че си овчар и не можеш да смяташ в проценти, викни някой да ти преведе.
        НДСВ са най-големите помияри, направили 2 коалиции с ДОГАН !!! и една с комунистите след като 1000 пъти се кле хомосексуалиста, че няма да се навежда на БСП. Това е най-висшата форма на хомосексуално малоумие демонстрирано някога в света.Да се кълнеш, че няма и да направиш точно обратното. А след това да си фен на такова жалко нищожество, сам прецени какъв безгръбначен дебил и малоумник трябва да си. Ти чул ли си за чест, достойнство, морал ??? Или във вашето село сте само психично изостанали?
        ???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
        SOS

Коментар

• По времето на управлението на СДС в партията имаше всякакви хора - както свестни, така и измет, така и откровено ДС. Много от тях се нагушиха и компроментираха партията, която винаги е била най-сериозният противник на комунистите. Но за разлика от НДСВ, което и след кражбите си е в почти същия състав, в СДС имаше доста сериозен разбор и много от тези, които компроментираха партията, бяха разкарани оттам. Понастоящем нито това СДС, нито това ДСБ са "онова" СДС, за добро или за лошо. Според мен, за добро. Но НДСВ си е същото и ако отново вземе властта, ясно е какво ще последва. Просто муцуните са същите.

Коментар

• Ние отидохме на последното място след банковата криза 1996-97 г., заслуга на БСП. И оттогава за съжаление не сме мръднали оттам...
            Наваксване няма. И това го знаят всички!
            Безмислици пишеш ти, представяйки розова картина, отричаща реалността. И разбира се, избягваш темата за корупцията на правителството.Трябва да те предупредя, че това е комунистически похват.
            Когато дойдат ГЕРБ, ще работят с целия потенциал на нацията. И най-важното - ще вземем твърди мерки за смазване на корупцията, която БСП и сателити създадоха.
            Що се отнася до левичарските обвинения към ГЕРБ в нацизъм, то какво можем да очакваме от местните комунисти и техните клевети, на които европейските левичари наивно вярват.
            Първоначално изпратено от Shemata
            Стамоблов,

ние никога не сме били в ЕС на първите нито пък на средните места по БВП с изключение на преди много много години...

това което си написал е пълна безсмислица...

Важното е, че наваксваме... И това го знае всеки!!!

ако дойде ГЕРБ ще провалят всикчко до момента постигнато и ще почнат да ни сравняват с Африка
            И тогава може и да сме едни от първите там... ТИ ТОВА ЛИ ИСКАШ???

Коментар

Та за това, че по времето на първия мандат на НДСВ доходите започнаха да растат - вярно е. Друг е въпросът дали е благодарение на царя или въпреки него.

Нека си спомним, че България стана член на ЕС по време на управлението на БСП. Това значи ли, че е благодарение на тях? Не, ВЪПРЕКИ тях е! Та и така с НДСВ...

Изясни ми се, че няма да ми посочите едно конкретно нещо, та аз да ви посоча няколко:

1. Заграби половин Рила;

Аз като неспециалист ще се радвам някой да обясни какъв беше ефектът от лупингите с външния дълг от страна на Милен Велчев (същият на яхтата на Доктора) - положителен или отрицателен?
              Ефектът беше появата на огромни хотели строени от брат му - Георги около Равда А парите сами се сетете от къде са

Коментар

• ПЕС обвини ГЕРБ в нацизъм

Това заяви заместник-председателят на Групата на ПЕС Ян-Маринус Вирсма.

„Това е поредното от серия дискриминационни изказвания и заплахи по адрес на турци и хомосексуалисти. Това говори за политическа платформа, наподобяваща нацистката платформа за чистота на нацията", коментира още той.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Та за това, че по времето на първия мандат на НДСВ доходите започнаха да растат - вярно е. Друг е въпросът дали е благодарение на царя или въпреки него.

1. Заграби половин Рила;

Коментар

• абе схема 90 процента от белите в африка

са светлини години пред бг имат си басеини и тенескортове.не забравяи 4е икномиката е силно инерционна система пика при царя бе6е работа на костов пика при серго е работа на царя а бати боико нали е глупави4ак 6те лапне власта като обама в америка и като рухне бг 6те си ре4ат вси4ки бат боико е виновен и негрите в америка а мината е скрита от предното управлвние,

Коментар

• Стамоблов,

ние никога не сме били в ЕС на първите нито пък на средните места по БВП с изключение на преди много много години...

това което си написал е пълна безсмислица...

Важното е, че наваксваме... И това го знае всеки!!!

ако дойде ГЕРБ ще провалят всикчко до момента постигнато и ще почнат да ни сравняват с Африка
                      И тогава може и да сме едни от първите там... ТИ ТОВА ЛИ ИСКАШ???

Първоначално изпратено от Стамболов
                      Първо, според изследванията на Евростат, в които участва и НСИ, България е последна в ЕС по БВП на глава от населението. Ако не можеш да намериш линка, аз ще ти го намеря.
                      Второ, Европейската Комисия не е съгласна, че България е придобила европейски облик - виж докладите й за корупцията и организираната престъпност.
                      Трето, според изследванията на организациите за борба с корупцията като Трансперанси и ЦИД, през последните години корупцията се увеличава - резултат от управлението на Тройната коалиция.
                      Иначе царят, както и Костов, си имат своите заслуги и грешки. Но сега сме в предизборен период и въпросът е кой може да помогне за политическата промяна?
                      Аз избирам ГЕРБ.
                      Respect,

ЕТО ЦАРЯ какво направи по-конкретно!!!

http://www.nsi.bg/Gdp/Gdp.htm

виж как почва да нараства БВП на България в края на неговото управление и сега!!!

Отделно разкарай се малко по България, ако не седиш по цял ден у вас ще забележиш за последните 7-8 години как почна да променя облика си нашата РОДИНА!!!

НДСВ са партиятя която заслужава най-голямо уважение в България!!!

Стига сте се правили на интересни!!! Надявам се да не пишете тук защото някой ви плаща!!!

Коментар

• По начина по който пише Respect си личи, че той просто пише напук и използва само клишета...

Но съм сигурен, че знае, че НДСВ е партия заслужаваща изключително уважение!!!

Първоначално изпратено от YNM
                        Първоначално изпратено от Respect
                        Извинявам се, господа, но какво точно направи царят за да заслужи голямо уважение?
                        показа на Европа че не сме тъмни балкански субекти ,опита се въведе морал в тази страна .....................интелигентен човек е знае че не биха го оценили и въпреки това се хвана на хорото ,а можеше да си живее спокойно .Народа не заслужава да му правиш добро !
                        Не искам общи приказки как се е опитвал да ни прави хора, но е останал неразбран гений. Какво конкретно направи?
                        от това по важно няма ,след като не го разбираш е излишно човек да си губи времето да ти обяснява защо и т.н .

Коментар

• Първо, според изследванията на Евростат, в които участва и НСИ, България е последна в ЕС по БВП на глава от населението. Ако не можеш да намериш линка, аз ще ти го намеря.
                          Второ, Европейската Комисия не е съгласна, че България е придобила европейски облик - виж докладите й за корупцията и организираната престъпност.
                          Трето, според изследванията на организациите за борба с корупцията като Трансперанси и ЦИД, през последните години корупцията се увеличава - резултат от управлението на Тройната коалиция.
                          Иначе царят, както и Костов, си имат своите заслуги и грешки. Но сега сме в предизборен период и въпросът е кой може да помогне за политическата промяна?
                          Аз избирам ГЕРБ.
                          Respect,

виж как почва да нараства БВП на България в края на неговото управление и сега!!!

Отделно разкарай се малко по България, ако не седиш по цял ден у вас ще забележиш за последните 7-8 години как почна да променя облика си нашата РОДИНА!!!

Стига сте се правили на интересни!!! Надявам се да не пишете тук защото някой ви плаща!!!

Коментар

Извинявам се, господа, но какво точно направи царят за да заслужи голямо уважение?
                            показа на Европа че не сме тъмни балкански субекти ,опита се въведе морал в тази страна .....................интелигентен човек е знае че не биха го оценили и въпреки това се хвана на хорото ,а можеше да си живее спокойно .Народа не заслужава да му правиш добро !
                            Не искам общи приказки как се е опитвал да ни прави хора, но е останал неразбран гений. Какво конкретно направи?
                            от това по важно няма ,след като не го разбираш е излишно човек да си губи времето да ти обяснява защо и т.н .
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• царя консумира инерцията от управлвнието на костов

а ина4е от него стсранят вси4ките му по известни роднини от европа за6то ли ами просто е бу6увал из казината на половината свят в бандитски компании.тои ако бе6е стока 6те6е да се дипломира.

Коментар

• Respect,

Коментар

Working...
                                X