IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помияра Костов се опивал тихомълком да се качи на каруцата ГЕРБ. Ако не го еземе пожарникаря на изборите ще издуха супата а след изборите ще бъде съден.

Коментар

• Ще бъде Б.Б.+негово величество г-н Костов.Да се поклоним пред неговите успехи за нашата умряла държава.Въпреки всички помияри той успя да покаже на света,че има такава държава. Да е жив и здрав г-н Костов и нека пребъдем с неговата помощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
        .... На нас ни трябва един български Обама, който 75% от българите да подкрепят. Може би това ще е Волен Сидеров.
        президентските избори показаха,че няма да е волен с.!

Коментар

• няма логика да не го е казал ББ това....

[quote="outsider"]
          Първоначално изпратено от Стамболов
          ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!
          ТОВА Е ОТГОВОРА НА БЪЛГАРИНА-МЮСЮЛМАНИН, ОРГАНИЗИРАЛ СРЕЩАТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ЧИКАГО.

Чикаго. Такива изказвания от страна на Бойко Борисов, каквито се коментират в България, нямаше по време на посещението му в църквата "Св. Иван Рилски”.

Стамболов, аз чух записа с изказването на Бойко Борисов и е безмислено този "българин- мюсюлманин" да ме уверява, че Бойко Борисов не е казал това, което се коментира. "Българинът-мюсюлманин" сам казва,че е американски гражданин, а ако нещо е сигурно за американците, то е, че не си хвърлят парите на вятъра. Ще бъде интересно да се разбере, каква е мотивацията му да си харчи парите за това посещение.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Остап Бендер
            Тук по тази тема пишат тъпанари. Като квичите, имате ли на представа какво означава вътрешна газопреносна мрежа?
            Просветли ни ти о премъдрий.
            Президентът Георги Първанов потвърди твърдата позиция на страната ни за отпадане на посредниците в доставките на руски природен газ.

Той е казал това в отговор на въпрос по време на среща - разговор с главни редактори на водещи руски медии по покана на ръководството на ИТАР-ТАСС, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Един от тези посредници е "Овергаз инк.", смесено дружество с участието на "Газпром". "Овергаз инк." владее чрез свои дъщерни фирми основната част от вътрешната газоразпределителна мрежа, снабдяваща със синьо гориво българските общини и други обекти.

При това положение "Газпром" би могъл да намери механизъм за пряко инвестиране в процеса на развитие на газоразпределителната мрежа, като получи съответните лицензии от българския регулаторен орган - ДКВЕР.
            И сега Газпром участва.Просто Агент Гоце си търси опрвдание заради антибългарската си политика.Дано на следващия лов да стане трофей.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Тук по тази тема пишат тъпанари. Като квичите, имате ли на представа какво означава вътрешна газопреносна мрежа?
              Просветли ни ти о премъдрий.
              Президентът Георги Първанов потвърди твърдата позиция на страната ни за отпадане на посредниците в доставките на руски природен газ.

Той е казал това в отговор на въпрос по време на среща - разговор с главни редактори на водещи руски медии по покана на ръководството на ИТАР-ТАСС, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Един от тези посредници е "Овергаз инк.", смесено дружество с участието на "Газпром". "Овергаз инк." владее чрез свои дъщерни фирми основната част от вътрешната газоразпределителна мрежа, снабдяваща със синьо гориво българските общини и други обекти.

При това положение "Газпром" би могъл да намери механизъм за пряко инвестиране в процеса на развитие на газоразпределителната мрежа, като получи съответните лицензии от българския регулаторен орган - ДКВЕР.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                Първоначално изпратено от Майор Деянов
                Така че според мен в следващия парламент ще влязат БСП,ДПС,ГЕРБ и Атака...
                Прав си. И въобще няма да се учудя ако БСП управлкява с Атака. Колкото и невероятно да звучи.
                Никой няма да се учуди ако БКП и Атака почнат да си правят свирки. Те са абсолютно едни и същи продажници, помияри и антибългари. Аз няма да се учудя и на коалиция БКП+Атака+ДПС+НДСВ. Вие всичките сте един дол мръсни, гнусни, дебилни травестити, които заслужават по една палка динамит в разбитите крадливи задници.

Съвсем друг е момента, че няма как да управлява някой, който не печели изборите. Ама вие сте малоумни селяни и това не го отчитате. ГЕРБ+ДСБ е бъдещето управление, само идиотите не са го разбрали.А вас ви чакат лоши дни...
                Според мен простаците и овчарите от Атака няма да ги има в следващия парламент.

А който има желание предлагам съвсем сериозен облог дали г-н Костов ще е в следващия парламент??? И така въшльовци, слушам има ли желаещи???
                Ако не държеше такъв просташки тон бих се обзаложил с теб.Но понеже не ми се общува със същества като теб за мен ще остане удоволствието ден след изборите да цитирам това твое мнение и да се посмея от сърце....
                Със сигурност Атака са вътре,а Костов вън от следващия парламент...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

Първоначално изпратено от Майор Деянов
                  Прав си. И въобще няма да се учудя ако БСП управлкява с Атака. Колкото и невероятно да звучи.
                  Никой няма да се учуди ако БКП и Атака почнат да си правят свирки. Те са абсолютно едни и същи продажници, помияри и антибългари. Аз няма да се учудя и на коалиция БКП+Атака+ДПС+НДСВ. Вие всичките сте един дол мръсни, гнусни, дебилни травестити, които заслужават по една палка динамит в разбитите крадливи задници.

Съвсем друг е момента, че няма как да управлява някой, който не печели изборите. Ама вие сте малоумни селяни и това не го отчитате. ГЕРБ+ДСБ е бъдещето управление, само идиотите не са го разбрали.А вас ви чакат лоши дни...
                  Според мен простаците и овчарите от Атака няма да ги има в следващия парламент.

А който има желание предлагам съвсем сериозен облог дали г-н Костов ще е в следващия парламент??? И така въшльовци, слушам има ли желаещи???

Коментар

• [quote="Стамболов"]ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!
                    ТОВА Е ОТГОВОРА НА БЪЛГАРИНА-МЮСЮЛМАНИН, ОРГАНИЗИРАЛ СРЕЩАТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ЧИКАГО.

Чикаго. Такива изказвания от страна на Бойко Борисов, каквито се коментират в България, нямаше по време на посещението му в църквата "Св. Иван Рилски”.

Стамболов, аз чух записа с изказването на Бойко Борисов и е безмислено този "българин- мюсюлманин" да ме уверява, че Бойко Борисов не е казал това, което се коментира. "Българинът-мюсюлманин" сам казва,че е американски гражданин, а ако нещо е сигурно за американците, то е, че не си хвърлят парите на вятъра. Ще бъде интересно да се разбере, каква е мотивацията му да си харчи парите за това посещение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                      Първоначално изпратено от master of the seven seas
                      Първоначално изпратено от Jimmy
                      Колеги, няма ли някой от вас познат - добър психиатър - да помогне на тия зомбирани комуноиди? ;-)
                      Те пишат от психиатрията. Вече толкова време не могат да ги излекуват.
                      Интересно вие двамата от къде пишете...От кога на хомодружинките им прекараха интернет...
                      Ударила ги е педерастията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                          Първоначално изпратено от Jimmy
                          Колеги, няма ли някой от вас познат - добър психиатър - да помогне на тия зомбирани комуноиди? ;-)
                          Интересно вие двамата от къде пишете...От кога на хомодружинките им прекараха интернет...
                          Слава Великому Сталину!

Коментар

• Майоре, погледни малко от друг ъгъл нещата.... Ако си седнете на гъза и престанете да плюете открито против пожарникаря и тайно да подливате вода на НДСВ, ще се получи много хубаво.... В следващия парламент ще останете една силна опозиция, която 4 години ще се упражнава да критикува властта. В това време ще управляават ГЕРБ+НДСВ+СДС. От ГЕРБ ще е само силата, но мозъкът ще е НДСВ.... СДС ще осигури връзката със сините бабички реститутки.... Един такъв сценарии ще е много полезен за България - ще изолираме драгалевския крадлив циганин и мошеника Доган.... Ще има една креслива Атака в парламента, ама никой няма да и обръща внимание.... И след 4 години ще се върнете на бял кон за да харчите за пенсии парите, които ние ще сме натрупали.... Така се прави по света - редуват се леви и десни, либералите се присламчват към едните и другите, а разни фашисти, догматици и малцинства го духат....

Нетуър,отговарям ти на поста от снощи:
                            Първо не плюем по пожарникаря,а той по нас-така иска да привлече гласове ит разсипаното дясно пространство.За отношенията ни с НДСВ също не си прав,не ви подливаме вода,напротив-вие сте тези които почти постоянно заплашвате да напуснете коалицията...
                            Предложената от теб коалиция: ГЕРБ+НДСВ+СДС е неосъществима,просто защото 2 от партиите няма да влязат в следващия парламент.И докато за СДС се радвам че няма да минат бариерата,за вас ми е кофти...Въпреки убежденията си съм фен на икономическия ви екип.Така че според мен в следващия парламент ще влязат БСП,ДПС,ГЕРБ и Атака...Както виждаш вариянтите за коалиция не са розови...Това вържу което искам да акцентирам е че в момента САМО ДВЕ ПАРТИИ,КОИТО ИМАТ КАДРИ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА...Особено в условията на световна икономическа криза...Така достигаме до ситуацията че просто БСП Е ДЛЪЖНА да управлява в този труден за България момент...
                            А инъче си прав за редуването на леви и десни партии в управлението,но според мен това е валидно за нормални обстоятелства,не за ситуацията в момента...
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

• БСП си имат купища кусури но засега няма по добър от тях по отношение на управлението на страната. Разните му седерасти, десебари и прочие са политически трупове а бойко е фанфарон, дупелизец и мушморок. На нас ни трябва един български Обама, който 75% от българите да подкрепят. Може би това ще е Волен Сидеров.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy

Коментар

Working...
                                X