Тъмносинясган аз съм комунист,никога не съм твърдял обрятното.Виж и в профила ми си го пише...Поради липсата на силна комунистическа партия аз подкрепям БСП...Какво не ти е ясно още...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мургина закрила всички контролни отдели в НАП
15 февруари 2009 17:02 | Коментари (2) dariknews.bg
В края на миналата година отстранената вече от длъжност Мария Мургина е започнала открита конфронтация с одитиращите и проверяващи отдели на НАП, съобщиха разследващи престъпленията в агенцията, цитирани от БГНЕС.
Конфликтът е бил предизвикан от множеството доклади на инспектори, които са констатирали груби закононарушения, откриващи ДДС-арски мрежи на фирми фантоми. Мургина, заедно със служители на най-високо ниво в Министерство на финансите са реагирали истерично и са закрили цели две дирекции в НАП: отдел „Анализ, методология и противодействие на корупционни прояви” и отдел „Вътрешен одит”. Двата отдела са били закрити лично по предложение на Мургина. Това е станало с нейна нарочна заповед в началото на февруари тази година.
Разплитането на една от най-колосалните схеми за източване на ДДС чрез чужди фирми-фантоми, е станало през дирекцията в Пловдив през 2006 г. Оторизирани служители са проследили веригите на офшорните фирми и са установили, че те стигат до териториална дирекция НАП в София. Става въпрос за източване и препиране на огромни суми. Правени са фиктивни инвестиции в туризма и строителството в най-аткрактивните български курорти: "Елените", "Слънчев бряг", Несебър и други с цел източване на ДДС.
Мария Мургина бе отстранена в края на миналата седмица след като ДАНС й забрани достъп до класифицирана информация. Пламен Орешарски публично благодари на Мургина за свършената работа като директор на НАП.
Коментар
-
Тия млади боклуци червените комунисти ще искат после да следват в Кембридж и Оксфорд,а не в Хавана или Пхенян..
Щом са млади и не си спомнят какво значи социализъм по станишевски/спомнете си баща му-верен солташак на бай Тошо/-в Пхенян на обмена на комсомолски опит....да събират картофи по полетата ..
Коментар
-
Майорче и Остапчо, вие не сте социалисти, вие сте комунисти (в лошият смисъл на думата, крадливи манипулатори и експлоататори) които се опитват да минават за социалисти. Ако искаш да разбереш какво значи социалист виж Лейбъристката партия (директен български превод - Работническа партия) в Англия, виж социалдемократите в Германия.
БСП няма нищо общо с истински социализъм. Тя не е партия която защитава интереса на трудещите се и работещи хора, тя защитава интереса на едрият капитал и демагогства за да печели гласовете на бедни, неориентирани и необразовани хора в България. Дефакто по международни стандарти БСП е най-дясната партия е БГ, тя е една истинска консервативна партия. БСП в момента е партиятна на дивият, безогледен, експлоататорски и олигархичен капитализъм.
Ако искаш да видиш какво значи изграден и истиски социализъм отиди в страни от западна Европа - Франция, Великобритания, Германия или скандинавските страни. Те наричат системата си социална държава - 'welfare state' или още социален капитализъм.
А властта на БК(С)П е олиг(архо)френия. ВИНАГИ!!!
Коментар
-
ВАС САМО ЕДНА ВОЕННА ДИКТАТУРА ЩЕ ВИ ОПРАВИ СМОТАНИ ЧЕРВЕНИ ,
сини И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ!
МЪРЗИ ВИ ДА РАБОТИТЕ,А САМО СЛОВОБЛУДСТВАТЕ!
НАЙ-ЛЕСНО ВИ Е САМО ОЦЕНКИ ДА РАЗДАВАТЕ!
КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ С ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ !(SHIT)
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ЕДНА ТАКАВА БЪЛГАРИЯ?
ДОКОГА ЩЕ ГЛЕДАТЕ ТОЗИ ФИЛМ???????????????????????????????monilai@662406
Коментар
-
stoilov така е прав си
аз оба4е мися 4е щте пуснат бат боико и командира те да се оправят с кенефа .и господ да слезе тези заеми нямат обслужване това е ясно и на децата.просто в тази криза как щте се акумулира толкова евро за да се изплатят при стагниращти обороти - 5 милярда евро са с падеж 2009 .за затова казвам 4е без девалвация няма да минем.мен оба4е ме забавлява статистиката -от4ита се 40 процента ръст на ит сектора а вноса от таиван само 70 мил евро за 2008 а 50-60 процента от елементната база е от там а и пове4ето лаптопи са от там .валутата щте свърши много по рано от колкото си мислят някои балъци
Коментар
-
Много ми се иска комунягите да спечелят предстоящите избори , ама много.
Ако ги спечелят , следващата зима народа ще ги провесва на уличните лампи и ще приключат един път завинаги.
В началото на сегашния им мандат външния дълг е бил едва 14 милиарда евро . В края на 2008г гони 40 милиарда евро. Тройно нарастване. Ако спечелят още един мандат , ще дозакопаят държавата , но ще закопаят и себе си.
Само лихвите по тоя дълг са 2 милиарда евро годишно !
Ако приемем, че дълга е 10 годишен , то за пащането на главницата биха отишли по още 4 милиарда евро на година.
Някой ще посочи ли откъде България ще осигури по 6 милиарда евро на година !
Само Асен ли ги вижда тия цифри по дяволите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ФОРУМНИТЕ ДВОЙКИ - МЕТАЛА И ПОПА ИНОКЕНТИЯ И СТАМБОЛОВ И ТРОЛА!!! ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СЕ ПОДКРЕПЯТЕ В ПИСАНЕТО НА ИДИОТИЗМИ НА ТЕМА ПОЛИТИКА!!!
МАКАР И РАЗЛИЧНИ НИЕ ВИ ПРИЕМАМЕ.... НЕ СТЕ САМИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaпартийният форум беше обществен по времето, за което жалееш....времето,когато те биеха като тъпан милиционерите,както твърдиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaпартийният форум беше обществен по времето, за което жалееш....времето,когато те биеха като тъпан милиционерите,както твърдиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaпартийният форум беше обществен по времето, за което жалееш....времето,когато те биеха като тъпан милиционерите,както твърдиш.....
Коментар
Коментар