Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
абе по4етете малко пове4е за ботев ,стамболов и левски
когато е прав остапа си е прав.ботев е помъкнал орда от бандити които са се изтрепали един друг .стаМболов е бил един корумпиран моШеник А левски е съден като дребен криминален престъпник а не като демона на империата.на обесването САМО 2 ЗАПТИЕТА СА ГО ПАЗЕЛИ.ПОСЛЕ НАшТЕ ИСТОРИЦИ СИ ИЗМИСЯТ 4Е ЦЯЛАТА ИМПЕРИЯ Е ТРЕПЕРЕЛА ОТ НЕГО
Коментар
-
master of the seven seas,
а ти си ходи в болницата...
Първоначално изпратено от master of the seven seasПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от СтамболовСтар комунист си ти. Хем правителството ти е любимо, хем Атака е опозиционна. Но то за комунистите шизофренията е характерна...
Само не разбрах защо Ботев и Стефан Стамболов са ти виновни за нещо. Може би защото Остап Бендер е син на турски поданик...
Първоначално изпратено от Остап Бендер
От кого да се спасявам? Аз съм един от основателите на Атака. И за разлика от твоят гуру пожарникаря никога не съм бил член на БКП. Нито пък на БСП. Бойко си е парче комунист, а Костов е неосъществен комунист и крадец.
Правителството е такова каквото е. А аз съм пеалист а не член на секта като седерастите, герберите и десебарите. Стефан Стамболов и Ботев не са ми виновни за нищо. Те са такива каквито са. Единият е крадец, сатрап и негодник и е пукнал като куче а другият е бил пияница, комарджия и келеме и той също е пукнал като куче убит от Никола Обретенов и Никола Войнов, които след като го претрепали задигнали торбата с жълтиците на козлодуйския чорбаджия.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от СтамболовСтар комунист си ти. Хем правителството ти е любимо, хем Атака е опозиционна. Но то за комунистите шизофренията е характерна...
Само не разбрах защо Ботев и Стефан Стамболов са ти виновни за нещо. Може би защото Остап Бендер е син на турски поданик...
От кого да се спасявам? Аз съм един от основателите на Атака. И за разлика от твоят гуру пожарникаря никога не съм бил член на БКП. Нито пък на БСП. Бойко си е парче комунист, а Костов е неосъществен комунист и крадец.
Правителството е такова каквото е. А аз съм пеалист а не член на секта като седерастите, герберите и десебарите. Стефан Стамболов и Ботев не са ми виновни за нищо. Те са такива каквито са. Единият е крадец, сатрап и негодник и е пукнал като куче а другият е бил пияница, комарджия и келеме и той също е пукнал като куче убит от Никола Обретенов и Никола Войнов, които след като го претрепали задигнали торбата с жълтиците на козлодуйския чорбаджия.
Коментар
-
Боже, боже вземи си вересиите....Каква човешка деградация...
То след тези думи не е ясно Остап дали е член на БСП, Атака или ДПС. Но дали има разлика между тях?
Първоначално изпратено от Остап БендерПравителството е такова каквото е. А аз съм пеалист а не член на секта като седерастите, герберите и десебарите. Стефан Стамболов и Ботев не са ми виновни за нищо. Те са такива каквито са. Единият е крадец, сатрап и негодник и е пукнал като куче а другият е бил пияница, комарджия и келеме и той също е пукнал като куче убит от Никола Обретенов и Никола Войнов, които след като го претрепали задигнали торбата с жълтиците на козлодуйския чорбаджия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от СтамболовСтар комунист си ти. Хем правителството ти е любимо, хем Атака е опозиционна. Но то за комунистите шизофренията е характерна...
Правителството е такова каквото е. А аз съм пеалист а не член на секта като седерастите, герберите и десебарите. Стефан Стамболов и Ботев не са ми виновни за нищо. Те са такива каквито са. Единият е крадец, сатрап и негодник и е пукнал като куче а другият е бил пияница, комарджия и келеме и той също е пукнал като куче убит от Никола Обретенов и Никола Войнов, които след като го претрепали задигнали торбата с жълтиците на козлодуйския чорбаджия.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовСтар комунист си ти. Хем правителството ти е любимо, хем Атака е опозиционна. Но то за комунистите шизофренията е характерна...
Правителството е такова каквото е. А аз съм пеалист а не член на секта като седерастите, герберите и десебарите. Стефан Стамболов и Ботев не са ми виновни за нищо. Те са такива каквито са. Единият е крадец, сатрап и негодник и е пукнал като куче а другият е бил пияница, комарджия и келеме и той също е пукнал като куче убит от Никола Обретенов и Никола Войнов, които след като го претрепали задигнали торбата с жълтиците на козлодуйския чорбаджия.
Коментар
-
Стар комунист си ти. Хем правителството ти е любимо, хем Атака е опозиционна. Но то за комунистите шизофренията е характерна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап Бендер.......отчита 6% ръст на БВП, рекорден валутен резерв, стабилна финансова система и стабилна икономика....
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовА, забравих, ти си тарикат и тогава ще се спасяваш при Атака...
Но дали ще можеш?
Коментар
-
Икономическият ръст през четвъртото тримесечие - двойно надолу
От Дневник 16 фев 2009
През последното тримесечие на миналата година ръстът на брутният вътрешен продукт (БВП) на България се забавя значително. Ръстът за периода октомври-декември е едва 3.6% спрямо същия период година по-рано след 6.8% на годишна база за третото тримесечие, показват предварителните данни на Национален статистически институт.
Толкова слаб растеж на вътрешното производство не е отчитан от края на 1999г., когато през четвъртото тримесечие БВП нарасна с 3.5% на годишна база.
Към това бих добавил следното - прогнозата за 2009 за Бългалия БВП са:
на Уникредит растеж 0,2%
на Икономист растеж 0,8%
на Европейската Комисия растеж цели 1,75%!
Избери си която искаш и се готви любимото ти правителство да бъде изритано.
А, забравих, ти си тарикат и тогава ще се спасяваш при Атака...
Но дали ще можеш?
Първоначално изпратено от Остап БендерКогато останалият свят се тресе от финансова и икономическа криза България отчита 6% ръст на БВП, рекорден валутен резерв, стабилна финансова система и стабилна икономика. И всичко това е заслуга на българското правителство, което е най-доброто българско правителство за всички времена. Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Едиственият им гаф е, че не натикаха архимошеника Костов в пандиза, където му е мястото.
Коментар
-
Когато останалият свят се тресе от финансова и икономическа криза България отчита 6% ръст на БВП, рекорден валутен резерв, стабилна финансова система и стабилна икономика. И всичко това е заслуга на българското правителство, което е най-доброто българско правителство за всички времена. Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Едиственият им гаф е, че не натикаха архимошеника Костов в пандиза, където му е мястото.
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!
Вилфред Мартенс: ГЕРБ е надеждата за център дясното във вашата страна
16 февруари 2009 | 11:24 | Агенция "Фокус"
София. За нас ГЕРБ е надеждата за център дясното във вашата страна. Това каза на пресконференция Вилфред Мартенс, президент на Европейската народна партия, предаде репортер на Агенция “Фокус”. „ГЕРБ играе важна роля за развитието на София и голяма част от градовете във вашата страна. В европейската политика ГЕРБ е водещата политическа сила във вашата страна”, каза Мартенс. Той отбеляза, че при миналите евроизбори ГЕРБ спечели най-много подкрепа и има петима евродепутати.
„Тази година вие имате национални избори и нашата надежда е че център-дясното ще създаде новото правителство и ГЕРБ ще бъде управляващата партия”, каза Мартенс.
„От 2 години г-н Борисов и неговата партия изградиха едно силно политическо движение в България”, каза още председателят на ЕНП.
„Тази година има европейски избори през юни и за нас е много важно, че още веднъж партия като ГЕРБ ще участва в тях. За нас в европейски мащаб е много важно да има такива правителства, които са отдадени на целите. Бихме искали ГЕРБ да формира следващото правителство на България, отбеляза още Вилфред Мартенс.Цветомира ГЕОРГИЕВА
Първоначално изпратено от be_googleмисля, че до изборите ще си останете една идея....
А заради расистките ви изцепки се надявам да ви изритат и от Европейската Народна Партия в която се намърдахте непочтенно!!!
Коментар
Коментар