IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• stalin не е спе4елил втората световна

3 раих изпепели демографски руската империя за 100 години напред.до 15 години русия щте е по малка от турциа а славянскиа компонент щте бъде изцезващто малцинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Първоначално изпратено от Майор Деянов
      Първоначално изпратено от inokentii
      Първоначално изпратено от Стамболов
      Спокойно, БСП ще загуби изборите!

Първоначално изпратено от Shemata
      „Ако стана кмет, за две години ще направя София чист град като Виена”, обещаваше Бойко Борисов през октомври 2005 г.
      ...

”Ди Пресе” припомни обещанието на Бойко
      http://dnes.dir.bg/2009/02/17/news4016309.html
      Аз съм спокоен,защото ще ги спечелим...
      Това беше добро. Най-античовешката идеология мисли, че ще печели вечно
      Ами то религията е много човечна...Кажи го на жертвите на нквиизицията,лова на вещици или пък аутодафетата са добри по своята същност...
      За християнството ли говориш.
      Ами специално правих изследване. За около 500 години инквизицията е убила 5000 (пет хиляди) човека.

Тъпият гнусен изрод Сталин за няколко години изби 10 000 000 (десет милиона) човека.

Е, прав си, вие коимунягите пак печелите!!!
      Сталин е пръв изрод на планетата ...и той е по-известен от комунизма
      Сталин спечели Втората световна война,а християните сте толкова кадърни че допуснахте да възникне и да се развие исляма и да ви изхвърли от половината тогавашен свят...Умници ....
      Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
        Първоначално изпратено от inokentii

„Ако стана кмет, за две години ще направя София чист град като Виена”, обещаваше Бойко Борисов през октомври 2005 г.
        ...

Ами то религията е много човечна...Кажи го на жертвите на нквиизицията,лова на вещици или пък аутодафетата са добри по своята същност...
        За християнството ли говориш.
        Ами специално правих изследване. За около 500 години инквизицията е убила 5000 (пет хиляди) човека.

Тъпият гнусен изрод Сталин за няколко години изби 10 000 000 (десет милиона) човека.

Е, прав си, вие коимунягите пак печелите!!!
        Сталин е пръв изрод на планетата ...и той е по-известен от комунизма

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii

...

Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

...

Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                И как ме виждаш в коалиция с теб и be_google?

Бойко го каза много ясно - не ни ли стигнат гласовете, оставаме в опозиция.

Другото са ваши евтини интриги - като твоето изказване по-долу.

ЕНП не обезкуражи Борисов за съюз с БСП

Европейската народна партия (ЕНП) не се меси във вътрешните работи при формирането на национално правителство, на европейско ниво не приема само съюз с леви и десни екстремисти. Това обяви президентът на ЕНП Вилфред Мартенс в отговор на въпрос за евентуално бъдещо управление на ГЕРБ и БСП.

http://www.segabg.com/online/new/art...d=2&id=0000203

Явно това е план Б,ако случайно не ни стигнат гласовете да управляваме сами..
                .
                Това не съм го измислил аз ,а гое казал Вилфред Мартенс ...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• Аз бях фен на Схематичния
                  Докато не почна да си вярва.

Схема, абе пешко такава. Очакваш БСП да ти даде част от откраднатите милиарди ли бе?! Оптимист....

Коментар

• ББ няма да успее само с лъжи и празни обещания!!! Хората вече го разбраха!!!
                    аз също му бях фен, но той много се изложи... доверието на хората пада в него... сигурно и 5% няма да може да избере на парламентарните избори...

Ако стана кмет, за две години ще направя София чист град като Виена”, обещаваше Бойко Борисов през октомври 2005 г.

Ако изключим дупките по улиците и тротоарите, нерешеният огромен проблем с блоклука на София се очертава като драстично неизпълнено обещание от софийския кмет. В тесните и криви улички в центъра на града кофите за боклук преливат, това пише в кореспонденция от София австрийският в. "Ди пресе".
                    Докато таксите за смет се увеличават, намаляват шансовете българската столица най-после да се сдобие с модерен завод за преработка на отпадъци. Сега върху генерала, който е един от най-сериозните кандидати да бъде премиер на страната, се стовари още една неприятност. Българската Комисия за защита на конкуренцията обяви концесионния договор с австрийската фирма от Грац „Заубермахер” за неправомерен. Комисията уважи жалбата на българската фирма "Титан Чистота"-София и поиска преразглеждане на офертите на трите фирми кандидати „Заубермахер”, "Титан Чистота" и френската „Реймондис”.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Спокойно, БСП ще загуби изборите!

...

Коментар

• „Ако стана кмет, за две години ще направя София чист град като Виена”, обещаваше Бойко Борисов през октомври 2005 г.
                        ...

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И как ме виждаш в коалиция с теб и be_google?

Бойко го каза много ясно - не ни ли стигнат гласовете, оставаме в опозиция.

Другото са ваши евтини интриги - като твоето изказване по-долу.

ЕНП не обезкуражи Борисов за съюз с БСП

Европейската народна партия (ЕНП) не се меси във вътрешните работи при формирането на национално правителство, на европейско ниво не приема само съюз с леви и десни екстремисти. Това обяви президентът на ЕНП Вилфред Мартенс в отговор на въпрос за евентуално бъдещо управление на ГЕРБ и БСП.

Явно това е план Б,ако случайно не ни стигнат гласовете да управляваме сами..
                          .

Коментар

• ЕНП не обезкуражи Борисов за съюз с БСП

Явно това е план Б,ако случайно не ни стигнат гласовете да управляваме сами...
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

• асене, маймуноооо

Станишев: Спрете с глупостите, Орешарски е сред най-добрите министри

По повод въпросите дали няма да поиска оставката на финансовия министър заради скандала с НАП премиерът Станишев бе категоричен:
                              „Спрете с глупостите. Министър Орешарски е един от най-добрите министри. Колко страни от Европа в това число и стара Европа имат толкова стабилни финансови показатели?"

Станишев изтъкна, че дори европейската преса пише, че по публични финанси България е една от най-стабилните държави.
                              Той съобщи още, че тази седмица Пламен Орешарски и ДАНС ще проведат среща с ръководството на НАП и регионалните поделения.

В условията на икономическа криза ефективността на НАП е ключова, подчерта премиерът.

По-рано днес стана ясно, че ДАНС не е планирала арест на Мургина.

Още...
                              Естествено е президентът на ЕНП Вилфред Матренс да дойде тук в подкрепата на ГЕРБ, която е член на ЕНП, коментира лидерът на БСП и министър-председател Сергей Станишев.

Това посещение е ярко политическо и е свързано с предстоящата кампания за евроизборите, подчерта Станишев.

Двете основни политически семейства в Европа си съперничат и се конкурират и е нормално той да отправи критики към правителството и да подкрепи тяхната сестринска партия, каза Станишев.

Той добави, че е учуден, че председателят на ЕНП намира изявлението на Борисов в Америка за нещо искрено.

„То че е искрено - искрено е, но не смятам, че е нещо в нормалната демократична и цивилизована практика", коментира Станишев и изрази неодобрение да се разделят хората в обществото и да се обиждат възрастните.

НДСВ: Не вярваме на обвиненията срещу Мургина.

Още...
                              „Да кажеш, че българските пенсионери са носталгични и глупави и за това гласуват за БСП, е обидно (не всички пенсионери гласуват за БСП) и е опасно, защото категоризира българското общество", коментира още Станишев.

По отношение на ЕК той заяви, че правителството винаги е било отворено към нея и изтъкна, че през последната половин година е установена по-добра комуникация. Според Станишев усилията, които се полагат, дават положителни резултати и като аргумент той посочи последния доклад на ЕК.

„Толкова окуражаващ доклад от ЕК за България не е имало", изтъкна той и добави, че сега „важното е да не се отпуснем, да не полегнем на лаврите и да смятаме, че нещата са решени".

Станишев заяви категорично, че усилията ще продължат и изрази решимост да бъдат постигнати още по-добри резултати с промени в Закона за конфликт на интереси, комисията „Кушлев", процедурите за избор на магистрати. Станишев изрази удовлетворение от по-добрата координация в ЕК в усилията за реформи.

„Това ще продължи. Няма да отстъпваме назад. Няма да стоим на едно място. Ще вървим напред не само защото се иска от ЕК и Европейски парламент, а защото е важно за българското общество", заяви премиерът.

Преди да коментира актуалните въпроси за деня Станишев намери време да представи лично пред журналисти обновения сайт на БСП, който вече предлага много повече възможности за информиране и обратна връзка.

След това премиерът отиде да направи първия ход на гросмайстора ни Веселин Топалов в двубоя му с Гата Камски.

Коментар

• Re: абе да ти доидат на по4ивка от косово

Първоначално изпратено от tarantula
                                главорезите на та4ито дет въртят бизнеса с органи и много деца като по4нат да из4езват както става в европа това са зверове ,или няколко хиляди спинозни -шибалника от русиа и укр. и пламнем с една спин или хипатит епидемиика няма да е много весело нали.явно та4ито е развързал кесията където трябва ама шиптарите където влезнат не излизат от там и бомби гърмят и кръв се лее.
                                ДПС-то не може да пропусне да направи евалата на своите братя мафиоти, срещу някой лев, разбира се.

Коментар

Working...
                                X