IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    Ами патриотизма къде остана? Вярно и в Сърбия се живее по-добре, и в Либия животът е по-добър от тук, но все пак ние сега се намираме в период на преход и реформи, нормално е да е малко по-зле живота у нас.
    Важното е патриотизъм да има, да се гордеем че сме българи, макар и гладни, и да викаме Българи - Юнаци когато играе отборът ни, а останалото да забравим.

Коментар

• ОПИТ ЗА ПОРТРЕТ НА ЕДНА УМИРАЩА НАЦИЯ-Част І У нас не само няма общество, не се забелязват и кълнове на зараждането му • Самозваният „българин“ отлага решаването на проблемите или негласно го поверява другиму • Малоумието и необразоваността раждат масова всезнайковщина и суета

„Васил Гарнизов:[1] „Какво да направим с хората, които не подхождат на отвореното общество?“
      Директорът на НБУ и бивш председател на фондация „Отворено общество“ Богдан Богданов[2] отговаря: „Ще ги оставим настрана и така малко по малко те ще пукнат...“[3]

„Едва трима българи се евакуираха от Либия“, осведомява заглавие в електронна медия.[4]
      Представяте ли си колко зле е у нас, та всички останали да предпочетат охолството в условия на война в Северна Африка пред нищетата в измамния тукашен мир. Всяка година повече от 1500 души в НРБ сами слагат край на живота си (преди петилетка бяха между 1200 и 1300 души)[5], други 1000 биват принасяни в жертва пред бога на нищетата, на нехайството зад волана и на лошите пътища. Броят на убийствата е такъв, че те отдавна не впечатляват никого. Битките по трибуните на стадионите вече взимат своето. Едва ли има жител на местния опит за държава, който да не е бил ограбен поне веднъж. Цигански тайфи взеха да нападат униформени представители на властта.[6] Онези от т. нар. ромско население, на които бяха предложени жилища, отказаха да ги получат и изплащат. Техният модел на живот е този на комунистическата номенклатура – взимаш, без да се грижиш и да отговаряш.

Номенклатурата ползваше „общодържавната собственост“ като лична, без да тегли материалните и моралните рискове за нея, в т.ч. да плаща данъци, такси и пр. Още една обща черта между едните и другите е терорът, както от страна на номенклатурата, така и на циганските банди (гета). Засилването на циганското насилие е тенденция. Може да ви е трудно, но ще се наложи да свиквате с нея. Запомнете това. Сами хвърлихте заровете и направихте своя избор. Не само търпите циганския гнет, но и приехте храненици на Братството, като някакъв Хелзински комитет, фондациите на Дьорд Шварц-Сорос и подобните им, да осъждат всеки опит за самоотбрана като... „расизъм“.
      Сега разбирате ли, че да се живее в България е толкова отвратително, та хората предпочитат Либия, постоянно бомбардирана от военната авиация на Интернационала и раздирана от гражданска война (част от причините за конфликта извън петрола изясних в публикация в същата тази медия)[7]. Това достига ли изобщо до ума ви?

От богохулното „ти си земен рай“ до ада на този свят.........................................http://forumat-bg.com/politika/1196-...-taka-neudobna

Коментар

• Българите: По-добре в размирна Либия, отколкото в бедна България
        В момента в бомбардирана Сърбия, водила 10 годишна война е по-добре от тукашната територия.
        В бомбардирана Либия тези хора казват, че им е по добре отколкото ако се върнат.
        Дали пък да не потърсим някой и нас да ни бомбардира? Белким изтепа квото си трябва.Ако остане нещо - да му намерим решение в калъбалъка и толкоз.
        Всичко друго опитахме - не става!
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          и какво стана сега...наспа се , получи инструкции от позитано и се изхрачи ...вече си спокоен от добре свършената работа ... ухилен до уши и доволен.
          Ти НИКОГА НЕ СИ ОПРОВЕРГАЛ и една моя дума. Защо само сереш по форума. Един преди теб се опитваше да ме изгони, ама не успя.
          А докато са на власт комунистите-гербери, мое призвание е да ги РАЗОБЛИЧАВАМ като гадни комунисти.
          А ти Дядо Маркс, си смени аватара! Така е ясно на кого се прекланяш. На Карл Маркс и гнусната му Бойко-борисова банда.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            И сега отвори картата на БГ и виж какви " гъсти гори " има около с. Ястребово на които тоя селяндур е собственник ....Не знам дали в ютуб или ви-бокса има тв записи от изказвания или интервюта на тоя , но те уверявам ,че Цвъкливият е изпечен оратор в сравнение с Недодялко Недодялков

П>С : С. Ястребово се пада на юг от Ст.Загора по пътя за Димитровград и Хасково .
            Ок ще отворя Maps сателита и ще видя какви са горите за които говориш SPART.Що се касае до YouTube или в vbox7, не съм ровила ,но в бтв новините от мин.година има репортаж за незаконната му къща в Ивайловград в който някаква баба Злата Иванова казва така:,,"Тоя Недялко дето е от Стара Загора. Той е голям богаташ, голямо чудо прави всяка година. Какви банкети прави там - агнета пекат, прасета, какво ли не"После търсят Недялко по телефонът и той отрича имотът да е негов. Разказва, че бил запален ловец и затова понякога отсядал в къщата на язовира.Да напомня ,че Недялко е бил дългогодишен началник на сервиз Москвич по бай тошово време и съдия по футбол в А група, все места, където за корупция не може да става въпрос. И не случайно сериозен наемател на неговите офиси в град Ст.Загора /бившата Мототехника/ е, може ли да си представите, Областната управа на Стара Загора. Просто човек, сега си чист като гербер,а иначе бивш комунист .
            Last edited by clearly; 11.04.2011, 21:14.
            http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
            Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
              ...Та не разбрах в крайна сметка Недялко Тенев Недялков как е придобил недвижимото имущество -34 според Декларацията и земеделски земи и гори - 14???...
              И сега отвори картата на БГ и виж какви " гъсти гори " има около с. Ястребово на които тоя селяндур е собственник ....Не знам дали в ютуб или ви-бокса има тв записи от изказвания или интервюта на тоя , но те уверявам ,че Цвъкливият е изпечен оратор в сравнение с Недодялко Недодялков

П>С : С. Ястребово се пада на юг от Ст.Загора по пътя за Димитровград и Хасково .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Гледам по телевизията герберския "социален министър",палячото Тотю, и ми идват едни такива мисли за неотдавнашното комунистическо минало. Човекът иска да се въведе минимално заплащане за металурзи, шивачки, миньори, лекари, строители.... А бе въобще за всички. А неотдавна други министри искаха да се въвеждат максимални цени на стоките...
                И се чудя коя година сме днес. 2011 или 1956г???
                Ама определено тези министри, заедно с пожарникаря-премиер са дошли или от Куба или от Корейската народно-демократична република. Тотю определено е почитател на Великия вожд- Ким Ир-сен.
                и какво стана сега...наспа се , получи инструкции от позитано и се изхрачи ...вече си спокоен от добре свършената работа ... ухилен до уши и доволен.

Коментар

• Гледам по телевизията герберския "социален министър",палячото Тотю, и ми идват едни такива мисли за неотдавнашното комунистическо минало. Човекът иска да се въведе минимално заплащане за металурзи, шивачки, миньори, лекари, строители.... А бе въобще за всички. А неотдавна други министри искаха да се въвеждат максимални цени на стоките...
                  И се чудя коя година сме днес. 2011 или 1956г???
                  Ама определено тези министри, заедно с пожарникаря-премиер са дошли или от Куба или от Корейската народно-демократична република. Тотю определено е почитател на Великия вожд- Ким Ир-сен.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ей леко клиърли я виж пак коментара под линка ти от сайта на Люба.....това е отговора ми за теб.

А и какви факти от Люба Манолова,по болна е и от теб,я кажи кои и как я финансира и после пак и поствай линкове.....
                    Ти си черна станция,този факт как го разбираш.

Коментар

• clearly-Гербера Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цвъки Вижте за какво иде реч от тук
                      http://register.bulnao.government.bg...6153B29714.xml
                      Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      Ама малоумно Кроки,мейси,клиърли много си просто.Ами то и аз съм имал дядо с земи и гори и имоти.А след 1944г. са му ги отнели,за да може такива болни като тебе от народа да имат и те.
                      И сега след 1989г. или няколко години по късно при връщането им са върнати на тия дето са крали през годините на комунизма и имат пари да подкупват,а на горкия ми род са върнати някакви други земи и имоти апетитните са пак откраднати с подкупи с пари спечели от отнетите земи и имоти на дядо ми.
                      Разбираш ли колко си лека и това че нищо не разбираш,а продължаваш като черна станция.
                      Незнам на мен не ми се говори с радио....

И на това ще се сложи край,но има една интересна тенденция социалистите са пълни противници на развитието на България и сега разпознават в новото правителство,като тоталитарно чак са супер смешни,та те са си политически трупове.
                      Но и това ще им най голямата грешка.
                      Ето този геноцид през годините няма как да се забрави.Джей.....
                      Соколов и тъй като нямаш никакви факти с които да ми обориш написаното,реши ,че за пореден път трябва да ме обиждаш.Обаче пич сбъркал си влака Не си мисли ,че аз ще падна на твоето ниво в коментарите си да те квалифицирам .Причината първите седем години от възпитанието не ми липсват.Та не разбрах в крайна сметка Недялко Тенев Недялков как е придобил недвижимото имущество -34 според Декларацията и земеделски земи и гори - 14??Да ти напомня ли ,че докато е бил координатор на Герб в Ст.Загора ,че си вдигна човека в чашката на язовир Ивайловград с комшии видни митничари незаконен палат, на който се веят три знамена - на ЕС, ГЕРБ и България?
                      Last edited by clearly; 11.04.2011, 20:59.

Коментар

Гербера Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цвъки Вижте за какво иде реч от тук http://register.bulnao.government.bg...6153B29714.xml
                        ]
                        Ама Кроки,мейси,клиърли много си просто.Ами то и аз съм имал дядо с земи и гори и имоти.А след 1944г. са му ги отнели,за да може такива болни като тебе от народа да имат и те.
                        И сега след 1989г. или няколко години по късно при връщането им са върнати на тия дето са крали през годините на комунизма и имат пари да подкупват,а на горкия ми род са върнати някакви други земи и имоти апетитните са пак откраднати с подкупи с пари спечели от отнетите земи и имоти на дядо ми.
                        Разбираш ли колко си лека и това че нищо не разбираш,а продължаваш като черна станция.
                        Незнам на мен не ми се говори с радио....

И на това ще се сложи край,но има една интересна тенденция социалистите са пълни противници на развитието на България и сега разпознават в новото правителство,като тоталитарно чак са супер смешни,та те са си политически трупове.
                        Но и това ще им най голямата грешка.
                        Ето този геноцид през годините няма как да се забрави.Джей.....
                        Last edited by X_Y; 11.04.2011, 19:43.

Коментар

,,Ние работим, за да Го пазят, ние живеем – за да е Негово Царството българско!''

http://lubamanolova.info/komentari/2...voto-balgarsko
                          Такива материали трябва да се отразявт и в публичните медии , за да се събуди този оглупял от мизерия и зомбиране народ, който продължава да Го боготвори.
                          Ей леко кроке,мейси, виж единият от коментарите под линка ти и статията на Люба Манолова,която яко пише в собствения си жълт вестник.ахаха

Дъртата шаврантия, партията любима е толкова фригидна, че не може малко мъзга да пусне, та да подхлъзне Батман. Дава му възможност не само да се хвали, но и да подсмива на столетната и немощ.
                          Скукааа!

Коментар

• Гербера Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цвъки Вижте за какво иде реч от тук http://register.bulnao.government.bg...6153B29714.xml

Коментар

• В България и пеленачетата гласуват -
                              Доказателство за лъжите:

"Според НСИ сме 7 351 234," a в избирателните списъци за парламентарните избори в 2009 г., по данните на ЦИК и протоколите, които ЦИК е изнесла, избирателите са около 7,2 млн.
                              Разминаването в цифрите не е само между ЦРУ и НСИ, а и нещо се губи между НСИ и ЦИК.

Или изборите са фалшифицирани, или НОИ лъже!

ПС: Брой на избирателите в основния и допълнителния избирателен списък - 7 129 965 - Източник ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ http://rezultati.cik2009.bg/results/...al/rik_00.html
                              Last edited by Jay Gould; 11.04.2011, 02:00.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                                ако това стане БСП ще си набута поредния красив автогол - Кунева и президент - в БГ ще настане пълна какафония и анархия.
                                Кадиев е човекът който за мен е ок
                                Kaдиев е дърт мошеник.Първо да обясни как жена му сключва договори за износ на ток а после да ми е прави на хрисим.Това са вълци с агнешка кожа.

Коментар

Working...
                                X